Dodaj do ulubionych

Tego się nie da odzobaczyć

18.04.24, 21:56
Jadę sobie dzisiaj jedną z głównych dróg w Dużym Mieście, mały korek, niewielkie spowolnienie, mój wzrok wędruje na okoliczne billboardy.

I nagle, tuż przy drodze widzę wielką różową reklamę ginekologii estetycznej - na niej informacja o zabiegach, chyba jakieś dane kontaktowe i... obrazek - a nawet nie obrazek, po prostu zdjęcie, które nie pozostawia żadnych wątpliwości co do tego, czym się ginekologia estetyczna zajmuje 🤯😳
Może jestem zacofana i pruderyjna, ale szczęka mi opadła i długo nie mogłam jej podnieść...

Teraz to już chyba pozostaje czekać na reklamę kliniki urologicznej dla mężczyzn... byle nie przy samej drodze, bo mogłoby się to skończyć źle dla mojego auta 🫤
Obserwuj wątek
    • bominka Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:28
      Bez zamieszczenia fotki się nie liczy...
    • primula.alpicola Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:30
      No więc CO tam było?
      • agnes_gray Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:34
        Efekt pracy ginekologa estetycznego
        • arabelax Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:35
          znajdz te reklamę i wyślij nam, bo teraz jestem ciekawa 😃
        • sueellen Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:39
          No masz. Jedź do tego dużego miasta.
      • chicarica Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 23:38
        Kuciapa pewnie.
    • heca7 Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:36
      Napisz co to było konkretnie? wink
      Ja wczoraj przeglądając Allegro pod hasłem "gęś" (szukałam czegoś dla córki) nagle wśród ofert pluszowych zabawek, których akurat nie potrzebowałam zobaczyłam "masturbator". Tak to się chyba nazywało. Wyglądało trochę jak rogal pod głowę co się go bierze do samolotu. Było to w kolorze skóry. Na jednym końcu miało waginę a na drugim usta big_grin Zdębiałam, oferty nie otwierałam żeby mi potem algorytm tego nie podrzucał sciana
      • sueellen Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:40
        Zaciekawił mnie ten masyurbator. A użytkownik cos z nim robi czy tylko się przygląda?
        • heca7 Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 23:13
          sueellen napisała:

> Zaciekawił mnie ten masyurbator. A użytkownik cos z nim robi czy tylko się przy
          > gląda?

Wkłada wink Na jednym końcu tego rogala (małego, wielkości tego na szyję) była wagina czyli "dziura" a na drugim usta. Też otwór big_grin
      • alpepe Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 23:10
        To coś mi się co jakiś czas wyświetlało w reelsach na fb. Na szczęście przestało.
    • tt-tka Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:40
      Ojezuanaszpanie !
      tez bylam ciekawa, wrzucilam w gugla ginekologia estetyczna reklamy i teraz nie wiem, jak zyc !
    • agnes_gray Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 22:50
      Zdjęcia nie mam niestety (albo na szczęście).

Na zdjęciu było wejście do pochwy. W sumie nadal nie mieści mi się to w głowie i zaczynam myśleć, że to może było coś symbolicznego, a moja wyobraźnia sobie dopowiedziała...
      • heca7 Re: Tego się nie da odzobaczyć 18.04.24, 23:13
        big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka