ichi51e 03.01.21, 13:11 Seweryn przeprasza, jest jej wstyd... Damiecka dostala propozycje ale bohatersko odmowila... nie szczep sie - sa bardziej potrzebujacy of Ciebie! Boze gdzie my zyjemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:14 Jakby im ktoś zaproponował i odmówiliby, to byłoby, że foliarze. Jak się nie obróci to d... z tyłu. Współczuję wszystkim zaszczepionym i odsądzanym od czci i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:17 andaba napisała: > Jakby im ktoś zaproponował i odmówiliby, to byłoby, że foliarze. albo foliarze, albo, pożywka dla foliarzy że szczepionka trefna, dlatego celebryci nie chcą sie szczepić🙈 > Jak się nie obróci to d... z tyłu. > Współczuję wszystkim zaszczepionym i odsądzanym od czci i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:21 Wystarczyło poczekać do drugiej połowy stycznia i zaszczepić się bez skandalu jako senior, też na krzywy, bo rocznik nie najwyższy, ale już do wybronienia. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:36 "Wystarczyło poczekać do drugiej połowy stycznia i zaszczepić się bez skandalu jako senior, też na krzywy, bo rocznik nie najwyższy, ale już do wybronienia." Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:04 Taa, zwłaszcza w przypadku Seweryn, rocznik 1975. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:19 Nikt im nie proponował, obrotna Krystyna już po śmierci Machalicy powiedziała, że już przesłała listę osób do szczepień. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:22 Czyli jak, poszli do punktu szczepień i zaszantażowali szczepiących, żeby ich zaszczepili bez "uprawnień"? www.fakt.pl/wydarzenia/krystyna-janda-zaszczepila-sie-na-covid-matylda-damiecka-stanela-w-jej-obronie/drbzjke Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:24 Też sobie mogę posłać listę do szczepień? Ciekawi mnie , kto dokładnie do nich dzwonił i kto to wszystko wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:28 A masz jakieś dowody na to, że poszli na krzywy ryj? Skąd? Z TVP? Ja jak najbardziej wierzę, że chcieli dobrze. Przecież kupili tego już kilkaset tysięcy, ma być więcej, nawet jakby zaszczepili się wszyscy celebryci i sejm z senatem, to to będzie kropla. Starczy i dla ciebie nie bój się. Powiedzmy, ze tobie swoją oddałam, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:46 Jak tak dalej pójdzie to nasze roczniki będą szczepić za dwa lata. Ja chcę żeby moi rodzice i bliscy nie musieli czekać aż wyszczepią się wszyscy, którzy przepchną się w kolejce, sama też chcę jak najszybciej. Po co mi twoja dawka? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:24 Żebyś sie szybciej zaszczepiła. Jestem w grupie 0, ze szczepienia zreygnowałam, żeby się bardziej potrzebujacy załapali, możesz to być ty, no nie? Bo jeszcze zejdziesz z nerwów przez te dwa lata i nawet covid ci nie bedzie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:27 Przecież ty chyba nie pracujesz, więc jakim cudem jesteś w grupie 0, już pomijając fakt, że wpisywanie na czyjeś miejsce jeszcze nie jest praktykowane. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:28 andaba napisała: > Żebyś sie szybciej zaszczepiła. Jestem w grupie 0, ze szczepienia zreygnowałam, Jakim cudem od lat niepracująca osoba jest w grupie "0"? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:46 Jeśli nie pracujesz to nie jesteś w grupie zero, sam zawód Cię nie uprawnia. Też mam zawód z grupy 0, ale obecnie nie pracuję w służbie zdrowia więc się do grupy zero nie kwalifikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kwarantelka Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:54 mia_mia napisał(a): > Jak tak dalej pójdzie to nasze roczniki będą szczepić za dwa lata. Ja chcę żeby > moi rodzice i bliscy nie musieli czekać aż wyszczepią się Aaaaaaaa!!!!!! Co wy macie z tym wyszczepieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:25 kwarantelka napisała: > Aaaaaaaa!!!!!! Co wy macie z tym wyszczepieniem? Neologizm, ale zrozumiały od razu. Język żyje Jeśli wiele osób tak napisało i do tego z sensem, to znaczy, że takie słowo jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
kwarantelka Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 22:31 Nie jest potrzebne bo znaczy dokładnie to samo, co zaszczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:43 Poziom wyszczepienia ma chyba nawet swoją definicję, specjaliści posługują się tym terminem, pojawia się w tekstach naukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kwarantelka Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 22:32 Ale to nie to samo co zaszczepienie JEDNEJ osoby! Nie ma czegoś takiego, jak poziom wyszczepienia jednego typa. A w tym kontekście go wszyscy ostatnio używają. Odpowiedz Link Zgłoś
kwarantelka Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 22:34 I nie poziom wyszczepienia tylko wyszczepialności. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:46 >nawet jakby zaszczepili się wszyscy >celebryci i sejm z senatem, to to >będzie kropla. W dupie to mam. Póki co celebryci się szczepią, a dla mnie szczepionki nie ma. A jestem w grupie 0. Oczekujących z grupy 0 jest na liście po kilka tysięcy osób w każdym punkcie szczepien. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:03 Na samym WUMie jest jeszcze mnóstwo niezaszczepionych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
mon_amour40 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:39 >Na samym WUMie jest jeszcze mnóstwo niezaszczepionych pracowników. Taaa, którzy albo chorowali niedawno i nie mogą być zaszczepieni, albo uważają, że szczepić na razie się nie będą, albo mieli urlopy! Faktycznie tłumy lekarzy waliły Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:43 Chętnych, którzy zgłosili się do zaszczepienia jest tam ponad 10000, jeśli dobrze pamiętam, jest kogo szczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:07 Nie o to mi chodzi . Mnie się to po prostu wydaje za bardzo dziwne, też wierzę, że chcieli dobrze, a wyszła duda. Zastanawiam się dlaczego ktoś ich w tę dudę wprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:10 malia napisała: > Nie o to mi chodzi . Mnie się to po prostu wydaje za bardzo dziwne, też wierzę, > że chcieli dobrze, a wyszła duda. Zastanawiam się dlaczego ktoś ich w tę dudę > wprowadził. Bo jak widać po wpisach (wydawać by się mogło inteligentnych osób) w tym wątku teraz kilkunastu |(kilkudziesięciu) celebrytów jest winnych temu, że kikla(dziedziesiąt)tysięcy medyków czeka na szczepienie. Rząduś niewinny tylko 'celebryci co się wepchnęli' Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:28 "Bo jak widać po wpisach (wydawać by się mogło inteligentnych osób) w tym wątku teraz kilkunastu |(kilkudziesięciu) celebrytów jest winnych temu" Nie jest winnych, ale przyłożyło rękę do procederu. Nie ma być z czego dumnym. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:30 brenya78 napisała: > Nie jest winnych, ale przyłożyło rękę do procederu. Jakiego procederu? Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:31 "Rząduś niewinny tylko 'celebryci co się wepchnęli' smile" A co ma rzadus do tego. Nawet jakby stanął na rzęsach to nie jesteś w stanie wyszczepic paru milionów ludzi w tydzień, opanuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:33 brenya78 napisała: > A co ma rzadus do tego. Nawet jakby stanął na rzęsach to nie jesteś w stanie wy > szczepic paru milionów ludzi w tydzień, opanuj się. Służby medyczne to nie parę milionów. Nie wypowiadaj się w sprawie nie swojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:36 Hmmm, Izrael zaszczepił już milion obywateli, my 50 000. To też wina celebrytów? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:37 150.000 szczepień dziennie w kraju z 10 mln populacją. Da się? Jak widać da. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:41 Jak Izrael zaszczepił milion, to u nas powinny być przynajmniej 4 miliony. Da się. Brenya, wiesz co to jest proporcja? taka A/B = X/C - np. taka. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:33 mia_mia napisał(a): > Nikt im nie proponował "Dzięki temu szczepienia rozpoczęto jeszcze w tym roku. Pomimo zrozumienia dla korzyści ze szczepień przeciw COVID-19 wiele osób wyraża obawy co do jej bezpieczeństwa. Tym większą rolę odgrywa udział naszej społeczności w promowaniu szczepień poprzez udział w tej akcji. Zgodnie z sugestią NFZ szczepieniami w dniu dzisiejszym objęto też szereg osób ze świata kultury m.in. aktorów, kompozytorów, reżyserów, którzy będą promować w Polsce ideę szczepień przeciw COVID-19." www.wum.edu.pl/node/15357?fbclid=IwAR1k5M6On8FG63tCwYaI79-MDPsNBEdQLlGQaIYVZCb-56mFV-1y9rM4vBk Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:44 Promowanie czegoś polega m.in. na obwieszczaniu informacji o tym czymś wszem i wobec. Tu zaszczepiono gwiazdy po cichu - sprawa się rypła, więc wymyślili "promocję szczepień". Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:45 leosia-wspaniala napisał(a): > Promowanie czegoś polega m.in. na obwieszczaniu informacji o tym czymś wszem i > wobec. Tu zaszczepiono gwiazdy po cichu - sprawa się rypła, więc wymyślili "pro > mocję szczepień". Jakie 'po cichu' skoro sami na własnych FB napisali? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:31 "Tu zaszczepiono gwiazdy po cichu - sprawa się rypła, więc wymyślili "promocję szczepień". Kogo po cichu zaszczepili, to ty nawet nie wiesz. I ilu tych "po cichu" było, tez nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:34 Twierdzą, że 18, ilu ujawniono i ilu się samych ujawniło wiemy. Seweryn sama przyznała, że myślała, że ta promocja nie wypłynie więc skłamała, że się nie zaszczepiła. Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 20:00 Pamietam te wypowiedz. Mówiła o całej ekipie z teatru - o osobach starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
mercredi [...] 03.01.21, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 09:24 W onecie wywiad z lekarką z WUM która nie została zaszczepiona. Jej szczepionkę dostali celebryci. Pisze że nikt do niej nie zadzwonił i nie zaprosił na szczepionkę choć tam pracuje. Pisze że poczuła się jak śmieć bo czekała na szczepionkę... www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/szczepienia-w-wum-lekarka-maja-herman-komentuje-afere-z-gwiazdami/yeq10z5,2b83378a# Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:09 oceandream napisał(a): > W onecie wywiad z lekarką z WUM która nie została zaszczepiona. Jej szczepionkę > dostali celebryci. Pisze że nikt do niej nie zadzwonił i nie zaprosił na szcze > pionkę choć tam pracuje. > Pisze że poczuła się jak śmieć bo czekała na szczepionkę... > www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/szczepienia-w-wum-lekarka-maja-herman-komentuje-afere-z-gwiazdami/yeq10z5,2b83378a# Pani psychiatra(?) w histerycznym wpisie używając wulgaryzmów, ocenia i oskarża celebrytów a nie ludzi, którzy im tę szczepionkę dali, grozi przełożonym... Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:26 "Pani psychiatra(?) w histerycznym wpisie używając wulgaryzmów," Oceniasz histeryzmy, a nie oceniasz tego co się faktycznie zadziało. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:28 brenya78 napisała: > Oceniasz histeryzmy, a nie oceniasz tego co się faktycznie zadziało. Brawo! To co się zadziało już dawno oceniłam - nie mam potrzeby brandzlowania się oburzeniem w każdym wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:29 Brenya też tak pomyślałam. Dziwisz się że lekarka jest zdenerwowana i wpis "histeryczny". Chyba ma prawo nie akceptować tego że ktoś wepchnął się bez kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:30 oceandream napisał(a): > Brenya też tak pomyślałam. Dziwisz się że lekarka jest zdenerwowana i wpis "his > teryczny". Nie dziwię się, że jest zdenerwowana ale wpisu na IG nie popełnia się pod wpływem emocji. Jak się zdenerwuje na pacjenta top też wyzywa i krzyczy? > Chyba ma prawo nie akceptować tego że ktoś wepchnął się bez kolejki. Jednocześnie sama akceptuje inne przekręty, o których wie ale nie powie bo to jej hak na przełożonych, żeby jej nie zwolnili. Kalizm w czystej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:31 oceandream napisał(a): > Brenya też tak pomyślałam. Dziwisz się że lekarka jest zdenerwowana i wpis "his > teryczny". Chyba ma prawo nie akceptować tego że ktoś wepchnął się bez kolejki. Dziwisz się to do Araceli! Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:17 Najpierw wpakowała się w kolejkę, potem nakłamała, że się nie szczepiła, a teraz jej wstyd? To najwyższy czas, żeby spalić się i zapaść pod ziemię ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:33 mia_mia napisał(a): > Najpierw wpakowała się w kolejkę, www.wum.edu.pl/node/15357?fbclid=IwAR1k5M6On8FG63tCwYaI79-MDPsNBEdQLlGQaIYVZCb-56mFV-1y9rM4vBk Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:47 Póki brwkuje szczepionek dla medyków, to nie ma żadnych "pul odrębnych" dla celebrytow Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:55 memphis90 napisała: > Póki brwkuje szczepionek dla medyków, to nie ma żadnych "pul odrębnych" dla cel > ebrytow No to pretensje do Ministerstwa Zdrowia, WUM i NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:06 Toteż mam pretensje do rządzących, że mają "osobne pule" dla wybrańców. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:47 Zalinkuj sugestię NFZ żeby celebrytów szczepić poza kolejnością i oczywiście w tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:53 mia_mia napisał(a): > Zalinkuj sugestię NFZ żeby celebrytów szczepić poza kolejnością i oczywiście w > tajemnicy. Jakiej tajemnicy? Przecież wiemy o tym bo otwarcie napisali. Hejt wyżera mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 13:59 A poza tym dopiero co był płacz, bo zmarł Machalica. Już zapomnieli. Tak, jestem za tym, żeby ludzi kultury zaszczepić jak najprędzej. Także ludzi sztuki, myślicieli, etyków i wszystkich tych, którzy powodują, że ja, pod swoim jebaniutkim kamieniem, jeszcze oddycham i nie zwariowałam do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:01 No tak, w trakcie pandemii należy chronić artystów, a nie służby medyczne🤦🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:09 Eks znajomego, pielęgniarka z covid-owego, nie chciała. Ja znam jeden przypadek. Ktoś może inny. Przekaz, że sami lekarze nie chcą się szczepić poszedł. Dla mnie osobiście problemem nie są znajomości, akcje promocyjne, burdel itp. Przywykłam. Problemem jest, że rządzą emocje, bo na logikę, wiedzę, propagowanie jej, odpowiadanie na pytania - na prawdę - nie ma w tym chaosie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:06 canaille napisał(a): > Eks znajomego, pielęgniarka z covid-owego, nie chciała. > Ja znam jeden przypadek. Ktoś może inny. Mój kuzyn. Rodzina załamana, rodzice są już starsi, ale często opiekują się wnukami. On lekarz na zakaźnym, jako jedyny nie chce szczepienia. Nie mam pojęcia dlaczego, znam relacje z drugiej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
mon_amour40 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:48 > jako jedyny nie chce szczepienia. Znam dwóch takich lekarzy. Fakt przechorowali Covid ciężko W Polsce dzięki temu, że ktoś kogoś zaszczepił poza kolejnością zmarnowało się według danych "tylko" 20 dawek szczepionki! W krajach ościennych wygląda to trochę gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:12 canaille napisał(a): > A poza tym dopiero co był płacz, bo zmarł Machalica. Już zapomnieli. > Tak, jestem za tym, żeby ludzi kultury zaszczepić jak najprędzej. Także ludzi s > ztuki, myślicieli, etyków i wszystkich tych, którzy powodują, że ja, pod swoim > jebaniutkim kamieniem, jeszcze oddycham i nie zwariowałam do reszty. O! W końcu jest ktoś, komu potrzeba nie tylko nażreć się, pierdnąć i obejrzeć serial "jakieś sprawy". Ludzie, którzy tworzą dużą wartość dodaną, są naszym dobrem narodowym. Dobrzy naukowcy, pisarze, artyści, wynalazcy, itd. Bez nich jesteśmy tylko bandą wyrobników chłopskiego pochodzenia pozbawioną własnej kultury Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:34 "Ludzie, którzy tworzą dużą wartość dodaną, są naszym dobrem narodowym. Dobrzy naukowcy, pisarze, artyści, wynalazcy, itd. Bez nich jesteśmy tylko bandą wyrobników chłopskiego pochodzenia pozbawioną własnej kultury" Kuźwa, tak trudno zrozumieć, że szczepionek nie ma dla wszystkich i po to została stworzona kolejka wg priorytetu, żeby się kuźwa tej kolejki trzymać? Wybacz, z calym szacunkiem do p. Jandy, to ona raczej nie pójdzie pracować na oiom, żeby uratować (i nie zarazić dodatkowo) parę setek ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:35 brenya78 napisała: > Kuźwa, tak trudno zrozumieć, że szczepionek nie ma dla wszystkich i po to zosta > ła stworzona kolejka wg priorytetu, żeby się kuźwa tej kolejki trzymać? Wybacz, > z calym szacunkiem do p. Jandy, to ona raczej nie pójdzie pracować na oiom, że > by uratować (i nie zarazić dodatkowo) parę setek ludzi. A kto odpowiada za kolejność? Janda? Wpadła do szpitala i sterroryzowała personel? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:43 Winny jest ten kto wydał zgodę na te szczepienia, celebryci (nie robiłabym z nich ofiar, bo to inteligentni ludzie) i rząd, który szeroko otworzył furtkę do nadużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:46 Aha. Inteligentni, to powinni przewidzieć, że ich zaszczepią po to, żeby potem szczuć? Do tego nie inteligencja potrzebna, tylko pisie cwaniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:47 Andaba, naprawdę uważasz, że ktoś z rządu wziąłby Jandę i spółkę do promocji? Bez umowy? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:50 mia_mia napisał(a): > celebryci (nie robiłabym z ni > ch ofiar, bo to inteligentni ludzie) Co jest nieinteligentnego w promocji szczepień? Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:02 "Co jest nieinteligentnego w promocji szczepień?" To, że nie promuje się czegoś, czego jest za mało aby wyszczepic chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:03 brenya78 napisała: > To, że nie promuje się czegoś, czego jest za mało aby wyszczepic chętnych. No to już problem osób odpowiedzialnych za organizację promocji a nie artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:22 "No to już problem osób odpowiedzialnych za organizację promocji a nie artystów." Aha, bo artyści to takie małe debilki, które nie wiedzą jaka jest sytuacja ze szczepionkami? A to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:37 brenya78 napisała: > "Co jest nieinteligentnego w promocji szczepień?" > > To, że nie promuje się czegoś, czego jest za mało aby wyszczepic chętnych. Co to za bzdury? Promocja szczepionek w Polsce to podstawa, biorąc pod uwagę to, jak żałośnie mało osób chce sie szczepić! I to, ze szczepionek jest mało, to wina tego pozal sie Boże rzadu, ktory nie umie zorganizować. Inne rządy jakos mogły. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:12 "Promocja szczepionek w Polsce to podstawa, biorąc pod uwagę to, jak żałośnie mało osób chce sie szczepić! I" Zanim dojdziesz do antyszczepow to minie rok, albo dwa lata zanim zaszczepia się ci którzy chcą. Nie ma powodu robić promocji teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:30 brenya78 napisała: > "Promocja szczepionek w Polsce to podstawa, biorąc pod uwagę to, jak żałośnie m > ało osób chce sie szczepić! I" > > Zanim dojdziesz do antyszczepow to minie rok, albo dwa lata zanim zaszczepia si > ę ci którzy chcą. Nie ma powodu robić promocji teraz. Oczywiscie, ze jest. Masa ludzi sie waha, ulega wplywom, nie umie szukac informacji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:43 "Oczywiscie, ze jest. Masa ludzi sie waha, ulega wplywom, nie umie szukac informacji itp." No to będzie rok na przygotowanie odpowiedniej kampanii. Naprawdę, nie trzeba szczepić celebrytów z pierwszej transzy 10tys. szczepionek! Nie mogli promować bez zaszczepienia? Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 23:42 brenya78 napisała: > "Oczywiscie, ze jest. Masa ludzi sie waha, ulega wplywom, nie umie szukac infor > macji itp." > > No to będzie rok na przygotowanie odpowiedniej kampanii. Naprawdę, nie trzeba s > zczepić celebrytów z pierwszej transzy 10tys. szczepionek! Nie mogli promować b > ez zaszczepienia? Nie wiem, czy nie mogli. Podejrzewam, ze nie, bo oni nic nie potafia. Rok na przygotowanie kampanii, buahaha, przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mon_amour40 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:55 >Co to za bzdury? Promocja szczepionek w Polsce to podstawa, biorąc pod uwagę to, jak żałośnie mało osób chce sie szczepić! Dokładnie Jak sie zaszczepi 40 % to będzie sukces! A tu sie szczepią ludzie starzy, ze sporymi zasięgami, schorowani. I to, ze szczepionek jest mało, to wina tego pozal sie Boże rzadu, ktory nie umie zorganizować. Inne rządy jakos mogły. > to wina tego pozal sie Boże rzadu, ktory nie umie zorganizować. Inne rządy jakos >mogły. Dokładnie, Izrael dał rade. Tam o ile sie nie mylę szczepią całą dobę i mają szczepionki dla wszystkich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 14:40 "I to, ze szczepionek jest mało, to wina tego pozal sie Boże rzadu, ktory nie umie zorganizować" Nie pierdziel. Szczepionka nie została jeszcze fizycznie wyprodukowana w wystarczających ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:14 Nienawidzisz się z władzą i z wzajemnością, nagle władza proponuje ci współpracę i nie zapala ci się czerwona lampka. Poza tym takie akcje robi się w oparciu o umowy, pozostaje korespondencja itd, to stare wygi, a nie nastoletni youtuberzy. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:18 mia_mia napisał(a): > Nienawidzisz się z władzą i z wzajemnością, nagle władza proponuje ci współprac > ę i nie zapala ci się czerwona lampka. WUM to władza? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:39 Cały czas piszesz, że biedactwa rząd wkręcił, teraz WUM ich wkręcił? Rektor WUM twierdzi, że to nie oni szczepią, a ich przychodnia, czyli zwykła przychodnia zainicjowała akcję z celebrytami? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:06 mia_mia napisał(a): > Cały czas piszesz, że biedactwa rząd wkręcił, teraz WUM ich wkręcił? Nie dałaś rady nawet przeczytać linka? Biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:17 Ty za to chyba przeczytałaś tylko linka biura promocji. Podpowiem AMW twierdzi, że nie przekazała ani jednej dawki na szczepienia celebrytów, ta strona która ma rację bez trudu to udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:18 mia_mia napisał(a): > Ty za to chyba przeczytałaś tylko linka biura promocji. > Podpowiem AMW twierdzi, że nie przekazała ani jednej dawki na szczepienia celeb > rytów, ta strona która ma rację bez trudu to udowodni. To niech sobie udowadniają a ty w międzyczasie przestań swoim świruzmem rzygać na ludzi, którzy zostali w to wszystko wplątani. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:23 Twoim zdaniem wplątani, moim sami się wplątali, pozostaniemy przy swoich zdaniach. Ciekawe kiedy ujawnią się pozostali tajni ambasadorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:26 mia_mia napisał(a): > Twoim zdaniem wplątani, moim sami się wplątali, Włącz mózg - wiele osób w tym te, również które nie skorzystały twierdzi, że otrzymały propozycję szczepienia w ramach promocji szczepień. Wszyscy kłamią? Jaki interes ma Damięcka w twierdzeniu, że taką propozycję dostała? Puk, puk - jakieś resztki mózgu w czaszce zostały? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:30 Zajmij się swoim, bo jesteś gotowa ginąć za czyjeś przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:32 mia_mia napisał(a): > Zajmij się swoim, bo jesteś gotowa ginąć za czyjeś przekręty. O proszę - doszłyśmy do kwestii, że piszesz bzdury i FOCH Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:34 Nie, doszłam już i to dawno do tego, że ty piszesz bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:36 mia_mia napisał(a): > Nie, doszłam już i to dawno do tego, że ty piszesz bzdury. Matylda Damięcka na FB napisała: "sama dostałam propozycję zaszczepienia się na zasadzie w stylu: my Cię zaszczepimy a Ty w zamian wspomnisz o tym fakcie na ig, potencjalnie przyczyniając się tym do zwiększenia zastępów chętnych do tegoż procederu. grzecznie odmówiłam." Twierdzisz, że pani KŁAMIE - i cała reszta też? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:42 „Moim zdaniem podpucha, bardzo udana, z punktu widzenia ciała ją inicjującego. Każdy tzw. celebryta/celebrytka (a tu mamy wielkie gwiazdy!) biorący/biorąca udział w jakiejkolwiek zakrojonej na dużą skalę akcji społecznej czy reklamowej - nieważne pro bono czy za hajs - posiada zapis wymiany mailowej z agencją PR czy też fundacją albo z inną instytucją, która temat inicjuje" – wyjaśnia Paulina Młynarska.„ Ciekawe kto pokaże dokumenty lub korespondencję. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:43 mia_mia napisał(a): Odpowiesz w końcu na pytanie - czy Matylda Damięcka KŁAMIE? WSZYSCY kłamią? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:45 Czy Damięcka kłamie nie wiem, czy kłamią nieświadomie zaszczepieni w szczytnym celu na pustym korytarzu celebryci, uważam, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:47 mia_mia napisał(a): > Czy Damięcka kłamie nie wiem, Mówi to co reszta, z tym, że jest z opcji, która się nie zdecydowała. Więc co - wszyscy kłamią czy jednak ktoś im udział w promocji proponował? Puk, puk? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:52 Już ci wkleiłem jak wygląda ta promocja wiadomosci.wp.pl/czy-celebryci-przyjda-po-druga-dawke-kulisy-afery-ze-szczepieniami-poza-kolejnoscia-6593256723409696a Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:55 mia_mia napisał(a): > Już ci wkleiłem jak wygląda ta promocja > wiadomosci.wp.pl/czy-celebryci-przyjda-po-druga-dawke-kulisy-afery-ze-szczepieniami-poza-kolejnoscia-6593256723409696a Ujowo wyglądała - czy to COKOLWIEK zmienia ze strony osób zaproszonych do zaszczepienia się? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:51 Ktoś bardzo kłamie wiadomosci.wp.pl/czy-celebryci-przyjda-po-druga-dawke-kulisy-afery-ze-szczepieniami-poza-kolejnoscia-6593256723409696a Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 16:54 mia_mia napisał(a): > Ktoś bardzo kłamie > wiadomosci.wp.pl/czy-celebryci-przyjda-po-druga-dawke-kulisy-afery-ze-szczepieniami-poza-kolejnoscia-6593256723409696a O proszę - pięknie pokazana histeryczna sensacja. Przez szczepienie 18 celebrytów w kolejce czeka medycy musieli odstąpić miejsce przez co czeka 10 tysięcy osób! Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:23 Dokładnie wygląda to tak: "Jak ustaliliśmy, dawki szczepionek dla WUM są limitowane. W przyszłym tygodniu ich liczba ogranicza się do 1890. W kolejce do szczepień czeka dokładnie 10 017 osób." 1890 to pula na cały przyszły tydzień. W kolejce 10 tys. lekarzy, pielęgniarek, a pani Janda i spółka dostają szczepionkę poza kolejnością. Jak można czegoś takiego w ogóle próbować bronić? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:26 brenya78 napisała: > 1890 to pula na cały przyszły tydzień. W kolejce 10 tys. lekarzy, pielęgniarek, > a pani Janda i spółka dostają szczepionkę poza kolejnością. Jak można czegoś t > akiego w ogóle próbować bronić? Nikt nie broni szczepienia celebrytów poza kolejnością ale to osoby organizujące takie szczepienie są za to odpowiedzialne. Pisanie, że Janda powinna wiedzieć, ile WUM dostaje szczepionek i ile osób czeka w kolejce jest przykładem totalnego, histerycznego debilizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:30 "Pisanie, że Janda powinna wiedzieć, ile WUM dostaje szczepionek i ile osób czeka w kolejce jest przykładem totalnego, histerycznego debilizmu" Nie, złotko. Od początku było wiadomo, że ta pierwsza pula to tylko 10tys. Potem dopiero kolejne dawki. Że jest długa kolejka na całym świecie do tych szczepionek, że Unia zabezpieczyła część, że rozdział jest wg populacji. Że nawet szef Pfizera się nie zaszczepił, ani żaden prezydent, ani Bill Gates, bo CZEKAJA NA SWOJA KOLEJ. Ktoś kto łapie się na "promocje" i nie kwestionuje intencji organizatora, komu nie pali się jakaś lampka, jest albo debilem, albo skmukinsynem wykorzystującym sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:38 brenya78 napisała: > "Pisanie, że Janda powinna wiedzieć, ile WUM dostaje szczepionek i ile osób cze > ka w kolejce jest przykładem totalnego, histerycznego debilizmu" > > Nie, złotko. Od początku było wiadomo, że ta pierwsza pula to tylko 10tys. Pote > m dopiero kolejne dawki. Że jest długa kolejka na całym świecie do tych szczepi > onek, że Unia zabezpieczyła część, że rozdział jest wg populacji. No ale przecież Polacy nie chcą się szczepić, mało to narzekań i ubolewania na forum było? Nagle jaka zmiana, wciskanie się bez kolejki, wielki skandal, nie starczy dla wszystkich, jak w kalejdoskopie... Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:51 "No ale przecież Polacy nie chcą się szczepić, mało to narzekań i ubolewania na forum było?" To że połowa Polaków nie chce się szczepić oznacza, że jest jakieś 30mln osobę kolejce, którzy CHCA się szczepić, w tym jakiś milion osób z grupy 0 która również czeka na swoją kolej. Naprawdę, nie trzeba być omnibusem, żeby sobie policzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:02 brenya78 napisała: > To że połowa Polaków nie chce się szczepić oznacza, że jest jakieś 30mln osobę > kolejce, którzy CHCA się szczepić, w tym jakiś milion osób z grupy 0 która równ > ież czeka na swoją kolej. Naprawdę, nie trzeba być omnibusem, żeby sobie policz > yć. Policzyć? Właśnie ci wyszło, że Polaków jet 60 milionów 🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:07 "Policzyć? Właśnie ci wyszło, że Polaków jet 60 milionów 🤣🤣🤣🤣" Tylko tyle z tego zrozumiałaś? Popraw sobie na 20mln jak nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:23 brenya78 napisała: > > To że połowa Polaków nie chce się szczepić oznacza, że jest jakieś 30mln osobę > kolejce, którzy CHCA się szczepić Aha, czyli to całe narzekanie jak to Polacy nie chcą się szczepić było jak zwykle na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:39 "Aha, czyli to całe narzekanie jak to Polacy nie chcą się szczepić było jak zwykle na wyrost." Nie, bo nawet wyszczepieniu wszystkich chętnych nie zagwarantuje odporności stadnej. Ale martwienie się tymi którzy nie chcą w momencie gdy do zaszczepienia tych co chcą jeszcze wiele miesięcy, jest przedwczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:46 brenya78 napisała: > Nie, złotko. Od początku było wiadomo, że ta pierwsza pula to tylko 10tys. Pote > m dopiero kolejne dawki. No i? Kolejne dawki to niby za pół roku czy w przyszłym tygodniu? JA mam to wiedzieć? I nie mam zielonego pojęcia co robi Bill Gates! Straaaszne! Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:54 "No i? Kolejne dawki to niby za pół roku czy w przyszłym tygodniu? JA mam to wiedzieć?" Pod kamieniem siedzisz od miesiąca? Prasy nie czytasz? Nie interesujesz się tematem? Biedaczka. Tak, litujmy się nad biedna Janda... Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:59 brenya78 napisała: > Pod kamieniem siedzisz od miesiąca? Prasy nie czytasz? Nie interesujesz się tem Nie bramdzluję się tematem jak bezrobotny zmywak. Mam jakieś zajmujące życie. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:01 "Nie bramdzluję się tematem jak bezrobotny zmywak. Mam jakieś zajmujące życie." Ale nie przeszkadza ci to pierdzielic bez sensu na forum... Skoro gucio wiesz w temacie, to po co się wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:06 brenya78 napisała: > Ale nie przeszkadza ci to pierdzielic bez sensu na forum... Skoro gucio wiesz w > temacie, to po co się wypowiadasz? Obywatele nie mają o owiązku doktoryzowania się ze wszystkiego, od organizacji szczepień są odpowiednie służby i to one powinny być kompetentne i odpowiedzialne. Przerzucanie obowiązku wiedzenia wszystkiego na że służb na obywateli to zwykle kur..o. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:10 "Przerzucanie obowiązku wiedzenia wszystkiego na że służb na obywateli to zwykle kur..o." Śmieszna jesteś. Tak, biedaki nie wiedziały, że drugiego dnia szczepień wpierdziekaja się poza kolejnością. Biedaki nie wiedziały że nie są w grupie zero, biedaki nie wiedziały, że od 15 stycznia można się zapisywać na szczepienia. Wszystkie aktory siedzą pod kamieniem od początku epidemii. Idź się blaznic gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:36 Chyba każdy w Polsce wie, że szczepionek dramatycznie brakuje i pierwsi do szczepienia są pracownicy służby zdrowia. Nagle w teatrze Jandy jakaś intelektualna pustka... Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:45 mia_mia napisał(a): > Chyba każdy w Polsce wie, że szczepionek dramatycznie brakuje Nie - nie każdy. Ale pięknie dałaś się zmanipulować w znajdowaniu winnego braków - CELEBRYTY winne! Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:48 Pisałam już, winny dyrektor odpowiedzialny za pozwolenie, celebryci i rząd, który stworzył przepisy umożliwiające nadużycia. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:49 mia_mia napisał(a): > Pisałam już, winny dyrektor odpowiedzialny za pozwolenie, celebryci i rząd, A pitolić możesz sobie co chcesz - forum cierpliwe, wszystko przyjmie Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:53 "Nie - nie każdy." No to trzeba bylo chyba pod kamieniem siedzieć przez ostatnie pół roku, żeby tego nie wiedzieć... "Ale pięknie dałaś się zmanipulować w znajdowaniu winnego braków " Ja nie szukam winnego braków bo WIEM skąd są braki. A one są z tego, że szczepionka nie została jeszcze fizycznie wyprodukowana, tłuku. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:05 Skąd Izrael wziął swój milion dawek? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:09 Izrael nie jest w UE, więc kupował na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:32 Ale to przeczy słowom brenya "WIEM skąd są braki. A one są z tego, że szczepionka nie została jeszcze fizycznie wyprodukowana, tłuku." Skoro Izrael kupił, to chyba została wyprodukowana? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:39 Izrael składał zamówienie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:47 Ale to chyba nie jest wina naszych celebrytów? Gdyby u nas już zaszczepiono milion osób, to tych 18 celebrytów by nikogo nie obeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:47 "Skoro Izrael kupił, to chyba została wyprodukowana?" No to doczytaj ile zostało wyprodukowane i które kraje ja kupiły i w jakiej ilości. Naprawdę, kuźwa, ręce opadają. Co wy ludzie czytacie? Nic? www.bloomberg.com/graphics/covid-vaccine-tracker-global-distribution/ Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 17:52 Już nie jojcz, gdziekolwiek jest nadmiar tych szczepionek, czy jak? W każdym razie, o ile zwyczajowy burdel przy rozruchu akcji rozumiem o tyle stanowiska premiera (W stylu: nie ma miejsca dla lepszych i gorszych przy Narodowym Programie!) już nie - to dopiero strzelanie z armaty do wróbla i rzeczywiście robi wrażenie wrabiania kogo trzeba albo przynajmniej korzystania z okazji, by swoje ugrać skoro już mleko się wylało. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:15 Partner celebrytki, syn właściciela kawiarni i sam właściciel, właściciel stacji TV - nikt z nich nie miał świadomości, że robi coś na krzywy ryj...? Syn właściciela kawiarni święcie wierzył, że jest "ambasadorem"...? Bitch, please.... To jest nie do obronienia, choćbyś się nie wiem jak się starała... Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:35 Trudno przykładać jedną linijkę do tych wszystkich zaszczepionych poza kolejką. Np Wiktor Zborowski jak najbardziej mógł uwierzyć w akcję propagującą. Partner celebrytki i syn właściciela kawiarni... No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:57 Podpbno ten pan z telewizji to ciezko chory, ale ze jego mloda zona czy tam narzczona tez sie zalapala... Odpowiedz Link Zgłoś
mon_amour40 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 11:05 >przychodnia, czyli zwykła przychodnia zainicjowała akcję z celebrytami? A pomyślałaś, że są pacjentami przychodni? Mówił o tym Miszczak, Miller, że dostali 1 h na stawienie się w przychodni, bo są jej pacjentami, wcześniej dzwonili w sprawie leków... Najpierw zaszczepiono chętnych pacjentów, pracowników administracyjnych, lekarzy tych, którzy byli pod ręką, nie na urlopach. Bijesz pianę Mia. Dawek szczepionki z krótkim terminem ważności mieli bardzo dużo i w jeden dzień musieli je fizycznie zużyć. Co Ty byś zrobiła Mia?Weź pod uwagę, że masz na to 24 h (organizację ludzi i samo szczepienie) Weź też pod uwagę, że NFZ krzyczy - nie marnuj żadnej dawki szczepionki. Czekam. Tylko nie pisz, że będziesz obdzwaniać staruszków i lekarzy, bo ci czasu nie starczy Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 11:10 Zaczepiłabym pacjentów szpitala, a nie pracowników jednego teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 11:11 Mój teść też jest pacjentem tego szpitala, po telefonie byłby w 30 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:36 mia_mia napisał(a): > Nienawidzisz się z władzą i z wzajemnością Celebryci nie "nienawidzą" władzy, to są takie worki na poglądy, zasilane kasą. Poglądy mają akurat takie, jakie dają większe profity. A część z nich potrafi nawet godzic sprzeczne postawy - raz z błyskawicą, a raz z kolędą na usteczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:12 "A kto odpowiada za kolejność? Janda? Wpadła do szpitala i sterroryzowała personel?" Rozumu Janda nie ma? Nie wie ile jest szczepionek, nie wie jaka jest kolejka chętnych na nie? Nie słyszała jak elity na całym świecie pokornie czekają na swoją kolej? Naprawdę kim trzeba być intelektualnie żeby sobie ubzdurac, że się zaszczepi poza kolejnością, odbierze szczepionkę bardziej potrzebującemu, i ją będzie "reklamowało" osobom, które i tak muszą czekać parę lat na swoją kolej? Nie osłabiaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:18 A skąd Janda miała wiedzieć, że nie ma szczepionek??? Nawet ja nie wiem, że nie ma, bo u nas poszczepiły się osoby nawet spoza białego personelu. Z forum się dowiedziałam, że nie ma (a wiadomo, ematka wie lepiej, z ematką się nie dyskutuje). Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:20 "A skąd Janda miała wiedzieć, że nie ma szczepionek???" Nie kumata jest, że nie wie że to są dopiero pierwsze partie i sama produkcja będzie trwać? I że cały świat się bije o te szczepionki? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:20 brenya78 napisała: > I że cały świat się bije o te szczepionki? Tak - normalnie Igrzyska Śmierci mamy o te szczepionki Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:23 "Tak - normalnie Igrzyska Śmierci mamy o te szczepionki big_grin" Twierdzisz zatem, że są one powszechnie dostępne dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:37 andaba napisała: > Z forum się dowiedziałam, że nie ma No i z mediów, generalnie Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 18:41 Czyli Janda jest upośledzona? No cóż. Zawsze wiedziałam, że ona ma coś z głową, ale żeby od razu tak się ujawniać? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 15:19 brenya78 napisała: > Rozumu Janda nie ma? Nie wie ile jest szczepionek, A skąd ma wiedzieć? Pinokio twierdził, ze tyle, że za parę miesięcy nie będzie kogo szczepić Odpowiedz Link Zgłoś
mon_amour40 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:50 >Dobrzy naukowcy, pisarze, artyści, wynalazcy, itd.Bez nich jesteśmy tylko bandą wyrobników chłopskiego pochodzenia pozbawioną własnej kultury Dokładnie tak!Tym bardziej, że to są starsi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 10:53 Zwłaszcza Maria Seweryn, lat 45. Formalnie prawie na końcu kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
mon_amour40 Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 11:07 Jedna Maria Seweryn na 18 osób. No faktycznie nie mamy prawie samych staruszków... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 11:08 Znasz dane tych 18 osób, bo póki co ujawniło się lub ujawniono kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 04.01.21, 12:21 To nie ma znaczenia, czy jedna, czy cztery. W Polsce jest pełno 40-latków, którzy chcą się zaszczepić. Znam dużo osób w tym wieku, które przez całą pandemię normalnie jeździły do pracy, unikając jednocześnie kontaktów ze starszymi rodzicami etc. I zasadniczo takie osoby będą sobie czekać na szczepionkę do niewiadomokiedy, bo zgodnie z informacjami jeszcze niedawno podawanymi przez rząd są praktycznie prawie na końcu kolejki. A tu Maria Seweryn dostaje ją, ponieważ?... Sorry, to jest nie do obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Nowa moda wsrod celebrytow... 03.01.21, 14:00 Z 18 ujawniło się ilu, dlaczego Seweryn kłamała i dlaczego to Zum musiał podawać dane, a nie sami „ambasadorzy” szczepień? Rektor WUM związany jest z TVN i jak widać ze stołecznymi celebrytami, ot i cała tajemnica kampanii promocyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś