Dodaj do ulubionych

Opinie w google maps

03.03.22, 11:38
Dziewczyny, stwierdzilysmy, ze rozmowa z rosjanami popierajacymi putina nic nie da, zaczynaja zachowywac sie, jak oblezona twierdza, dlatego trzeba im z troska wspolczuc. Zadna matka (normalna matka) nie chce stracic dziecka, dlatego ponizej podaje tekst do opinii na google.
Хочу помочь матерям и женам российских солдат. Если вы потеряли связь со своим сыном или мужем, возможно он убит или в плену. На этом телеграм канале , вы можете искать своих пропавших мужчин. Пришло горе на русскую землю 😢держитесь. t.me/rf200_now/494
Obserwuj wątek
    • nicknanowyrok Re: Opinie w google maps 03.03.22, 11:54
      To niewiele dane, opinie związane z agresją na Ukrainę są szybko kasowane.
      • aniani7 Re: Opinie w google maps 03.03.22, 12:01
        Tam nie ma slowa o agresji, jest tylko wspolczucie.
      • bistian Re: Opinie w google maps 03.03.22, 12:05
        nicknanowyrok napisała:

> To niewiele dane, opinie związane z agresją na Ukrainę są szybko kasowane.

Ktoś zobaczy, pewno będzie się bał, ale możliwe, że sprawdzi.
        Mogą się przyczepić w Rosji, że tak się zbiera dane żołnierzy będący na wojnie i trochę będą mieli racji, ale Rosja sama sobie winna, bo powinna takie dane udostępniać zainteresowanym
        • aniani7 Re: Opinie w google maps 03.03.22, 12:12
          Mam potwierdzone info, ze juz krazy miedzy rosjankami big_grin
      • turzyca Re: Opinie w google maps 03.03.22, 12:27
        Dlatego proponuję wysublimowaną strategię siania paniki.

VPN z Nowgorodu i zadawać niewinne pytania.

Np. pytania do warsztatów samochodowych:
        У вас есть запчасти на Фольксваген? Мне нужно колесо переключения фаз (Гольф VI, ТДИ 1.4) в моем городе нигде нет. Автомастерские не могут получить. Говорят, Фольксваген не хочет экспортировать в Россию.

Czy mają państwo części zapasowe do Volkswagena? Potrzebuję koła zmiany faz (Golf VI, TDI 1.4) u mnie w mieście już nigdzie nie ma. Warsztaty samochodowe nie mogą sprowadzić, mówią, że VW nie chce eksportować do Rosji.
        • turzyca Re: Opinie w google maps 03.03.22, 12:29
          Jak ktoś wrzuci tego typu teksty, to mogę tłumaczyć, automatyczne translatory niestety się wykrzaczają.
    • jednoraz0w0 Re: Opinie w google maps 03.03.22, 12:37
      Technicznie, to (nie wiem czy to prawda) google maps znajduje się na tej liście usług, które obcięły dostęp dla Rosjan, więc lepszy chyba tej Yandex.
    • hanusinamama Re: Opinie w google maps 03.03.22, 15:53
      Na Yandexie pisac!!! Ja piszę tam, co mi ślina na język przyniesie.
      • aniani7 Re: Opinie w google maps 03.03.22, 16:01
        Nie pisz, co slina, wklejaj to powyzej. Kolezanka wrzucila na swoj fb, dwie rosjanki poklocily sie, jedna twierdzila, ze to prowokacja, druga, ze przeciez moja kolezanka martwi sie, bo jest matka. To byly kolezanki nie tylko z fb. Ich nie rusza cierpienie Ukraincow, ale wlasne to zupelnie co innego.
        • rannala Re: Opinie w google maps 03.03.22, 16:06
          Ale jaką zdegenerowaną mendą trzeba być, żeby nie ruszała bezsensowna śmierć czy cierpienie dzieci - obojętne jakiej narodowości????
          • aniani7 Re: Opinie w google maps 03.03.22, 16:11
            Wlasnie wysluchalysmy wiadomosci ruskich. Do tej pory bylo tylko, ze to Ukraincy sa zdemoralizowani - narkomani i faszysci. Teraz dodali, ze Ukraincy sa w rekach UE bezwolnymi marionetkami.
      • rannala Re: Opinie w google maps 03.03.22, 16:12
        Jak na tym Yandex wstawia się opinie? Wytłumaczcie sierocie internetowej. Czy trzeba się zarejestrować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka