21mada 10.12.21, 21:42 Dziewczyny, zmieniłyście już pościel na święta? Ja jeszcze nie, a tu do świąt już tak mało czasu zostało. 😫 Jutro zmienić czy dopiero za tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickbezznaczenia Re: Wątek łóżkowy 10.12.21, 21:44 Zmień dopiero 23 grudnia, bo w przeciwnym wypadku będziesz spała w brudnej! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wątek łóżkowy 10.12.21, 21:46 Zmieniłam już w sierpniu. Nie lubię tak zostawiać sprzątania na ostatnią chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 11:12 JA jeszcze wcześniej, prawie rok po pierwszym zwycięztwie PIS na część Jarosława i Lecha Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 11:06 memphis90 napisała: > Zmieniłam już w sierpniu. Nie lubię tak zostawiać sprzątania na ostatnią chwilę > . > Oj tak, tak - choć ja od sierpnia wolę letnie przesilenie Jakoś tak od razu czuję bliskość z Matką Naturą, oo!! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Wątek łóżkowy 10.12.21, 22:01 Ja zmieniam tylko na Wielkanoc. Jak można zmieniać w zimie? Przecież w zimie się nie wykąpiesz, a brudna do czystej pościeli nie będziesz się kładła. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Wątek łóżkowy 10.12.21, 22:07 Zmienilam posciel, umylam okna jezusek moze sie rodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 00:22 akseinga1975 napisała: > Zmienilam posciel, umylam okna jezusek moze sie rodzic. Jezusek urodził się ponad dwa tysiące lat temu. Święta to tylko taka rocznica jego urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 11:07 akseinga1975 napisała: > Zmienilam posciel, umylam okna jezusek moze sie rodzic. ..a Sanepid..?? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 00:22 Moim zdaniem możesz już jutro, seksów i tak nie będzie to się nie wygniecie. Gruba z księgowości zmienia w wigilię rano. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 00:40 A jakże! Zmieniłam wraz z nadejściem Adwentu na piękną, świąteczną pościel w reniferki. W międzyczasie pościel będzie prana i zmieniana Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 06:56 Nie zmieniam. Zdejmę brudną przed wyjazdem a czystą założę po powrocie:p Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 11:02 O Mada dobrze, że jesteś dziewczyno! Przypomniałam sobie polski film, w którym mineta była pokazana hmm dogłębnie. Tzn kadr był kręcony z wnętrza waginy (scenografia jak na przedstawieniu w przedszkolu, ale mniejsza z tym, wagina to wagina nawet jak zrobiona z bibuły). www.filmweb.pl/film/Nienasycenie-2003-104646 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 11:11 cosmetic.wipes napisała: > Zboczeństwa 🙄 > To o czym napisałam to tylko preludium, jedna z pierwszych scen! Tam dalej to się dzieję dopiero, ale ze względu na dobre obyczaje, oszczędzę szczegółów 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 16:25 Dzięki, ale mnie nie chodzi o dogłębne pokazywanie minety, wręcz przeciwnie, wystarczy samo zasygnalizowanie że była, na przykład rano facet przy śniadaniu mówi "nadal mam w ustach smak twojej muszelki". Niestety większość reżyserów to mężczyźni i siłą rzeczy przedstawiają świat z męskiego punktu widzenia. Widz otrzymuje przekaz że mineta nie istnieje a liczy się tylko "rżnięcie". Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 11:16 No co ty, do swiat jeszcze prawie dwa tygodnie, ja dwa razy zdaze uprac ! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 11:19 Ja zmieniam pościel codziennie, brudasie. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wątek łóżkowy 11.12.21, 16:48 Jak wątek łóżkowo-pościelowy to proszę... Odpowiedz Link Zgłoś