Dodaj do ulubionych

Serial Walhalla Murders-pytania (Spoiler)

26.12.20, 19:32
Dziś skończyłam i niestety nie wszystko jest dla mnie jasne... W zasadzie to nie jestem nawet pewna najważniejsze kwestii - czy mordercą chłopców był ojciec Tommy'ego? Czy komendant Magnus był pedofilem?jako rodzina zastępcza wybierał zawsze chłopców, a policjant Arnar, jego "syn" ma ewidentnie jakąś traumę, czy był molestowany?czy to kwestia Swiadkow Jehowy ?Serial mi się podobał ale nagromadzenie trudnych imion i nazwisk trochę mnie przerosło i pogubiłam się w fabule, pozostawił też wiele pytań bez odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • enigma81 Re: Serial Walhalla Murders-pytania (Spoiler) 26.12.20, 19:42
      Nie pamiętam dokładnie fabuły natomiast wiem na pewno, że Arnar miał problem ze względu na rodzinę SJ.
      Magnus był skorumpowanym gliniarzem, który namieszał w raportach policyjnych (ukrył coś? jakąś interwencję?) a mordercą był Petur - prokurator generalny?
      • fandorina Re: Serial Walhalla Murders-pytania (Spoiler) 26.12.20, 19:55
        Dzięki, prokurator zabił tego chłopca, natomiast ja zrozumiałam że wychowawców zabił ojciec zabitego chłopca, Tommiego.
        • enigma81 Re: Serial Walhalla Murders-pytania (Spoiler) 26.12.20, 20:02
          Zrobiłam sobie szybkie przypomnienie fabuły i tak, masz rację - to był Kristjan, ojciec Tommiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka