Dodaj do ulubionych

Urodziny RM

16.12.20, 09:00
tvn24.pl/pomorze/torun-29-urodziny-radia-maryja-sanepid-nie-bedzie-kary-dla-organizatorow-4777216
Skandal. To jest po prostu chore.
Szkoly zamknięte, szpitale nie wyrabiają, ludzie traca prace, bankrutują a ci aroganccy panowie paradują sobie bez żadnych ograniczeń, bez masek i nie dostaną za to żadnej kary.
Słów mi brak.
Obserwuj wątek
    • jowita771 Re: Urodziny RM 16.12.20, 09:08
      Wczoraj czytałam i też uważam, że to skandal. Co mają ludzie w głowach, żeby po takich numerach popierać jeszcze PiS? Bo czego nie mają, to wiem.
      • runny.babbit Re: Urodziny RM 16.12.20, 09:28
        Maja wydrukowana nienawiść do lewactwa czyli wszystkiego co nie jest PiS. PiS, RM, mogą im narobić na głowę, a ci tylko by stwierdzili że jest ciepłej. To jest nieuleczalne.
        Mnie bardziej zastanawiają ludzie którzy nie zamierzają z tym nic robić i urządzają się w czarnej d.
        • madami Re: Urodziny RM 16.12.20, 09:44
          W dodatku PIS ma cały czas spore poparcie.... sad

A czemu ich wyborca ma protestować? Bo co? Raczej nie jest przedsiębiorcą więc bankructwa firm mają w de, w dodatku przecież "rząd pomaga" prawda? wielu nie zauważyło nawet wpływu pandemii na swoje życie za to z satysfakcją można sobie popatrzyć na te durne elity, na te durną kulturę co się zamknęła, na głupie koncerty, restauracje były tylko dla burzuji a pizzernie i kebaby przecież działają. I nie będzie nam UE mówić co mamy robić. Raj nie kraj panie....
    • lodomeria Re: Urodziny RM 16.12.20, 09:12
      A najgorsze w tym wszystkim jest to, że się do tych zachowań przyzwyczajamy. Czy już nikt nie pamięta obrzydliwego antysemityzmu sączonego z RM, zwłaszcza przed referendum o wstąpieniu do UE? Nikt już nie pamięta dziesiątek milionów przyznanych jego szkole (której początkowo też nikt poważnie ni traktował, a proszę bardzo, jak się pieknie urządzili w wojnie informacyjnej) zamiast UMK? Żadne, absolutnie żadne konsekwencje nikogo tam nie spotkały i nie spotkają.
    • kurt.wallander Re: Urodziny RM 16.12.20, 11:08
      Myślałam, że chodzi o Rap Monstera z BTS wink
      • homohominilupus Re: Urodziny RM 16.12.20, 13:54
        kurt.wallander napisała:

> Myślałam, że chodzi o Rap Monstera z BTS wink

Tez ma urodziny?😀
        • kurt.wallander Re: Urodziny RM 16.12.20, 14:22
          Nie wiem, kiedy ma. Natomiast skrót RM w pierwszej chwili skojarzył mi się tylko z nim wink
    • sumire Re: Urodziny RM 16.12.20, 11:26
      Mnie przede wszystkim fascynuje to, że stacja z słuchalnością dobijającą aż 1.5% ma w tym kraju taką moc.
      • runny.babbit Re: Urodziny RM 16.12.20, 13:52
        Przecież nie o to chodzi ile osób ich słucha, tylko że Rydzyk jest potężny w strukturach kościelnych, to się liczy. Jest prężnym biznesmenem, umie w interesy.
    • krwawy.lolo Re: Urodziny RM 16.12.20, 12:24
      Skandalem nie jest naruszanie przepisów. Powiedzonko o wojewodzie jest zawsze aktualne i uprzywilejowanie jest jedną z motywacji sprawowania władzy.
      Skandalem jest udział przedstawicieli władzy w tych szamańskich przedstawieniach. Jak można traktować poważnie ministrów robiących tanu tanu za rączki pod dyrekcją opretkowego dyrektora -"ojca".
      Qrwa, co to jest za państwo?!
      • sumire Re: Urodziny RM 16.12.20, 12:39
        Nie pierwszy raz, przypominam Dudę zachwyconego tyłkiem Dody na urodzinach Polsatu. Ale Polsat to jeszcze da się zrozumieć, duża telewizja. Hołubienia przez PiS niszowej stacyjki nie rozumiem nijak. Chyba że Rydzyk też ma haki na to całe towarzystwo.
        • krwawy.lolo Re: Urodziny RM 16.12.20, 12:58
          Zachwyt dudą Dody okazywany przez Dudę Państwa nie jest może najelegantszy, zawsze jednak mniej żenujący, niż rzucenie się Czarnieckim w celu ratowania wafelka.
          • lodomeria Re: Urodziny RM 16.12.20, 13:10
            A najbardziej żenujące było to: https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/44dk9kqTURBXy82NWYxMzRjYmIxNjc3Yzk4ZjVhOTg2ZDRhZWM4ODBiMy5qcGVnkZUCzQOYAMLDgaEwBQ
            • krwawy.lolo Re: Urodziny RM 16.12.20, 13:15
              Tu bym postawił znak równości żenuy między tym a tańcami za rączki.
            • homohominilupus Re: Urodziny RM 16.12.20, 13:55
              lodomeria napisała:

> A najbardziej żenujące było to: [img]https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/44dk
              > 9kqTURBXy82NWYxMzRjYmIxNjc3Yzk4ZjVhOTg2ZDRhZWM4ODBiMy5qcGVnkZUCzQOYAMLDgaEwBQ[/
              > img]

to było tak straszne, ze chce o tym zapomnieć
    • lot_w_kosmos Re: Urodziny RM 16.12.20, 12:26
      Widziałam wczoraj.... żenada.
    • semihora Re: Urodziny RM 16.12.20, 13:29
      Codziennie nam udowadniają, że oni mogą wszystko... Dobitnie. Ale Polak najwyraźniej lubi jak mu się pluje w twarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka