Dodaj do ulubionych

Proste ząbki. Invisalign

20.09.23, 11:25
Hej hej, kiedy zauważylyscie pierwsze efekty? U mnie dzień numer 2, wczoraj czułam duży dyskomfort, dzisiaj jest zdecydowanie lepiej. Denerwuje mnie tylko to, że nie mogę ciągle jeść.

W każdym razie, mam 8 kompletów nakładek, potem dostanę kolejne, kontrola w grudniu, czy w listopadzie będę widzieć efekty? Zęby mam w sumie proste swoje, tylko na dole chciałam je ulepszyć.
Obserwuj wątek
    • daszka_staszka Re: Proste ząbki. Invisalign 20.09.23, 12:34
      Baw się dobrze, szkoda kasy
      • cozagadula Re: Proste ząbki. Invisalign 20.09.23, 13:26
        Założyłam aparat bo koleżanka ma dzięki niemu idealnie proste zęby, a robiła kontrole w kraju drugiego świata. Mam jednak nadzieję że ten ból nie jest na darmo. Ale tak myślałam że nikogo na tym forum nie stać. Szkoda.
      • magdallenac Re: Proste ząbki. Invisalign 20.09.23, 13:31
        Bo? Możesz rozwinąć?
        • millli40 Re: Proste ząbki. Invisalign 20.09.23, 13:32
          W tym miesiącu syn będzie miał zakładany, z ciekawości ile takie coś w Polsce kosztuje, tu nam wyliczyli 5000euro.
          • cozagadula Re: Proste ząbki. Invisalign 20.09.23, 13:34
            Tyle samo, ale zależy od pakietu, są 3
          • ania_z_zielonymii Re: Proste ząbki. Invisalign 20.09.23, 13:38
            Porównywalnie zapłaciłam za invisalign syna w Warszawie. Ale on miał dużą skomplikowaną w leczeniu wadę. Nosi od 1,5 roku i ma już naprawdę genialny zgryz i piękne proste zęby. Jeszcze ostatnie 10 nakładek i przechodzimy do retencji.
            Dodam, że syn był bardzo obowiązkowy. Zdejmował nakładki tylko do 3 posiłków w ciągu dnia.
          • magdallenac Re: Proste ząbki. Invisalign 20.09.23, 13:39
            Moje pytanie było skierowane do daszka staszka, dlaczego uważa, że to marnowanie kasy. Zakończyłam leczenie Invisaligne rok temu, mam idealne zęby. Różnice zaczyna być widać po 3 - 4 miesiącach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka