Dodaj do ulubionych

Arsenał łowców mieszkań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:21
Szanowni sasiedzi zapomnieli dodac ze jest to takze rodzina
katolicka...polska..
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:25
      a co ma 'katolicyzm' do zachowania sie tego człowieka ?
      BÓG nie jest despotą. To człowiek sam decyduje co przyjmuje z wiary.
      Dlatego nie stosować zasady zbiorowej odpowiedzialnosci i za wszystko winic
      tylko Boga.
      • Gość: fy Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.westln01.mi.comcast.net 18.05.04, 14:26
        jak to co ma wspolnego, ty palancie? Nie umiesz czytac czy wyciagac wnoskow z
        czytania. Sprobuj kupowac ksiazki drukowane duzymi literami, zawsze to latwiej
        bedzie ci skoncentrowac niesprawne oczy.
        • Gość: Or le goim Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 18.05.04, 14:34
          Tak jak w Synagodze nie ucza nikogo mordowac tak i zapewne w Kosciele. 10
          przykazan obowiazuje. Ale glupi ludzie i przestepcy sa we wszystkich miejscach.
          Nie wiem jak glupi ty jestes polakofobie.
        • Gość: czytelnik Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:26
          zawsze znajdzie sie jakis palant, który tradycyjnie nie moze sie oprzec
          przedstawieniu prawdy o sobie; ze jest palantem.
    • Gość: pytanie Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.mech.pw.edu.pl 18.05.04, 14:25
      Odróżniaj katolików od tych, którzy udają katolików. Za trudne? Czy udajesz
      inteligentnego?
      • Gość: fy Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.westln01.mi.comcast.net 18.05.04, 14:27
        tak, rzeczywiscie masz racje. Ty jakis bliski kuzyn tego czytelnika z
        dyslekcja, czy jak?
        • Gość: AMCHU Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 18.05.04, 14:31
          A tobie gnido co rozum pomieszalo? Na Bronxie to tylko murzyni broja? W Izraelu
          nie ma morderstw? Twoja nienawisc i ksenofobia sa nieslychane.
          • Gość: kornik Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.czes.gazeta.pl 18.05.04, 14:59
            A może ktoś napisze coś na temat, a nie wieczne kłótnie. Jesteście beznadziejni
            • Gość: AMCHU Do mnie ta uwaga? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 18.05.04, 16:33
              Gazeta pozwala na teksty szkalujace Polakow i Katolikow i wszystko jest wtedy
              na temat prawda?
            • Gość: zyglis Obrzydliwi dyskutanci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:35
              W całej tej dyskusji tylko jeden głos od człowieka rozumnego. Do pozostałyh
              apeluję: podnieście się z dna rynsztoka. Można swoje opinie wyrażać z jakąś
              minimalną kulturą. Forum nie musi być budką z piwem.
              • Gość: ZAGORSKI GAZETO, przestan manipulowac..... IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 19.05.04, 14:25
                Jesli nie jest prawda to co ja pisze, czemu wyrzucacie moje opinie? Boicie sie?
                Juz nawet nie ma tekstu: "...usunieto..". To taka u was wolnosc slowa? Jest
                wolnosc chyba tylko do opluwania innych. Czemu nie usuwacie "opinii"
                polakozerczych. Przestancie pisac teksty szkalujace Polske, Polakow i katolikow.
                Moze nie macie tego swiadomosci, ale to dzieki ich pieniadzom istniejecie na
                rynku. Co zrobicie jak wszyscy normalni ludzie przestana was czytac?
    • Gość: turkish mamon!!! IP: *.158.69.71.Dial1.Chicago1.Level3.net 18.05.04, 16:13
    • Gość: rychu Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.net.pulawy.pl 18.05.04, 16:35
      A gdzie jest policja i inne organy ścigania dlaczego gazety mają IM podpowiadać
    • Gość: henryk NIEUZBROJONY DYNAMIT BEZPIECZNIEJSZY OD CEGŁY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:52
      Nasza dzielna policja kocha spektakularne ewakuacje, pokaz jej "potęgi"
      organizacyjnej. Niedawno ewakuowali cały blok bo znaleźli w mieszkamiu granat
      F1 z zabezpieczoną zawleczką. Może mniej takich cyrków, a byłoby więcej czasu i
      środków na ściganie przestępczości.
    • Gość: Stańczyk Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.net / 83.16.3.* 18.05.04, 17:56
      Łowcy skór, łowcy mieszkań, łowcy pedofile...Policja morduje, prokuratorzy i
      sędziowie mataczą, politycy kradną, cioty defilują po ulicach w asyście
      władz!!! Gdzie ja żyję i w jakim czasie...???? Na to wszystko sobie zaśpiewam:
      Osama Osama...detonuj ta bania, bo tu jest po prostu nie do
      wytrzymania...!!!!!/ muzyka na Truman Truman...
      • Gość: medalikarz Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 20:05
        Jestem sam ochroniarzem oczywiściwe nie na J.Górze bo tam tylko katolików
        bandytów zatrudniają. Poszedłem dość temu jakiś czas zapytać się o pracę to
        paulin zadał mi pytanie czy jestem wierzący .Odpowiedziałem mu prawdę ze nie
        jestem wierzący ani ateistą że wiara jest mi obojętna ale jestem uczciwy, nie
        przekonały go oczywiście moje słowa.Mam teraz satysfakcję że ojczulkowie
        ośmieszyli się publicznie i wyszli na palantów
      • Gość: autochton Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:11
        Stańczyku, a to Polska właśnie ...
        Pamiętasz, co napisal Mikołaj Rej na jej temat?
        Przypomnę, Polska nierządem stoi. I tak już od 500 lat. :-(
    • Gość: alfgre1@wp.pl Re: Arsenał łowców mieszkań IP: 80.48.245.* 18.05.04, 20:01
      Częstochowa to nie wyjątek z łowcami mieszkan .To samo się dzieje w Katowicach
      tylko troche inny scenarjusz,byc może i sa morderstwa ale narazie mi o tym
      niewiadomo.Natomiast istnieje podrabianie dokumetow ,wypisywanie fikcyjnych
      wyroków i klauzul wykonania,w tym bieze udzial Pani Zadruz Prezes Spł.
      Mieszkaniowej im I. J. Paderewskiego oraz Prezydent Miasta Pan Uszok w tym
      pomagaja Policja Prokuratura to jedna mafia przy władzy.Jeśli kogoś interesuje
      ta sprawa podaje adres,udziele informacji i przedstawie dokumęty.
    • Gość: Gosc Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 08:27
      Moze ktos by sie zainteresowal skad oni brali informacje o zadluzonych
      mieszkaniach?
    • chaladia Re: Arsenał łowców mieszkań 19.05.04, 08:37
      Ciekawe, zaiste...
      Klasztor Jasnogórski zatrudnia bandytów w roli ochroniarzy. I oczywiście w
      oficjalnym stwierdzeniu o. Rzecznika będzie, że "nic o tym nie wiedzieli".
      Każdy, nawet najgłupszy i najpoczciwszy proboszcz wie o wszystkim w swojej
      parafii i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.
    • Gość: UWAZNY Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.org 19.05.04, 10:26
      Co ma wspolnego Klasztor z bandytą? Chcewsz GW zasugerowac - swoim tekstem z
      tendencyjną wstawką - że Klasztor może i udział nawet brał w dzialalności gangu
      mieszkaniowego ?

Przeoczyłaś za to, GW!, inną sprawę, mianowicie:
      wielu policjantów brało udział w akcji, wysiedlono czasowo mieszkańców,
      zaangażowano potężne środki bezpieczeństwa. Chcę wiedzieć, ile gangster, jak i
      kiedy zapłaci za to!
      Nie mam na myśli kary za bandytyzm, a zwrot kosztów "za akcę" zatrzymania.
      Bo niedawno dwóch niedoważonych kontrolerów autobusowych zażądało zmiany kursu
      autobuswu i zawiozło niewinnego chłopaka na komisaroat, bo im sie - widzicie
      li, Państwo ? - 'wydawaolo', że chłopak to 'przetępca biletowy'. A policja - ta
      dzielna policja - wypisała mu mandat za zmianę kursu autobusu - chłopakowi
      wypisała, nie tym dwóm głópkom, którzy zmianę kursu spowodowali.
      To jest Polska !

I ja, GW!, większy związek widzę między tym gangsterem i psychicznymi
      kontrolerami, niż Ty pomiędzy gangsterem i Klasztorem!
      Niezłaś, Gazeto, ale coraz częściej zaczynasz śmierdzieć, niestety !
      • redakcja_czestochowa Re: Arsenał łowców mieszkań 19.05.04, 13:22
        Uwazny, chyba nieuważnie przeczytałeś tekst. Związek Henryka O. z klasztorem
        jest tylko taki, że pracował tam jako ochroniarz i tyle napisaliśmy. Skąd Twoje
        uwagi, że łączymy Jasną Górę ze sprawą gangu - nie wiemy, niczego takiego w
        tekście nie ma. Jest natomiast sugestia, wyrażona prez policję i obecnie
        sprawdzana, że arsenał zgromadzony w mieszkaniu mógł posłużyć także do akcji
        przeciwko klasztorowi i to on miał być ofiarą. Radzimy uważniej czytać teksty
    • Gość: falafel byli łowcy głów, skór, mieszkań, a co dalej? IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 10:37
      może pojawią sie łowcy zidiociałych polityków i innych wariatów którzy szkodzą
      naszej ojczyźnie.
      Falafel
    • Gość: gilotyna Re: Arsenał łowców mieszkań IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 19.05.04, 13:49
      Trop prowadzi aż na jasna górę, no no kto by się spodziewał.Cóż mieszkania to
      łasy kąsek i nikt nie wybrzydza!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka