lilia.z.doliny 31.08.21, 19:50 Albo w kremie mi sie marzy. Zapomina ile powinnam pic, nie lubie pic na sile, etc. Jakie nieistniejace wynalazki uczynilyby wasze zycie fajniejszym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 20:35 lilia.z.doliny napisała: Zapomina ile powinnam pic, nie lubie pic na sile A po co pić na siłę. Chce się pić to się pije. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 20:53 Maść na usunięcie zbędnego owłosienia forever. Tabletka na odrosty. Sen w tabletkach. Robot wychodzący z psem o 6:00. Sobowtór do chodzenia na wywiadówki. Robot do prowadzenia domu. Syrop na zwalczenie lenistwa i prokrastynacji. Spalacz tłuszczu. Maść na budowanie mięśni. Itd itd bez końca Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:01 Przypomnial mi się "Mały Książę". Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:01 madame_edith napisała: > Sobowtór do chodzenia na wywiadówki. To wywiadówki nie są zdalne??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:05 W zdalnej szkole są, a teraz cholera wie. Zresztą na ogólne wywiadówki mogę chodzić, sobowtóra bym wysłała na opierdol indywidualny. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:08 jakby doba byla z gumy to ogarne wszystko sama Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:24 Hahaha, słuchaj a jakbyś wysłała dmuchana lalkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:19 O madame- snilo mi.sie ostatnio odchudzanie w kapieli. Mowilo sie, ile kg ma byc w dol i laziebna ustawiala temperature kapieli jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:25 Wspaniały sen! Obyśmy dożyły realizacji 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:11 Lilia, jak nazywają się proszki, które bierzesz. Też chcę takie sny Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:28 Eleneida- propranolol przeciw migrenom Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:08 Żelazko na kółkach do szybkiego prasowania 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:54 Ja wolę żelazko które samo prasuje, coś jak rumba. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:29 Ostatnio kupiłam preparat o nazwie "żelazko w sprayu", wystarczy popryskać, wygładzić ręką i gotowe, nie wiem jak z koszulami, ale letnia sukienka i t-shirty wyjęte z walizki na wakacjach wyglądały jakby dopiero wyszły spod żelazka. Jak nie mam czasu rano na szybkie przeprasowanie ciucha lub na wakacjach bardzo się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Woda w tabletkach 01.09.21, 08:11 dawaj zdjęcie tego cuda, albo wpisz gdzie kupiłaś i jak się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:14 Tabletki na wstrzymanie wzrostu włosów - jak ci się spodoba fryzura to ją zatrzymujesz do odwołania (antidotum) a nie latasz co chwila do fryzjera, który zresztą i tak powtórzyć już nie potrafi. Jak ci się znudzi - antidotum i włosy znowu rosną. Czekoladki odchudzające Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:15 Tak najbardziej, to przydałby mi się robot, który by ogarniał rzeczy po praniu. Jak już zdejmę z linki/wyjmę z suszarki, to chętnie przekazałabym to wszystko takiemu robotowi, a on by mi ładnie posortował, poskładał, co trzeba wyprasował i poroznosił do szaf. Taki robot bardzo uprzyjemnił by mi życie, aż się rozmarzyłam 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:23 Coś co by magicznie wyciszalo każde ,,nie" mojego dwulatka. Tak żebym po prostu nie słyszała, albo słyszała co drugie albo co trzecie. Rozumiem, że on potrzebuje przejść przez tą fazę ale myślę, że byłabym mniej oglupiona wieczorem jakbym po prostu nie słyszała tego słowa milion razy w ciągu dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:30 A tak serio to toaletę dla kobiet, gdzie nie trzeba dotykać niczego poza spłuczka. Nobel nalezalby się za lekarstwo, które likwiduje poranne mdłości (a nie powoduje poważnych uszkodzeń płodu). I jeszcze tłumacz, który pomagałby dwóm osobom, które się kompletnie nie umieją dogadać.Nie chodzi nawet o konflikty, tylko coś jak kompletny brak wspólnego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:50 Dziewka służebna rozwiązałaby wiele codziennych problemów (czytam właśnie kolejny tom o Szczupaczyńskiej i jej służącej Franciszce 😉). Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:59 Znajàc życie to my byśmy były tymi służkami 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:30 Ja nawet to lubię, ale jak mam czas... Za pieniądze mogłabym to robić - wlaczalabym sobie muzykę, czy audiobook i składałabym ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:43 — Dzień dobry — powiedział Mały Książę. — Dzień dobry — powiedział sprzedawca. Był to sprzedawca udoskonalonych tabletek, które gaszą pragnienie. Zażywa się jedną na tydzień i to wystarczy, żeby już nie chciało się pić. — Po co to sprzedajesz? — spytał Mały Książę. — To wielka oszczędność czasu — powiedział sprzedawca. — Specjaliści to wyliczyli. Oszczędza się pięćdziesiąt trzy minuty tygodniowo. — I co się robi z tymi pięćdziesięcioma trzema minutami? — To, co się komu podoba… „Gdybym to ja miał pięćdziesiąt trzy minuty do wykorzystania — pomyślał Mały Książę — poszedłbym wolniutkim krokiem do studni…” To nie wynalazek, ale ok, mogłyby być na to tabletki. Żeby ludzie, jak niedźwiedzie i wiewiórki, zapadali w sen zimowy. Przez połowę listopada mościliby norki, potem kładli się spać i spali przez trzy miesiące. Cały świat by spał, przyroda by odżywała, a ludzie budzili się gdzieś w lutym bardzo szczupli, wyspani i nieludzko głodni Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:50 Dokładnie ten fragment miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Przypominacz 31.08.21, 21:50 Jeszcze to - jak widać, ktoś to już wymyślił. Przypominacz do butelki z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:59 bene_gesserit napisała: > Cały świat by spał, przyro > da by odżywała, a ludzie budzili się gdzieś w lutym bardzo szczupli, wyspani i > nieludzko głodni Ja tam mogę się obudzić w kwietniu. Ale tylko pod warunkiem że koszmary by mi się nie śniły.I że czas prześniony odliczałoby się od wieku człowieka, tzn. nie starzałby się w czasie snu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:50 Czapka niewidka, pierścień Arabeli, niebieski koralik Karolci, stoliczek "nakryj się" i ewentualnie kura znosząca złote jaja😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:52 Magiczne fasolki lepiej sobie odpuścić:p Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 21:55 Robot sprzątający kuwetę. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:03 Mogłabym mieć nadczynność tarczycy permanentnie, gdyby tylko serducho nie szalało i włosy z głowy nie wychodziły. Mogłam żreć, jak górnik po szychcie i chudłam, skórę miałam gładką, jak pupa niemowlaka, włosów na całym ciele brak. Niestety, mało się nie przekręciłem. Ale urodowo było ok. Tylko włosy wychodziły też z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:42 Toz to suchar z poprzedniej epoki. „Radzieccy naukowcy wynaleźli wodę w proszku. Teraz zastanawiają się w czym ją rozpuścić”. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Woda w tabletkach 31.08.21, 22:59 Taka maść jak w Mistrzu i Małgorzacie. Smarujesz się cała i nie dość że się stajesz piękna, młoda i szczupła to jeszcze zostajesz wiedzmą i latasz na miotle 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Woda w tabletkach 01.09.21, 00:01 Robot do masażu (nie żadne tam fotele masujące). Odpowiedz Link Zgłoś