Dodaj do ulubionych

Szczuple Ukrainki i Rosjanki

29.08.21, 12:32
Czy to genetyka, ze sa takie smukle przy ciezkiej kuchni?
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 12:53
      czerwonylucjan napisał(a):

> Czy to genetyka, ze sa takie smukle przy ciezkiej kuchni?

Nie, to niereprezentatywna grupa, na podstawie której wyrabiasz sobie opinię. Polki w tym samym wieku i z podobnych środowisk mają takie samo bmi jak panie ww. narodowości.
      • czerwonylucjan Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 13:46
        Kobiety, ktore widze na ulicach ukrainskich miast to niereprezentatywna grupa?
    • podaje_haslo_okon Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 12:57
      IMHO genetyka. Słowianki są zdaje się dość smukłe z natury. Wystarczy popatrzeć na młode Słowianki i porównać np. z Hiszpankami, które mają zupełnie inną budowę ciała (nawet jeśli są szczupłe, to rzadko są smukłe).
    • savignonblanc Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 13:36
      Wracam właśnie ze spa. Kosmetyczki i masażystki - praktycznie same Ukrainki. Może jedną można było nazwać szczupła.
    • fitfood1664 Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 13:54
      nie, naukowcy już dawno odkryli że środowisko i tryb życia mają większe znaczenie niż geny w przypadku zdrowych osobników
    • lot_w_kosmos Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 14:08
      To chyba na wczasach w Turcji nie byłaś.
      I Ukrainki i Rosjanki tam wszelakie.
      I chude cudaśne i wielkie grube wprost do przesady.
      Także wiesz, kwestia tego na co się trafi.
    • srubokretka Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 14:16
      Przypatrz sie ile klada na talerz.
      • czerwonylucjan Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 14:34
        Sporo slodkosci.
    • purchawka2020 Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 15:00
      Do czasu, do czasu...pokaż minsmukłą Rosjankę, Ukrainkę po czterdziestce.
    • bywalec.hoteli Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 15:26
      czerwonylucjan napisał(a):

> Czy to genetyka, ze sa takie smukle przy ciezkiej kuchni?

Myśle, ze to raczej tamtejsza kultura. Kobieta musi być szczupła, umalowana i wystrojona, żeby złapać faceta, zwłaszcza nadzianego.

A jak juz złapie i urodzi dzieci, to może sobie przytyć smile
      • zerlinda Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 15:41
        Bywalec, ty jesteś obleśnym szczurem. Rzygać mi się chce, gdy czytam twoje mundości. Rzyg.
        • bywalec.hoteli Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 16:12
          zerlinda nie wiem czy jestes szczurzycą obleśna czy nie, ale widocznie nie znasz realiów za nasza wschodnia granicą.

Rosjanki i Ukrainki w okresie kiedy sa na rynku matrymonialnym musza być nastarane.
          Dodam, ze w wielu miejscach jak mąż pracuje i nie pije to juz dobry mąż.
          • purchawka2020 Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 16:19
            Bywalec ma rację. Na Ukrainie ze zdziwieniem oglądam nastarane jak na wesele laski, które mkną w wysokich szpilkach po tych dziurawych chodnikach...ja jestem postrzegana jako babochłop ( nie noszę obcasów i sukienek). Ciągle mnie wszyscy pytają " a gdzie mąż" i czy mi pozwala tak sobie samej jeździć. Taka różnicą kulturowa polegająca na tym, że kobieta bez chłopa nie jest nic warta. Stąd te makijaże, loki i obcasy...
            • bywalec.hoteli Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 16:44
              Purchawka, dzięki, nie wiem czemu zerlinda na mnie tak naskoczyła.
              No Rosjanki, Ukrainki i Białorusinki tak mają. Walczą między sobą o faceta za pomocą urody. Polki oczywiście tez ale zdecydowanie nie aż tak.
          • nikita1908 Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 19:20
            Bywalec ma racje niestety
            • bywalec.hoteli Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 19:30
              Thx.
              • melikles Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 23:06
                Przecież ty byś zaliczył dwie twerkujące Murzynki z tyłkami jak arbuzy, śliniłeś się do takiej konfiguracji na forum auto moto big_grin
    • leanne_paul_piper Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 16:31
      Generalnie Słowianki sa szczupłe, zwłaszcza, gdy sa młode. Polki też.
      Do tego Ukrainki, Rosjanki sa 'nastarane', bo w takiej kulturze żyja. Mnie troche irytuje w mojej koleżance Ukraince taka 'służalczość', zwłaszcza w stosunku do mężczyzn. Chociaż jak kiedyś rozpakowała moje rzeczy po przeprowadzce, zanim ja w ogóle pomyślałam o tym, to od razu doceniłam tę cechę.wink.
      Z kolei moja druga koleżanka, która jest Litwinka, ma już zupełnie inna mentalność. I w szpilkach widuję ja tylko na oficjalnych imprezach. Nie nosi też rozmiaru 36.
      • bywalec.hoteli Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 16:46
        Ale jeśli Litwinka nazywałaby się Katia Szuszkiniewa to tez robiłaby się jak Rosjanki.
      • simply_z Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 19:12
        litwinka to przeciez nie slowinka, to są bałtowie..
        • bywalec.hoteli Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 19:29
          Ale maja silny wpływ kultury rosyjskiej z czasów Związku Radzieckiego i polskiej z czasow Unii Polsko-Litewskiej. I sporo Polaków, Rosjan, Białorusinów i Ukraińców.
          • simply_z Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 19:52
            też ale nie nazywaj ich słowianami, bo nimi nie są i się obrażają za takie porównanie.
            • bywalec.hoteli Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 21:45
              Ja ich nie nazwałem Rosjanami, bo tak nazwała ich LeAnna. Ale jakie to ma znaczenie? My i Rosjanie jesteśmy Słowianami a jak bardzo się różnimy?
              • melikles Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 23:08
                bywalec.hoteli napisał:

> Ja ich nie nazwałem Rosjanami, bo tak nazwała ich LeAnna. Ale jakie to ma znacz
                > enie? My i Rosjanie jesteśmy Słowianami a jak bardzo się różnimy?

Różnimy się bardzo, durniu. Zgadnij dlaczego, absolwencie elitarnej wyższej szkoły zawodowej big_grin
            • leanne_paul_piper Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 21:52
              simply_z napisała:

> też ale nie nazywaj ich słowianami, bo nimi nie są i się obrażają za takie poró
              > wnanie.

Akurat koleżanka ma matkę Rosjankę, mówi biegle po rosyjsku, więc chyba się nie obrazi.
        • alpepe Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 19:33
          Z tym, że na Litwie też mieszkają Rosjanie.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 20:45
        Litwinki są zwykle wyższe od Półek i mocniej zbudowane.
      • ichi51e Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 23:07
        widać u mnie te geny po niemieckiej prababce najsilniesze...
    • hiacynta.bukiet123 Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 19:28
      Byłam na Ukrainie i poznałam tam wielu miejscowych. Młode kobiety były szczupłe i bardzo zadbane, owszem. Starsze już niekoniecznie, sporo miało nadwagę. Byłam jak miałam 20 lat, więc za "starsze" brałam wtedy 35+. tongue_out
    • iberka Re: Szczuple Ukrainki i Rosjanki 29.08.21, 21:14
      Znam grube i chude, tak jak wszystkie inne nacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka