korniz 04.03.23, 14:55 Szafa, stol z krzeslami i komoda jest w kolorze mahoń. Chcę zmienić krzesla i być może stół. Jak myślicie czy stół z krzeslami musi być w tym samym kolorze co pozostałe meble ? Jaki inny kolor stołu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Mahoń meble plus stół? 04.03.23, 15:14 Stół może być w dowolnym kolorze, narzucasz biały obrus i stół jest biały. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mahoń meble plus stół? 04.03.23, 15:16 Tak samo możesz, choć to zależy od modelu, zmienić szybko krzesła. Ot, nakładasz długą sukienkę na krzesło, jest nieco jak na weselu, nakładasz krótszą, widać nogi krzesła, ale całość robi inne wrażenie. Wychodzi taniej niż wymiana mebli, o ile i stół i krzesła są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Mahoń meble plus stół? 04.03.23, 16:09 A co to znaczy: "musi"? We własnym domu możesz przecież sobie zrobić, tak jak ci pasuje. Nawet każdy mebel możesz mieć w innym kolorze, bo kto ci zabroni? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Mahoń meble plus stół? 04.03.23, 18:08 Nie, nie musi. To Twój dom, jak chcesz, to stół może być różowy a krzesła zielone. Tylko na emamie nie pokazuj . Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Mahoń meble plus stół? 04.03.23, 22:21 Ja mam stol z debu z biala nozka z krzeslami z bialego plastiku na sosnowych nozkach, dwie biale szafki sosnowe oraz witryne i kompde z mango w kolorze naturalnym. Wiec odpowiadajac na pytanie- nie, meble nie musza miec tego samego koloru ani faktury. Masz wtedy wnetrze eklektyczne. Odpowiedz Link Zgłoś