enia17 04.06.24, 23:03 Będzie w sierpniu Patrze ze aby kupić bilety trzeba się było zarejestrować do ( !) Czerwca 2023 Czy ktoś się orientuje czy mozna gdzieś jeszcze te bilety dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4sycje Re: Taylor Swift w Polsce 04.06.24, 23:57 To już trzeba pod kamieniem żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 07:41 Zawsze.mjie bawi jak ludzie kreują się na takich ponad, a to zwykła niewiedza, w dodatki 3 kliknięciami do nadrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 08:24 Zwłaszcza że laska wyskakuje z lodówki i to trochę jak 20 lat temu nie wiedzieć kto to Madonna lub Michael Jackson. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 00:24 Taka niszowa gwiazda kobiecego futbolu. Znana z tego, że mierzy dwa metry z hakiem, pobiła rekord Guinessa w ciągnięciu zębami liny z samolotem Boeing na końcu, robi też swetry szydełkiem na czas. W sierpniu ma dać na narodowym koncert kolęd, same covery Mazowsza. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:15 taki srodek do czyszczenia kanalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Taylor Swift w Polsce 04.06.24, 23:07 Kiedy jeszcze chciało mi się chodzić na koncerty gwiazd np do O2 arena bookowako się miejsca jak do polskiego konsulatu. Od momentu wypuszczenia biletów miało się max 30 sekund na rezerwacje online - o ile serwery nie padly. To były piękne czasy 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Taylor Swift w Polsce 04.06.24, 23:22 Nie wiem czy to możliwe ale moja bratanica kupiła już dawno. W każdym razie, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 00:17 Chyba możliwe, bo syn koleżanki tez juz dawno kupił, w mig się rozeszły, polowanie było. Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Taylor Swift w Polsce 04.06.24, 23:58 Ja trochę też, ale chyba po prostu jestem za stara. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:45 No pewno ze jestes ,a stara... Psiapsiolki mojego syna sa fankami - 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 07:37 U mnie to samo. Poszłyśmy w weekend do księgarni a tam młodsza wypatrzyła biografie Taylor Swift 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 08:23 No otóż. Wprawdzie Swift słuchają nie tylko dzieci, ale myślę, że wiekowo 2 z przodu to maks u jej fanek. Nawet z ciekawości obejrzałam dokument Miss Americana. Ok, dziewczyna sama pisze i komponuje piosenki. Nawet jakos podziwiam zbudowanie już wieloletniej kariery na pisaniu o eksach, bo to banał, a chwycił. A może po prostu białym dziewczynom też była potrzebna reprezentacja, a taka Miley bywa zbyt kontrowersyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:04 Moja starsza słucha tyle o ile. Ale młodsza i jej koleżanki mają na jej punkcie absolutnego fioła. Ja za dzieciaka byłam fanką Jacksona ale Swift chyba go przebiła u młodszej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:18 ja to chyba jej piosenek nie slyszalam jeszcze. Cholera kolejny znak , ze sie zaczelam starzec. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 09:21 Na pewno slyszalas. Nie sposob nie slyszec. Radia czasem sluchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 09:32 Chociażby Shake it off na pewno słyszałaś, w moim przypadku jest to w ogóle jedyna piosenka Taylor, jaką znam Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 09:46 Albo Hi It's me I am the problem ( Anti Hero) Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 15:42 Nie, nie slyszalam. Przyjemna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 15:41 > Chociażby Shake it off na pewno słyszałaś O! ta gdzies na miescie slyszalam, ale nie wiedzialam , ze to jej. Gustuje w czyms innym, wiec niech inni dorzucaja sie jej do wyplaty Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 18:23 Ja te piosenkę znam głównie z filmu animowanego Sing, mój syn miał etap katowania tej produkcji. Wykonanie jest i tak nie Taylor a Reese Witherspoon A, i jeszcze angielski dziecięcy fitness na YouTubie, Princess!!! Jak się nazywa ten facet? Costam cośtam Johnny, w lockdownie nauczycieki/przedszkolanki polecały go do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Taylor Swift w Polsce 06.06.24, 08:53 manon.lescaut4 napisał(a): > Ja te piosenkę znam głównie z filmu animowanego Sing, mój syn miał etap katowan > ia tej produkcji. Sing 1 czy 2? Moja 6latka przynajmniej raz w tygodniu to ogląda, ale jest fanką 2 i Porshy, tej wilczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Taylor Swift w Polsce 06.06.24, 12:53 Sing 1 - tam jest Shake it off w wykonaniu Rosity i mojego ulubionego Gunthera Nawet strój Rosity mi się podoba. Wilczyca i jej ojciec Wilk są w dwójce. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Taylor Swift w Polsce 07.06.24, 07:21 manon.lescaut4 napisał(a): > Sing 1 - tam jest Shake it off w wykonaniu Rosity i mojego ulubionego Gunthera Też lubię Guntera, szkoda że tak mało fabularnie "wykorzystany".Ale są przymiarki do 3... Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Taylor Swift w Polsce 07.06.24, 21:47 Nie tylko przyjamiarki, podobno już jest w produkcji! Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:45 Zapewne słyszałaś, ale nie kojarzysz. Ja świadomie znam tylko tę jedną piosenkę z kozą. Natomiast przeczytałam kilka artykułów o fenomenie jako takim, jak również o tym jak przerobiła wydawcę w sprawie praw do własnych płyt i muszę przyznać - szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 15:49 Koze znam, jak najbardziej, ale tej piosenki nie. Musialabym sie nad tym zastanowic, ale to chyba ten rodzaj muzyki, ktory mi lekko wpada do ucha i wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 12:17 srubokretka napisał: > ja to chyba jej piosenek nie slyszalam jeszcze. Cholera kolejny znak , ze sie z > aczelam starzec. Nie słyszałaś tego "...oł,oł, trouble, trouble, trouble, oł, oł, oł" i tak w kółko? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:29 majenkirr napisała: > Nie rozumiem fenomenu. > Fenomen TS jestem jeszcze w stanie jako-tako pojac (cool lady, really cool choc muzyka nie z tych "moich" ) ale fonemenu mojego local Drake komplenie nie pojmuje Me like Hip Hop & R&B no ale Drake jest (for me, for me!!!) tak malo-oryginalny, tak strasznie komercyjny, ze az zeby bola TS ma/miewa jednak w sobie owo "cos" Co nie znaczy, ze bylabym sklonna zaplacic za bilet na concert jakas crazy sume w tysiacach $$$ - no way Jose! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 00:20 Nie sądzę, rozeszły się błyskawicznie, natychmiast po otwarciu sprzedaży. Na kolejne, dołożone wobec obłedu koncerty w Waw - również. Przeraża mnie myśl o wlezieniu w ten tłum, ale co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 08:19 Mam to samo z tłumem. Nienawidzę, boję się, unikam. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:56 Dokładnie. Ale samej jej nie puszczę w to. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 00:20 Coś mi się kojarzy że już w zeszłym roku był na ten temat wątek Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Taylor Swift w Polsce 06.06.24, 08:56 Tak, nawet sprawdzałam datę, czy to nie cdn tamtego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 00:24 No jak juz do Polski jada tzn kariera u schylku.. Pozostaje tylko Las Vegas Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:20 Moze chciala ptysie polskie sprobowac albo paczki z miesem i tak przy okazji zaspiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 00:40 Tez jestem ciekawa - okazuje sie, ze wiele (tysiace) osob w USA kupilo bilety - bo taniej bedzie jechac do Polski niz jechac na koncert w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:09 Ogólnie chyba w Europie im sie opłaca. W Warszawie i okolicach w datach koncertów nawet namiotu nie wynajmiesz. Będzie grubo... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:31 Ostatnio sluchalam interview z facetem, ktoremu wyszlo, ze za bilet w Europie (chyba UK ale mi umknelo) zaplacil o tyle mniej niz po mojej stronie Atlantic, ze mu sie oplaca polaczyc to z 2-week vacations w Eire & UK BTW, TS jest (ponoc) vocally anti-Trump wiec niech jej sie darzy Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:37 bi_scotti napisała: est (ponoc) vocally anti-Trump wiec niech jej sie darzy Anty Trump wiec pro Biden? Rewelacja. Niech sie darzy. > Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 07:01 malgosiagosia napisała: > bi_scotti napisała: > > est (ponoc) vocally anti-Trump wiec niech jej sie darzy > > Anty Trump wiec pro Biden? Rewelacja. Niech sie darzy. > > Miałaś kiedyś logikę, trollinko-lolinko? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:49 jakiś czas temu John Oliver zrobił odcinek o tym jak wygląda w stanach monopol w kwestii koncertów, dostępu do sal koncertowych, sprzedaży biletów tak by było jak najdrożej i by jak najwięcej firm pobocznych zarobiło na tym procesie. Wydawałoby że niby kraj gdzie rządzi podaż i popyt i powinno być taniej. No chyba że popyt rośnie a podażą manipuluje się aż furczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 01:54 Well, to brzmi troche jak sour grapes w obliczu tego, ze na swojej muzyce kobieta zarobila (so far) $1.1 billion - nie az tak znow duzo halasu za baaardzo duzo $$$ Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 02:02 bi_scotti napisała: > Well, to brzmi troche jak sour grapes w obliczu tego, ze na swojej muzyce kobie > ta zarobila (so far) $1.1 billion - nie az tak znow duzo halasu za baaardzo duz > o $$$ Cheers. > Moze i bilion, albo nawet niech i piec, ale ja nie oddaalbym za te kase jednej piosenki Ewy Demarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 09:24 Miliard. Nie billion po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 09:25 ( biscotti po ang napisala) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 20:23 malgosiagosia napisała: > Moze i bilion, albo nawet niech i piec, ale ja nie oddaalbym za te kase jednej > piosenki Ewy Demarczyk. Różnica jest taka, że na koncert Demarczyk nie masz już szans pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 07:44 malgosiagosia napisała: > duzo halasu o nic Po prostu stara kobieta jesteś 😅. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 06:36 Tępa dzida która nasyła prawników na chłopa, publikującego informacje o jej lotach i zużyciu CO2. A zaczęło się chyba od tego że latała co kilka dni do Europy żeby pobaraszkować z aktualnym partnerem. Oczywiście to liczenie CO2 jest kretyńskie i niczemu nie służy, ale jej podejście do sprawy wyróżnia się on minus na tle pozostałych celebrytów trucicieli Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:07 Ta tępa dzida ma może ze 30 lat i zarabia miliardy dolarów. Więc ten teges. Też bym chciała być taka tępa dzida z milionami 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:28 Nie da się z tym argumentem polemizować :] Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 12:09 A jakie to ma znaczenie w kontekście trucia? Nie trzeba być intelektualistą, by zarabiać miliony, wystarczy spojrzeć na piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 07:01 Wskakują jeszcze pojedyncze sztuki ale to trzeba mieć szczęście i dużo czasu żeby je upolować Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 08:09 klasyka ematki. - na 15 odpowiedzi, jedna na temat xD Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 08:09 To takaa amerykanska Sanah Nie ma biletow dawno, jakis hype jest na nia (tez niestety nie rozumiem) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 09:37 E no nie, Taylor nie buczy jak koza. Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:08 Ale słuchają jej głównie 11 latki 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:13 Dziewczyny czy wy normalne jesteście? Ja się zapytałam o możliwość kupienia biletów. A wieszkosc odp. Obraża wykonawcę Obraża fanów Obraża inne osoby co się wpisały Pasywno agresywne a czasem otwarcie agresywne. Garstka osób się wypowiedziała w temacie. Może chwila na autorefleksje dlaczego dorosłe kobiety ( a często już.wieku dojrzałym) zachowują się się jak niedojrzale nastolatki? A jeszcze potem zdziwienie czemu.mlodziez taka agresywna... Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:47 Pierwszy raz na forum? Przecież zawsze jest nie na temat. W wątku o tym, co jest lepsze w Polsce, masz emigrantów dla których Polska to syf i długą odnogę o różnych nadzieniach do ciastek i innych slodyczy. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:29 Już się chyba nie da kupić biletów. Córka sąsiadki opłakiwała to już dawno, może nawet rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:09 Polska Taylor Swift. Bardzo ją lubię, ale też nie wyskakuje mi z lodówki ( w Polsce jest wszędzie, na pewno słyszałaś jak byłaś). Podoba mi się jej interpretacja wiersza Słowackiego ( smutno mi Boże) Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:35 Poszlam.na Youtube posluchac. B ciekawy glos, ale.chyba nic nie ma wspólnego stylem z T Swift. T Swift to blichtr, cekiny, proste teksty o problemsch z facetami Sanah to inna polka, ambitniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 10:49 To też zupełnie inny styl, Sanah stworzyła sobie dosyć oryginalny, nieco retro wizerunek. Z resztą jej typ urody bardzo do niego pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:02 Nie chodzi o styl a rozmach i zbudowanie fandomu wśród nastolatek Sanah jako pierwsza w Polsce zapełniła stadion narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:16 Pod tym względem obie mają rozmach Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 12:06 Nie, zapełniło Depeche Mode, Coldplay i Beyonce a z polskich wykonawców Taco z Podsiadło kilka lat temu a potem sam Podsiadło. No chyba, że chciałaś napisać o polskim artyście płci żeńskiej - to tak, Sanah Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 13:46 Dokładnie tak, pierwsza Polska artystka. Pierwszym polskim artystą był właśnie Podsiadło Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 08:28 Co to, kto to?? Trzeba mieć kiepski gust żeby takiej rąbanki słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 12:45 Nie wiesz kto, nie wiesz co ale wiesz ze zły gust mają sluchajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 12:49 Wien co to jest sieczka i rąbanka dla głuchych Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 14:25 marta.graca napisała: > Możesz zawsze ściszyć. Daj spokój, przecież to marianna > Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 13:51 Ale osoby o której mowa nie znasz wiec skad wiesz co za sieczkę produkuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 09:35 Moim zdaniem bilety sie skończyły, chociaz moze trafiaja jakies pojedyncze sztuki ze zwrotow. trzeba bardzo uwazac na wszelkie propozycje sprzedazy, sa totalne obostrzenia, ze sama zaczelam miec watpliwosci czy jak ja kupilam bilet to moja corka moze pojsc i napisalam w tej sprawie do ebilet. moim zdaniem to jakis obłęd, ostatecznie nie mozna bylo przewidziec co sie wydarzy za rok w dniu koncertu i zeby nie moc zamienic albo sprzedac? przez to wg mnie bedzie mnostwo wolnych miejsc na ktore jest sporo chetnych. powodzenia i uwaga na oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:05 Skończyły dawno bo były dystrybuowane najpierw wśród fanów. Losowali wejściówki żeby dostać link do pierwszeństwa zakupu l. Pójdę z córką posiedzieć na trawie pod stadionem bo mam blisko. I nawet to ją cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 12:37 Tak, mnie jakims cudem sie udalo, chyba dlatego ze mi nie zależało, ot tak zglosiłam chęć, bo córka wspominala, ze fajnie byloby pojść i uznalam, ze zrobie jej niespodzianke - w zyciu tak nic nie kupowalam, przechodzilam chyba ze 4 weryfikacje, koniec koncow dostalam link do kupienia biletow na ktory kliknelam i okolo godziny patrzylam na pasek stanu, nastepnie modlilam sie zeby nie kliknac w za drogie miejsce na stadionie, jako ze na ekranie telefonu niewiele co widzialam. jednak probowalabym na ebilecie, moze cos sie trafi, nie chce mi sie wierzyc ze setki tys biletow i ani sztuka nie zostala. Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 15:42 Zostały takie po kilka tys pln co uważam za drogo dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Taylor Swift w Polsce 05.06.24, 11:39 Moja córka idzie na to wraz ze znajomymi. Bilety kupili z rok temu i już wtedy był z nimi problem.W sensie że trzeba było być w klubie fanów żeby je kupić. Dokładnie jaka była procedura nie wiem Teraz pewnie można je jedynie odkupić za spory chajs Odpowiedz Link Zgłoś