Dodaj do ulubionych

Zycie dopisalo update

23.12.22, 14:07
Dla tych, ktore w czasie pandemic obejrzaly na Netflix (albo innej platformie) The Serpent, wlasnie zycie dopisalo ciag dalszy: www.bbc.com/news/world-asia-64073271 - ciekawe pod wieloma wzgledami - gdzie bedzie mieszkal, co bedzie robil, contacts with family etc. Ot tak podrzucam, bo zycie dogonilo/przegonilo TV wink Cheers.

"There is a crack in everything, that's how the light gets in"
Leonard Cohen
Obserwuj wątek
    • extereso Re: Zycie dopisalo update 23.12.22, 14:46
      Dzięki, poczytam. Myślałam że coś się w pogodzie ruszyło i dzięki Markowi Twoi przylecieli.
      • bi_scotti Re: Zycie dopisalo update 23.12.22, 16:13
        Nope. Nie przyleca. Wzieli full refund od Air Canada i that's it. W pewnym moemencie zrobilo sie totalnie crazy wlasciwie wszedzie - mieli miec przesiadke w Calgary, tam byly problems z deicing, dzis szalony sniezny sztorm w calym Onatrio - zarowno Toronto jak i Ottawa ograniczaja loty do minimum. Swiety Marek pewnie spi wtulony w jakas ciepla niedzwiedzice i czeka na wiosne wink Podejrzewam, ze Serpent w Nepalu ma bez porownania lepsza pogode big_grin Kocham zime wiec mam, co kocham choc ci, ktorych kocham pozostaja 5000 km na zachod ode mnie - i tak bywa wink Life.
        • extereso Re: Zycie dopisalo update 23.12.22, 16:17
          Może należą im się takie wyjątkowe święta tylko w 2, no ale szkoda. Dobrego czasu mimi to.
    • borsuczyca.klusek Re: Zycie dopisalo update 23.12.22, 15:46
      Dzięki to był jeden z nielicznych netflixowych seriali, które dobrze wspominam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka