zgredzikowaty 19.04.24, 14:24 Wierzycie w to co wam opowiadają o swojej przeszłości seksualnej wasi partnerzy/mężowie, partnerki/żony? Faceci zawyżają swoje osiągnięcia seksualne a kobiety zaniżają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsternacjax Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 14:25 Nie wierzę, bo sama zawsze facetom zaniżam. Jak dla mnie w ogóle bez sensu o tym za wiele rozmawiać, szansa na to, że się pozna prawdę jest według mnie mniejsza niż większa Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzikowaty Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 14:37 konsternacjax napisała: > Jak dla mnie w ogóle bez sensu o ty > m za wiele rozmawiać Prawda. I nie tyle za wiele rozmawiać ale w ogóle bez sensu jest o tym rozmawiać. A już wymuszanie zeznań jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:15 no ale zaniżasz, twoje zycie twoja sprawa wstyd? to przeciez nic złego, że masz romanse, czy relacje itp kłamanie w sprawie - to problem Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 02:06 Przed mężem też zaniżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 14:46 Nic mi nie opowiada. Wspomnień z dawnych lat słucham tylko od osób powyżej 60-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 14:48 Nie wiem czy w ogóle kiedyś o tym rozmawialiśmy. Do zazdrości wystarczyło mi, ze był żonaty 😂. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 14:50 A kto normalny o to pyta w związku? Wiążesz się z kimś w wieku 35 lat i pytasz o ilość partnerów??? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 14:53 Nie umiałabym się związać z facetem z dziećmi, albo po długim małżeństwie, bo uważam, że będzie miał już nawyki i będzie porównywał. O to pytałam, ale o ilość partnerów nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:02 Chyba, ze w porównaniu lepiej wypadasz 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:08 Nie o to chodzi, mój mąż był żonaty przede mną, ale bardzo krótko i nie mieli dzieci, ja miałam tylko związki za sobą, jesteśmy razem od 17 lat i uważam, że nie umiałabym już teraz związać się z kimś, tak jak wtedy. Po długim małżeństwie, z dzieckiem czy z dziećmi niesiesz już ze sobą bagaż mentalny, nawyki i upodobania. Nie którym to nie przeszkadza, mnie tak. Dochodzący pan mógłby być, więcej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:11 Och, teraz to ja już bym nie umiała (i nie chciała!) się z nikim związać. Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:13 pewnie kwestia okolicznosci,sama też się zmieniasz Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:19 Och nadepnęłam ci na odcisk? Nie przechowuję takich danych w pamięci i nie podejmę gry. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 18:20 figa_z_makiem99 napisała: > A kto normalny o to pyta w związku? Wiążesz się z kimś w wieku 35 lat i pytasz > o ilość partnerów??? To tak jakby pytać o liczbę kobiet, ktore robiły mu schabowego. Bo będzie porównywał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 14:59 Tak. Czemu bym miała nie wierzyć i czemu bym miała kłamać? Inna kwestia, to nie jest jakiś temat do specjalnych dyskusji, kiedyś tam wypłyneło przy jakiejś rozmowie ale czemu by to miało mieć takie znaczenie, by kłamać na ten temat to nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzikowaty Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:17 kaki11 napisał(a): > Czemu bym miała nie wierzyć Bo jest wielu kłamców na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:21 Na szczęście nie związałam się z facetem którego mam za tego typu kłamcę. To by przykre musiało.być Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 18:02 U mnie tak samo. Kiedyś, dawno temu na ten temat rozmawialiśmy niejako przy okazji innego tematu, akurat wszystkich moich poważnych byłych mój mąż zna przynajmniej z widzenia, ja w jego "przeszłości seksualnej" też jestem zorientowana. Byliśmy dość młodzi, nie wiem czemu, którekolwiek z nas miałoby kłamać na ten temat. Przy czym od mniej więcej 18-19 lat nie był poruszany, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:03 Mój nie chciał powiedzieć 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:27 Może przewidywał solidny ochrzan za nie czekanie do 4 randki? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:04 Albo że nie siedział w klasztorze do czasu poznania Borsuczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 07:32 ayelen40 napisała: > Albo że nie siedział w klasztorze do czasu poznania Borsuczycy? Albo wręcz odwrotnie 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzikowaty Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:13 borsuczyca.klusek napisała: > Mój nie chciał powiedzieć 🙄 > A ty chciałaś opowiedzieć mu o swojej przeszłości? Seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzikowaty Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:28 borsuczyca.klusek napisała: > Ja opowiedziałam 🙄 > A mnie opowiesz? W końcu obcy facet jestem to co ci szkodzi opowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:38 A skąd mogę wiedzieć, że facet? Może ematka w przebraniu? Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzikowaty Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:41 borsuczyca.klusek napisała: > A skąd mogę wiedzieć, że facet? Może ematka w przebraniu? > Ematki nie piszą tak jak jak ja. Zresztą każda potwierdzi, że jestem ześwirowanym facetem, mizoginem, męskim przegrywem itp Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzikowaty Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 16:50 borsuczyca.klusek napisała: > Jesteś januszkiem? 🤨 > Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:31 No to się wyspowiadałaś. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzikowaty Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:36 eriu napisała: > No to się wyspowiadałaś. Tylko po co? > Żeby otrzymać rozgrzeszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 23:18 Ciekawe, jak bardzo grzeszną przeszłość miałaś Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 09:52 Skoro tak męża chciała wypytywać, to niech teraz sama się przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 23:11 Jaką? Józek ty to jesteś jak bohater seksmisji... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 18:25 borsuczyca.klusek napisała: > Mój nie chciał powiedzieć 🙄 > Po porożu mu policz, co za problem😆 Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:06 Nie opowiadam raczej ale wierzę. I myślę że niektorzy faceci też zaniżają, szczególnie jeśli rozmawiają z kobietą , chwalić się mogą w towarzystwie kolegów a koledzy wierzą, że trzeba takie opowieści traktować z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:12 a dlczego ty nie wierzysz? jak nie ufasz, to chyba nie ten partner powininen być przy tobie Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1x Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:20 Forumowi panowie konsekwentnie zakładają wątki okołoerotyczne xd Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:20 Kompletnie nie rozumiem po co mi ta informacja. Chyba, że odpowiedź brzmiałaby "0", to wtedy faktycznie może być istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 15:35 Dokładnie, facet, który o to pyta zwiastuje problemy z zazdrością. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:24 z_lasu napisała: > Kompletnie nie rozumiem po co mi ta informacja. Chyba, że odpowiedź brzmiałaby > "0", to wtedy faktycznie może być istotne. - Kochanie, jestem moja pierwszą kobietą... - A, to dlatego nic nie umiesz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 16:09 Nikt mnie o to nie pytał, ani ja nie pytam. Pewnie rzeczy mogą przy okazji wyjść w rozmowie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 16:56 Nie wiem do czego miałaby mi być niezbędna taka informacja 🤔. Ani ja nie wypytywałam nigdy o takie dane, ani mnie nikt nie pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 19:01 Przeszłość jest ważna, bo jeśli ktoś włożył trochę wysiłku w pracę nad sobą, to nie chce być z kimś, z kim na randki chodzi równie chętnie, jak do podłej i niekomfortowej roboty za najniższą krajową. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 19:03 Do tego niepewność co do przeszłości potrafi w kobietach przerażać. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:02 Chyba tylko zakompleksionych małych siurków 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:20 Nie mówi się "mały" tylko "dobry na anal" 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:23 Taki "mały" to z 15 cm. A niektórzy mają 10 we wzwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:25 black-pill_polska napisał: > Taki "mały" to z 15 cm. A niektórzy mają 10 we wzwodzie. Mierzyłeś innym? We wzwodzie? S. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 22:19 Masz kompleksy jak stąd na Hawaje, tego się nie da uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 22:24 Ale obecnie od paru lat mi dobrze z samotnością. Do mnie doszło, że ja muszę się tylko martwić o to żeby do pracy nie zaspać. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:06 Jak ktoś chodzi na randki jak do podłej roboty to chyba niezbyt chętnie i za dużo tych randek nie miał Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:15 Wiesz, na randki z przyjemnością to się chodzi z dziewczyną do której się wzdycha nocami. Ciężko by mi było widzieć księżniczkę w takiej, co miała 18 partnerów. Dzisiaj nie ma przymusu społecznego by się z kimś dla wiązać na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:16 A jakbyś sam miał 18 partnerek? Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:22 Nie mam do tego urody Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:20 Na randkę to się idzie z przyjemnością z kimś, kto jest interesujący - tak po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:24 Czasem ktoś z desperacji szuka związku z rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:32 black-pill_polska napisał: > Ciężko by mi było widzieć księżniczkę w takiej, co miała 18 partneró > w. A ty co, książę jakiś, że księżniczki szukasz? 5 cm we wzwodzie, urody nienachalnej i księżniczki szuka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 20:33 Ja akurat nie szukam nikogo. Jestem samotnikiem i nawet jeśli kogoś chciałem kiedyś mieć, to tak naprawdę mnie tylko w gaciach swędziało. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 19.04.24, 22:26 Wtedy tak nie myślałem, żeby nie było. Ale doszło do mnie, że to po prostu tylko hormony były. Ja w ogóle nie jestem romantyczny i doszło do mnie, że jak kiedyś niektóre kobiety miały dla mnie piękne oczy, to już w ogóle tego nie zauważam. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 11:43 Jemu jakbyś podstawił teraz Miss World to by tylko uciekł. Dokładnie tak samo jak to czyni na forum. Nasmrodzi, nasmrodzi, pojojczy pojojczy, po czym znika. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 08:07 Ojezu, ten znowu ze swoimi obsesjami... Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 08:53 Obsesjami? Kobieto, mnie tu z rok nie było! Do tego wcześniej wracałem, żeby walczyć z rusofilią. Teraz przyznaję się, że z powodu tematów o przeszłości seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 11:56 Nigdy się o niczyjej nie dowiesz. Idź wreszcie zainwestuj w terapię i wracaj tam, skąd przyszedłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 12:03 A po co mi terapia? Ja już i tak przespałem swój czas. Tak jak Tanebo, który już będzie sam. On jest chyba ponad 10 lat starszy ode mnie, ze mną będzie jak z nim. Co mi da terapia, jak już jestem i tak starym kawalerem bez większego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 21:52 Bo może poukłada ci w głowie i będziesz mniej żałosny? Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 22:41 Ale ja dobrze wypełniam swoje obowiązki zawodowe, nie zaniedbuję sprzątania itp. Nie popadłem też w jakiś marazm, że np. przestałem myć zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 22:52 Są takie dziewczyny co miały tych 18 partnerów w ciągu jednej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 23:19 No, ale takie to chyba niezbyt często zostają żonami normalnych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 02:05 Zakładam, że byłe prostytutki zostają żonami gangsterów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 23:03 Tak, tak. I paczkomatów 😜😂 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przeszłość seksualna 26.04.24, 19:20 Ale skąd taki normalny mężczyzna ma wiedzieć co robiła jego narzeczona? Akurat nie każda taka robiła to dla pieniędzy, czasami dla przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
katie3001 Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 05:30 Pierwsza zasada to o tym nie rozmmawiac. Jestem w zwiazku 18 lat z tego 16 malzenstwa. Nigdy na ten temat nie roznawialismy i nigdy pytanie "ile miałaś/miałeś" nie padło. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 11:35 Nie rozumiem po co w ogóle o tym gadać , kto ile razy i z kim Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 11:52 Przeszłość może dużo mówić o człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 12:00 Co takiego może mówić? Chyba tylko w twojej głowie pełnej uprzedzeń. Normalna kobieta nawet ci nie odpowie na to pytanie tylko z miejsca skreśli. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 12:02 No właśnie Józek mówi ta przeszłość wiele o Tobie. Pojawiasz się tutaj od lat i wywalasz sam do siebie dokładnie te same jęki. Nie słuchasz nikogo, nie wdrażasz w życie jakichkolwiek rad, a jak już wyprodukujesz ze dwie setki identycznych co do wymowy postów, to po prostu znikasz. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 12:06 Ale ja już dawno podjąłem decyzję o samotności. Ja od dawna wracałem tutaj zwalczać covidowych egoistów, co zazwyczaj po wybuchu wojny zamienili się w rusofilów lub wygadywali bzdury o jakiejś ukrainizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 17:34 Nie, mój drogi. 99% Twoich postów nie dotyczy "zwalczania covidowych egoistów, którzy zamienili się w rusofili", tylko użalania się nad sobą. Dostałeś przez te wszystkie lata pierdyliard rad od kobiet i facetów, których efekt zawsze był żaden. Znikasz, a po jakimś czasie pojawiasz się znowu dokładnie z tymi samymi tekstami. Jeśli ktoś tu jest nowy, to wchodzi z Tobą w dyskusję (starsi uczestnicy forum z góry wiedzą, że nie ma to najmniejszego sensu), a jak już się na darmo naprodukują , to Pan Józek dostojnie znika. Oczywiście tylko po to, by za jakiś czas w kompletnie niezmienionej formie pojawić się znowu. I tak w koło Macieju od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 20.04.24, 18:03 To nie jest użalania się nad sobą. Ja się po prostu lubię nakręcać. A ostatnio w ciągu 2 lat to może wróciłem z 2-3 razy żeby walczyć z tym co wypisywała Dramatika, min. krytykując sankcje na Rosję i podważając sens naszego członkostwa w NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 09:53 To było do mnie, czy do Rikiego? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 14:43 Odezwała się sama do siebie i tym razem udało jej się stanąć w prawdzie. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Przeszłość seksualna 27.04.24, 21:45 black-pill_polska napisał: > Przeszłość może dużo mówić o człowieku Każdy człowiek potrzebuje tajemnic. Chcesz, żeby kobieta opowiadała tobie o wszystkim? A jak się na przykład okaże, że miała 10 facetów przed tobą, to co zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Przeszłość seksualna 27.04.24, 22:05 Moj to bylby na ten przykład rozczarowany, gdybym nie miała (prawie) nikogo przed nim. Różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Przeszłość seksualna 27.04.24, 22:40 OK, każdy z nas jest inny. Nie mniej obawiam się, że część z nas może być zazdrosna o przeszłość swojego kochanka/kochanki/męża/żony (brakujące dopisz). Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Przeszłość seksualna 27.04.24, 22:44 Co Ty, grunt, że przyszłość do nas należy. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 08:56 Odkąd pamiętam nie dyskutowałam tego typu kwestii z żadnym z partnerów. Na zadane wprost pytanie parsknęłabym śmiechem, nie jest to dla mnie temat do dyskusji. Czemu miałaby służyć taka wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 09:54 Przeszłość sporo mówi o człowieku. Może dla kogoś partner korzystający kiedyś z prostytutek jest nieakceptowalny? Albo ktoś nie chce być z kimś, kto swoich byłych zdradzał? Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Przeszłość seksualna 26.04.24, 23:21 Zadawanie takich pytań mówi znacznie więcej o człowieku. Dla mnie to jest po prostu niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Przeszłość seksualna 21.04.24, 17:23 Z mężem akurat znaliśmy swoje historie seksualne. Wychowywaliśmy się obok siebie, znaliśmy się od podstawówki. On mnie kojarzyl z osobami z którymi nie mialam wiele wspólnego lub charakter znajomości byl aseksualny z drugiej strony dwie osoby z jego otoczenia pozwalały sobie na wiekszą zazylość i świadomość ze kiedys byli blisko to usprawiedliwiała. Mam wrażenie że to mężowi pomogło opanować zazdrość choc byłam bardziej " doświadczona" od niego. Wiedzial z kim i z jakiego powodu i ze to juz mu nie zagraża Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Przeszłość seksualna 26.04.24, 21:54 Nigdy o tym nie opowiadałem i nigdy nie pytałem. Odpowiedz Link Zgłoś