Dodaj do ulubionych

Zebranie Klubu (4)

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 00:08
czas rozpocząć !!!

STUDENT BASTARD !!!!! Poles
Obserwuj wątek
    • zyto081 Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 00:14
      chyba Ci sie bardzo nudzi!
      Wiesz ktora jest gidzina?
      Grueczne dzieci(pilni Studenci)powinni juz o tej godzinie spac!?
      • Gość: student Re: Zebranie Klubu (4) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 00:18
        pogadaj z Donem ... jestescie dla Siebie ulubiencami.. moze Cie przyjma.. albo
        przynajmnie wstawi sie za Toba... To miejsce jest bardzo elitarne smilehehehee....

musialem wiele dac z Siebie zeby sie tutaj dostac.. to juz 4 edycja tego club..
        odsylam do poprzednich i do Limerykow.. tworczosc nasza nie zna granic !!!!

student bastard
        • zyto081 Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 00:20
          chyba nie chce nalezec do tego "klubu"
          jestem za mloda
          a poza tym nie lubie sie nikomu podlizywac
          • zyto081 Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 00:36
            nie jestem z ELITY
            a lizac sie z obcymi mamusia mi zabrania!
            pa
        • Gość: DundeeGi Re: Zebranie Klubu (4) IP: *.ncl0102.ncl.iprimus.net.au 20.03.02, 00:20
          ale z Ciebie cruel bastard stjudent!!!
          • Gość: student ____________________STUDEN-TARD___________________ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 00:25
            I'm like BASTARD, bad, old, furry, dirty bastard...... grrrrrrr

Ola tu nie chodzi o lizanie (_._) !!!!!!!!!

To tylko CLUB....... zazwyaczj pare osob zostawia tu Swoje wypociny ( w dobrym
            tego zlowa znaczeniu)

ot co

student bastard
    • _szwedka Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 00:27
      Adasiu!
      Co sie dziecko z toba stalo. Wierzgasz dzis niesamowicie. Niespokojnam?
      Dowiedziales sie czego przykrego czy co? Ty taki wesoly ciagle.
      Wytlumacz?
      Bo nic nie rozumiem smile)))
      • zbigniew_lewandowski Re: Zebranie Klubu (4) 13.06.03, 05:30
        _szwedka napisał(a):

> Adasiu!
        > Co sie dziecko z toba stalo. Wierzgasz dzis niesamowicie. Niespokojnam?
        > Dowiedziales sie czego przykrego czy co? Ty taki wesoly ciagle.
        > Wytlumacz?
        > Bo nic nie rozumiem smile)))
    • karelia Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 00:30
      hm, tak na wlasna reke otwierac FAN CLUB???? bez zapytania sie czlonkostwa i
      Prezesunia???? NIO przeglosujemy, ewentualnie nagane profilaktycznie wlepimy.
      Nowi czlonkowie? Wiadomo jakie zasady, nie bedze sie powtarzac. Trza chwalic
      Dona , nie ma rady , nie ma przepros.
      Widze studencino, ze humorek wrocil, nio i dobrze , a ja juz w domku, wyszlam
      o 10, 00 wrocilam 0 23.45 heheeh i tez sie smieje heheheh ,

Narvalowa , a moze by jaka fikusna zabawke , heheh francuska , jak chlopaczyna
      dorosnie bedzie jak znalazl heheheh ewentualnie paczke kasztanw, sama wiesz ,
      ze najlepsze sprzedaja na Placu Pigalle wink)))))))
      Adasiu a kuku, juz sie usmiechnac, nawet prze lzy, a co tam , raz sie zyje.
      dziecko drogie , nawet nie wiesz , jak czasami bywalo ciezko. A wtedy wrzask w
      poduche, grzebanie w ziemi, szorowanie podligi w kuchni iiiii pzrechodzilo:-
      ))))
      Pozdrawlajuuuuuu pust wsiegda budiet solnce K.
      • karelia Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 01:06
        Adasiu a kuku???? rekordow Ci sie zachciewa, hehehe
        • Gość: DundeeGi Re: Zebranie Klubu (4) IP: *.ncl0108.ncl.iprimus.net.au 20.03.02, 04:23
          A tak na marginesie to ciekawam skad Student - The Bastard ma ze tak powiem
          fundusze na klepanie przy tym komputerze?? Sama pamietam ze drogie to ciagle w
          Polszy jak mowi A27!
          • Gość: student Re: Zebranie Klubu (4) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 04:25
            odsylam do www.dialogok.pl to sie nazywa u nas konkurencja dla TP
            s.a. smile jedyne 80 zl na miesiac za staly dostep bez ograniczen (ISDN) smile

czyli $20 USAsmile

bastard
      • don5 Re: Zebranie Klubu (4) 15.10.02, 00:51
    • Gość: Cariño los regalos IP: 193.133.143.* 20.03.02, 10:13
      Narval - thank you very much (2 in 1 - podziekowania i lekcja angielskiego taka
      wdzieczna jestem)

Z wymienionych gadzetow on ma praktycznie wszystkie (jedynak + jedyny wnuczek w
      rodzinie...) Ale GameBoya nie ma, wiec chyba mu to kupie. A mogla bys mi
      wiecej powiedziec o tym X-Box by Microsoft? I b. glupie pytanie: czy mozna
      kupic Gameboya po polsku, czy to nie gra roli?
      A tak na marginesie - kupilam mu rolki ostatnim razem & jak dzwonilam to sie
      pytalam jak mu idzie. Na to dziecko (przypomne ze lat ma az 10): "no...ja za
      bardzo nie lubie, bo sie mecze i poce."

no, to ide na zakupy w luncz
      • Gość: student pooooooooooci sie ???? LOL IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 10:18
        khy khy khy meczy i poci... to ja proponuje jakis OLD SPICE ACTIVE lub GILETTE
        ANTYPERSPIRANT... khy khy... biedny poci sie smile czyli mezczyzna sie staje...
        khy khy, a co bedzie dalej jak mu zarosciku przybedzie to tu, to tam.... i sie
        zacznie.... khy khy poprosi ciocie o jakis ladny, zgrabny dwuosobowy
        kabriolecik, co by sie dziecko nie pocilo....khy khy

szczerze Carino..........WSPOLCZUJE TOBIE jaki i wielu ludziom w Polsce, ze tak
        sobie wychowali dzieciakow....

DOBRY + KOMUNY: ja tego nie mialem i teraz przynajmniej sobie doceniam i nie
        grymasze...

bastardsmile
        • Gość: Cariño LOL IP: 193.133.143.* 20.03.02, 10:28
          hey Student, niezly pomysl z tym Old Spice. Ale on by chyba Jaipur zazadal!
          no coz siostrzenca sie nie wybiera!
          A komune to ja tez przezylam - pamietam kolejki po czekolade, arbuzy i inne
          delikatesy typu skarpety i szynka w puszce. Az sie lezka w oku kreci...
          • Gość: Cariño Do Studenta - poludnie Europy IP: 193.133.143.* 20.03.02, 11:00
            A kiedy dokladnie jedziesz? bo w Bulgarii sezon zaczyna sie w czerwcu,nie
            kwietniu.
            a u mnie w ogrodku juz narcyzy, zonkile i tulipany! Wczoraj jakos tak
            zauwazylam.

tralalalala
            Cariño

• Gość: student jade do AT IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 11:06
              w piatek na noc.... w okolice salzburga.... w sumie jade, zeby zabrac sie za
              taka mala robotke, w spokoju i ciszy... musze przygotowac prezentacje mojej
              pracy na obrone...
              przy okazji zrobie maly service komputerow (pewnie mi cos odpala smile ),
              tam gdzie bede i troche odpoczne na spokojnej, nudnej i pieknej wsi
              austriackiej ! smile

bastard ...
              • Gość: Cariño Re: jade do AT IP: 193.133.143.* 20.03.02, 11:12
                A ja jade na polska wies w nastepny wtorek! Tez nudna, spokojna i bbbbb piekna -
                w takiej pieeeeeknej kotlinie ze hej!. Oy gory moje gory! tralalalalala Nie
                moge sie doczekac oscypkow, prawdziwych jajek, twarogu i wody zrodlanej. Moze
                sobie nawet ciupage kupie tym razem.
                tralalalalala
                Cariño
            • Gość: narval GameBoy ADVANCE IP: *.abo.wanadoo.fr 20.03.02, 11:23
              Karina, no wiec X-Box Console kosztuje w granicach 600 euros (olbrzymia suma)+
              gry ok. 55 euros.
              Natomiast GameBoy, prawdopodobnie sa wersje niektorych gier po polsku, ale to
              nie ma wiekszego znaczenia! To przede wszystkim zabawa przyciskami, guzikami!

Natomiast jest najnowsza wersja <<GameBoy ADVANCE>>, console bardzo wdzieczna
              dla oka! Mozna na niej odtwarzac wersje gier, ktore byly przeznaczone dla
              GameBoy'a! Kiedy juz bedziesz na zakupach popytaj o tego ADVANCE, gdyz to jest
              nowosc na rynku GameB. Tez podreczna, z wiekszym ekranem, dobra jakosc
              graficzna, ma dzwiek i wejscie na kask!
              • Gość: Cariño Re: GameBoy ADVANCE IP: 193.133.143.* 20.03.02, 12:06
                Narval - zadziwiasz mnie. Ale cie te twoje dzieci przeszkolily - zrodlo wiedzy,
                nic ujac, nic dodac. €600 za gre? Ja tyle na kosmetyki dla siebie nie
                wydaje na miesiac! dzieci to drogi interes, ale ja mam zawsze wyrzuty sumienia
                ze sie nim nie interesuje, wiec moze mu sie uda, zwlaszcza ze on moj jedyny
                siostrzeniec...i premie wkrotce powinnam dostac...wydrukowalam sobie porade &
                ide to cudo obejrzec w lunch. b. duzy sklep z zabawkami mam niedaleko. no a
                potem obowiazkowe jajo wielkanocne i sprawa zalatwiona. Jeszcze raz dzieki za
                pomysl.
                Cariño
    • Gość: student nadzwyczajne zebranie CLUBu !!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 12:39
      TO SKANDAL !!! zeby Prezesi tego szacownego i elitarnego grona zabrali Swoje
      (_._) (_._) w troki i CLUB na pastwe losu zostawili !!! Jest Baloo - jest i
      Don ... a zastepstwa ni widu ni slychu !!!!! SCANDAL !!!!!!

PROTESTUJE i JESTEM ZA, A NAWET PRZECIW !!!!!!

proponuje ustalic jakas hierarchie, a nie SAMOWOLKE !!!!!!!!

FURIOUS BASTARD !!!!!!!!!!
      • Gość: Cariño Re: nadzwyczajne zebranie CLUBu !!!! - hahahaha IP: 193.133.143.* 20.03.02, 12:46
        Gość portalu: student napisał(a):

> TO SKANDAL !!! zeby Prezesi tego szacownego i elitarnego grona zabrali Swoje
        > (_._) (_._) w troki i CLUB na pastwe losu zostawili !!! Jest Baloo - jest i
        > Don ... a zastepstwa ni widu ni slychu !!!!! SCANDAL !!!!!!
        >
        > PROTESTUJE i JESTEM ZA, A NAWET PRZECIW !!!!!! >
        > proponuje ustalic jakas hierarchie, a nie SAMOWOLKE !!!!!!!!
        > >
        > FURIOUS BASTARD !!!!!!!!!!

Tak, tak student, widac ze ty fraktale, nie logike studiowales. co, juz ci sie
        znudzilo byc szeregowym i tak bardzo nie mozesz sie doczekac tytulu inz/mgr ze
        tez chcesz miec klubowy? nie zapominal ze szeregowych tez nam tu potrzeba. LOL

z przymruzeniem zielonego slowianskiego

Cariño
        Agente SuperEspecial

• karelia obecna 20.03.02, 13:46
      a Wy tak sobie gadu-gadu a ja poce sie , hehehe juz ledwo zipie. Ja pamietam ze
      w dziecinstwie gralo sie w Piotrusia, warcaby albo chlopaki bawili sie w 4
      tankistow. A teraz???Ma racje student, w glowach sie poprzewracalo, heheheh
      Oby juz sien ocieplilo, bo ni tak ni siak u nas , woda ze sniego spluwa, pelno
      gruzku wszedzie, najlepiej w domu siedziec.
      K
      • Gość: Baloo dzien dobry i do widzenia IP: *.ne.ch 20.03.02, 14:31
        zajrzalem i uciekam .. ja w tym tygodniu troszku jakby zajety, czy co ...

Student ! Ja ci dam szefostwu sie odgrazac ! poczekaj no kolego, niech sie ta
        moja "biegunka" skonczy, to inaczej porozmawiamy ... i male pytanko : dlaczego
        Ty teraz jestes bastard ? kto i na jakim watku cie tak obdarowal ?

ciagle jeszcze Prezes

Baloo

PS : wszystkim czlonkom i czlonkiniom przedswiateczne Ahoj !
        • Gość: student ALLELUJA PREZESIE !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 16:06
          ahoj to w Czechach mowi ... i nashledano smile

hehehe... biedny nasz prezese, jakies wszedobylskie paskudztwo rzadzi teraz
          Jego szlachetna (_._) !!!!

Najlepiej to sie tego pozbyc naturalnie... albo kupic jakie specyfiki co to
          zatrzymaja, skupia - bo jak wiadomo KUPY nikt nie ruszy !!!

Mam nadzieje, ze next week Prezes wroci w pelni wypoczety i oprozniony z
          paskudztwa co to Nim teraz rzadzi... no to Allleuja Prezesie....

zobaczymy sie w Swieta... ja opuszczam kraj, udajac sie do dobrobytu i bogactwa
          tego Swiata... odezwe sie stamtad...

bastard smile
    • karelia Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 16:10
      let`s dance hehehe
      • Gość: student Re: Zebranie Klubu (4) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 16:15
        now & here ???? U R crazy ??? przeciez jak Balooo zatanczy to jeszcze nim
        potarga... konwulsji dostanie... rozsadzi !!!!! Karelia (Twoje slowa--->) Boj
        sie Boga smile hehehhee

ok wrocilem z wijarzy... sprawy zalatwilem / znow mialem serce mietkie i nic
        nie zarobilem, a dawano mi, grrrrrrr, jak ja tego nie lubie, gdy chodzi o
        bliskich /... no i teraz pora w domu przy kompie popracowac... cos postukac w
        Corelu, jakie retusze porobic... pocztowke stworzyc.. moze co wplynie do
        budzetu tym razem...

pozdrawiam

bastard
        • karelia Re: Zebranie Klubu (4) 20.03.02, 18:07
          nio, to pracuj, a nie zapomnij o wieczornej kanapce+cos slodkiego+herbatka
          +cytryna. Ja tez nie leze, heheh a tak powaznie mowiac troche jestem zmeczona,
          na co zlozyly sie rozne sprawy. Nigdy nie narzekam , a jesli juz cos mowie , to
          naprawde... ale w Swieta mam az 5 dni wolnego, rozpusta ...
    • Gość: Cariño Donos, hahaha IP: 193.133.143.* 20.03.02, 18:19
      ach, tak z nudow wytropilam ze Student podpisal sie :"grzegorz" na jednym z
      watkow.
      tak tylko dla informacji ogolnej; nie postuluje wcielanie kodeksu karnego

Cariño
      Agenter SuperEspecial
      • Gość: student _____________!!!!!CARINO!!!!!_____________________ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 19:49
        i tu sie mylisz !!!!!! nigdy nie mam zwyczaju podpisywac sie imieniem, ani
        kilkoma nickami.. jesli sie zdarzylo to jako: student, farmer, 50000 i chyba to
        wszystko !!!!!!!! Nie wiem jaka jjest domena na tamtym watku, bo nie wiem jaki
        to watek.. ja zawsze mam bielsko.dialog.net.pl!!!!!!!!!!!!!

To tyle tak dla scislosci smile))))) cmok Paniom smile

bastard
      • Gość: Don Re: powrot IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.03.02, 19:49

No 2 dias bylem wek,a tu jakies zmiany-odpoczywalech od pracy i kompa.Sem
        vratil i teraz arbeit,lato w pelni-kolorowe kostiumy kapielowe sie
        pokazaly.tzn. turystki w srednim wieku zjechaly-kostiumy kupione w
        furm.wysylkowych-widac z daleka. no to zniwa sie zaczynaja. co oni na plazach
        zniwia to ja w nocy robie"dozynki"
        • karelia Re: powrot 20.03.02, 20:34
          a nie orznij ich za bardzo. nie wszyscy z Ameryki, niektorzy ze Szwecji
          przyjechali, biedni, wyglodzeni, spragnieni. Pofolguj troche kupieckie serce;-
          )))Daj jakis rabacik, albo na koszt firmy, nie zapomna Ci do konca zyciesmile
          • Gość: narval Kolysanka IP: *.abo.wanadoo.fr 20.03.02, 22:18
            Dzisiaj niemalze caly dzien chodzila za mna ta piosenka, to zebyscie dobrze
            spali zaspiewam tyle i pamietam/
            ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
            Gdzie ci mezczyzni, prawdziwi tacy,
            mmm, orly, sokoly, herosy!?
            Gdzie ci mezczyzni na miare czasow,
            gdzie te chlopy!?

A reszty zabylam, buuuu, moze ktos przypomni?
            Wiecej nie pisze dzisiaj........bo mi sie nie chce!! sad(

• karelia Re: Kolysanka 21.03.02, 10:21
              oj Narvalowa , znowu blekotu sie objadlas i bredzisz, jak to gdzie , a tutaj
              hehehe przyjrzyj sie , same chlopy , a i baby nie klamiac tez jak te chlopy.
              Zamiast uprawiac domowa robote przed Wielkanoca to one co???? w robocie siedza
              i co??? stukaja heheh Ot takie babochlopy wink
    • karelia snieg 21.03.02, 10:41
      ludzieeeee u nas snieg padasad((((((((( jak ja wymyje okna na Swieta????
      • Gość: student okna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 11:36
        Mr.Proper, szmatka i jazda smile ja myje tak: wpiera ciepla woda z jakims tam
        plynem, co by ten brud zmyc na goraco, zeby nie bylo tluste.. pozniej suche,
        bawelniane szmatki i jakis POLSKI plyn do mycia szyb... i lsnia jak CRYSTALsmile

to jak Karelina, pomoc Ci ?? wsiadam na prom i jestem juz jutro smile

bastard
        • karelia Re: okna 21.03.02, 13:51
          no wiesz u nas takich brudow nie ma, nie zmeczylbys sie tak bardzo. A
          przyjedz , jak sie lubisz kiwac na lajbie , co mi tam zrobisz remoncik,
          stolarke pomalujesz, .... daje dach nad glowa i dzien zwiedzania , a pozniej
          sam lataj , to nie takie trudne heheh
          K.
    • Gość: student ____________ROZPIESZCZANIE STUDENTA_______________ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 13:40
      DZIEKUJE PANI NARVAL'owo smile za pamiec... jakie to mile smileOd pewnego momentu
      zaczalem lubic listonosza smile hehehehehe........

P.S. dla nie wtajemniczonych - TO NIE JEST ZADEN ROMANS !!!!!!!! hehehee

bastard
      • karelia Re: ____________ROZPIESZCZANIE STUDENTA_______________ 21.03.02, 13:53
        ja tam Cie studenciak rozpieszczac nie bede. zgnam do roboty, kuchnia , remont,
        gary, u nas twarde zycie , nie jakas tam francja -elegancja, u nas siermieznie
        K
        • Gość: student hmmmm KARELIA parobka potrzebujesz???:o) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 13:54
          nie ma sprawy.. jutro sena line kupuje bilet i wplaw do Ciebie pedze....
          wyrzucic mnie nie wyrzucisz, bo za mietkie serducho masz... a ja Ci stolarke
          zrobie taka, ze .........hoho smile hehehehe
          • karelia Re: hmmmm KARELIA parobka potrzebujesz???:o) 21.03.02, 14:02
            nie parobka , ale mlodego, przystojnego, z matura, robotnego, wesolego,
            znajacego sie na wszystkim..... hehehe
        • _szwedka Re: ____________ROZPIESZCZANIE STUDENTA_______________ 21.03.02, 13:56
          A jak juz tym promem do Karelii potrudzisz to i do mnie zajrzec mozesz. Tyz
          znajde mase zajec dla ciebie hehehe
          Wez ze soba kilka kropelek bo tu drogo strasznie...
          • karelia Re: ____________ROZPIESZCZANIE STUDENTA_______________ 21.03.02, 14:03
            student , a na stolarce sie znajesz?
            • karelia Re: ____________ROZPIESZCZANIE STUDENTA_______________ 21.03.02, 14:04
              no to juz my cie takmrozpiescimy z eszwedka , ze Cie nawet heheh Narvalova nie
              pozna hehee
              • Gość: student Re: ____________ROZPIESZCZANIE STUDENTA_______________ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 14:41
                Moj Boszzzzzzzz czy Wy Kobity powariowalyscie za mlodu ??? Przeca ja u Was bede
                mial lepiej niz u Pana Boga za piecem !!!!!

Nakarmia, dach nad glowa daja, ubiora, umyja ( khy khy ) , ucalaju i jeszcze
                pokochajasmile

Zycie jak miod smile

jade kupowac bilet....ino wpierw jutro o Austryje zahacze smile

bastard
                • Gość: Cariño ROZPIESZCZANIE STUDENTA__ IP: 193.133.143.* 21.03.02, 15:05
                  No prosze, tylko na chwile to forum opuszcze a one juz sie do nieboraka
                  dobieraja! Chociaz nieborak za glosno sie nie skarzy... Zajeta w tym tygodniu
                  jestem - spotkania z agencjami i potencjalnymi nowymi bossami, networking,
                  zakupy, no i oczywiscie nie zapominajmy o pracy!
                  no to rozpieszczajcie dalej Studenta. ja sama siebie rozpieszczam - poszlam
                  kupic gameboya dla siostrzenca, wrocilam z nowa torebka, jeansami, i kremem La
                  Perla (oczywiscie dla siebie).
                  no to ide sie smarowac (praca moze czekac - nie zajac)

rozwydrzone slowianskie zielonookie
                  Cariño
                  • Gość: Don Re: Carino - afterski IP: *.uc.nombres.ttd.es 21.03.02, 15:42

Widac nogi (dlugie,piekne) po nartach cale ,jak mozesz biegac na zakupy !Co
                    prawda to znam taka jedna ,coby i na wozku inwalidzkim sklepy odwiedzala.pozdraw
                    • Gość: Cariño Re: Carino - afterski IP: 193.133.143.* 21.03.02, 15:50
                      Gość portalu: Don napisał(a):

>
                      > Widac nogi (dlugie,piekne) po nartach cale ,jak mozesz biegac na zakupy !Co
                      > prawda to znam taka jedna ,coby i na wozku inwalidzkim sklepy odwiedzala.pozdra
                      > w

haha Don, to my musimy byc krewniaczki, bo mnie lydki (smukle, of course) b. bola
                      po wczorajszym treningu (kick boxing), ale biegalam jak sarna!
                      • karelia rozpieszczajmy sie;-) 21.03.02, 16:06
                        nio studenciak, niezle bys mial . Cisza spokoj , mnie calymi dniami i nocami
                        nie ma... Ty stolarke robisz pogwizdujac ( nio chyba kazdy goral sie zna na
                        drewnianej robocie...winkchyba byy do sasiadow z jezorem nie latal, ze cos
                        robisz, a zreszta to tak hehe rodzinniewinkPozniej na wycieczke do szwedki ot
                        tak w ramach relaks, zobaczyc Domkyrka, University....
                        Carina a ta La Perla , ktora sie rozpieszczasz, to dobre? A moze to La Preire?
                        i cos pomylilas? Na co to dziala? Czy juz effecta widac? Cyba nie chcesz zejsc
                        do poziomu podstawowki? hehehea tymi nogami tak sie niechwal, ja mam krotkie i
                        tez zyje smile)))
                        • Gość: Cariño Re: rozpieszczajmy sie;-) IP: 193.133.143.* 21.03.02, 16:13
                          karelia napisał(a):

> nio studenciak, niezle bys mial . Cisza spokoj , mnie calymi dniami i nocami
                          > nie ma... Ty stolarke robisz pogwizdujac ( nio chyba kazdy goral sie zna na
                          > drewnianej robocie...winkchyba byy do sasiadow z jezorem nie latal, ze cos
                          > robisz, a zreszta to tak hehe rodzinniewinkPozniej na wycieczke do szwedki ot
                          > tak w ramach relaks, zobaczyc Domkyrka, University....
                          > Carina a ta La Perla , ktora sie rozpieszczasz, to dobre? A moze to La Preire?
                          > i cos pomylilas? Na co to dziala? Czy juz effecta widac? Cyba nie chcesz zejsc
                          > do poziomu podstawowki? hehehea tymi nogami tak sie niechwal, ja mam krotkie i
                          > tez zyje smile)))

na pewno perla, nie preirie - ja kawior wole zjesc, niz nim sobie pewne (dlugie,
                          nie dlugie, grube, nie grube) czesci ciala smarowac! A krem jest b. mily - takie
                          sie cialo jak jedwab robi - I'll be like heaven to touch. tralalallalala

Cariño
                      • Gość: narval kogel-mogel IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 16:35
                        Hello everybody! How are-you? Ten przyszly wtorek neka mnie straszliwie!! Jak
                        te preterit'y naumac sie?! Na dodatek gdzies wyczytalam, past tense ( czyzby
                        to jakies inna odmiana tego preteritu???) Same wyjatki!! I co za jezyk, ze co
                        inne piszesz, a co inne czytasz! A moze istnieje jakasz metoda, ksiazka, gdzie
                        ten jezyk jakos przystepnie jest przekazany?

No to juz w sobote z koszyczkami do swiecenia. Praktykujecie ten zwyczaj?
                        Tutaj on nie istnieje, a tylko kosciol polski w Paryzu jeszcze tradycje
                        podtrzymuje!
                        Natomiast w niedziele dzieciaki zbieraja czekoladowe jajka, ktore rano trzeba
                        po ogrodku pochowac. Nawet w parkach publicznych sluzby miejskie chowaja dla
                        mieszczuchow te lakocie, zeby rodzinki milo czas spedzily.
                        To tradycja dzwonow koscielnych, ktore do Rzymu lecialy; ....tesh za bardzo
                        tego "pogansko-chrzescijanskiego" zwyczaju nie pojmuje!
                        Dzieciaka uswiadamialam o wniebowstapieniu, cha, on Jezusa do nieba juz
                        rakieta wyprawial, bo nic z tego mistycyzmu pojac niemogl! Realistycznie do
                        wszystkiego podchodzi; O Trojcy Swietej juz nawet nie zaczynalam wykladu! Tyle
                        pytan zadaje, ze sama sie w tym wszystkim myle!
                        Karina GameBoya kupila? Polecam gre Tetris (moja ulubiona);
                        Mysle, jakie danie na swieta wyszykowac? Moze pierozki z miesem? Albo z
                        pasztecikami sie pobawic? Toz to tylko dwa dni zostaly!
                        Doradzcie kobitki, co Wy upichcicie?
                        No to na razie!
                        • Gość: Cariño Re: kogel-mogel IP: 193.133.143.* 21.03.02, 16:59
                          a ja nic nie szykuje! Jade do Mamy, ktora gotuje jak lekko opasly aniol, wiec
                          bede rozpieszczana, przekarmiana i rozwydrzana jak to zwyczaj (bo ja jestem jej
                          baby i ona mi nigdy nie pozwoli dorosnac). a tu z koszykami to sie nie chodzi,
                          chyba ze do polskiego kosciola. Jajka czekoladowe sie kryje przed dzieciorami
                          i organizuje tzw Egg Hunt (polowanie na jaja- haha). W zeszlym roku chcialam w
                          tym startowac bo b. lubie le chocolat, a poza tym nogi dluzsze od dzieciorow, i
                          intelekt ostrzejeszy, to bym wszystkie jaja upolowala, ale nie pozwolili... I
                          mowia ze maja demokracja. Demokracja, my ass (posmarowany la perla, nie
                          kaviarem)

z przymruzeniem zielonego slowianskiego
                          • Gość: Baloo Carino na Wielkanoc - juz na ekranach kin !!! IP: *.ne.ch 21.03.02, 17:10
                            Cha cha cha !!!!! juz to widze, jak Carinio bedzie wygladac po wielkanocnym
                            podkarmianiu przez mamusie - aniola : na baaaaardzo dluuuugich nogach,
                            zaprawionych w nartach i kick-boxingu. bedzie spoczywala taka napeczniala
                            kuleczka, pelna popostnych lakoci ... wszystko to wysmarowane kremem ... no i
                            nie zapominajmy o wielkim, slowianskim, zielonym oku ... Jednym slowem :
                            MONSTER !!! (juz na ekranach kin !!!!)

Koniecznie musze miec zdjecie !!! Yeeeeeeeeaaah !

Baloo
                            • Gość: Cariño Re: Carino na Wielkanoc - juz na ekranach kin !!! IP: 193.133.143.* 21.03.02, 17:16
                              Baloo
                              LOL - az sie Boss spojrzal!
                              you're killing me! hahahahahaha. Moja mama to normalna polska mama - jak nie
                              jesz to znaczy ze jestes chora, masz anemie albo zakochana. Ja nigdy do Polski
                              nie jade z mysla o odchudzaniu! ales mnie rozbawil ta wizja. MOze przysle before
                              & after photos po powroci (jak sie doturlam do samolotu)

Gość portalu: Baloo napisał(a):

> Cha cha cha !!!!! juz to widze, jak Carinio bedzie wygladac po wielkanocnym
                              > podkarmianiu przez mamusie - aniola : na baaaaardzo dluuuugich nogach,
                              > zaprawionych w nartach i kick-boxingu. bedzie spoczywala taka napeczniala
                              > kuleczka, pelna popostnych lakoci ... wszystko to wysmarowane kremem ... no i
                              > nie zapominajmy o wielkim, slowianskim, zielonym oku ... Jednym slowem :
                              > MONSTER !!! (juz na ekranach kin !!!!)
                              >
                              > Koniecznie musze miec zdjecie !!! Yeeeeeeeeaaah !
                              >
                              > Baloo

• Gość: Baloo Mama ma zawsze racje ! IP: *.ne.ch 21.03.02, 17:59
                                Oczywiscie, ze jak nie jesz, to znaczy , ze jestes chora .. a n apewno
                                bedziesz ! Zebys ty widziala , jakie boje my toczymy z naszym pierworodnym o
                                jedzenie, moj ty Boze .... Stalingrad to przy tym gra w pchelki !!! No i
                                oczywsicie, ze cos z nim nie teges , wyglada toto jak oswiecimiak , nic nie
                                je a zyje ! a jak pyskuje ! Oczywiscie, ze chce rodzicow do grobu wpedzic ..

Pozdrowienia ... a Bossowi daj ode mnie blache w czolo (przynajmniej
                                wirtualnie , a na odchodnem - prawdziwa !!!)

Baloo
                                • Gość: Cariño Re: Mama ma zawsze racje ! IP: 193.133.143.* 21.03.02, 18:05
                                  no to masz rzeczywiscie problem child
                                  moj ojciec mi powiedzial ze jak bylam mloda to zarlam tak ze myslal ze go wpedze
                                  w dlugi. Przyganial kociol garnkowi- po nim mam metabolizm.

> Oczywiscie, ze jak nie jesz, to znaczy , ze jestes chora .. a n apewno
                                  > bedziesz ! Zebys ty widziala , jakie boje my toczymy z naszym pierworodnym o
                                  > jedzenie, moj ty Boze .... Stalingrad to przy tym gra w pchelki !!! No i
                                  > oczywsicie, ze cos z nim nie teges , wyglada toto jak oswiecimiak , nic nie
                                  > je a zyje ! a jak pyskuje ! Oczywiscie, ze chce rodzicow do grobu wpedzic ..
                                  >
                                  > Pozdrowienia ... a Bossowi daj ode mnie blache w czolo (przynajmniej
                                  > wirtualnie , a na odchodnem - prawdziwa !!!)
                                  >
                                  > Baloo

• ro-bert Re: kogel-mogel 21.03.02, 17:10
                          Gość portalu: narval napisał(a):

> Mysle, jakie danie na swieta wyszykowac? Moze pierozki z miesem? Albo z
                          > pasztecikami sie pobawic? Toz to tylko dwa dni zostaly!
                          > Doradzcie kobitki, co Wy upichcicie?
                          > No to na razie!

Kolezanko Narval! Ja w kwestii formalnej. Wy sobie z nas jaja robicie czy tez
                          jest to dalszy dowod Waszego poczucia humoru? Jakie dwa dni? O co biega? Wedlug
                          mojego kalendarza to jeszcze przeszlo tydzien do swiat!
                          Troche mozesz sie zblamowac jak z tymi jajami juz w ta sobote do kosciola
                          pojdziesz wink

Pozdrow.
                          ro-bert

• Gość: narval Re: kogel-mogel.... IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 17:48
                            Ach Robert, bystra bestia z Ciebie! Jeden co sledzi katolicki kalendarz, insze
                            to na pogansko-kapitalistyczne pogladaja! Kiedy pensyjka na konto wplynie!
                            Karina, to i smingus-dyngus Cie nie ominie! Jakzesz ja tego sikawkowego dnia
                            nie nawidzilam! Jak wymokla kura czlowiek wygladal! A w przeciwienstwie 20
                            marca bardzo lubilam w Polsce! Dzien oficjalnych wagarow! No i oczywiscie
                            topienie marzanny!
                            A moze znowu cos pomieszalam?smile))
                            Starosc nie radosc! Skleroza atakuje!
                            No to do nastepnego sprostowania!smile

To juz nikt tu nie gotuje tradycyjnej polskiej kuchni???
                            Adas, co mama na swieta szykuje? Karelia a Ty drozdze na klacki juz kupila?
                            • Gość: Cariño Re: kogel-mogel.... IP: 193.133.143.* 21.03.02, 17:54
                              no cos ty Narval, ja i placki drozdzowe? Ja je jem (i to w przerazajacych
                              ilosciach jak sa ze sliwkami) a nie pieke! Od tego mam mame! hahaha. I na
                              pewno bedzie mazurek orzechowy (mniam, mniam), sernik, jaja faszerowane,
                              kielbasa 'swojska', pasztet i inne szynki. I (na moje specjalne zamowienie) zupa
                              ogorkowa do znudzenia.

mniam, mniam

Cariño (jeszcze nie utyte)

Gość portalu: narval napisał(a)
                              > Ach Robert, bystra bestia z Ciebie! Jeden co sledzi katolicki kalendarz, insze
                              > to na pogansko-kapitalistyczne pogladaja! Kiedy pensyjka na konto wplynie!
                              > Karina, to i smingus-dyngus Cie nie ominie! Jakzesz ja tego sikawkowego dnia
                              > nie nawidzilam! Jak wymokla kura czlowiek wygladal! A w przeciwienstwie 20
                              > marca bardzo lubilam w Polsce! Dzien oficjalnych wagarow! No i oczywiscie
                              > topienie marzanny!
                              > A moze znowu cos pomieszalam?smile))
                              > Starosc nie radosc! Skleroza atakuje!
                              > No to do nastepnego sprostowania!smile
                              >
                              > To juz nikt tu nie gotuje tradycyjnej polskiej kuchni???
                              > Adas, co mama na swieta szykuje? Karelia a Ty drozdze na klacki juz kupila?

• Gość: Cariño placki klacki- do narvalovej IP: 193.133.143.* 21.03.02, 17:59
                                chyba mi ta la perla zaszkodzila na oczy - teraz dopiero zauwazylam ze pytanie
                                bylo do Carellliiny.
                                no coz, jestem tak self-centred ze nie moge sobie wyobrazic ze kogos kto inny
                                interesuje

trallaallala
                              • Gość: Baloo Re: kogel-mogel.... IP: *.ne.ch 21.03.02, 18:03
                                Gość portalu: Cariño napisał(a):

> ...I na pewno bedzie mazurek orzechowy (mniam, mniam), sernik, jaja
                                faszerowane, kielbasa 'swojska', pasztet i inne szynki. I (na moje specjalne
                                zamowienie) zupa ogorkowa do znudzenia.
                                >
                                > mniam, mniam
                                >
                                >

JA CHCE DO MAMY !!!!!

Baloo !!!!
                                • Gość: student ja tam nie wiem... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 18:07
                                  nigdy nie pamietam co mama przygotowuje... a z reszta my sa protestant
                                  family smile bo slask cieszynski to glownie wyznanie augsbursko-ewangelickie.. co
                                  nie zmienia faktu, ze SWIETA to SWIETA tak samo wazne dla nas jak dla innych smile

@@@@@@@@@@ ziewlem sobie... jutro jade..trzymajta za mnie kciuki.. CI SS mani z
                                  Drasenhofen nie lubia POLES people... i znow bede musial robic dobra mine do
                                  zlej gry... :o|

a teraz ide ogladac lyzwiarstwo figurowe...

cmok dla PAN i lapa dla chopow smile

bastard
                                  • karelia Re: ja tam nie wiem... 21.03.02, 18:21
                                    ogladasz Jagudina??????? ale Ci zazdroszcze ;-((((((((
                                    • Gość: student ale czego? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 18:25
                                      TELEWIZORA ???? przeciez to urzadzenie ogolno dostepne !!!!!!!!

KARELIA !!!!!! NIE ZALAMUJ MNIE !!!!! TAK BIDNIE W TEJ SZWECAJI smilekhykhykhy

zartowalem....wlasnie skonczyl Swoj pokaz, ale jeszcze nie podali wynikow...

papapa

bastard
                                • karelia Re: kogel-mogel.... 21.03.02, 18:13
                                  nie ma jak u mamy mily kat , cieply piec, heheh Mlynarski
                                  Jeszcze drozdzow nie kupila, ja czekam na chlopa z jajami, no taki co to
                                  dostarcza jaja, no , wiecie chodzi i sprzedaje jaja,eeee co ja sie bede
                                  tlumaczyc, no chlop z jajami.
                                  A u na snie leja, nie swieca, sledzie i baranine wcinaja no i jaja oczywiscie
                                  na twardo. Od tego chlopa z jajami hahahaha No ostatecznie +kaviar/kavior jak
                                  kto zamozniejszy hehehe
                        • karelia Re: kogel-mogel 21.03.02, 18:08
                          cos taka nerwowa Narvalowa, jakie 2 dni??? az looknelam do almanaka, toz to
                          tydzien, ales mnie przeploszyla wink))
                          • Gość: narval Re: kogel-mogel IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 18:46
                            Adas jak nie Fakty to pannice na lyzwach co mocno do gory nogi podciagaja
                            oglada! A ta Fr. para Gwendal Peizerat et Marina Anissina, wystepuja czy po
                            zlocie Salt-Lake zaprzestali wystepow?
                            A na, ktorym to programie student? Bo mam, az TVN, Polonia2, TV Polonia? Moze
                            i jaki piruet bym podgladnela?
                            A jak sie ma z Kenem z BB3, ponoc sex na calego przed telewidzami z Fryta
                            odstawil? Ma sie te wiesci z polish reality-show!smile
                            • Gość: student łyżwy, BB3 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 18:54
                              Wiec tak... temu ogladam, bo dzis Panowie jezdza, hahahahaa... juz widze te
                              miny smile, ale na fakcie, dzis mezczyzni mieli swoj dzien..jutro beda tance....

BB3 ogladam sporadycznie............boooooooooooooo to QUPI program, a sex to
                              ja mam na kanale PRIVATE GOLD w cyfrowej TV i do tego za darmo... czyli ostro i
                              pikantnie od 23 do 4 rano... po francusku i niemiecku i angielsku.... NAjlepszy
                              sex w wykonaniu Francuzow... Ci to potrafia zadziwiac roznymi pozami smile
                              hahahaha

juz widze oburzenie Karelii smile

ok wychodze.. musze jeszcze gdzies jechac... cmok Narval dzieki za Walta
                              Disneya smile

bastard
                              • Gość: narval Filmy X IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 19:28
                                No i wyszlo szydlo z worka, jak to student nocami pilnowal naszego klubu!
                                Na SEX CANAL! Wislocka to dla Adasia na przekaske byla! Niech tu jaki temat z
                                seksem sie ukarze, to nasz student prim bedzie wiodl w tlumaczeniach
                                eksperymentalnych! No, no, kto by pomyslal!! Boj sie Boga Adas! I juz swoje
                                prywatne igrzyska stworzyl, ktora to para najobrotniejsza!
                                Tak to jest! Katolik, protestant czy jakiej innej sekty wyznawca, a przed
                                filmami X wszystkie tak samo sie modla!smile)
                                • karelia Re: Filmy X 21.03.02, 20:43
                                  na experta to on chyba z amlody, dopiero sie uczy, ale, ale ..... za kilka lat
                                  moze robic konkurencje , nawet samemu Lwowiwink))
                                  • Gość: student Re: Filmy X IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 20:46
                                    KARELIA ojjjjj musisz sie wiecej nauczyc o wspolczesnej mlodziezy...

Mysle, ze jestem lepszy nie od jendego staruszka ( w dobrym tego slowa
                                    znaczeniu ) ... cmok

bastard
                                    • karelia Re: Filmy X 21.03.02, 20:49
                                      student ja to zaczynam podejrzewac, a nawet miec pewnosc hehehe A gdzies sie
                                      tak wyedukowal? Studiujac fraktale? I kiedy??? Bo cos mlodociany jestes. ale ta
                                      dzisiejsza mlodziez jest oblatana w sprawach eeeee roznych wink
                                      • Gość: student Re: Filmy X IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 20:57
                                        Karelio...zycie nauczylo zycie... praktyka i wlasne doswiadczenia... poczatki
                                        nie byly proste... to tak jak z emigracja... na poczatku czlowiek musi siebie
                                        sam zadowalac, opssss , mialo byc sam sobie dawac rade... ale z czasem zaczyna
                                        wspolpracowac z innym czlowiekiem nabierajac pewnosci siebie i poznaje coraz to
                                        nowsze pozycje, opssss, mialo byc syanowiska smile

bastard
                                      • Gość: Don Re gratulacje IP: *.uc.nombres.ttd.es 21.03.02, 20:59

W zwiazku z kolejnym zaszczytem jaki spotkal wybitnych "czlonkow" i czlonkinie
                                        naszegi klubu ,skladam wyrazy uznania za trud tworczy.Oczywiscie mam
                                        nadzieje,ze to zdopinguje pozostalych (a nie gorszych) czlonkow i czlonkowny.do
                                        wytezonej i owocnej pracy na niwie.Pragne tez przypomniec,ze klub nasz jak juz
                                        pisalem sklada sie tylko z wybitnych osobistosci. Wierze ,ze nie zawiedziecie
                                        pokladanego w Was zaufania. Wysoko niescie imie naszego klubu.Niech sie swieci
                                        imie jego!!!!! HURRRAAA !!! Za scisle kierownictwo-kolektywne : Don /laureat/
                                  • Gość: narval jak udziergac.....i BRAVO dla naszego Nestora! IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 20:53
                                    Karelka, z ostatnich wiesci forumowych dowiaduje sie, ze na drutach sweterki
                                    dziergasz!! Mam male pytanko, w kwestii swetrow irlandzkich, robisz golfy czy
                                    z serkiem, chetnie zamowilabym na przyszla zime! Motki welny (czarnej, moj
                                    ulubiony kolor) wysle na adres karelia@szwecja.com....
                                    Ale smuce sie, poniewaz nie zalapalas sie na podium forumowym;
                                    No, ale nasz przewodniczacy pierwsze miejsce! Zloty medal!!!!
                                    Gratulacje!
                                    Chcialam tylko zapytac, czy po tej oficjalnej, artystyczna czesc nastapi?!
                                    • Gość: Don- Re: jak udziergac.....i BRAVO dla naszego Nestora! IP: *.uc.nombres.ttd.es 21.03.02, 21:47

Kolezanka narvalowa ma racje-Karelia zrobi na drutach czapki klubowe dla
                                      wszystkich-wzor lowicki z elementami kultury forumowej ! oczekuje od swiatlych
                                      i zrecznych czlonkowek opublikowania sposobu ozdabiania jajek,w roznych
                                      technikach ,a to jak :pisanki,kraszanki itd.Publikacja poprzez nowy watek-
                                      dziekuje w imieniu kierownictwa-oczywiscie scislego kolektywnego.
                                      • karelia Re: jak udziergac.....i BRAVO dla naszego Nestora! 22.03.02, 00:24
                                        owszem potrafie dziergac, ale tylko prawo , lewo. Jak sie uprem , to cfeterek
                                        udziergam. Ale ostatnio, tj od kilkunastu lat zaprzestalam tej zmierzlej
                                        roboty, bo mi jakos tak na nerwy dzialal, momo ze to uspokaja. Ot taki
                                        paradokswink. A czapeczki to sobie sami kupcie , albo zamowcie w sklepie
                                        wysylkowo-objazdowym, co ja mam sie denerwowac, oczka liczyc, na 5 drutow
                                        robic, a te irlandzkie , to najlepiej w Irlandii kupowac wink Nio co prawda
                                        mnie tez sie ten wzor podoba, a najlepiej wyglada z welny w kolorze ecrue, a
                                        nie czarnym. Lepszy efekt.

Ale nas zaszczyt kopnal, prawda Don? A ja jedna kobita wsrod tylu chlopa, nio
                                        sama nie wiem co mam powiedziec, azem sie zczerwienila virtualnie wink
                                        • don2 Re: jak udziergac.....i BRAVO dla naszego Nestora! 22.03.02, 00:28

Dyplomy zostana rozeslane w odpowiednim czasie.
                                          • karelia Re: jak udziergac.....i BRAVO dla naszego Nestora! 22.03.02, 00:37
                                            co tam dyplom, ja sie domagam medalu i gratyfikacji pienieznej
                                            • Gość: DundeeGi Re: Gotowanie! IP: *.ncl0106.ncl.iprimus.net.au 22.03.02, 00:43
                                              Tak na marginesie to sie chcialam pochwalic ze w koncu Mama przyslala
                                              mi "Ksiazke Kucharska" i dzisiaj rozpoczynam wieczorek kulinarny! Na Bigos jest
                                              za goraco i jak patrze to mase z tym roboty, ale Golabki wcale fajnie wygladaja
                                              albo placki ziemiaczane, sama nie wiem, co zrobic co zrobic???
                                              Rany, ale jestem podekscytowana!:o)))

Pozdrowienia z Immigration Centre!
                                              • karelia Re: Gotowanie! 22.03.02, 00:45
                                                ja radzilabym na 1 ogien placki kartoflane. Bigos to wyzsza szkola jazdy. Nie
                                                kazdy potrafi a w ksiazkach kucharskich najczesciej piernicza na ten temat: Ja
                                                mam swoja recepte"na oko" , ale bigosik calkiem calkiem, ale to sztuka
                                                ugotowac dobry bigos, uwierz mi.
                                                • Gość: DundeeGi Re: Gotowanie! IP: *.ncl0106.ncl.iprimus.net.au 22.03.02, 00:50
                                                  No wlasnie wiem, moja Mama to kucharz z zawodu! Ale az mnie skreca zeby
                                                  zasmakowac ponownie, ale z drugiej strony Tesciowa przychodzi na obiad i jak
                                                  wyjdzie nie taki jak trzeba to obciach .... a na oko to ja nawet przyprawic
                                                  jajecznicy nie potrafie sad!
                                                  • don2 Re: Gotowanie! 22.03.02, 01:51
                                                    Gość portalu: DundeeGi napisał(a):

> No wlasnie wiem, moja Mama to kucharz z zawodu! Ale az mnie skreca zeby
                                                    > zasmakowac ponownie, ale z drugiej strony Tesciowa przychodzi na obiad i jak
                                                    > wyjdzie nie taki jak trzeba to obciach .... a na oko to ja nawet przyprawic
                                                    > jajecznicy nie potrafie sad!

Uwaga ! placki kartoflane slabo wychodza z niektorych gatunkow kartofli
                                                    (najlepsze to ziemniaki smile) )Tzn .z tych "mlodych" wcale-sama woda. Czasami uda
                                                    sie uratowac dodajac make. Trzec koniecznie na tarce -paluszki!
                                                  • Gość: DundeeGi Re: Gotowanie! IP: *.ncl0106.ncl.iprimus.net.au 22.03.02, 03:01
                                                    Na tarce??? a ja chcialam mikserem ...
                                                  • Gość: Baloo Dundee Gi !!! Boj Ty sie Boga !!! IP: *.ne.ch 22.03.02, 09:40
                                                    Placki ziemniaczane potraktowac mikserem !!!!! Jeeezuuuu... to moze od razu
                                                    wywal te kupione ziemniaki do smieci, przynajmniej nie narobisz sie przy
                                                    obieraniu ... Boze, Boze, swiat idzie ku gorszemu ...
                                                    A swoja droga , skoro na bigos za goraco, to jak ty sobie wyobrazasz dlugie
                                                    stanie nad patelnia ze smozonymi plackami ? Bo to sie paniedziejaszku stoi
                                                    prawie non stop z ryjem nad patelnia i pilnuje ...
                                                    A bigos w Australii - mam pytanie : gdzie wystawiasz "na mroz" ? Bez tego ani
                                                    rusz ...
                                                    I punkt trzeci : skoro przy bigosie jest niby za duzo roboty, a ty sie
                                                    decydujesz na golabki ... no to szczescia zycze i towarzystwa kogos, kto by
                                                    pilnowal, zebys sobie zyl nie podciela ;o)
                                                    jesli musisz raczyc tesciowa czyms polskim w taaakim goracym kraju, to
                                                    pamietaj, ze "cholodziec litewski milczac zwawo jedli" i "im smakowalo "

A poza tym - samych sukcesow kulinarnych i powodzenia !!!

Baloo
                                                  • Gość: DundeeGi Re: Balooooooo IP: *.prem.tmns.net.au 22.03.02, 22:15
                                                    Panie Prezesie, donosze co tez wyczynilam wczoraj:
                                                    1. chcialam zrobic te cholerne placki ziemiaczane, ale chyba maka byla jakas
                                                    dziwna bo mi sie ciasto przylepialo do patelni i nic, kupa smrodu tylko
                                                    2. szybkim i zrecznym ruchem wyjelam mieso wieprzowe (teraz to "beef") i raz
                                                    dwa ubilam schaboszczaki, zanim tesciowa przyjechala zdazylam jeszcze dom
                                                    wywietrzyc po tych plackach .... schabowy byl ok troch tylko przyznam ze
                                                    przesolilam ale powiedzialam jej ze to tak musi byc smile)

Pozdrawiam
                                                  • Gość: Baloo Re: Placki i schabowy - do Dundee Gi IP: *.ne.ch 25.03.02, 09:02
                                                    No to gratuluje refleksu - zadowolona tesciowa , to jednak znaczne ulatwienie
                                                    zyciowe ;o)
                                                    A swoja droga , a propos plackow : skoro sie lepily do patelni, to moze
                                                    wylalas to ciasto na zimny olej ? A moze jajeczka w ciescie ziemniacznym nie
                                                    bylo ?
                                                    zatroskany Baloo

Odpowiedz b. pozna, bo w weekendy nie internetuje sie ...
                                                  • Gość: DundeeGi Re: Placki i schabowy - do Dundee Gi IP: *.ncl0205.ncl.iprimus.net.au 25.03.02, 23:27
                                                    Jajeczka byly pierwszej jakosci i olej tez goracy, mysle ze cos nie tak bylo z
                                                    maka smileJak to mowi moj tato: "zlej baletnicy ..." hehe
                                                    Ale idzie mi coraz lepiej!

Pozdrawiam
                                              • karelia szwedka 22.03.02, 00:47
                                                poczytalam te pania czepialska ,bede miec na oku, moze zmienie moj nick
                                                na "noga" to wtedy sie dogadamy jak szwedka z amerykanka wink
                                                • Gość: morsa Narval! - kolysanka......... IP: *.telia.com 22.03.02, 01:44
                                                  Wczoraj wieczorem "chodzili" tobie te chlopy po glowie.

Oto tekscik:

"Gdzie ci mezczyzni, prawdziwi tacy,
                                                  mmm, orly, sokoly, herosy!?
                                                  Gdzie ci mezczyzni na miare czasów,
                                                  gdzie te chlopy!? - Jeeeee!

Dookola jeden z drugim jak nie nerwus, to histeryk,
                                                  drobny cwaniak, skrzetna mrówa, niepowazne to, nieszczere.
                                                  Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane,
                                                  geby pelne wazeliny, oczka stale rozbiegane.

Bez godnosci, bez honoru, zaklamane swoje racje
                                                  wykrzykuje taki w domu smiesznym szeptem po kolacji,
                                                  smiesznym szeptem po kolacji, smiesznym szeptem po kolacji...

Gdzie ci mezczyzni . . .

Bojownicy spraw ogromnych, owladnieci ideami
                                                  o znaczeniu wiekopomnym, i wejrzeniu, jak ze stali.
                                                  Gdzie umysly epokowe, protoplasci czynów wiekszych,
                                                  niz pokatne, zarobkowe kombinacje tuz przed pierwszym.

Nieprzekupni, prosci, zacni, wielkoduszni i szlachetni.
                                                  Gdzie ze oni, gdzie tytani woli, czynu, intelektu,
                                                  woli, czynu, intelektu, woli, czynu, intelektu...?

Gdzie sa prawdziwi mezczyzni tacy,
                                                  mmm! orly, sokoly, bazanty?
                                                  Gdzie ci mezczyzni - u-u-u - na miare czasów,
                                                  gdzie te franty - jeeeeee!!!
                                                  Gdzie, gdzie, gdzie, gdzie!?

Nie ma, nie ma (+ 20 razy) ....
                                                  gdzie te chlopy, gdzie te chlopy, gdzie te chlopy, gdzie te chlopy?
                                                  No nie ma, nie ma (+ 8 razy)....

Gdzie, gdzie, no gdzie, gdzie,
                                                  no gdzie te chlopy!? - Jeeeeeeee!!!!!!!!
                                                  no gdzie te chlopy!? je!!!!!!!!!!!!!!!!! "
                                                  KONIEC CYTATU

A moze juz wiesz, gdzie te chlopy?
                                                  Dobranoc

• karelia chlopy 22.03.02, 01:55
                                                    widze tu kilku wink))))prawdziwych bazantow , orlow, sokolowsmile))) , ale
                                                    uwazajcie sa tez falszywki, takie ni w piec ni w dziewiec -zakompleksieni,
                                                    zahukani przez swoje kobity, albo w ogole bojacy sie kobitwink)) tacy
                                                    bossonodzy imitatorzy prawdziwego faceta.
                                                  • Gość: morsa Re: chlopy IP: *.telia.com 22.03.02, 01:59
                                                    Karelia,
                                                    a bazant to ktory?
                                                    Wyjaw tajemnice, zdemaskuj bazanta!

• karelia Re: chlopy 22.03.02, 02:08
                                                    hahaha no wiesz morsa, to takie bazanty szlachetne, a nawet mozna powiedziec
                                                    koguty , a ktorzy ? no ja tam nie bede za duzo mowic , ale oni w porywach
                                                    zamieniaja sie w orly i wtedy reprezentuja dobry gatunek meskiego osobnika
                                                    hahaha
                                                  • don2 Re: chlopy 22.03.02, 02:11

A ja sie nie boje nikogo.........jak przyjdzie to go zjem......
                                                  • karelia Re: chlopy 22.03.02, 02:57
                                                    a nie otruj sie , bo niektorzy nadziani cyjankali, a i swiezosc ich jest
                                                    sprawa dyskusyjna , uwazaj bo sie mozesz nabawic rozstroju zoladka. Najlepiej
                                                    na ;- druciany grill i dobrze przypiekac, az bedzie skwierczalosmile
                                                  • Gość: DundeeGi Re: chlopy IP: *.ncl0106.ncl.iprimus.net.au 22.03.02, 03:04
                                                    E tam, Don to niedzwiedz a nie ptok!
                                          • zbigniew_lewandowski Re: jak udziergac.....i BRAVO dla naszego Nestora 13.06.03, 03:52
                                            don2 napisał(a):

>
                                            > Dyplomy zostana rozeslane w odpowiednim czasie.
    • karelia niedzwiedz 22.03.02, 10:02
      eeee niedzzwiedz to Baloo, witam szanownego Prezesunia, widze , zes Pan sie do
      roboty stawil i zaczyna hehehnadawac. Ale on niedzwiedz virt, a ten prawdziwy
      to student, heheh niedzwiedz brunatny, jak sie polozy przed kominkiem to moze
      futrzak udawacwink
      • Gość: mysz Re: niedzwiedz IP: *.ab.hsia.telus.net 22.03.02, 11:17
        A na popitke co bedzie?.
      • Gość: Baloo Re: niedzwiedz ? misio ! IP: *.ne.ch 22.03.02, 11:20
        Nie nie nie !
        Ja nie jestem zadenym niedzwiedziem, tylko misiem ... takim jak inni moi
        koledzy :
        Mis Uszatek
        Mis Colargol
        Mis koala (to akurat torbacz, no ale coz..)
        Miss Polonia

No i oczywiscie "the best" : mis Kubus Puchatek ...

Pozdro i do poniedzialku

Mis Baloo
        • Gość: narval Nowosc!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 22.03.02, 12:33
          Poniewaz ciezko Polakom zablysnac na koncercie Eurowizji; ot ich najswiezszy
          przeboj!! Bomba! Ma duze szanse na ......miejsce!

Oto fragment//

httwww.jt.kielce.opoka.org.pl/odstresuj_sie.html

Dostalam w dzisiejszej poczciesmile)

• Gość: narval Sprostowanie IP: *.abo.wanadoo.fr 22.03.02, 12:41
            Oczywiscie adres to//
            www.jt.kielce.opoka.org.pl/odstresuj_sie.html

Przepraszam za usteki na laczach! smile)
          • Gość: student Re: Nowosc!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.03.02, 12:42
            hmmmmmmmmmmmmmm .

BASTARD
          • don2 Re: Nowosc!!! 22.03.02, 23:36

> Poniewaz ciezko Polakom zablysnac na koncercie Eurowizji; ot ich najswiezszy
            > przeboj!! Bomba! Ma duze szanse na ......miejsce!
            >
            > Oto fragment//
            >
            > httwww.jt.kielce.opoka.org.pl/odstresuj_sie.html
            >
            > Dostalam w dzisiejszej poczciesmile)
            >

nimo tego-albo co
          • don2 Re: Nowosc!!! 22.03.02, 23:46

> Poniewaz ciezko Polakom zablysnac na koncercie Eurowizji; ot ich najswiezszy
            > przeboj!! Bomba! Ma duze szanse na ......miejsce!
            >
            > Oto fragment//
            >
            > httwww.jt.kielce.opoka.org.pl/odstresuj_sie.html
            >
            > Dostalam w dzisiejszej poczciesmile)
            >

zabije narvalowa-1119 kretynskich adresow.Zabije w okrutny sposob !!!
    • Gość: student 100 ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.03.02, 12:53
      bastard
    • _szwedka Do Karelii 22.03.02, 19:46
      Co do czepialskiej to sadze ze przyda nam sie w SPA. Ona pracowac nie lubi bo
      ona nie feministka za to kuchnie prowadzic woli. Ekonomia z tego bedzie tez
      niezla bo padline ostro przyprawi (referencje w pieprzeniu na forum), cienka
      zupke upichci (wody lac tez potrafi). A na dokladke to taaaaaaaka z niej
      kobitka to jak zaserwuje to i napiwkow bedzie duzo. Na kieszonkowe moze zarobic
      sobie jako terapeutka biczowa.
      wink)
      • Gość: narval do Dona2 IP: *.abo.wanadoo.fr 23.03.02, 00:26
        Panie Nestorze, wczoraj liscik na probe skrzynki pocztowej wyslalam i ani
        pokwitowania, ani.....podziekowania!
        Jesli pan przewodniczacy, nie bedzie zagladal do listow, to po kiego czorta ta
        skrzynka mail'ova!
        W takim razie bede dostarczala wiecej takich muzycznych adresow! A dostaja je
        moje chopaki!smile)
        Morsa dziekuje, za kolysanke Danki Rin! No i gdzie te chlopy, sokoly itd.
        Karelka "ecru" nie lubie, bo ja sama jak ten kolor! Chyba pierwsza kapiel w
        bielince mi zrobili. Stad dla kontrastu lubie czarny, ale dodatki w innych
        kolorach.
        Dundee widze lubi pichcic. Ale tak na przelaj(czyt.skroty)
        A ja nadal szukam tutaj maszynki do zmielenia maku (na ciasto) i takich
        antykow nie uswiadczysz! No coz tluczek do miesa przywozilam z Polski.
        No to sie rozgadalam o pierdolach! Ale serwer tak sie zapedzil, ze pol godziny
        strone sciagal!
        Po kiego licha placic ADSL, jak to dziala na zwolnionych obrotach!
        No moze jutro rano dojda te pierdoly do Was!
        Ja juz ide lulu!
        Niech sie Wam forumowo wiedzie w te nocke!
        • don2 Re: do Dona2 23.03.02, 00:34

dostal i dziekuje za to ,ale obrazkow nie bylo ,tylko tekst.serwer taki
          powolny,ze nic nie mozna pisac.pozdrawiam
        • don2 Re: obrzydlistwo 23.03.02, 00:37

Ruda pije piwo zmieszane z coca-cola ! bleh brr.sama to wymyslila jak twierdzi
          ale pewnie to gdzies widziala-babom nie wierze.
          • karelia skandal 23.03.02, 06:52
            co tak powoli sie sciaga, ja w ogole nie moge wejsc i pisac, skandalllll
    • karelia Re: Zebranie Klubu (4) 23.03.02, 13:03
      szwedka, ale bedziemy musialy zmienic imie tej pani, bo panowie moga sie
      domagac innych uslug hehehe, ( my sa snuskiga svenska tjejer, heheeh)

Don, powiedz wreszcie tak w zaufaniu , jak to w rodzinie heheh kto to ta
      ruda???? bo mnie skreciwink a ja wlasnie planuje "podrudzic sie"

Co si dzieje znowu , ze nie mozna sciagac gazety i dlatego nie moge sie
      naprzykrzac i gadac ple ple, ale duchem jestem, bez obaw wink

Cos dawno nie bylo melkunku o Maxiu, moz esiedzi na drzewie a robbi pod
      drzewem , hehe

Narvalowa, taka bladosc swiadczy ,ze szlachetna krew w Tobie plynie. Ale zawsze
      sie mozesz podkolorkowac, sa rozne srodki ( pudry, fundacja, rozyki a wreszcie
      mazaki heheeh)

KKKKK
      • Gość: student _________POZDRAWIAM Z AUSTRII___________ IP: 62.218.98.* 23.03.02, 18:46
        Witajcie czlonkowie i czlonkinie....szacownego CLUBu...DDOJECHALEM !!!! i
        przezylem... ano przezylem....

Podroz zaczela sie w Bielsku... 100 km za granica odpadlo KOLO !!! Nikomu nic
        sie nie stalo... ale byla to jedna z najdluzszych podrozy do AT....

Zamiast 8 godzin, trwala okolo 12....

no nic..szefostwo od komputera nade mna stoi.. wiec chyba musze sie zabierac z
        tej NIEMIECKIEJ maszyny....

odezwe sie znow.. moze jutro smile

PREZESI pilnowac porzadku.. kobiety pamietac o tym przystojnym mlodziencze (
        czyli o mnie ) i spedzic mi spokojnie i mile weeeeeeekend...

no to cmoki dla Pan i pozdrowienia dla Panow...

bastard
      • ro-bert Re: Zebranie Klubu (4) 23.03.02, 20:56
        Eeeeeeee tam! Nie dosyc, ze sie nudno zrobilo to jeszcze ta zawrotna predkosc
        servera wink
        Poza tym to ciezko pracuje. W ramach efektywnego spedzania urlopu robie (sam!)
        taras. Tak, tak, prawdziwy taras (ca 60 qm)! Jezuuuuuuu! Jak mnie plecy i
        kolana bola!!!!

Pozdrow.
        ro-bert
    • _szwedka WNIOSEK 23.03.02, 18:44
      Do Pana Prezesa
      Uprzejmie prosze. Nie hukac Prezesie! Wiem, wiem. Nie pialam jeszcze. I mialam
      to pianie gotowe, lecz jak przeczytalam wyznania Waszej kolezanki klubowej a
      mej podwojnej rodaczki do przedmiotu uwielbienia...zabylam...ze strachu! Gdyby
      Pan Panie Prezesie znal svenski , zrozumialby Pan czemu nie waze sie piac. Boje
      sie Karelinowego walka. A ze jej do mnie niedaleczko to obawa taka ze ten walek
      fizyczny bedzie nie tylko wirtualny.
      Zatem prosze unizenie o zwolnienie z piania.
      Prosze rowniez o uglaskanie Carino ~ ( hihihihi znalazlam tilde). Musze
      przestrzec ze rowniez zielono lypie i nie wiem czy ona takiej konkurencyji
      laskawa.
      Licze na pozytywny glos ro-berta bo my to krajanie a z jego druga polowa nawet
      ulicznice ( na tej samej ulicy zesmy mieszkaly).
      Co do innych czlonkow rodziny to znajomosci tylko powierzchowno-roznowatkowe,
      stosunkow z nimi wiekszych nie mialam.
      Zaswiadczam ze bede pracowac zetelnie aby zepchnac Minete i Bossa z podium!
      Prosze o pozytywne ulaskawienie sie do mojej prosby.
      Z powazaniem
      Szwedka Svensson
      U-la
      ul.Szwedzka 66
      Sweden
      _szwedka@poczta.gazeta.pl
      • don2 Re: WNIOSEK 23.03.02, 20:55

ja osobiscie tez popieram wniosek.No szwedka z upsali to nie byle co.moja cora
        wlasnie tam teraz poprawia swoje kwalifikacje. to taka nieustajaca moda w tej
        svenssonii. Bratowa sie przekwalifikowala ze sklepowej w nauczycielke. O
        siostrze nie wspomne do czego ja te nauki dowiodly ,bo byscie wiedzialy kto
        ja.Te cholere zna cala babska svenssonia.pozdraw.
        • karelia drgnelo;-))))))))) 24.03.02, 12:53
          cos jakby drgnelo w szybkosci , wiec mowie OBECNAwink))
          po pariadkie
          1. student to Ty juz teraz POLONIA. On jak zwykle albo rezygnuje albo
          kontynuje, albo w Polsce albo za granica. No wiercioch taki z niego ,
          strasznie aktywnyyyy skad typ czerpie energie???No tak, nie zmeczony, wyspany,
          najedzony....
          2. Robbi ale bys mi sie przydal , chlopie . Jak Ty taki sprawny budowlaniec ,
          to jakis remoncik, dostawka do balkonu, podsufitka , zeby bylo wiecej miejsca
          i z jednego mieszkania zrobilbys 2 wink Poklapusy dla Maxia.
          3. szwedka. hm proponuje przyjac. Feministka, wyszczekana, choc pokore ma w
          sercu, zapisac na liste i niech placi skladki.
          4. Doniasty, a siostrunia to kto to? No nie mow , ze to Gudrun , bo nie
          uwierze, chociaz??????Wsio possible wink))))
          Pozdravlaju jednego z Bandy Pieciu i wszystkich innych , najpierw kobiety a
          pozniej mezczyzn ze swymi klikajacymi maszynami .
          K
          • Gość: narval Re: drgnelo....tak.......o 0,05sek szybciej!!:(( IP: *.abo.wanadoo.fr 24.03.02, 14:23
            Witam wsjech w Palmista niedziele! We Fr. slonce, a zimno jak cholera!
            A juz mysle, co w ogrodku siac! W tamtym roku najbardziej obrodzily pomidory i
            kabaczki. W tym roku trzeba plodozmian zmienic i cos innego siac. Odlogiem nie
            zostawie, bo chwastow nie wyplenilabym! A juz mi sie marza pelargonie, w
            oknach, (geranium), ale jeszcze za wczesnie!
            No, przeczytalam wczesniejszy post Szwedki i nic nie zalapalam! Dlaczego
            Karelia chcesz ja walkiem do ciasta sprac?
            Don, tesh takim szyfrem kaukazkim gada, ze wogole nic pojac nie moge! Ruda,
            siostra, ex/kochanki, zonki.....
            Albo jakims kodem LOL operuja! To czyba Karina!
            U mnie, poprawa w sciaganiu strony j/w;
            No, ale, popracowalam nad innym programem i teraz juz nie stukam maili na
            Outlook'u, tylko je nagrywam i znajomi moj glos sluchaja!
            To jest postep! No to jaki kontynent odwiedzi moj glos? Ale obawiam sie,ze
            przez adres gazety nie przejdzie! Jednak tych bite'ow, czy oktetow na to
            potrzeba!
            No to palemka macham!smile)
            • Gość: Don Re: drgnelo....tak.......o 0,05sek szybciej!!:(( IP: *.uc.nombres.ttd.es 24.03.02, 19:40

narwalowa ,to ty agrykultor ? Pamietaj o starym systemie-trojpolowka.ziemia
              odpoczywa ! No to pod haslem "zywia i bronia" do ataku na wiosne. pamietam taki
              film:traktory zdobeda wiosne-pozdrawiam spod palmy.
              • karelia szybciej 24.03.02, 22:17
                no nie narzekajcie , jak stare ciotki. Troche szybciejsmile))) ach takie swieze
                pomidory nagrzane sloncem, pachnace+bulka paryska polana oliwka, ziolka , sol
                pieprz, cebula. Na tym moge zycsmile

Taaaa jeden swieci palmy , a inny siedzi pod palamami. A ja jak chce
                posiedziec pod palma musze za to zaplacic. Ale juz brzozki sa za darmo.

Madame Narval czytajcie posty to bedziecie zorientowane heheeh a w razie czego
                pytac sie na zebraniu, wyjasnimysmile
                • don2 Re: szybciej dojechal dylizans od studenta 24.03.02, 22:23

Za CK Monarchii szlo to szybciej i dylizanse kol nie gubily smile).A tak pociesz
                  sie student,ze kolega zgubil na zakrecie kolo -auto niby dobre-BMW 850.auto do
                  naprawy koles jezdzi Opel kadet i czeka na forse z Ubezpieczenia.
                • Gość: narval Re: szybciej......fakt! IP: *.abo.wanadoo.fr 24.03.02, 22:29
                  Karelia, wyslalam na priv. gadajacego maila? I gada u Was? Dzisiaj kilku
                  znajomych odezwalo sie, z probujacymi opiniami!
                  No, teraz z wieczorka laduje sie szybciej to "carpe forum", ale juz zmeczonam
                  i ide lulu!
                  See you zawtra!
                  I po niedzieli z palami, pod palmami! (jak ten czas smiga!!!!)
                  No to pod palmowa posciel wskakuje!
                  Hop!! I juz mnie nie ma!smile))
                  • _szwedka Re: szybciej......fakt! 24.03.02, 22:42
                    A mnie bakcyle dopadly i komorki wolniejsze.
                    Karelia.Jak ta siostra taka uczona i babska svensonia ja zna to moze to
                    Malena? wink))
                    Don! Masz tu u mnie core? To szanse mamy aby kumami byc. Ja mam takiego
                    dorodnego studenciaka co za dziewuchami lata a w wolnych chwilach UU odwiedza.
                    Nigdy nie wiadomo hehehe
                    Szczesciara ta Narval ze juz grzebac moze!
                    Ahoj
                    Smarkata szwedka
                    • karelia Malena 24.03.02, 22:54
                      o qurka wodna, sadzisz ,ze Malena? a moze Ylva?a moze Katarina ( eee ona
                      Czeszka) to takie szwedzkie specjalistki od sexu hehehe
                      Don , jakby tak polaczyc twoja studentke z tym studentem szwedki , no to
                      wyszloby na to ze musialbys sie ujawnic, przynajmniej nam ( mam nadzieje , ze
                      szwedka wyslalaby donos do mnie kto on , co , jak , gdzie , kiedy, dlaczego,
                      ile ...)
    • karelia Re: Zebranie Klubu (4) 24.03.02, 23:17
      i ja pozdrwiam studenta , ktory teraz jest Polonia , tak czasowo, alec
      zawsze..Adasiu a jak Ci tam za ta granica? Ciezko, prawda? Nic to scisni zeby,
      nie rozgladaj sie na boki i pracuj, pracuj, a bedzie lepiej, duzo lepiejsmile
      Zreszta juz widac , ze jest za granica. Na forum nie siedzi, postow nie
      wysyla, pewnie pracuje az mu zyly wychodza. Wiadomo -jest za granica.
      • _szwedka Re: Zebranie Klubu (4) 24.03.02, 23:30
        I komu on o tych fraktalach teraz gada??? Bo te studenty to takie ze musza
        komus te wyczytane madrasci gadac smile))
        A mnie glowa peka i nie wiem czy od tych bakcyli czy od tych madrosci mojego
        studenta co przy obiedzie wyglaszal sad
        • don2 Re: Zebranie Klubu (4) 24.03.02, 23:33
          _szwedka napisał(a):

> I komu on o tych fraktalach teraz gada??? Bo te studenty to takie ze musza
          > komus te wyczytane madrasci gadac smile))
          > A mnie glowa peka i nie wiem czy od tych bakcyli czy od tych madrosci mojego
          > studenta co przy obiedzie wyglaszal sad

Pewnie chcial forse i tak macil by mu dac.-nie dawac niech jedzie do Kanady i u
          Klikena zarobi-albo do Zybi na modela nudyste !!
          • karelia Re: Zebranie Klubu (4) 24.03.02, 23:48
            slusznie w calej rozciaglosci, albo do Dona niech sie zatrudni jako kelnerka.
            Don go podszkoli zyciowo, bo co chlop to nie baba. Wiesz , szwedka, oni
            inaczej gadaja iiii bedziesz miec zlotego chlopaka.
            • Gość: narval Do DUNDEE GIRL.......w sprawie miesa! IP: *.abo.wanadoo.fr 25.03.02, 11:57
              cyt. Dundee Girl:
              <<szybkim i zrecznym ruchem wyjelam mieso wieprzowe (teraz to "beef").....>>
              ==================
              Dundee, beef to mieso wolowe! (ostatnio sporo, bylo na temat tych szalonych
              krow, tutaj w Europie)
              mieso wieprzowe to chyba pork po ang.
              no, ale najlepsze miesko to cielecina tzw. veal!
              Juz w niekrorych restauracjach fr. zaczynaja serwowac strusie mieso, ale
              jakos, nie mam odwagi sprobowac! ang. ostrich's meat//

Jesli zrobilam jakikolwiek blad w dziedzinie miesa, prosze o sprostowanie!
              Uwielbiam miesne dania! No, nie takie jak moj zakontraktowany, ktory zajada
              sie lekko podsmazonymi stekami z wierzchu, a surowe mieso w srodku tzw.
              krwisty; rare po ang.
              A kangurze mieso tez wcinacie?
    • Gość: Cariño Dzien dobry, do widzenia IP: 193.133.143.* 25.03.02, 12:09
      melduje sie, obecna! wkrotce bede nie (obecna) - w Polska ruszam!
      tak dla wiadomosci (glownie pani Narvalovej, to siostrzeniec zostanie obdarzony
      Gameboy Advance i gra Mario Kart Super Circuit. Dzieki za porade.
      Przetestowalam w lykend i dziala, tylko trzeba bedzie nowe baterie kupic, bo
      jakos tak sie szybko zuzywaja... No, to lece kulki na mole z kieszeni moich
      karakulow powyciagac, manikir odstawic i spryskac sie jaka woda kolonska,
      coby 'klas' wygladac dla ziomkow (no musze, musze po tych wszystkch bajkach
      ktore naopowiadalam). Wszystkim zycze wesolego jaja.

Cariño
      Agente SuperEspecial ( w karakulach)
      • Gość: Baloo Re: Dzien dobry, do widzenia - ja tez IP: *.ne.ch 25.03.02, 12:25
        dzien dobry i na razie ... roboty huk ...
        Carino, przed wyjazdem nie zapomnij o topionym maselku na siedzeniu tego
        zwyrodnialca Bossa ... Wesolych swiat i milego zaokraglania sie wkolo (czy masz
        zamiar z powrotem wychodzic u samolotu bokiem, trzymajac gwaltownie skurczone
        karakuly przewieszone przez ramie, "... bo tak jakos cieplej nagle sie
        zrobilo ..." ?) ;oD
        Pozostalym klubowiczkom i klubowiczom : milego klikania i slizgania po watkach
        Szwedce : welcome in the club (spoznione, acz szczere ...)
        Dundee Girl : dalszych sukcesow kulinarno - rodzinnych ...
        Sobie : poprawy formy :o(

Baloo
        • Gość: Cariño Re: Dzien dobry, do widzenia - ja tez IP: 193.133.143.* 25.03.02, 12:43
          hahahaha
          karakuly to ja specjalnie biore, bo za duze , wiec beda pieknie sadelko
          zakrywac. Miejsca dwa w samolocie tez sobie przezornie wykupilam, co by sie nie
          tloczyc. mam tez plan B, jakbym juz tak sie zaokraglila, ze i dwa miejsca nie
          pomoga: lotnia (odpowiednio wzmocniona) z najnowszym GPS i butelka na ciepla
          wode, coby stopy z zimna nie odpadly.

co do bossa/masla, to ja to dopiero uwskutecznie w ostatni dzien pracy (przed
          odejsciem na dobre, nie na wakacje). U nas biuro klimatyzowane, wiec
          prawdopodobnie nie zacznie jelczec do dopiero po tygodniu. A ja tego wachac nie
          chce. poza tym podlizalam sie recepcjonistce i pokazala mi jak fax mozna
          przelaczyl na inny numer. Zobaczymy jaki bedzie madry jak mu z dolu bedzie
          jelczalo a przez sluchawke jeczalo. hahaha. Ja jak slon - nierychliwa ale
          pamietliwa i po wielkanocnych excesach tusza tez temu zwierzu dorownam (a moze
          bardziej mamuta bede przypominac - jak sobie karakulami pupe zaslonie?) ach
          zyzni!

Papa

moi

> dzien dobry i na razie ... roboty huk ...
          > Carino, przed wyjazdem nie zapomnij o topionym maselku na siedzeniu tego
          > zwyrodnialca Bossa ... Wesolych swiat i milego zaokraglania sie wkolo (czy masz
          >
          > zamiar z powrotem wychodzic u samolotu bokiem, trzymajac gwaltownie skurczone
          > karakuly przewieszone przez ramie, "... bo tak jakos cieplej nagle sie
          > zrobilo ..." ?) ;oD
          > Pozostalym klubowiczkom i klubowiczom : milego klikania i slizgania po watkach
          > Szwedce : welcome in the club (spoznione, acz szczere ...)
          > Dundee Girl : dalszych sukcesow kulinarno - rodzinnych ...
          > Sobie : poprawy formy :o(
          >
          > Baloo

• _szwedka Re: Dzien dobry, do widzenia - ja tez 25.03.02, 14:17
            bo szybkosc servera pozwala tylko na powiedzenie dzien dobry,do widzenia.
            Nasuwa sie pytanie czy juz wszyscy informatycy z Polski wyjechali?
            Dundee. Czy pomyslalas o zrazach?. Jak chce zaimponowac kuchnia polska to
            tylko zrazy zawijane we wlasnym sosie z kasza gryczana, kasza jeczmienna tez
            ujdzie. Latwe do zrobienia, buraczki to gdzies na pewno w sloiku znajdziesz.
            Alem se smaku teraz narobila.
            Karelia.Jakos o tej siestrze nic nie wyciagniemy.A moze to Dorotka?
            Don. Nie badz taki. Troche pary mozesz chyba puscic.
            Prezesowi dziekuje za powitanie.
            Przedswiateczne pozdrowienia dla Klubowiczow
            Kichajaco-kaszlaca, z pociagajacym nosem i seksownym glosem
            leniuchujaca Szwedka
            • karelia Re: Dzien dobry, do widzenia - ja tez