kotejka Re: Wątek - koty 06.08.21, 17:27 Ja mam Moje 2 prozniaki przylapane drzemce na ostatnim piętrze kociego drzewka Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Wątek - koty 06.08.21, 19:24 Mam w domu 5 sztuk maluchów. Jestem domem tymczasowym... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wątek - koty 06.08.21, 19:56 Ten czwarty to jak dla mnie stworzony 🥺🦡 Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: Wątek - koty 07.08.21, 20:21 Takiego czwartego już mam. Ja bym brała trzeciego albo piątego. Pojechałam do schroniska po tygryska, a wyszłam z czarno-białym, trzytygodniowym, który jeszcze jeść sam nie umiał. Teraz ten tygrysek za mną "chodzi", ale wzbraniam się przed trzecim kotem. A też kiedyś byłam domem tymczasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wątek - koty 07.08.21, 20:25 Ja nie mogę mieć kota ze względu na męża. Bardzo cierpię z tego powodu 😿 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wątek - koty 07.08.21, 22:16 borsuczyca.klusek napisała: > Ja nie mogę mieć kota ze względu na męża. Bardzo cierpię z tego powodu 😿 > Męża zawsze można zmienić.. Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: Wątek - koty 08.08.21, 11:27 morekac napisała: > > Męża zawsze można zmienić.. > > No dokładnie. Mąż nie powinien być źródłem cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Wątek - koty 09.08.21, 04:39 Mój jest uczulony na koty, ale cierpi mężnie. Dodam, że sam chce . Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wątek - koty 13.08.21, 16:14 Do sygnaturki to zdanie muszę sobie wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wątek - koty 13.08.21, 16:13 Mój się ( mąż nie kot) odczulił . Mam nadzieję na zawsze. Aczkolwiek nasza dorosła sypialnie jest zarezerwowana tylko i wyłącznie dla najstarszej białej trikolorki. Żeby sierść mężowi nie fruwała koło oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
cybermatka Re: Wątek - koty 13.08.21, 21:43 Drogie Panie oto Hoja Patagonia - kot wspinaczkowy Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Wątek - koty 13.08.21, 23:21 Moje prozniaki na kocim drzewku Patrzą z gory z politowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Wątek - koty 15.08.21, 23:39 Śliczna kota. Balkon też niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wątek - koty 15.08.21, 22:36 To jest biedny, chory kotek. Wyrwał sobie pazurek, trzeba mu było ciachnąć palec. Opatrunki na łapce nie przeszkadzają mu jednak w zalęganiu się w skrzynkach, bo przecież nikt go nie zgoni, bo taki biedny. Łazi pół dnia i wyje o swoje chrupki. BTW: skrzynka już spadła z parapetu, bo pan kotek jest dość ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek - koty 19.08.21, 22:40 Nasza została w domu ale wakacyjnie obdarzamy miłością (i jedzeniem) takiego dzikuska. Taki cwaniak z ADHD, ciągle w ruchu - pierwsze spotkanie z nim to ściąganie go z dachu. Bieda bała się zejść i musiałam ściągać. No i z tej wdzięczności zaczął odwiedzać codziennie, dwa razy przyprowadził kumpli🤭 Odpowiedz Link Zgłoś