ciri_77 Re: Podręczniki do liceum 12.07.23, 14:35 Tak, podręczniki do LO są drogie ( mówi matka bliźniaczek w różnych LO), dziewczyny kupują niektóre rzeczy z koleżankami z ławki ale i tak sporo wychodzi - książki do angielskiego u jednej to ponad 200 zł ( klasa na poziomie C1, książki sproowadzane) Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Podręczniki do liceum 12.07.23, 15:10 Gdzieś wydawnictwa muszą sobie odkuć straty na dotacyjnych podręcznikach. Co cię dziwi? Pińcet plus masz. Odpowiedz Link Zgłoś
ursula.iguaran Re: Podręczniki do liceum 12.07.23, 15:24 Jeśli masz smarta na Allegro to mozesz poszukać tam. Zwykle udaje się tam kupić najtaniej, ale trzeba kupować od róznych sprzedawców, bo rózne pozycje są najtaniej u róznych sprzedawców. Mi zwykle nie chce się w to bawić i kupuję hurtem w Gandalfie (taniej niż w Empiku) Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Podręczniki do liceum 12.07.23, 19:58 Naprawdę tyle kosztuje. Kupowałam w empiku - z wygody. Bo tam było wszystko, czego potrzebowałam; zamówiłam, za dwa dni odebrałam. Odpowiedz Link Zgłoś