Dodaj do ulubionych

Legimi a Kindle

23.05.25, 18:46
Ktoś używa Legimi na Kindle i może podzielić się wrażeniami?
Widzę, że w abonamencie jest limit do 10 książek.
Obserwuj wątek
    • alina460 Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 18:47
      Limit na Kindla:
    • palacinka2020 Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 20:06
      Przekładanie książek na kindle jest strasznie upierdliwe w dodatku działa tylko gdy masz telefon z androidem. Srajfon mi nie łączy. 10 nowych książek miesięcznie wystarcza. Te ściągnięte w poprzednich miesiącach nie wliczają się do limitu.
      Nie kupiłabym kindle drugi raz.
    • madame_edith Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 20:09
      Ja używam, mój kindle jest bardzo stary, wgrywać muszę z użyciem kabla i mam tylko jeden, który działa (na innych z tą końcówką komputer nie widzi kindla wcale). Co miesiąc trzeba go podłączać, żeby zakrualizował status subskrypcji. Jest to MEGA upierdliwe, może z nowym urządzeniem przez wifi mniej, nie wiem. Do tego fajnych książek w tym abonamencie jak na lekarstwo. Czytam to co mam na półce i rezygnuję.
    • kotejka Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 20:20
      Nigdy mi sie to nie udalo. Instalowalam program podpinalam kable. Ni cholery. Korzystam z legimi na ipadzie po.prostu. Ale przycupne, moze to jest mozliwe mimo wszystko wink
    • alina460 Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 20:24
      Więc jakie urządzenie jest dobre na Legimi?
      • login-zajety321 Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 21:13
        Sprawdź czytniki, które rekomendują na swojej stronie www
      • afro.ninja Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 23:20
        Pocketbook. Mam hd3. Ściągasz książki po wifi. Niestety po aferze to juz nie to samo legimi co kiedyś, więc warto się zastanowić czy to brać że też nie mogą mieć konkurencji. Bo empik go nis nie jest.
    • alina460 Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 21:26
      Legimi sprzedaje PocketBook. Ja chyba mam taki czytnik, ale stary jak świat. Nie wiedziałam nawet, że on działa z Legimi. Ciekawe, czy ten mój staroć będzie działał. W sumie to nawet nie wiem jak to sprawdzić.
    • inez21 Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 22:08
      Ja mam Pocketbook Era z Legiemi działa idealnie. Też myślałam początkowo o Kindle ale właśnie chęć korzystania bezproblemowego z Legimi przeważyła
    • clk Re: Legimi a Kindle 23.05.25, 23:15
      Miałam legimi mam kindle. Łączyłam się przez kabel& komputer.
      Laptop firmowy.
      Innego nie posiadałam.
      Problem się zaczął kiedy firma odgórnie zabroniła używana USB/ dezaktywowowala.
    • koko8 Re: Legimi a Kindle 24.05.25, 00:10
      Mam kindle, i abonament w Legimi z Play za 19 pln.
      Krótko pisząc, bo już wiele wątków powstało w tym temacie- wg mnie kindle jest najlepszym czytnikiem, a Legimi od jakiegoś czasu marną biblioteką. Jednak nie rezygnuję z Legimi, mimo słabego wyboru ebooków i fatalnej obsługi na kindla, bo 7 książek.miesięcznie (zawsze coś mi podejdzie) to wciąż atrakcyjna oferta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka