Dodaj do ulubionych

Kaczyński i panie

10.02.24, 16:43
Młode panie afirmują Kaczyńskiego, który właśnie stwierdził, że "Obowiązek nauki to prawo, niezwykle ważne prawo, które jest w tej chwili podważane przez panie, z całym szacunkiem, które powinny jednak może gdzieś indziej się udzielać, a nie w rządzie Rzeczypospolitej."
wiadomosci.wp.pl/kaczynski-o-kobietach-w-rzadzie-tuska-6994212880570944a
Proponuję Panu Kaczyńskiemu, z całym szacunkiem, miejsce w domu opieki...
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Kaczyński i panie 10.02.24, 17:25
      Przecież dobrze powiedział. Chcą likwidować prace domowe i inne sposoby nauki. Tym sposobem matura po 4 latach rządów "demokratów" to będzie "Pokoloruj drwala"?
      • semihora Re: Kaczyński i panie 10.02.24, 18:28
        Tak, z pewnością. Ale nie będą kolorować drwala, tylko Kaczyńskiego.

Obecni seniorzy byli zapewne świetnie wykształceni, skoro taki lament podnosisz, a efekt jest taki, że dziś otwarcie robi się ich w bambuko - i jeszcze z radością pozwalają się w to bambuko robić. Tylko pozazdrościć!
        • figa_z_makiem99 Re: Kaczyński i panie 10.02.24, 18:37
          Przecież seniorzy robili to dla pieniędzy, a do kościoła chodzą z poczucia winy, im więcej ktoś odstawiał za młodu, tym więcej klęczy na starość, jak Chazan. Ciekawa jestem, jakie będzie młode pokolenie na starość, na razie ma skrajne odpały.
      • nena20 Re: Kaczyński i panie 10.02.24, 21:49
        Po kolejnych czterech latach rządów PiS do zdania matury wystarczy zaświadczenie od proboszcza.
      • babcia47 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 06:54
        Jestem co prawda mlodsza od Zbafcy ale o ile pamiętam to całe popołudnia spędzałam na podwórku btreningach czy jakis kółkach zainteresowany ktore wtedy bezpłatnie oferowano dzieciom. Nie nad odrabianiem zadań. Lekcje byly tak prowadzone ze nie musiałam po lekcjach sama zdobywać wiedzy a korki mialy tylko dzieci ktore dłuższy czas chorowały lub mialy naprawdę problemy z przyswojeniem jakiegoś przedmiotu, najczęściej przed egzaminami poprawkowym gdy x niego polegli na koniec roku. Mimo to jakoś przez całe nasze pokolenie Polska nie padła, kraj sue rozwijał,vdomy byly budowane itd itp. Wazna jest jakość nauczania a nie do jakiego pułapu sue doszło. Co prawda kiedys 10% młodzieży po maturze mogło studiować, spory procent jej nie zdawal bo kończył tylko zawodówki ale gdy umożliwiono studiowanie każdemu poziom spadł poniżej niegdysiejszych liceów. Czadem gdy czlowiek czyta lub słyszy obecnych magistrów to ręce i nogi opadają s sama doświadczyłam wprowadzania do zawodu ludzi po studiach którzy nie rozumieli tego co studiowali przez lata.
        • 35wcieniu Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 08:48
          Jakichś.
      • johana7419 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 07:33
        bywalec.hoteli napisał:

> Przecież dobrze powiedział. Chcą likwidować prace domowe i inne sposoby nauki.
        > Tym sposobem matura po 4 latach rządów "demokratów" to będzie "Pokoloruj drwala
        > "?

Prace domowe nadal będą dla uczniów zmotywowanych do nauki nic się nie zmieni, dalej będą je robić ale nie dla oceny tylko dla swojego rozwoju. Osoby które nie są tym zainteresowane edukacja powinna zakończyć się w wieku 18 lat rozpoczęciem pracy
      • abria Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 09:58
        Prace domowe są bez sensu: robi je w większości AI.

Dodatkowo my mieliśmy mniej lekcji niż dzisiejsze dzieci. Mam swoje stare plany i zeszyty i tych lekcji miałam mniej - tak na oko z 7, czyli praktycznie cały dzień. Po pierwsze to mieliśmy 1 religię a nie 2. Po drugie 2 WF a nie 4. Po trzecie nie mieliśmy dziadowskich przedmiotów typu HiT i jakieś inne michałki. A po czwarte było mniej lekcji języka obcego.
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Kaczyński i panie 10.02.24, 18:48
      Kaczyński jako osoba bez matury z pewnością jest odpowiednią osobą do wygłaszania prawd absolutnych o edukacji i szkole
      • hell-raiser1 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 04:48
        hermenegilda_zenia_is_back napisała:

> Kaczyński jako osoba bez matury z pewnością jest odpowiednią osobą do wygłaszan
        > ia prawd absolutnych o edukacji i szkole
        Kaczyński bez matury, cosik ci się pochrzanilo. Wybitnym doktorem prawa jest marszałek sejmu Hołownia🤣🤣🤣
        • babcia47 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 06:43
          No akurat Kaczyński poległ na maturze i znajomi królika musieli go przepychać. Za to jego prace dyplomowe byly bogato ukwiecone peanami dla socjalistycznego widzenia prawa co wielokrotnie bylo cytowane
    • asfiksja Re: Kaczyński i panie 10.02.24, 21:02
      No ja tam afirmuję takie wypowiedzi Kaczyńskiego. Podkręcić temu panu mikrofon! I krzesło dać, żeby go kolanko nie zaczęło boleć za szybko.
    • migafka357 Re: Kaczyński i panie 10.02.24, 21:12
      Dobrze, dobrze, niech to mówi głośno, na tyle głośno, żeby nawet w ostatnim rzędzie usłyszeli. Żeby nikt nie miał złudzeń, co to za człowiek i jakie ma przekonania.
    • taki-sobie-nick Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 01:31
      Swoją drogą nie wiem, co autorka ma na myśli poprzez określenie "afirmują".
      • hell-raiser1 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 04:52
        taki-sobie-nick napisała:

> Swoją drogą nie wiem, co autorka ma na myśli poprzez określenie "afirmują".
        Czyli dobrze gada Kaczyński😀
      • iwles Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 08:44
        taki-sobie-nick napisała:

> Swoją drogą nie wiem, co autorka ma na myśli poprzez określenie "afirmują".

To, ze stojące za Kaczyńskim panie obrazują powiedzenie: "koń jaki jest, każdy widzi".

• dreg13 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 06:34
      Jest pewien rodzaj pań (panów zresztą też), które dla pieniędzy zrobią wszystko. Czy to przez pato ring, czy przez only fans, czy przez starego obleśnego dziada.
    • alicia033 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 08:00
      o, prezes dostał nowe aniołki!
      • stasi1 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 08:29
        Ale tylko dla stroju, przecież on nie wie do czego one służą. Ale trzeba więcej pokazywać Kaczyńskiego w mediach, zostana tylko najgłupi emeryci z nim
        • alicia033 Re: Kaczyński i panie 11.02.24, 08:40
          stasi1 napisał:

> Ale tylko dla stroju,

dla ocieplenia wizerunku prezesa

> przecież on nie wie do czego one służą.

tym lepiej dla nich 😁
          Wystarczy, że one wiedzą, do czego prezes służy:
          wiadomosci.onet.pl/kraj/jak-sie-nazywaly-i-co-robia-aniolki-kaczynskiego-kim-jest-anna-krupka/7detfyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka