Dodaj do ulubionych

Męski azyl

23.05.21, 18:54
Czy Wasi mężczyźni mają swój męski azyl? Tj. miejsce, gdzie mogą się udać, zaszyć, mieć tam spokój od Was, od żon, kochanek, dzieci i ciągłych spraw, życzeń i hałasu? Gdzie facet może mieć wreszcie upragniony spokój, ułożyć myśli, zająć się być może czymś dla niego ważnym albo przynajmniej planować to co dla niego ważne.

Wiem, że za komuny dla wielu był to garaż, gdzie w każdą sobotę można było reperować auto albo wyjazd na ryby smile I telefonów komórkowych nie było, więc był naprawdę spokój.

A mężowie ematek? Pewnie w sezonie część jeździ na motorze albo trenuje biegi lub inne sporty na dworze, więc może to jest takim azylem?
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: Męski azyl 23.05.21, 18:57
      Już ja mu k**** dam męski azyl.

Zmywarę trzeba opróżnić, a ja poczytam jakieś fantasy i będę sobie wyobrażać, że jestem księżniczką, która gnębi suwerena, parafianina i element animalny z powiatu.
      • woman_in_love Re: Męski azyl 23.05.21, 18:58
        oraz gorszy sort z podkarpacia
    • po-trafie Re: Męski azyl 23.05.21, 18:57
      Moj ma sluchawki. Kolekcje wygluszajacych do roznego stopnia i na rozny sposob sluchawek, ktore zaklada by udac sie w swoj muzyczny azyl.

I wtedy moglabym w pokoju obok miec dramatyczny wypadek z pila mechniczna, a on w swym azylu bylby nim nieporuszony smile
      • bywalec.hoteli Re: Męski azyl 23.05.21, 19:02
        Ja lubię słuchać muzyki przez słuchawki podczas zmywania, ale to jeszcze nie azyl, choć nie słyszę, co mówią do mnie smile
    • kosmos_pierzasty Re: Męski azyl 23.05.21, 19:15
      Owszem, mój mąż ma w domu swoją 'jaskinię'.
      • bywalec.hoteli Re: Męski azyl 23.05.21, 19:21
        gdzie i co to jest ta jego jaskinia? big_grin
      • heca7 Re: Męski azyl 23.05.21, 19:41
        kosmos_pierzasty napisała:

> Owszem, mój mąż ma w domu swoją 'jaskinię'.

Grotołaz big_grin
        • kosmos_pierzasty Re: Męski azyl 23.05.21, 19:51
          smile
          Taki mały pokoik na wszystkie jego 'skarby'.
    • molik28 Re: Męski azyl 23.05.21, 19:32
      W pracy.
    • savignonblanc Re: Męski azyl 23.05.21, 19:40
      Tak, ma. Nie musi siedzieć w garażu. Ma swój oddzielny pokój. To było zawsze jego marzenie. Tak jak moim marzeniem była garderoba w oddzielnym pokoju. W sensie cały pokoj tylko na ciuchy i buty.

Hobby tez ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka