eva_evka 04.07.23, 13:59 Czy mogłybyście mi polecić dobry samoopalacz? Joe rozmazującym się i łatwy w aplikacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwirkle Re: Samoopalacz - polecicie? 04.07.23, 16:38 Moje doświadczenie z samoopalaczami jest jak najgorsze. Zapewne z powodu niewystarczającego pilingu i nawilżenia skóry przed aplikacją. Próbowałam kilka razy z podobnym wynikiem Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Samoopalacz - polecicie? 04.07.23, 18:19 Ja używam każdej marki. Najlepsze moim zdaniem dove , ale pewnie tutaj nie takie marki się polecą. Ale fakt, że trzeba umieć dobrze rozprowadzić taki samoopalacz. Ja na szczęście jestem w tym ekspertem. Od wczesnej wiosny do jesieni jadę na samoopalaczach Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Samoopalacz - polecicie? 04.07.23, 21:27 Podlinkujesz dove? Jaka jetse rajemnica dobrego nałożenia? Nie brudzi białej bielizny? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Samoopalacz - polecicie? 04.07.23, 18:27 samoopalacza nie polece bo nie uzywam (bo nie znam dobrego natomiast do twarzy dobre sa te kropelki, ktore dodaje sie do kremu - mialam clarins i tan deluxe (czy jakos tak), bardzo fajne, nie czuc smrodu, efekt naturalny. No tylko, ze trzeba regularnie stosowac, mnie zazwyczaj sie nie chce/zapomne i potem znajduje prawie pelna buteleczke po pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Samoopalacz - polecicie? 04.07.23, 19:45 nie typowy samoopalacz co balsam brazujacy www.hebe.pl/nivea-ujedrniajacy-balsam-do-ciala-z-efektem-brazujacym-400-ml-000000000000367654.html bardzo dobrze sie rozprowadza, nie ma smug, zapach tez ok Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Samoopalacz - polecicie? 04.07.23, 20:27 Nie samoopalacz, ale brązer z drobinkami BODYBOOM SHIMMER rozświetlacz do ciała gold, 100 ml Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Samoopalacz - polecicie? 04.07.23, 22:40 Pianka TanExpert-nie robi plam, kolory chlodne-bez pomarańczy, nie śmierdzi, aplikacja rękawicą-wiec prosta, wystarcza na ok tydzien. Lepsza od pianki vita liberata. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Samoopalacz - polecicie? 05.07.23, 10:50 Twierdzę że wiele samoopalaczy jest ok, pod warunkiem, że użyjesz rękawicy. Takiej specjalnej, do nakładania. Jest niebo a ziemia w porównaniu do nakładania ręką . Teraz używam Coconut water z Lirene ( z rękawica) i efekt jest ok, można stopniować, używam nawet do twarzy. Działa nawet na łydki ,co u mnie było problemem zawsze.I nie jest pomarańczowa. Peeling obowiązkowo przed, szczególnie nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Samoopalacz - polecicie? 05.07.23, 10:52 Za szybko wyslalam- nie brudzi ubrań, bo ma konsystencję wody i od razu się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Samoopalacz - polecicie? 05.07.23, 11:56 Kosmetyki samoopalajace Tan expert .No rewelacyjne są.Pianka, ja akurat używam mocnej do uzyskania ciemnego brązu i do tego rękawica.Nie robi plam,super łatwo się nakłada. Efekt łał jest. Mam jeszcze kropelki samoopalające do twarzy i mgiełkę do twarzy i ciała. Wszystko świetne i warte polecenia.Wadą może być cena gdyż jest sporo wyższa niż np lirene ale moim zdaniem bezapelacyjnie warto Odpowiedz Link Zgłoś