mentafolia 14.08.07, 20:31 Na prośbę Poppy otwieram nowy wątek ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kae1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:36 świeżutki i pachnący ) druga ! Odpowiedz Link
mentafolia Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:42 No tak...Poppy poszła ryczeć,albo palić skręty ze swoim Jamaico,Sotie pewnie się bzyka,Wiosenka kupuje żyrandole,a reszta grilluje Zostałyśmy same Kae,możemy zaszaleć,chata wolna ) Odpowiedz Link
kae1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:51 właściwie możemy u mnie, mam chatę wolna na maxa ! mąż wyszedł, córka na urodzinach (!) pozwoliłam jej w drodze wyjątku do 21, no sobie siedzę na necie Odpowiedz Link
mentafolia Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:54 U mie też pusta chałupa Ile lat ma Twoja córka? Odpowiedz Link
kae1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:57 hehe, całe 4, twierdzi, że jest DOROSłA D jest u sąsiadki, zaraz po nią pójdę, nie obejdzie się bez płaczu.. Odpowiedz Link
ensata Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 11:30 mentafolia napisała: > No tak...Poppy poszła ryczeć,albo palić skręty ze swoim Jamaico,Sotie pewnie si > ę > bzyka,Wiosenka kupuje żyrandole,a reszta grilluje > Zostałyśmy same Kae,możemy zaszaleć,chata wolna ) Ja sie wygrilowałam, wypiłam z koleżanką 3 wina)i w stanie lekkiego upojenia wróciłam do domu. Dzisiaj biuścisko boli ciekawe jak długo, ten cykl jest jedna wielka niewiadomą Zasmuciła mnie informacja Poppy, ale...może rzeczywiscie, czas na zmiany?gruntowne przebadanie?może test za wcześnie chociaz raczej nie. Poppy kiedy FF kaze Ci testowac? Odpowiedz Link
mjulka Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:43 ello, jezdem i ja zwarta i gotowa do Poppy pocieszania Główka do góry, jak chcesz to i w moją pierś szlochaj Odpowiedz Link
kae1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:49 nie, nie można tak.. dlaczego szlochać? trzeba stawić temu czoła następny cykl, kolejne szanse Odpowiedz Link
mentafolia Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 20:52 Masz rację Kae,że nadzieja umiera ostatnia,ale ja rozumiem Poppy. Ona się przecież stara około 2 lat,a to trochę długo Odpowiedz Link
istota Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 22:13 czesc na nowym watku jak ja jestem to pewnie nikogo juz nie ma Odpowiedz Link
claire_s Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 22:51 Ech Poppy, niech to szlag! Złe testy kupiłaś! Odpowiedz Link
tessie124 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 22:54 Jeszcze ja jestem... wpadlam na pol godzinki... Poppy, testa sie robi rano i czesto tak sie dzieje, ze na tescie jest 1 krecha a za 9 mies dzidzia... Ja stawiam, ze za wczesnie zrobilas testa i o zlej porze... Glowa do gory, a zraszac piers M to mozesz jak @ przyjdzie... teraz wszystko jeszcze mozliwe i zadnych skretow....kobieto. A objawy przeszly po tescie??? czy nadal sie utrzymuja??? Pozdr Tess. Odpowiedz Link
sotie Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 23:11 próbowałam Was doczytać, a no ale bez złudzeń, nie mam szans ;] właśnie wróciliśmy z piwa, padam z nóg, czekamy na jakiś obiad (ha ha ) czyli pizze. jutro Was nadrobię po trzeźwemu, ścikam ps. od paru godzin jestem na urlopie ju-hu ))) Odpowiedz Link
istota Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 14.08.07, 23:15 baw sie dobrze na urlopie Sotie, u mnie wlasnie powrot angielskiej rzeczywistosci - lalo caly dzien bez przerwy i zimno jak nie wiem Odpowiedz Link
poppy76 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 09:42 Kae, dorosla masz core To Mjulke rozczaruje odrobine, bo objawy mi nie przeszly, tzn dalej mam mdlosciDDD Temp dalej w dol, wiec zludzen brak. I tak sobie mmysle, ze to stres tak na mnie wplywa, a jak widac, zle wplywa. Dlatego czas na zmiany nadchodzi wielkimi krokami. Nie, nie wymieniam M na mlodszy modelDDDD Pare innych rzeczy za to mam nadzieje Zanim zacznie sie zmieniac rzeczy na zewnatrz, trzeba najpierw zmieniac w sobie np nastawienie, dojrzec do zmian, zaakceptowac to i owo, wiadomo. Sorry, za filozoficzne wywody, ale tak mnie ostatnio nachodzi. Mantafolia, dzieki za nowy watek Wlasnie pozeram na sniadanie miche truskawek ze smietana i cukrem, to moje pierwsze 2 lyzeczki cukru od jakichs 10 miesiecy chybaTzn normalny cuker, bo ten w lodach, czy ciescie np to jadam bez zmruzenia okiem Nie, ja skretow nie pale, nie wchodza we mnie, dostaje migreny od samego zapachu, taki cienias ze mnie. Istota, Ty tez na angielskiej ziemi? sporo nas, chociaz Claire na walijskiej Sottie, to Ty juz sie wakacjujesz? To juz rozumiem grilla wczorajszego Aha, na razie nie bede testowac, poczekam na @, temp i tak spada. Cyce M za bardzo zroszone nie zostaly, bo nam sie alarm wlaczylDDDDD Odpowiedz Link
poppy76 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 09:48 Kae, mi takie poplakanie sobie pomaga, najczesciej rycze z bezsilnosci. Rany, pobudka, Kobiety! Ja do pracy, najwyzej sobie tam pohaftuje, pochaftuje, cholera, jak to sie pisze, uswiadomcie mnie, pls Jeszcze dzis i jutro, i na wakacje Odpowiedz Link
nuluska Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 09:50 Wiajcie Poppy no to teraz czekamy na dalszy rozwój wypadków, bo ta twoja tempka to kurcze dalej wysoko. Smacznych truskawek Mentafolia dzięki za nowy wąteczek. Spójżcie na moją tempkę. Jeśli to nie psikus organizmu to jeszcze nie miałam owu w 28 dc! Odpowiedz Link
nuluska Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 09:52 A nie, sorki, raz miałam w 30dc ! Odpowiedz Link
ensata Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 11:33 poppy76 napisała: > Temp dalej w dol, wiec zludzen brak. Qurcze, masz prawie idnetycznie, w kazdym cyklu po takiej samej ilosci dni po owu > I tak sobie mmysle, ze to stres tak na mnie wplywa, a jak widac, zle wplywa. Jasne,z e zle, to na pewno z nerwów organizm Ci wariuje > Aha, na razie nie bede testowac, poczekam na @, temp i tak spada. Cyce M za > bardzo zroszone nie zostaly, bo nam sie alarm wlaczylDDDDD a co sie stało? Odpowiedz Link
mentafolia cześć kochane 15.08.07, 11:25 U mnie piękna pogoda,przez chwilę miałam zamiar iść się poopalać,ale doszłam do wniosku,że posmaruję się samoopalaczem ) Poppy,myślę,że @ wkrótce przyjdzie .Przykro mi Słoneczko. Sotie,co ja widzę na Twoim wykresie? Powiem tak :$$%)(_#@*^%! Nuluska,gratuluję zwyżki,oby utrzymała się dalej ) Mjulka,listę miałas prowadzić! A w ogóle to zacznij to swoje fifi uzupełniać Wiosenkę kosmici porwali? Jadę dzisiaj do M.Ale się za nim stęskniłam... Czy i kiedy pojedziemy nad morze nie wiem.M tak się pieści z nogą,że szok.Na razie nie wyobraża sobie nie chodzić codziennie na rehabilitację.W tajemnicy Wam powiem,że rehabilituje się w dwóch miejscach,a zabiegi się dublują hahaha. Odpowiedz Link
malutka1939 Re: cześć kochane 15.08.07, 11:40 witajcie kochane! poppy tulę cię choć @ jeszcze nie przyszła to chyba nadzieja jest! mentafolia pogoda u nas super to fakt ja tez miałam sie poopalac ale cholera papierzyska zabrałam z pracy buuuuuuuuuu Zrobiłam wczoraj badanka, czystośc pochy ok, na cytologie i na posiew czekam tydzien, no ale powiem ze się ujeździłam mentafolia wczoraj po tym twoim mieście z Prostej na Langiewicza tak 2 razy potem ŚCO i tam 2 godziny na pobranie krwi czekałam szok!!!Ja zaczynam urlopik za tydzien tylko ze zaczynam go wizytami u lekarzy a potem moze jakis wypadzik króciutki i REMONT!! A pani która pobierała mi cytologie pogazała mi na płytce jaki mam piękny śluz!!!!!!! Taka ciągotka ze mówie Wam w zyciu takiego nie widziałam bo na wierzchu takiego nie mam No i chyba z tej okazji muszę zaciągnąć wymęczonego M do wyrka ahahaha a coś ostatnio się sprzeczamy i boczymy na siebie. Ufff ale się upisałam Odpowiedz Link
ensata Re: cześć kochane 15.08.07, 11:38 mentafolia napisała: > Wiosenkę kosmici porwali? Gości chyba ma i pewnie jeszcze nie wytrzezwiała;DDD > Jadę dzisiaj do M.Ale się za nim stęskniłam... > Czy i kiedy pojedziemy nad morze nie wiem.M tak się pieści z nogą,że szok.Na a bara-bara da rade z ta noga? > razie nie wyobraża sobie nie chodzić codziennie na rehabilitację.W tajemnicy Wa > m > powiem,że rehabilituje się w dwóch miejscach,a zabiegi się dublują hahaha. Każdy facet sie piesci ze soba, jakby mieli rodzic, to swiat by wymarł. MOj jak ma katar, to pyta czy już antybiotyk powinien zazywac) Odpowiedz Link
sotie Re: cześć kochane 15.08.07, 11:52 cześć kochane siadłam do kompa i nadrabiam zaległości, wczoraj miałam zaryp w pracy, 10 bitych godzin na wysokich obrotach, potem latanie po mieście i ostatnie zakupy, a potem wieczór w ogródku na przywitanie wakacji trochę się wstawiliśmy i koło północy nie umieliśmy się dogadać z dostawcą pizzy, gdzie mieszkamy )) no ale trafił nie mam bladego pojęcia kiedy u mnie była owu, ale bzykanie było co drugi dzień ostatnio, więc może jakimś cudem trafiliśmy a może w ogóle nie miałam owu z tego stresu ostatnich dni. w każdym razie dzielnie popijałam syropek, może coś pomógł. Ivinko, udanych wakacji u Poppy 1 krecha? i do tego mdłości nie ustąpiły. tulę do mego łona i głaszczę po główce <głaszcze> za to pociechę stanowi fakt, że masz przepiękną lutealną mjulka, gratuluję rafaello )) narobiłaś mi smaka ensta, tekst o śmierci chomika mnie rozwalił )))))))) dobra rada Mentafolia, obiecaj że sama mu tę noge popieścisz, bierz M pod pachę i nad morze Nuluśka, no faktycznie skok Ci się tarfił późno Aregiec, Ensata, Kae ładne wykresiki ale Aguity mnie zabil ))) dziś jestem, a jutro świtem robimy wyjazd idę pranko wieszać z nadzeją że wyschnie i pakować manatki trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link
mentafolia Sotie 15.08.07, 11:55 Całe szczęście,że coś tam robiliście,bo myslałam,że od kilku dni hodujecie armię Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 15.08.07, 12:25 no kurcze hodowaliśmy, ale było bzykanko 11dc rano i odtąd szła hodowla, stawiałam na owu 15-17dc, więc by się uzbierało a potem te testy owu i "koleżanki kazały", więc bzyk w 13dc i dziś poprawka - 15dc. wg ff owu była w 12dc, ale ja stawiam na wczoraj (14dc) raczej zaraz jeszcze testa z ciekawości strzelę, ciekawe czy coś pokaże. żałuję że, nie robiłam 11 i 12dc, ale wydawało mi się, że to zbyt wcześnie. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie 15.08.07, 12:51 Owu niestety nie są w 100% przewidywalne. Myślałam,że u Was całkowite bezseksie,cos mi się pomyliło. teraz znowu czekamy na efekty Ehh,nie wiem czy ja czasami owu nie przespałam. Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 15.08.07, 12:54 heh a bo ja tak gadałam, ino myślałam, że ta przerwa ładnych parę dni potrwa, a tu siup! na moje oko, to Ty właśnie w przededniu owu, więc dzsiejszy wyjazd do M pięknie się tu wkomponowuje ))) Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 15.08.07, 13:22 strzeliłam testa, cień cienia, jakiś rozmyty w dodatku. chyba więc rzeczywiście miałam wczesną owu ;] może nawet tego 12dc jak pisze ff. pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie 15.08.07, 13:26 Walniesz testa w krainie wdów? Mój wykres szaleje w tym cyklu,a wczoraj dziwnie pobolewał mnie brzuch,więc na razie nie wiem o so sie roschozi Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 15.08.07, 13:32 heh no chyba se jednego wezmę, dla świętego spokoju )) kurka wodna spojrzałam jeszcze raz na tego owu co go popełniłam prze chwilą i jest kreska grubsza od poprzednich ;} ni cholery juz nie kumam. ale nieważne, ważne że jakies bzyki były nie? Mentafolia, twój wykres może nie najpiękniejszy, ale ciągle w dolinach i dzień cyklu wskazuje na zbliżającą się owu, dla mnie jesteś przed skokiem Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie 15.08.07, 13:45 nie znam się na testach owu,ale z tego co kojarzę,to powinno się je robić po południu,o mniej więcej tej samej porze.Ale może zmyślam... Może zróbcie jeszcze dzisiaj poprawkę? Tak dla zdrowotności Jakaś roztrzęsiona dzisiaj jestem,wszystko mi się w środku telepie.Chyba waleriany łyknę Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 15.08.07, 13:49 skąd to roztrzęsienie???? o której jedziesz? no zobaczymy z tą poprawką, czy stary zbierze siły skorygowałam swój wykres, wprowadziłam wczorajszą tempkę wg obliczeń, bo mierzyłam godzinę wcześniej niż zwykle. eh, chyba mi będzie brakowało termmetru podczas urlopu hehe Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie 15.08.07, 13:59 Nie wiem o której.Zrobię obiad,spakuję się i wio.z tym,ze póki co to w piżamie jeszcze jestem. Skąd telepot tez nie wiem.W ogóle to nic dzisiaj nie wiem Ładny Twój wykresik.O wiele ładniejszy niż poprzedni Niech M jakos zbierze siły,dla dobra ludzkości Z moim M jakos nigdy nie było problemu.Lubi to jak koń marchew.nawet jak "ciężko" chory jest to trudno się od niego opędzić hehehe.No ale my nie mieszkamy razem,może dlatego... Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 15.08.07, 14:03 my lubimy oboje, spoko ja to w ogóle przylepa jestem od dzieciństwa hehe em mówi, że to ze starości, że ma ochotę, ale siły ni ma. ja tam w sumie nie narzekam, bo dobrze jest wyskakuj z piżamy i do garów, a potem siup na M, chwytać owu )) ja też idę obiadek szykować, trzeba zapasy wyjeśc z lodówki Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie 15.08.07, 14:12 Mój kiedys popadł w nostalgiczny nastrój w związku z czterdziestką i powiedział,że najbardziej szkoda mu,że szczyt potencji ma za sobą DD I dodał,że teraz to juz tylko gorzej może być,aż do całkowitego zaprzestania ..bo wiesz,kobietom jest lepiej.Wy zawsze mozecie nogi rozłożyć,a facet nic nie poradzi...DD Gadał takie farmazony przez pół wieczoru,a ja umierałam ze śmiechu Odpowiedz Link
poppy76 Re: Sotie 15.08.07, 15:42 Wyslali mnie do domu z pracy. Jestem blada jak sciana, rostrzesiona i w ogole do d. chyba widac, kto u nas w domu spodnie nosi, moj m jak kazda kobieta chorobami swoimi sie nie przejmuje, i do garow staje, kiedy ja zdycham w lozku w podobnej sytuacji Ale z nas dwojga to on ma swietne nogi, dluzsze rzesy, wiec cos chyba na rzeczy jest Wiem, czekam na @, wiec wiecej testow w tym cyklu nie bedzie. Pewnie jutro malpa przylezie i bede zdychac. Aha, ten alarm, to nowy nabytek, cos chlopaki spierniczyli przy zakladaniu i sam sie wlaczyl, cholernik, Bede dzis rozpieszczac M, ugotuje mu pyszny obiad z deseremMoze nawet rafaello Mentafolia, Rozterki Twojego M wprawily mnie w dobry nastroj Az zaluje, ze moj taki pocieszny nie jest, ale pamietam, jak moj wlasny ojciec 40 przezywal, o rany.... 50 zniosl godnie, wydaje sie, ze 60 nawet nie zauwazy, he he Mjulka, jak tam Twoja @, juz mniej boli? Aguita, Tys nawet przebila Mjulke z wykresem slicznosci! kochane, trzymam kciuki za wysokie tempki i owocne bzykanka, i poki co spadam. Odpowiedz Link
aguita5 Re: Sotie 16.08.07, 11:06 Aha, dziekuje za slowa uznania dla mojego wykresu, w tym miesaiacu faktycznie mi sie udal ) Przynajmniej nikt mnie nie wysyla na badanie PRL hihi Mialam dzis zmierzyc, ale zapomnialam, poza tym co mam meirzyc, jak wszystko jasne: bylo jajo w 14dc(to juz kolejny miesiac, jupi), owu pewnie w 15/16dc (to pierwsze byloby jak na mnie b wczesnie wiec stawiam na 16) teraz PMS w toku, cycki bola, rosna, tempka 37, zrec sie chce non stop, stawiam na @ w pn lub wt (oby nie pozniej, bo w pt znowu wyjezdzam, tym razem do Grecji, ale szaleje co???). Zmierze w pn lub wt zeby zobaczyc czy spada i tyle. W wknd nic z tego, bo jade poza miasto z goscmi, wiec nie bede sobie zawracac glowy i budzic luda o 7 rano. Ot i tyle. Poppy, to robilas juz test czy nie, bo nie moge wyczytac? Odpowiedz Link
mjulka Re: Aguita 16.08.07, 11:10 oblukałam foty czad zazdroszę a czemu Ty mówisz o pms? to się nie bzykaliście na urlopie? nie ma szansy na ciążę? Poppy strzeliła pechowego testa Odpowiedz Link
aguita5 Re: Sotie 16.08.07, 11:13 Ojej, Poppy, jakos wczesniej nie widzialam najnowszej tempki, teraz juz faktycznie wyglada to na spadek, mocno rpzytulam... wiesz hormony czasem otrafia dac tak w kosc, mi tez kilka razy bywalo niedobrze ... Za to Nuluska zaliczyla jakis skok, jesli mnie oko nie myli? Starania byly? Dziewczyno, czemus ty taka chuda? Estrogeny wytwarzaja sie podobno w tlusczyku, wiec trzeba go troche zahodowac, wiem ze nie jest latwo, jak sie jest naturalnie szczuplym, ja robie co moge, ale niewiele pomaga... nawet obzeranie sie lodami po polnocy nie przynosi skutkow. W kazdym razie mam nadzieje, ze sie nie odchudzasz ani nic w tym stylu. buziaki, teraz to naprawde ide do pracy! A. Odpowiedz Link
aguita5 Re: Sotie 16.08.07, 11:15 bzykalismy sie, ale tak bez ladu i skladu, chyba udalo nam sie ominac owu ... a zreszta ja juz kolejny miesiac mam wwatpliwosci czy to wlasciwy m, takze w sumie troche robie uniki, i chaialabym i boje sie, ze to nie ten, juz sama nie wiem ...!! no a poza tym to pms, gdybym miala jakas nowa atrakcje typu zgaga czy dziwny smak w ustach to moglabym sie zastanawaic, a tu klasyka gatunku, wiec nadziej sobie nie robie. papa Odpowiedz Link
mercy2 :)) 16.08.07, 11:39 Aguita zazdroszczę udanego wyjazdu Mjulka dzięki za dobre chęci. Odpowiedz Link
poppy76 Re: Sotie 16.08.07, 12:32 Aguita, pms to nie jest najlepszy okres na decyzje, czy On to na pewno prince charming, napisalam dlugiego posta, ale wiesz co, pomyslalam, ze za dlugi, i pewnie nic nie wnoszacy. Sciskam Cie mocno i jakakolwiek decyzje podejmiesz, to bedzie najlepsza z mozliwych! Buziak! Odpowiedz Link
aguita5 Re: Sotie 16.08.07, 14:01 dzieki poppy, teraz nie bede podejmowala decyzji, zreszta juz dlugo przed pms mialam watpliwosci, dlatego robilam troche unikow od przytulanek w okolicy owu, w zeszlym miesiacu zrszta tez, chociaz w tym to tak naprawde do konca nie wiadomo, kiedy ona byla (no ale jak bylo jajo to chyba mozna przypuszczac, ze po nim - to jajo to dobra rzecz). Ten moj to charming jest na pewno tylko pytanie, czy to wystarczy... Powazna rozmowe zostawiam na wrzesien i wtedy zobaczymy (a moze mi przejdzie?). Jeszcze raz dzieki za rady! Odpowiedz Link
poppy76 Re: Sotie 16.08.07, 11:42 Aguita, alez sie usmialam z Twoich biednych swiniaczow! Mysle, ze ten kawalek powinien sie znalezc w kazdym porzadnym katalogu))))) Mercy, wydaje mi sie, ze zawsze spada przed owu, tzn moze spadac, bo spada czesto po to, aby wzrosnac. Najlepiej poczekac na Wiosenke, ale jestem pewna, ze wszystko ok Nie jestem pewna, czy wpisalam dzis prawidlowa temp, po prostu bylam tak zaspana, ze szok. ```zapisalo mi w termometrze, ale skasowalam, nie pytajcie jak. I caly ranek snilam o temp, widzialam nawet 37.5) Jak sie obudzilam, po taz kolejny, to bylo 37.11, wiec minus 0.2 (2godz roznicy). W kazdym razie @ powinna byc dzis lub jutro, wolalabym jutro, bo mam ochote na masaz wewnetrzny Dalej mnie mdli, moze to tak na progesteron reaguje? Albo po prostu mialam ta grype zoladk i to pozostalosci. Bo w zyganko w 8-9 dpo jako objaw ciazowy, to nie uwierze, nawet jako objaw ciazy urojonejDDD Ide dzis do przychodni, w zwiazku z wczorajszym listem, zobaczymy co powiedza. A jutro raniutko juz bede w samolocie. To wstawanie o4rano troche mnie przeraza! Dziewczyny, a jak ja mam mierzyc temp w Polsce, toz to godzina roznicy bedzie! No przeciez do 8rano w lozku dzien w dzien nie wytrzymam! Troche sie martwie, bo @ jeszcze nie ma, a do gina najpozniej w przyszly czwartek, oby mi sie @ skonczyla do tego czasu. A mozna badanie w 1 dniu cyklu robic? bo jak @ przyjdzie jutro, to wlasnie 1dzien bedzie, w poniedzialek bedzie 4, nie za pozno? Odpowiedz Link
aguita5 Re: Sotie 16.08.07, 11:54 Poppy, ale jak bedziesz w Pplsce na samym poczatku cyklu to mzoesz sobie zaczac mierzyc o dowolnej godzinie, byle potem sie tego trzymac po powrocie, wiec musisz sprytnie wycyrklowac. Zrszta przez pierwsze pare dni to w ogole mozna sobie odpuscic. Ale czlowiek ma schizy z tempkami, jakby cale zycie od nich zalezalo (no poniekad zalezy ) Co do badani to sie nie znam, kiedy mozna ... musisz poczekac na specjaliski. papa Odpowiedz Link
poppy76 Re: Sotie 16.08.07, 12:27 Faktycznie Niewolnica tempek, fajnie brzmi, tak jabym nie mierzyla ich od kwietnia, a cale zycie, he he moze wcale nie bede mierzyc, wroce ok 10-11 dnia cyklu, podroz pewnie owu i tak przesunie, wiec spoko. ale bystra jestam Odpowiedz Link
ensata Re: cześć kochane 15.08.07, 12:03 sotie napisała: > u Poppy 1 krecha? i do tego mdłości nie ustąpiły. tulę do mego > łona i głaszczę po główce <głaszcze> > za to pociechę stanowi fakt, że masz przepiękną lutealną o, to zawsze pozytyw > mjulka, gratuluję rafaello )) narobiłaś mi smaka ja juz naprawde za diete sie zabieram;DDDD od czwartku, rafaaello musze omijac > Aregiec, Ensata, Kae ładne wykresiki ale Aguity mnie zabil ))) Aguity, powala na kolana))))Zdyscyplinowana dziewczyna > dziś jestem, a jutro świtem robimy wyjazd idę pranko wieszać z > nadzeją że wyschnie i pakować manatki > trzymajcie się ciepło u nas sie zachmurzyło;-(ja z praniem chyba nie zdąże. Dzisiaj powinnam zabrac sie za prasowanie, ale mnie leń i kac dopadł;-( Odpowiedz Link
mentafolia Re: cześć kochane 15.08.07, 11:52 ensata napisała: > a bara-bara da rade z ta noga? Powiedział,że do leżenia nie ma żadnych przeciwwskazań ) > Każdy facet sie piesci ze soba, jakby mieli rodzic, to swiat by wymarł. MOj jak > ma katar, to pyta czy już antybiotyk powinien zazywac) Dzięki Ensata za pocieszenie.Juz myślałam,że tylko mnie się taki hipochondryk trafił Odpowiedz Link
sotie Re: cześć kochane 15.08.07, 12:12 Mentafolia, każdy prawdziwy facet to hipochondryk ))) dzewczyny dzięki za zdjęcia wszystkie fajne laski jesteście Nuluśka ale z Ciebie kruszynka! Aguita, przecudne foty!!! powalające widoki gdzie to bylo, bo nie doczytałam? a Gosia K. to mercy?? Odpowiedz Link
claire_s Re: cześć kochane 15.08.07, 12:39 hej moj tez umiera, ja mu temperatura skoczy do 36,9 ciekawe czy mlody bedzie taki sam dziekuje za zdjecia, Aquita, czy dobrze poznaje Calanches de Piana? bo ty byl nasz korsykanski hicior brzuch mnie nawala, spadam do roboty Odpowiedz Link
malutka1939 Aguita 15.08.07, 15:46 a gdzie wy w tej Korsyce dokładnie byliście? zakochałam sie w tych fotkach!!! Już czytam tylko o Korsyce ehhehe Odpowiedz Link
claire_s Re: Aguita 15.08.07, 16:51 Malutka, Korsyka to mala wyspa, my bylismy 2,5 tygodnia i zjezdzilismy ja wzdluz i wszerz. Jest absolutnie boska, tylko koniecznie ja zwiedzac samochodem, bo ma chyba najfajniejsze drogi w Europie (maniakalnie jezdzimy wszedzie autem, wlacznie z Portugalia), waskie, krete, wyciete w skalach nad morzem, z oszalamiajacymi widokami. Zachodnie i poludniowe wybrzeze to skaly wchodzace do morza, wschodnie to plaskie i dosc bezplciowe nudy. Odpowiedz Link
poppy76 Re: Aguita 15.08.07, 17:00 Ha, przynajmniej jedna dobra dzis wiadomosc. Dostalam dzis list z przychodni, by umowic sie z nimi na wizyte, bo dostali list z kliniki nieplodnosci w mojej sprawie. to oznacza, ze wysla mnie na wiecej badan, tak mysle przynajmniej cos sie ruszylo po paru miesiacach czekania) PS.Ta korsyka, to fajnie brzmi Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Aguita 15.08.07, 17:36 kurcze napaliłam sie na tą Korsykę w tym roku to nie ma opcji bo na urlopie juz byliśmy ale za rok a Aguita była przez biuro czy autem nie wiecie Kurcze siedze i kombinuje pazurki na bordo wymalowałam i mam wrażenie jakby mi sie coś ptzykleiło hahah zaraz chyba zmyje i pomaluje na inny No to mam zajęcie Odpowiedz Link
aguita5 Re: Aguita 16.08.07, 10:56 Helo! Mam gosci, wiec czytanie mi nie idzie w ogole (jedynie w pracy, ale tez jest sajgon). No wiec ta, przede wszystkim POPPY, faktycznie tempka troszke spada, ale jak na mnie to za malo, zeby juz mial byc @, nadal jest wysoka. Nie mowie tego, zeby Cie pocieszyc, ale obejrzyj sobie wykresy na ff, wiele spada a potem rusza w gore, do linii podstawowej wciaz jej b daleko. Nie napalaj sie, ale tez nie doluj tak totalnie, jeszcze wysztko moze sie zdarzyc. Korsyka- piekna!!! Bylismy autem, bo za pozno sie zabralismy za reserwacje, zeby leciec. A potem i tak trzebaby wynajac samochod na miejscu. My tak na dzikusa, noclegi znajdowalismy tam gdzie akurat bylismy. Jak sie wybeiracie to poelcam lipiec, podobno tam sa wtedy pustki, a w sierpniu Wlochow wszedzie jak na nieszczescie, oczywiscie tez jest od razu drozej. My tego nei wiedzielismy, ale i tak udawalo nam ise znalezc noclegi srednio za 45 EUR na dwie osoby, wie cmysle ze calkiem spoko. Claire, Ty to chyba kamikaze, ja tam mialam zawaly na tych drogach i po dzis dzien dziekuje Bgu, ze zyje i ze samochod mam w jednym kawalku - koszmar!!! Drozka jak dla roweru, przepasc 2 km w dol a tu z naprzeciwka furgonetka rozpedzona jedzie, ja juz sie z zyciem zegnalam na kazdym zakrecie! To tez dobry powod, zeby jechac jak nie ma ludzi. My bylismy 9 dni i zjezdzilismy niemal cala, ale tam mozna robic tak piekne wycieczki w gory, ze mozna spedzic ze 2 miesiace! Tam jest taka trasa GR 20, przez gory, z pn na pd, ludzie tam przyjezdzaja specjalnie dla niej, jest chyba na miesiac albo dluzej. No i do tego mozna wyskakiwac nad morze, bo zawsze jest blisko! A, i wszedzie chodza zwierzaki luzem, swinki, krowy, konie, kozy, owce, cos niesamowitego, rpzez to trzeba na drogach podwojnie uwazac, widzielismy jednego rozjechanego swiniaczka. POLECAM! Odpowiedz Link
aguita5 Re: Aguita 16.08.07, 10:57 to znaczy polecam Korsyke, a nie rozjechane swiniaczki )) Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 20:58 ło dziewczynki nowy wąteczek, odstapiłam od gości i czytam jeszcze stary sierpień Tesi pozdrawiam Cię kochana dzieki Ivinko za wszystkie wyjasnienia Soti nie daj wiary testom owu Poppy tempka sopadła, ale ... mam wrażenie że lutealna jest długa jeśli owu była, długa bez duphastonu i innych wspomagaczy. Buuu Mjulka @ buuu. Oooo i mierzysz, superek. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:01 Megisa wszystkiego dobrego i pisiaj do nas. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:03 Nuluska spoczko, dzis juz innym okiem spojrzałam na jedną ciężąrną, pomyslałam hmmm szczęściara Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:05 Sotie spokojnie, owu niekoniecznie jest przed skokiem tempki. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:18 Mentafolia kochana jesteś, dziękuje Ci za wyczerpujaca odpowiedź, ja mam ok 10 plam (łydgi i przedramię), olewam to jak wyglada rozbieram się gdzie wlezie, ale wiadomo nastolatka może miec opory, w każdym razie zgadzało by sie u mnie, że zaostrza mi się łuszczyca przy zmianach hormonalnych, a że moje cykle są różne, więc wszystko sie zgadza. W ciąży ostatniej miałam skóre gładziutka jak niemowlę, plamki zniknęły jak ręka odjął. Jutro specyfiki zakupię, serdecznie Ci dziekuję. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:20 Mentafolia rzeknij jeszcze słówko ile tego pić? I czy kurację przeprowadzić 3 miesięczną. Obecnie mam maści niesterydowe, ale nie pomagają. Odpowiedz Link
sotie Re: trzymajcie się kobitki :) 15.08.07, 21:27 jesteśmy spakowani z grubsza, jutro pobudka o 4, więc zaraz sie kładziemy lulu żegnam się z Wami czule )) mam nadzieję, że dużo się tu będzie działo kiedy mnie nie będzie i stajnia nie zawiedzie będę do was zaglądać w miarę możliwości buźka Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:23 Ivinko miłego urlopu, no no może owu na urlopie, hi hi. Dla Ciebie będę się starać, wczoraj sie starałam i dziś będę, jakaś chuć mnie ogarnęła. Oj i dzis bedzie się działo, tak pocichutko bo ludki doma. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:30 Ależ winiaczki z Was, Clarie i Ensta, a ja gustowałam kiedys w piwku, oj oj i 6 wlewałam w siebie na imprezce, ale to bebzon rozpycha, teraz uwielbiam kolorowe drineczki ale mocniejsze, a po kilku zawsze sa słabe. I lubie sie upijać. Poppy a czemu nie walniesz na forum, toz wszystkie cos podpowiemy, i wcale nie marudzisz, trzymaj się kochana, będzie dobrze, Wierzę ze miasłas owu, taka długa lutealna znikąd nie jest, może nie zaciązyłaś, ale owu wg mnie była, szkoda że prg nie zbadałas w 7 dpo, wiem nie masz mozliwości, pozdrawiam. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:38 Tesi kochana ależ nam kibicujesz, ale cóż samo życie raz na dole raz u góry, raz pod górke, a raz z górki, czekamy gorąco na Twój powrót. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:40 Poppy nie łudź się, mnie z poprzednim cyklu Mentafolia sprowadziła na ziemie, i dobrze, tempka spada i tyle. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:48 Kosmici mnie kochana nie porwali, ale dziś urodziny u znajomych i wyjazd na pół dnia, a wczoraj juz nie pamietam, aaaa właski farbowałam i wyzły za rude wiec dzis poprawka, mam balejaż, 3 kolory, rude, rozjasnione i moje. Ha dwa lata nie farbowałam. A i ja jutro moge liste zrobic, bedę Ci Mjula pomagać. Kiedy będziesz jeszcze nad morzem? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:52 Poppy przytulkam Cię mocno, wiem co czujesz, bo nadzieje miałaś przeogromną, jak wyjdzie na dobre, to tylko wirtualnie Cie wyściskam. Ensata z obecnymi gośćmi nie pijemy, pijemy w sobote u sasiada, wyprowadza sie. Ha później będziemy witać nowych sąsiadów. Ja jak pije to raz a dobrze, wiesz liczę jednak te kalorie. I po gościach i wszystkich imprezach jadę na jakąs dietke, taka poprostu jedzonko z umiarem i w odpowiednich łączeniach. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:55 Oj Malutka nie czytasz, ja się pytam i pytam, czy clo próbowałaś, czy to cos wogóle może podziałać. Superek ten śluzik, szkoda że tempki nie mierzysz, one serio duzo by wniosły w Twoim przypadku. A boczysz się bo hormonki buzują. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 21:59 Sotie bzykanka są ok, ja mam tak zrobonego Jasia, tyle że beż poprawiania jak u Ciebie w 15dc. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 22:05 och kto nie lubi barabara, ja tylko czasami jak mam dąsa to troche poudaję, ale rozgraniczam te sprawy, bo ja ciut facet, a jak hormonki siadają to i mniejsza chuć, ale tzreba psychę rozkołysać, cycatki przed lustrrem, stanąc na wagę, odjąć 10 kg, orzec że piekna jestem, żółte stringi i heja do kaznodzieja Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 22:15 Ivinko z której strony widzisz wyszukiwarke, nie widze jej, choc jestem na głównej strobnie starzcek, i nie otwieram wątka, hmmm? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 22:43 Aguita foty odjazd, super widoczki, ja Wam cos podeslę za jakis czas. A i Nuluska Tobie dziekuję, zaraz polukam. A gdzie Noemi zniknęła, cos wiecie? Ha ha fajny tekstowy wstęp. Wow Nuluska aleś Ty pikna laska, ale ile Ty ważysz? Ekstra kiciunia, mam takie dwa, roczne Psocie i Misie, jak uda mi sie je złapać zrobie fotki, ale u mnie to zawsze ciut trwa. Spadam. Odpowiedz Link
istota Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 15.08.07, 23:45 Tak Poppy, ja na samym dole wyspy, prawie przy kanale ale nie calkiem, hehe brzmi jak nowa zagadka z geograficznego cyklu Nuluska na pocieszenie Ci powiem, ze ja ostatnio mialam owulacje w 45dc, w napieciu czekam co bedzie tym razem Mentafolia byle Twoj M sie nie przerehabilitowal, to nie jest czasem tak ze co za duzo to nie zdrowo? ja tez wyszukiwarki nie widze nigdzie aha i dzieki wszystkim na zdjatka lece do pracy bo koniecznie musze ja dzis dokonczyc a potem jeszcze M zbalamucic Sciskam Was moje drogie i dobrej nocki zycze Odpowiedz Link
mentafolia Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 00:12 Dobry wieczór Dziewczyny,wyszukiwarka jest tuż nad samymi wątkami.Chyba,że jakiejś innej szukacie Ja już jestem u M,bzyka nie było,bo najpierw musial lezeć z nogą w górze.potem okład z lodu,az wreszcie mi się odechciało. No nie umiem tak na trzy cztery,a co to za gra wstępna robienie okladów ) Wiosenko,podaj mi sklad maści których używasz. Immunal możesz zacząć już ,najpóźniej we wrześniu,w końcu jesień za pasem.Dawkowania nie pamiętam,ale na ulotce wszyatko przeczytasz.On jest w postaci kropli,coś około 5 na łyżkę się bierze.Polubisz Immunal.To roztwór alkoholowy jest DD Poppy,czy Ty w najbliższych dniach masz być we Wro? Odpowiedz Link
istota Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 01:23 o faktycznie ze wyszukiwarka jest, za daleko szukalam a chyba Wam jeszcze nie mowilam, ze jest u nas tesciowa, ktora dosc nadgorliwie robi nam herbate co pol godziny, gotuje obiady i po nich zmywa. Przeprowadzilam z nia dzisiaj powazna rozmowe, ze jest gosciem i to my ja powinnismy obslugiwac, ale w koncu dalam sie przekonac, ze skoro jej sie nudzi, a my biedacy musimy pracowac to tak jak jest jest dla wszystkich dobrze dobra, pracka skonczona to pedze zobaczyc czy M sie moze do loza wybiera Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 09:37 ale tu cisza, nocne marki poszły spać Mentafolia wieczorkiem napiszę Ci nazwę, składu maści nie wymienię, ale pewnie woda ha ha, i chyba kwas salicylowy, typowo natłuszczajaca i złuszczająca, wysuszająca, mam coś w domu niesterydowego, śmierdzącego, nazwy nie pamietam, skład też Ci wrzucę a jak się ma łykanie Immunalu i tego tranu rekina do ewentualnej ciąży? dziewczynki ja wyszukiwarki nie widzę, lukam nad wątkami, więc mam idąc w górę: rozpocznij nowy wątek, dalej urodzinowy suwaczek, dobrze lukam, w tym kierunku, wyżej patrzeć, nie wiem czemu nie widzę? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 09:39 ło rety poprostu w okienku szukaj, ja szukałam słowa wyszukiwarka Odpowiedz Link
istota Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 09:52 dobry sie ze stresowalam, bo otwarlam liste, patrze i jestem na samej gorze, ale sie okazalo ze to przeciez stara lista uff, chyba musze szybko kawe pic znikam porabotac, milego dzionka Odpowiedz Link
mercy2 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 10:39 witam w nowym wątku dobrze, ze Was znalazłam, bo jak weszłam na stary to aż wierzyć mie się nie chciało, że nic nikt nie pisał Sotie - twoje przypuszeczenia są prawidłowe- ja to Gosia (to było w naszym quizie) Tess - ja też już myślałam, że ten poprzedni cykl będzie dla mnie pomyślny, a tu buuu Kochane pliz luknijcie w mój wykresik. Jakiś taki dziwny...na moje mało fachowe oko. Co Wy na to? Dodam, ze dziś mnie prawy jajnik boli. Ten spadek możliwy na owu? Odpowiedz Link
mjulka Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 10:56 ello laski widzę, że nie próżnujecie (tak jak ja) i piszecie, piszecieDD Mercy ja Ci nie pomogę, poczkać musisz na spece Wiosenko, cholera nad moriem byłam jak Ci enie było...nie wiem czy jeszcze w tym sezonie uderze, może kto wie...w końcu spontany bywaja najlepsze Mentafolia obiecałam, ze sie lista zajmę, nie?DDD Sotie, uważajta na siebie !!! Łodezwę się później A!!mam dziś usg, ciekawe czy wszystko gra i czy będe mogła z clo wjechać Odpowiedz Link
mentafolia Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 11:48 Mercy,spadek owszem jest,a czy przedowulacyjny,to się za kilka dni okaże zebyście się nie zagapili,jak w poprzednim cyklu Odpowiedz Link
mentafolia Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 11:57 Istota.fajną masz teściową .Jak ja bym chciała żeby mnie ktoś obiad gotował... Wiosenko,jeśli masz duże zmiany i odporne na wszystko,to może cygnoliny bys spróbowała?W porozumieniu z lekarzem rzecz jasna. Z cygnoliną trzeba się namęczyć,barwi wszystko na majtkowy fiolet,ale zmiany po niej schodzą idealnie,chyba do pierwszej warstwy naskórka. Immunal to tylko jeżówka purpurowa czyli echinacea,staraniom nie zaszkodzi na pewno.Będziesz tylko odporniejsza na infekcje. Iskial tym bardziej nie zaszkodzi,a może nawet pomoże,to tylko olej z wątroby rekina.O olejach i oliwach już kiedyś pisałam Odpowiedz Link
mjulka Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 12:17 ależ się żar z nieba leje zazdroszczę urlopowiczom i mojemu dziecku, które zaraz będzie pławić się w basenie Odpowiedz Link
poppy76 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 12:33 Mjuleczko, dlaczego sie do cory nie przlaczysz? Chociaz nogi pomocz Odpowiedz Link
poppy76 Re: ````````````sierpień c.d.```````````` 16.08.07, 12:45 W ogole to nie wiem, gdzi eja sie dzis podopisywalam, balagan jak cholera, ciagle musze grzebac w ustawieniach, czy drzewko, czy od ostatniego posta, inaczej minie przelacza, co za koputer! Istotko, ja odpadam w przedbiegach w geograficznych zagadkach! Kornwalia? pieknie tam jest A propos podrozowania, wczoraj w tv ogladalismy program o pysznosciach z okolic morza srodziemnego, m.in o Pugilii, nie wiem, jak jest to polsku. Cholera, jak chce do Wloch!!!! Chociaz z drugiej strony, to 50 stopni w lecie to stanowczo za goraco jak dla mnie, umieram juz przy 30 Odpowiedz Link
mercy2 do Mentafoli 16.08.07, 12:55 Kochana to co radzisz? Codziennie teraz czy jak? Powiem Ci, że już głupieję. Wczoraj mieliśmy przytulanko, więc teraz trzeba zwiększyć tempo A w poprzednim cyklu to się tyle spraw nałożyło remont, wyjazd naszego smyka na wieś. I weź tu miej jeszcze czas na przytulanka a w roboty też trzeba było się zjawić. Odpowiedz Link
mentafolia Re: do Mentafoli 16.08.07, 13:48 Mercy,każdy ma swój sposób ) Myślę,że codziennie,góra co dwa dni jest ok ) Aż do drugiej wyższej. Odpowiedz Link
mercy2 Re: do Mentafoli 16.08.07, 13:51 i o to mi chodziło Może wspólnymi siłami się uda ło matko, nie sądziłam, ze to takie trudne ... Odpowiedz Link
poppy76 Re: do Mentafoli 16.08.07, 13:54 Mentafolia, dobrze, ze Cie zlapalam Mozna robic badania w 4 dniu cyklu? @ moze przyjsc dzis, moze jutro. Jesli dzis tonie mam problemu, zrobie badania jutro okolo poludnia w pl, a jesli jutro przylezie to co? moge 1szego dnia? sobota i niedz odpada, w poniedzialek bedzie 4 dzien! Rany, prozaiczna sprawa, a ja sie martwie. Odpowiedz Link
kae1 Re: do Mentafoli 16.08.07, 14:01 mentafolia napisała: Aż do drugiej wyższej. dlaczego ff wyznacza owu po pierwszej wyższej? u mnie to oznaczałoby, że miałam owu 3 dni później .. Odpowiedz Link
mercy2 Re: do Mentafoli 16.08.07, 14:13 a mi ostatnio ff wyznaczył owu w pierwszym dniu spadku, a nie wzrostu... No nic teraz nie kumam Odpowiedz Link
poppy76 Re: do Mentafoli 16.08.07, 14:21 Mercy, wyznaczyl w dniu przed wzrostem, czyli ok. czesto temp spada przed wzrostem, by by potem wlasnie wybiec w gore. Odpowiedz Link
poppy76 Re: do Mentafoli 16.08.07, 14:23 aha, ff czesto sie tez myli, to tylko program, niestety Odpowiedz Link
poppy76 Re: do Mentafoli 16.08.07, 14:13 Kae, wydaje mi sie, ze ff wyznacza owu zazwyczaj dzien przed pierwsza wyzsza. I to jest orientacyjna owu, bo kiedy owu jest to tylko jajnior wie, moze byc byc trzy dni przed wzrostem i do drugiego dnia wyzszej temp. toz to loteria! Odpowiedz Link
kae1 Re: do Mentafoli 16.08.07, 14:32 to, że owulka jest kiedy chce być, to ja wiem.. program działa na jakichś założeniach i o to mi biega, że wyznacza przed pierwszym wzrostem (hipotetycznie) wiem, że owu może być w drugim dniu po pierwszym wzroście, ale po drugim? tego nie słyszałam.. a ja mam właśnie dwa wzrosty tempki, i teraz zgłupiałam.. Odpowiedz Link
mercy2 KAE 16.08.07, 14:36 ja tak miałam w poprzednim cyklu właśnie - dwa wzrosty i bądź tu madrym, ufff, nie jest lekko Odpowiedz Link
kae1 Re: KAE 16.08.07, 14:50 tak sobie myślę i staram przpomnieć cykle, ja ostatnio mam właśnie dwa wzrosty w cyklu, a staramy się tylko do pierwszego.. jeśli owu jest po 3 dniach, to marne szanse.. Odpowiedz Link
mercy2 :( 16.08.07, 15:30 właśnie przyszła do mnie do biuro babka w ciąży, no krew mnie poprostu ((( Odpowiedz Link
mjulka Re: :( 16.08.07, 16:32 no właśnie dlatego nie mierzę tempek, ileż mniej się zastanawiam i wcale głupsza nie jestem. To prawda jeden jajnior wie, co w nim gra No upał starszliwy, dziecko me Poppy na basen z byłym chłopakiem mojej siostry oraz młodszym bratem tegoz chłopaka pojachało (niezła konfiguracja)), a niektórzy muszą pracować Noemi, witamy po wakacjach Byłam na usg, pęcherzyk się pękł (lub wchłonął-to też tylko jajnik wie), czuściutko, jednym słowejm git i od jutra częstuję sie clo Odpowiedz Link
tessie124 Re: :( 16.08.07, 18:22 Witajcie kochane... U mnie tempka beznadziejna... skoki jak bym w ogole bromka nie brala... juz widze, ze kolejny do bani cykl bedzie trudno... W sobote powrot.. ale mam schize z tego powodu... buuuu. Ladne macie wykresiki... Aregiec, no przyzwoita dlugosc..., Aguita no Twoj to juz boski jest , Vinga oby to plamienie to na implantacje bylo..., Kae... no no wykres ladny.., Sotie moze juz po owul..., Ivinka a Ty co strajkujesz czy co..., Istota, dla mnie tro wyglada na zwyzke..., Mentafolia, jeszcze przed, Malutka... nic nie powiem..., Mercy no szykuj sie do owul... Nuluska, nie wiem co u Ciebie z owul... Pozdr Tess. P.S. Czuje ze po powrocie znowu dol mnie czeka... buuuu Odpowiedz Link
aguita5 Re: :( 16.08.07, 23:15 Oj tam, nie wiem co chcecie od mojego wykresiku, jest boski, a jutro zmierze i bedzie jeszcze bardziej, a co, musze o niego dbac ) Odpowiedz Link
noemi27 Wróciłam :)) wyurlopowana :) 16.08.07, 13:19 Dziewczynki wróciłam. Wypoczęta, opalona i najodowana Było super! Motorówka, żaglówka i kajaczki (nawet psiaki pływały z nami na kajakach), rowerki i te lasy dookoła.... Coś pięknego! Nawet trochę grzybów nazbieralismy Juz nie wspomną o pysznej wędzonej sielawie. Niestety nie udało mi się zatestować na polanie grzybków lub w oborze u gospodarza, u którego spaliśmy, bo @ przyszła za wcześnie, bo 25dc. Chyba mi się coś z hormonkami dzieje, bo tamaten cykl to w ogóle dyskoteka, a ten to nie wiadomo co będzie. A do gina dopiero 7 września, bo paciulok ma takie długie terminy. Cieszę się,że jestem już z Wami. Mam pytanko, czy warto tak w połowie cyklu wrócić do termometra??? Bo na wakacje go nie wziełam - taki rodzaj buntu Zaraz sobie doczytam kto tam pozaciążał, podczas gdy ja łapałam bociany (Dziewczyny, widzieliśmy ich dziesiątki!!!! Nie dało się zliczyć )) Buziaki dla Was wszystkich! Odpowiedz Link
martucha90 Re: Wróciłam :)) wyurlopowana :) 16.08.07, 13:25 Witaj Noemi! Obyś taka radosna była długo, długo Odpowiedz Link
poppy76 Re: Wróciłam :)) wyurlopowana :) 16.08.07, 13:59 Noemi, a ja po cichu liczylam na Ciebie Wakacje mialas fajne, nie powiem Niech dobry humor Cie dlugo nie opuszcza! Odpowiedz Link
martucha90 lekki ból jajnika - co znaczy? 16.08.07, 13:23 Pewnie już o tym nieraz było, ale nie pamiętam Uświadomcie mnie proszę, jak czuję lekki ból jajnika, to co to znaczy? W okolicach owu oznacza owu, tak? A w okolicach końca cyklu? Odpowiedz Link
poppy76 Re: lekki ból jajnika - co znaczy? 16.08.07, 13:50 ha, nie wie, ale sprobuje Mentafolia albo Wiosenka, poprawi. Albo ktos z bardziej zorientowanych W okolicach owu bol nie zwsze oznacza owu, czyli, moze bolec, a owu niet. jak peka, nie zawsze boli. moze pobolewac jak pecherzyk roznie, albo peka. Mam pcos, moja gin mowi, ze one sa po prostu za duze, nie mieszcza sie w swoich 'kieszonkach', to i pobolewaja. Przed @ to pewnie cialo zolte daje o sobie znac Mam odrobine racji? Odpowiedz Link
aguita5 Re: lekki ból jajnika - co znaczy? 16.08.07, 13:54 Oj, martucha, tak naprawde to chyba to pytanie nalezy do cyklu: "tylko jajnik jeden wie" Ja ostatnio mam takie bole z tydzien przed @, ktos kiedys pisal, ze tez, no i badz tu madry ...? Moze to cialko zolte szaleje z wydzielaniem prg albo co innego mu tam sie dzieje, szkoda tracic czasu na domysly ... W okolicach owu to moze oznaczac owu, ale tez nie wiesz, czy to w tym momencie, czy przed czy po, nikt nic nie wie (no moze ten jajnik cos czai). Noemi, podobalo mi sie ze mialas cykl jak w dyskotece ) Dobre haslo. To na Mazurach tez joduje, czy gdzie Ty bylas?? Fajnie Ci! A u nas pogoda calkiem do chrzanu, bedize trzeba chyba gdzies pojechac, bo dawno nie bylam, hehe papa Odpowiedz Link
noemi27 Re: lekki ból jajnika - co znaczy? 16.08.07, 13:59 Zgadzam się z Aguitą, że to pytanie jest do samego jajnika - a jak wiadomo gość strasznie figlarny Ale Martucha, zawsze możesz z nim pogadać, o co mu chodzi A tymczasem dbaj o siebie, bo to nigdy nic nie wiadomo. Aguitko, byłam na Pojezierzu Drawskim, tam jest fajniej niz na Mazurach, bo dzicz zupełna. Jeszcze się ludziska nie zwiedzieli jak tam dziko i pięknie. My co roku tam jeżdzimy i co rok jest fajniej. Odpowiedz Link