Dodaj do ulubionych

Na twiterze ćwierkają

26.05.25, 09:24
Pojawiają się coraz liczniejsze wpisy na X że w tym tygodniu wypłynie sprawa stręczycielstwa w jakie zamieszany jest Karol "w dziąsło" Nawrocki.
Największe inby zaczynają się własnie od wpisów na X.
Dość znamienne jest, że wczoraj na maszu Mordoru nie bylo puciej rodziny.
Obserwuj wątek
    • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:26
      Mozesz podać linka?
      • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:29
        Wpisałam na X hasła streczyciel oraz stręczycielstwo i niczego mi nie wyrzuca.
        Poczytalabym. Rzuć linka do tego wpisu.
    • zanetka.x Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:27
      każde uderzenie w Karola podnosi mu notowania, także zapraszamy smile
      • chicarica Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:39
        Elegancko to świadczy o elektoracie, nie powiem.
        • danaide2.0 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:07
          A jak piszę, że dawno nie ma demokracji tylko jest ochnokracja - cisza.
          Demos to taki lud, do którego nie należeli wszyscy i jeszcze znał swoje prawa i obowiązki.
      • kropkaa Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:45
        Świetna rekomendacja, nie powiem.
      • wiesbaden Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 17:05
        Ty tak z miłości do PiS-u, czy taka robota?
      • memphis90 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 18:54
        Również zapraszacie? A co robicie oprócz zapraszania także?
    • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:30
      ta, co wypłynęła pół roku temu?
    • taje Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:44
      Widziałam. Ale już dwa tygodnie temu (już po aferze z kawalerką) były na X podobne zapowiedzi, że już, że zaraz coś wielkiego będzie opublikowane, podawali godziny, jutro o 20, i nic. Więc ja bym się szczególnie nie nastawiała.
      • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:50
        Może chodziło o to, że pan Jerzy ma wyroki za przestępstwa seksualne?
        • jowita771 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 15:11
          To nie ma znaczenia, czy pan Jerzy ma wyroki, czy jest kryształowy. Jeśli pan Jerzy nie mieszkał z nikim, kto mógłby zostać w mieszkaniu po jego śmierci, to mieszkanie powinno wrócić do zasobów komunalnych. Pan Karol nie miałby szans na mieszkanie komunalne, więc postanowiłnje wyłudzić. Jest wiele osób bardziej potrzebujących, niż pan Karol i to ktoś z nich powinien dostać mieszkanie po panu Jerzym.
          • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 16:09
            Mieszkanie komunalne wykupuje się PRZED swoją śmiercią wink i pan Jerzy MIAŁ Karola

Tak to działa ale mniej wiesz lepiej śpisz
      • hosta_73 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:08
        U Sekielskich zapowiadał to któryś dziennikarz, nie pamiętam który. Mieli jeszcze dopracować sprawę, żeby była nie do podważenia i puścić w świat. Być może coś nie pykło.
    • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:49
      Ci ludzie nie cofną się przed niczym dosłownie przed niczym. x.com/AntyKonfiarz/status/1926742426347048981
      • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:53
        Sprawa zostanie dziś zgłoszona na policję. Reakcja policji udostępniona, bo to może być jakiś miły sąsiad któremu mówimy dzień dobry, albo nie wiem ...w każdym razie zobaczycie reakcję.
        • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:55
          I nie dajcie się gagnusom zatraszyć jeśli dostanie coś takiego.
          • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:00
            Lajtova ja mam do Ciebie prośbę ,możesz dowiedzieć się co to za nr ?
            • lajtova Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:51
              Wieczorem mogę pogrzebać. Teraz ruszam do Torunia.
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:53
                Dzięki.
                • lajtova Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 16:48
                  Pogrzebałam trochę w sieci i nic nie znalazłam.
                  Mam jeszcze jeden pomysł, ale to musi zaczekać do jutra.
                  • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 17:07
                    Co
                    Siedzisz sobie na piwku u mentzena a my mamy czekać do jutra ????
                  • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 18:04
                    Okej, dziękuję. Na x podałam. W każdym razie jeśli zadzwonisz włącza się poczta.
              • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:03
                Bosssz wszystkie teraz do pubu mentzena ???
                • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:09
                  Co ty pier... ? twój gangus pisu się wyparł i podpisał wszystko łącznie z przejęciem kawalerki. Co on tam ćpa ? Towar dostał od wielkiego bu czy może śledzia ?
                • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:31
                  pani.asma napisa�a:

> Bosssz wszystkie teraz do pubu mentzena ???
                  >
                  Pielgrzymka jak na Jasną Górę. To jest dobry pub. Tam wszystkich witają radośnie😁
            • taje Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 17:38
              Najprawdopodobniej to nie jest nawet prawdziwy numer tylko spoofing.
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 17:58
                Możliwe, albo sąsiad ktoremu nie podobał się plakat wyboryczy. Znajomej jakis czas temu zmarła siostra, dostała sms: wreszcie! Wypijemy dzisiaj za to. Z ludźmi stało się coś strasznego.Ta ustawa o przeciwdziałaniu mowie nienawiści powinna być zatwierdzona. Zobaczymy co powie policja. Czy w ogóle przyjmą zgłoszenie. Wydaje mi się, że nie. Pójdą ludki z tym dziś wieczorem, albo jutro. Każdy by się przeraził dostając tego typu sms.
    • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 09:55
      Co jeszcze może wypłynąć ? Mam przeczucie że Batyrowa z tego stręczycielstwa i z tych klimatów.
      • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:23
        pkt4a napisa�a:

> Mam przeczucie że Batyrowa z tego stręczycielstwa i z tych klimatów.

nawet jeśli, co co w związku z tym? To jakiś wstyd być prostytutką? (i cała robota lewicy jak krew w piach<smuteczek>wink.
        • mayolijka Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:52
          To mnie też śmieszy. Jakoś już nikt nie pisze o sexworkingu jako normalnej działalności zarobkowej dla wyzwolonych kobiet😅
        • pursuedbyabear Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:17
          Prostytutką być to żaden wstyd. Zmuszać kogoś do tego typu pracy i czerpać z tego zyski - a i owszem.
          W ogóle wyluzuj już, na emigracji podobno żyjesz, twoja sraczka wyborcza coraz bardziej zabawna.
          • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:41
            pursuedbyabear napisa�a:

> W ogóle wyluzuj już, na emigracji podobno żyjesz,

chyba już dawno prosiłam, żebyś się zaktualizowała? No nic, przypominam uprzejmie jeszcze raz: w Pcimiu. Czyli w zasadzie twoje okolice, rzut beretem od Krakowa.
            • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:42
              Alicjuszu widać co robić, widac to jak na dłoni.
              • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:50
                ariathedevil napisa�a:

> Alicjuszu widać co robić, widac to jak na dłoni.

no cóż, będziesz musiała z tym żyć dalej.
                • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:52
                  Bo ruskie trolle urządzą nas w rukim kiblu ? Nie ja faktycznie wtedy wyjadę, życ z tym będą musiały zniechęcacze.
                  • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:54
                    O tak wyjedź i zobacz jak polityka wygląda za granicą i zostaw nas w spokoju
                    • margit49 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:25
                      pani.asma napisała:

> O tak wyjedź i zobacz jak polityka wygląda za granicą i zostaw nas w spokoju
                      >
                      Asma, ty przecież nie mieszkasz w Polsce 😀 o co się tak pultasz?
    • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:06
      "Wali kokę prosto do nosa". Może dlatego ABW w trybie pilnym cofnie jemu certyfikat dostępu do informacji niejawnych i cofnie zezwolenie na broń . J jej gdyż ona też ma broń służbową.
      A ponadto ci jego kolesie-gangusy z powiązaniami z białoruskimi i rosyjskimi służbami.
      Bardzo grubo :
      x.com/okiemtomkaw/status/1926909950141325523?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
      • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:07
        Pad redaktor jest niezwykle zaangazowany politycznie 🙃
        • lauren6 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:14
          www.facebook.com/share/p/1FabGig7zn/
          • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:41
            A to sa tylko pogloski i spekulacje. Bez analizy chemicznej to moze byc jedynie cukier puder walony dla podpuchy.

Dowody. Tak sie dziala w panstwach prawa
            • yadaxad Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:47
              W państwie prawa nie trzeba analizować totalnej kompromitacji.
              • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:06
                yadaxad napisa�(a):

> W państwie prawa nie trzeba analizować totalnej kompromitacji.

Śmieszy mnie to, że postępowcy, którzy nie potrafią nauczyć swoich dzieci wkładania stroju galowego, czy mówią w pracowej stołówce "smacznego", są straszliwie zniesmaczeni złamaniem przez Nawrockiego savoir vivreu big_grin
                Nagle wielcy specjaliści od kindersztuby i konserwatywnych obyczajów big_grin
                • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:32
                  Z całym szacunkiem do porównania, licealista na maturze w szortach mniej mi zaszkodzi niż prezydent kraju szantażowany przez obcy wywiad.
                  • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:34
                    droch napisa�:

> Z całym szacunkiem do porównania, licealista na maturze w szortach mniej mi zas
                    > zkodzi niż prezydent kraju szantażowany przez obcy wywiad.

Czym szantażowany. Tym, że jest uzalezniony od nikotyny i że łamie zasady savoir vivreu? big_grin

• droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:38
                      Tym, że jest uzalezniony od nikotyny(...)

Skąd znasz zawartość tego woreczka?
                      A co do nieszkodliwości szortów na maturze - chyba milcząco zgodziliśmy się? 😉
                      • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:39
                        Czy piwo jest zdrowe i prezydent może wypijać je publicznie ????

Myślałam że alkohol szkodzi
                      • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:44
                        droch napisa�:

> Tym, że jest uzalezniony od nikotyny(...)
                        >
                        > Skąd znasz zawartość tego woreczka?

Stąd, że sam o tym powiedział. Jakie masz podstawy, by zarzucać mu kłamstwo? "Wydaje ci się"? big_grin

> A co do nieszkodliwości szortów na maturze - chyba milcząco zgodziliśmy się? 😉

Mnie akurat bardzo razi brak kindersztuby i prawie się porzygałam z niesmaku, jak zobaczyłam Nawrockiego zażywającego na wizji, podobnie jak obrzydza mnie hipokryzja ludzi nie uznających strojów galowych i mówiących "smacznego" w niewłaściwym momencie, ale nagle straszliwie oburzonych, że Nawrocki się źle zachował big_grin
                        • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:51
                          Stąd, że sam o tym powiedział. Jakie masz podstawy, by zarzucać mu kłamstwo? "

Jak to było? Once a cheater, always a cheater? Nic mu nie zarzucam, po prostu - nie przekonał mnie tym zapewnieniem.
                          Żeby nie było, to on kandyduje, nie ja - więc on mam mnie przekonać do głosowania.
                          • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:54
                            droch napisa�:

> Jak to było? Once a cheater, always a cheater?

Nie, wcześniej coś ci się wydawało, to teraz też coś ci się wydaje. Tak działa guano wsadzone w wentylator, które z powodu sekciarstwa wąchasz z upodobaniem big_grin
                            • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:09
                              Nie, wcześniej coś ci się wydawało, to teraz też coś ci się wydaje

Jak to, kandydat obywatelski nie zmieniał kilka razy wersji wejścia w posiadanie kawalerki? Mi nic nie zdawało, masz słabą pamięć po prostu.
                              • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:13
                                droch napisał:

> Nie, wcześniej coś ci się wydawało, to teraz też coś ci się wydaje
                                >
                                > Jak to, kandydat obywatelski nie zmieniał kilka razy wersji wejścia w posiadani
                                > e kawalerki? Mi nic nie zdawało, masz słabą pamięć po prostu.

Lepiej. Jest, jak to mowią wyznawcy opozycji, gangusem i sutenerem silnie uzaleznionym od substancji psychoaktywnych wiec dlaczego nikt jeszcze W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM nie ściagnąl go z.dyrektorskiego stołka i nie cofnął dostępu do tajemnic psństwowych oraz tajemnic NATO?
                              • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:14
                                droch napisał:

> Mi nic nie zdawało, masz słabą pamięć po prostu.

Nie, wtedy ci się wydawało, że o sposobie nabycia własności decyduje odgłos paszczowy, a nie akt notarialny.

• droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:55
                                  Nie, wtedy ci się wydawało, że o sposobie nabycia własności decyduje odgłos paszczowy, a nie akt notarialny

O sposobnie nabycia nieruchomości decyduje sposób nabycia własności. I z przypomnieniem sobie, jak to naprawdę było kandydat obywatelski miał gigantyczny problem.
                                  • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 13:56
                                    droch napisał:

> O sposobnie nabycia nieruchomości decyduje sposób nabycia własności.

Nie, wydaje ci się. Od tego są właśnie akty notarialne, żeby nic innego nie miało znaczenia, o ile ktoś nie zgłosi jakichś roszczeń.
                                    • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 15:15
                                      Nic mi nie wydaje się. Kandydat obywatelski przedstawił kilka wersji. Każdą z nich nie mogła być prawdziwa…
                                      • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 16:10
                                        Tak jak zielony ład rafala i wyrzucenie powstańca do piwnicy
                        • yadaxad Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:51
                          Tylko, że gangsterzy mają intensywne kontakty międzynarodowe, a Batyr już zdobył zainteresowanie aż do Afryki i ciekawe jaki materiał promujący się ukarze. A mógł sobie cicho pracować w kawalerce.
                        • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:52
                          Mnie się marzy, aby Trzask zaszachował gangusa i ćpuna, i wyciagnął patusa na testy markotykowe np z włosa. Przeciez wiadomo, ze Trzask nie ma nic za uszami, maryśki nastoletniej juz nikt nie wyłapie, a tylko raz na milion lat zdarza się taka wspaniała okazja, by gangusa zaorać i wykluczyć raz na zawsze ze wszystkich funkcji panstwowych, dostępu do tajemnic i polityki.

Dlaczego Trzaskowski nie chce stawić sie na test i zniszczyć cpuna?
                          Bo nie wchodzi w gierki ćpuna? W takiej brutalbej kampanii, gdzie idzie na maksa po bandzie?

Klei się to trochę?
                    • chicarica Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:42
                      Od człowieka który ma nas reprezentować w świecie wymaga się trochę więcej niż od zwykłego człowieka, który może sobie jeść makaron łyżką i chodzić w szortach do pracy.
                      • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:43
                        Czyli nosić okuty szlauch od prysznica ?
                        • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:44
                          Fruwało asma czy nie ?
                        • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:47
                          Wszyscy pod plaszczem nosza gazrurki albo metalowe szlauchy...

Nadal piszę, zeby dac spokoj gowniarskim występom OBU panow.
                      • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:50
                        chicarica napisa�a:

> Od człowieka który ma nas reprezentować w świecie wymaga się trochę więcej niż
                        > od zwykłego człowieka, który może sobie jeść makaron łyżką i chodzić w szortach
                        > do pracy.

Wręcz przeciwnie, najpierw należy wymagać od siebie, potem od innych.
                        • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:11
                          Wręcz przeciwnie, najpierw należy wymagać od siebie, potem od innych.

Akurat nie w polityce. Mój głos waży tyle samo, co każdy inny - nawet jeśli przyjdę w różowych włosach na głowie
                          • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:14
                            Co Ty nie jesteś Polką, zybertowicz mówi,że ludzie którzy nie popierają gangusa nie są Polakami i nakazują nam się pakować.
                          • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:21
                            droch napisał:

> Akurat nie w polityce. Mój głos waży tyle samo, co każdy inny - nawet jeśli prz
                            > yjdę w różowych włosach na głowie

Ja nawet powiem więcej - jeśli przyjdziesz oddać głos w stroju plażowym i zagłosujesz na Trzaskowskiego, bo Nawrocki nie potrafi się zachować stosownie do okazji, to będziesz wiedziała o tym tylko ty i ewentualnie twoja rodzina, nikt w zasadzie nie cierpi. Ale jak publicznie, na forum, robisz za apologetkę postępu i łamania norm, bo ci się to kojarzy z brakiem ciemnogrodu i jednocześnie się oburzasz, że Nawrocki na wizji łamie normy zachowania, to swoją hipokryzją powodujesz ludzkie cierpienie, przynajmniej moje big_grin
              • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:11
                W panstwie prawa trzeba stosowac prawo innie opierać się poglodkach, a przypominam, ze Konstytucja, za którą wszyscy walczylismy w latach 2015-2023 przewiduje, ze dopoki sąd nie stwiedzi prawomocnie winy to czlowiek jest niewinny.

Co się z tobą stalo? Juz konstytucja nie jest dla Ciebie wartością?
                • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:28
                  Pogłoskach*
                • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:33
                  yenna_m napisa�a:

> Co się z tobą stalo? Juz konstytucja nie jest dla Ciebie wartością?

Chyba się wczoraj obudziłaś smile
                  Ja za obronę prawa gwałciciela do sprawiedliwego procesu od latu tu hulam jako obrończyni gwałcicieli.
                  • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:46
                    dramatika napisa�(a):

> yenna_m napisa�a:
                    >
                    >
                    > > Co się z tobą stalo? Juz konstytucja nie jest dla Ciebie wartością?
                    >
                    > Chyba się wczoraj obudziłaś smile
                    > Ja za obronę prawa gwałciciela do sprawiedliwego procesu od latu tu hulam jako
                    > obrończyni gwałcicieli.

Grubo. Takie milosniczki Konstytucji i takie fuck-upy? Ajajaj...
                    • pursuedbyabear Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:54
                      Oto i yenna podaje sobie rękę z czołowym zyebem forum. Nie trzeba było długo czekać.
                      • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:05
                        pursuedbyabear napisała:

> z czołowym zyebem forum.

Urocza sumirka, istota bez wstydu i honoru, chowająca się pod spódnicą moderacji, która jej daje licencję na opluskwianie i używanie wyzwisk. Ha tfu smile
                    • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:03
                      yenna_m napisała:

> Grubo. Takie milosniczki Konstytucji i takie fuck-upy? Ajajaj...

Na ematce "demokracja walcząca" jest co najmniej od 2018, Tusk to plagiator big_grin
                      To jest przecież oficjalna strategia tego środowiska - opluskwiać wbrew wszelkim zasadom, żeby "wrogowi" przylepić jakąś gębę, aby go skancelować i wykluczyć. Poświęcają godność, honor, prawdę i uczciwość na ołtarzu walki ideolo.
                      • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:03
                        Ajajaj... Taka trochę wujnia.
                      • natalia.nat Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 15:07
                        dramatika napisał(a):

> To jest przecież oficjalna strategia tego środowiska - opluskwiać wbrew wszelki
                        > m zasadom, żeby "wrogowi" przylepić jakąś gębę, aby go skancelować i wykluczyć.
                        > Poświęcają godność, honor, prawdę i uczciwość na ołtarzu walki ideolo.

To jest dokładnie o tobie i koleżance. A miałaś okazję pokazać wreszcie, to czym się tak przechwalasz tutaj na forum, że jesteś sprawiedliwa i obiektywna. Ale to jakoś tak dziwnie u ciebie wypada, że zawsze złe jest tuskowe a dobre kaczyńskie. Taka to jest właśnie ta twoja prawda. I ty śmiesz pisać o godności, honorze i uczciwości? Bo przecież nieważne jest czy zdemoralizowany oszust zostanie prezydentem, istotne czy bankster oberwał.
                • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:34
                  Akurat w pewnych obszarach dopuszczalne jest działanie bez wyroku sądowego (np. odebranie dostępu do broni palnej itd.)
              • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:28
                yadaxad napisa�(a):

> W państwie prawa nie trzeba analizować totalnej kompromitacji.

Znaczy w państwach praworządnych osobom publicznym totalne kompromitacje się nie zdarzają? o_o
                Ale fakt, masz rację, w państwie prawa taki kandydat by się nie zdarzył, bo w państwie prawa jak komuś wychodzą takie rzeczy i powiązania jak nawrockiemu, to organy pozbawiają go dalszej możliwości działania w ramach państwa, jeśli dzięki poprzedniej, przestępczej władzy, na takie stanowisko się dostał. Zanim zaczniesz pisac o jakichś immunitetach i większościach potrzebnych do odwołania - takie np. poświadczenie bezpieczeństwa, które uprawnia do dostępu do informacji niejawnych jest normalną decyzją administracyjną. Nadawaną i zmienianą w trybie administracyjnym z modyfikacjami wynikającymi z potrzeby poufności. Jego cofnięcie nie wymaga zdejmowania żadnego immunitetu ani żadnego głosowania. Decyzja należy do ABW/SKW, zarządzanych przez aktualną władzuchnę. Aktualna władzuchna o tym, co się dzieje w IPN pod nawrockim świetnie wiedziała, włącznie z wałami finansowymi, uprzejmie przypominam, że jednym z jej haseł wyborczych, jak najbardziej slusznych, była likwidacja tej instytucji. No ale przecież po co mieliby ścigać jakieś okradanie podatników, czy traktować poważnie dostęp do tajemnicy państwowej (nawrocki ma m.in. dostęp do teczek osobowych pracowników wszystkich służb typu AW, ABW, SKW, wojsko), nie? No oszust ale "jakoś" przez półtora roku wladzuchnie absolutnie nie przeszkadzało, że ktoś taki kierował IPN, zaczęło to im przeszkadzać dopiero wtedy, gdy się okazało, że ich kandydat może z nim przegrać wybory. I to właśnie jest kompromitacja. Ale kompromitacja takiej właśnie władzy.
                • riki_i Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:40
                  Lenistwo, lenistwo, lenistwo. W takiej nauce, czy np. w rolnictwie też nie zadziało się nic.
                  • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 13:37
                    riki_i napisał:

> Lenistwo, lenistwo, lenistwo.

W tym przypadku to nie lenistwo a celowe krycie przestępców.
      • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:25
        pkt4a napisa�a:

> "Wali kokę prosto do nosa". Może dlatego ABW w trybie pilnym cofnie jemu certyfikat dostępu do informacji niejawnych i cofnie zezwolenie na broń .

Tak, jak cofnęli zeru za grożenie bronią policji?. Aha. To kiedy wreszcie?
        • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:28
          Przestań zniechęcać. To samo robią ruscy na x.
          • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:32
            Lepiej głosować na gangusa bo Tusk czegoś nie zrobił,logiczne.
            • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:40
              ariathedevil napisa�a:

> Lepiej głosować na gangusa bo Tusk czegoś nie zrobił,logiczne.

Moim zdaniem lepiej nie głosować w ogóle, niż głosować na tych, którzy wystawili gangusa albo na tych, którzy od półtora roku zapewniają im nietykalność i zamierzają zalegalizować pisie bezprawie w organach wymiaru sprawiedliwości.
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:48
                Dokładnie to samo piszą trolle zniechęcacze.
              • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:54
                alicia033 napisa�a:

> ariathedevil napisa�a:
                >
                > > Lepiej głosować na gangusa bo Tusk czegoś nie zrobił,logiczne.
                >
                > Moim zdaniem lepiej nie głosować w ogóle, niż głosować na tych, którzy wystawil
                > i gangusa albo na tych, którzy od półtora roku zapewniają im nietykalność i zam
                > ierzają zalegalizować pisie bezprawie w organach wymiaru sprawiedliwości.
                >
                > Czyli teraz jest prawo nie jest łamane? Fajnie. Teraz jest spokój, ale po wyborach znowu się zaczną robić pokazówki. Pokażą konfederacji, gdzie jest ich miejsce na ziemi. Zwłaszcza Braunowi. A nie głosuj kogo to obchodzi. To jest taka rozmowa głuchego z niemym. Kto kogo przekona do swojej racji. Daremny trud.

• ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:59
                  Stalkerze nikt cię nie bierze na serio, gość który wysyłał dziewczynom obleśne teksty broni gangusa.
                  • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:38
                    ariathedevil napisała:

> Stalkerze nikt cię nie bierze na serio, gość który wysyłał dziewczynom obleśne
                    > teksty broni gangusa.

Prawda li to "taniarada" z tym stalkerstwie i z tymi obleśnymi tekstami wysyłanym dziewczynom ?
            • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:10
              Przypomnij mi kto miał zabrane prawo jazdy i kto chodzi dwumetrową Kolczatka pod kurtką
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:12
                Trzaskowski? Bo to on kandyduje. Twój gangus ćpa na wizji, gdy oglada to miliony ludzi.
                • yadaxad Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:17
                  I to nie raz, w RFM też miał -epizod.
                  • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:26
                    yadaxad napisa�(a):

> I to nie raz, w RFM też miał -epizod.

I pomimo tego ma nadal dostęp do tajemnic panstwowych i tajemnic NATO?

Gdzie jest rząd? Gdzie MSW, gdzie szef ABW? Wszyscy natychmiast do dymisji bo cpun i tajemnice panstwowe nie powinny isc razem w parze!
                    • pani.asma [...] 26.05.25, 11:28
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:29
                        Twój gangus ćpa na wizji.
                    • danaide2.0 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:31
                      W parze nie powinny iść także okoliczności, którymi można szantażować. Tu jest ich sporo, ale jest też myk - niekiedy te okoliczności nikogo nie ruszają. Tu: elektorat, który jest po jednych pieniądzach.

A w ogóle to ja dalej nie rozumiem, czemu do służb trzeba mieć testy psychologiczne, a na najwyższe stanowiska w państwie - nie?
    • aagnes Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:08
      No i co z tego? potencjalny elektorat jest zachwycony kandydatem z niezłomnym, silnym charakterem, wczoraj musialam przemieszczac sie po miescie i sila rzeczy uczestniczylam (szczesliwie na rowerze) w dwoch marszach - nie macie pojecia jakie teksty padały na marszu najbardziej prawdziwych patriotow - ci ludzie serio sa bezkrytycznie zapatrzeni, zachwyceni Nawrockim, dla nich to jest ktos w rodzaju Zeusa olimpijskiego, cos do nich dotarlo o kawalerce, ale to przeciez kazdy by tak zrobił, poza tym pomagał a wiec to filantrop. specjalnie przemieszczalam sie i - tak - przyznaje sie - podsluchiwalam - to sa kompletnne młotki, i nie, nie przekonujcie mnie ze obrazanie innych nie jest sposobem, to ja tam bylam obrazana posrednio na kazdy mozliwy temat - poczawszy od miejsca urodzenia, poprzez płeć, poglady itd. i dlatego wygra nawrodzki, bo młotki sa zaimpregnowane a mądrzy maja watpliwosci i wielu z nich zostanie w domu majac wlasnie sporo obiekcji do wybory tzw mniejszego zła.
      • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:56
        Czyli dobrze. Tylko kto na tym marszu był prawdziwym patriotą ? Co to za slogan mniejsze zło.
        • mdro Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:19
          Czy prawdziwym patriotą jest ktoś, kto chce, by prezydentem Polski był człowiek głęboko uzależniony? Niezależnie od tego, czy jest to "tylko" duża dawka nikotyny, czy coś więcej.
          • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:21
            Nie wiadomo co to jest, przecież w tych woreczkach może być wszystko, może być snus , albo, biorąc pod uwagę śwrodowisko w jakim się obracał ...najlepiej żeby poddał się testom. Gangus "niech się wstydzi ten co robi, a nie ten co widzi"
            • pani.asma [...] 26.05.25, 11:23
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:25
                smile Rafał coś ćpał na wizji ?Czy jednak gangus ?
            • yadaxad Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:30
              Przecież nawet to nie musi być kategoria twardych dragów, by kompromitowała uwalająco. Gryzienie jak bóbr ołówka też nie jest karalne, ani poobgryzanie sobie paznokci do krwi, ale jak kandydat na takie stanowisko nie jest w stanie prowadzić rozmowy to po prostu odpada. Nie ta kondycja.
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:31
                Strasznie słaba psychika jeśli nawe na wizji musi coś przyćpać. Powinien pójść na terapię.
          • pani.asma [...] 26.05.25, 11:22
            • margit49 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:41
              pani.asma napisa�a:

Nie tak as(t)matycznie 😀 Nie zapominaj, że nie mieszkasz w Polsce, nie płacisz tu podatków. Luzik
      • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:00
        Na razie wszystko, o czym piszesz, to pogłoski. Czy masz dowody?

Natomiast ciekawa jestem, czy Muranski na yt superaka mówi prawdę bo to jest bardzo ciekawy wątek.
        • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:03
          yenna_m napisa�a:

> Natomiast ciekawa jestem, czy Muranski na yt superaka mówi prawdę bo to jest bardzo ciekawy wątek.

a o czym mówi? (na to nie zaglądam a nie mogę go sobie teraz odsłuchać)
      • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:01
        I jeszcze jedno. Z wielotysiecznego tlumu za Trzaskiem tez jestes w stanie szybciutko wyluskać do wywiadu the billi 🙃
        • mdro Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:20
          Zadam konkretne pytanie - czy chcesz, by prezydentem Polski był człowiek głęboko uzależniony? Tak bardzo, że nie potrafi się przez dwie godziny powstrzymać przed zażyciem kolejnej dawki?
      • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:35
        Przyznaj się, że frekwencję robiłaś 😆
    • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:10
      https://pbs.twimg.com/media/Gr3B7oeXsAArZcP?format=jpg&name=small
      • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:39
        A to wali w Koalicję. I jej wicka
    • lauren6 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:11
      Piński też mówił już jakieś 2 tygodnie temu, że podobno ktoś znalazł sex workerkę stręczoną przez Batyra i sprawa ma niedługo wypłynąć.
      • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:35
        Jak już przy Pińskim jesteśmy - popłakałam się ze śmiechu, jak to od przedwczoraj mentzen, po którym od półtora roku jechał jak po burej suce stał się spoko kolesiem i jedzie teraz tylko po bosaku 🤣
        • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:43
          alicia033 napisała:

> Jak już przy Pińskim jesteśmy - popłakałam się ze śmiechu, jak to od przedwczor
          > aj mentzen, po którym od półtora roku jechał jak po burej suce stał się spoko k
          > olesiem i jedzie teraz tylko po bosaku 🤣
          >
          >

Ręce precz od Janka Pińskiego i Tomka Szwejgerta , obaj przejrzeli na oczy.
          • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 13:39
            pkt4a napisała:

> Ręce precz od Janka Pińskiego i Tomka Szwejgerta , obaj przejrzeli na oczy.

🤣🤣🤣🤣🤣
            • malgosiagosia Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 16:09
              alicia033 napisała:

> pkt4a napisała:
              >
              > > Ręce precz od Janka Pińskiego i Tomka Szwejgerta , obaj przejrzeli na ocz

Raczej kieszenie hajsem napchali i nadal napychaja. smile
    • madame_edith Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:20
      W żaden sposób jego wyznawcom nie przeszkodzi to wierzyć, że to wybawca przez złym Tuskiem. Krzesło by wystawili jako kandydata i też by miało poparcie tych ludzi sad
      • zanetka.x Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:23
        bo to są ludzie, którym zależy na Polsce
        • madame_edith Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:26
          tak, nic tak Polsce dobrze nie zrobi jak gangus w roli głowy państwa, szkoda słów normalnie
          • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:08
            madame_edith napisa�a:

> tak, nic tak Polsce dobrze nie zrobi jak gangus w roli głowy państwa, szkoda sł
            > ów normalnie
            Teraz jest zastój. Po wyborach wszystko ruszy z kopyta. Polska będzie krajem mlekiem i miodem płynąca. Taką ma silę prezydent, oraz prezydencja w Unii.
      • evening.vibes Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:31
        madame_edith napisa�a:
        > W żaden sposób jego wyznawcom nie przeszkodzi to wierzyć, że to wybawca przez z
        > łym Tuskiem. Krzesło by wystawili jako kandydata i też by miało poparcie tych l
        > udzi sad

Niestety. Już przy Trumpie pisałam, że prawica nie ma moralności.
      • mayolijka Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:56
        Ciekawe, że nadal zero refleksji w KO, że nawet Nawrocki jest lepszym kandydatem niż Trzaskowski. Tylko wieczne oburzenie, że suweren głupi.
        • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:05
          Co szkodzi być oburzonym ?
      • dramatika Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:59
        madame_edith napisa�a:

> Krzesło by wystawili jako kandydata i też by miało poparcie tych l
        > udzi sad

Ty jesteś tak przeciętna intelektualnie, że robisz zarzut z czegoś, czym przeciwnicy PO, nie będący PiSem, się chwalą - sami mówią, że zagłosują na czajnik z gwizdkiem, byleby Trzaskowski nie wygrał.
      • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:40
        Krzesło byłoby jednak super w porównaniu do kandydata obywatelskiego...
        • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:48
          droch napisa�:

> Krzesło byłoby jednak super w porównaniu do kandydata obywatelskiego...

cóż, zaniechania się mszczą.
          Gdyby władzuchna, jak to obiecywała przed 15.X. posprzątała w IPN, to nawrocki, zamiast rozmyślać o miejscówce przy Krakowskim Przedmieściu 46/48, myślałby o czymś zupełnie innym. No ale tak to niestety jest, jak się leci na pustych obietnicach.
          • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:53
            Może to była jakaś gra, chociaż chyba przeceniam KO - liczyli, że jeśli wyczyszczą IPN i zablokują start Nawrockiego, to PiS wystawi kogoś mocniejszego, z którym będzie trudno wygrać?
            • alicia033 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:17
              droch napisał:

> liczyli, że jeśli wyczyszczą IPN i zablokują start Nawrockiego, to PiS wystawi kogoś mocniejszego, z którym będzie trudno wygrać?

Timeline do tego się nie zgrywa. Piss-prezes wyciągnął nawrockiego jako swojego kandydata w grudniu i to podobno przymuszony do tego przez otoczenie, na tej krakowskiej konwencji podobno pierwotnie wcale nie chciał jeszcze ogłaszać namaszczeniawink na kandydata, tak bardzo nie miał kogo wybrać ale sztab wyborczy in spe naciskał, że czas ucieka. W samym piss było to zaskoczenie i sami ekspresem douczali się, kto to jest, po partii latały zupełnie inne kandydatury. Jakby więc nie patrzeć władzuchna miała prawie cały rok, żeby za sprzątanie w IPN się zabrać. Ale nie zrobiła tego, tak, jak nie ruszyła ABW, AW, CBA, obajtka, kaczyńskiego, morawieckiego, czarnka, cieszyńskiego, zera i całej reszty tej mafii. Bo i po co, nie? Przecież od 30 lat konstytucja kiszczaka tak świetnie się sprawdza: wy nie ruszacie nas, my nie ruszamy was i gites, karuzela się kręci a konta bankowe obu stronom regularnie puchną.
              • yenna_m Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:29
                alicia033

> Ale nie zrobiła tego, tak, jak nie ruszyła ABW, AW, CBA, obajtka, kaczyń
                > skiego, morawieckiego, czarnka, cieszyńskiego, zera i całej reszty tej mafii. B
                > o i po co, nie? Przecież od 30 lat konstytucja kiszczaka tak świetnie się spraw
                > dza: wy nie ruszacie nas, my nie ruszamy was i gites, karuzela się kręci a kont
                > a bankowe obu stronom regularnie puchną.
                >
                >
                Ej, no przecież zrobili roz3,14erdówę ruszajac jakies płotki z ministerstwa. Rekiny nadal grzecznie pływaja w zatoczce i bawią się z foczkami.
    • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 10:46
      Wszyscy na niezależnego kandydata Rafała Trzaskowskiego. Wykształconego polityka, samorządowca z Warszawy. Biegłego w kilku językach, światowca. Obytego w polityce krajowej i zagranicznej. Mającego znakomite kontrakty z przywódcami światowych potęg. W tym z Donaldem Trumpem. Tylko Rafał Trzaskowski zapewni spokój i bezpieczną Polskę.
      • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:45
        hrasier_2 napisał:

> Wszyscy na niezależnego kandydata Rafała Trzaskowskiego. Wykształconego polityk
        > a, samorządowca z Warszawy. Biegłego w kilku językach, światowca. Obytego w pol
        > ityce krajowej i zagranicznej. Mającego znakomite kontrakty z przywódcami świat
        > owych potęg. W tym z Donaldem Trumpem. Tylko Rafał Trzaskowski zapewni spokój i
        > bezpieczną Polskę.

o jeżu kolczasty , "taniarada" znormalniał
    • szafireczek Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:14
      No właśnie, wczoraj na Pl. Zamkowym za plecami podczas przemówienia - zamiast rodziny - stanął wynajęty sztab obcych ludzi - to bardzo zastanawiające.
      • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:18
        Myślę że to przez to że na ostatnich przegranych wyborach synek był ubrany w bluzę z myszką miki
        Helou ????
        • yadaxad Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:20
          To jest myszek Miki.
          • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:26
            Szacunku do Polaków za grosz
            chociaż by założył bluzę z Reksiem albo z Koziołkiem Matołkiem
            • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:27
              Wasza strona ma taki szacunek do Polaków, ze nie nzwywa ich Polakami i każe się im pakować
        • szafireczek Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:25
          Ciekawe, czy to prawda, że małżonką kandydata Karola została w wieku 17 lat?
          Może tu potrzeba akcji #uwolnićMartęiDzieciaki
          • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:27
            A może wspólną akcja ???
            wydaje mi się że Najważniejsze jest uwolnienie Trzaskowskiej z kuchni w bloku z wielkiej płyty
            • szafireczek Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:32
              Przecież Trzaskowska już wkrótce zamieszka w Belwederze.
              • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:34
                Skąd pomysł że Rafał nie zagoni jej do kuchni ?
                • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:35
                  tongue_out
                • szafireczek Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:47
                  Od kuchni jest personel - przecież nikt im nie będzie płacił za obijanie się. P. Trzaskowska, jak będzie tęsknić do takich klimatów, to się najwyżej spotka z Kołem Gospodyń Wiejskich - pewnie p. Duda zostawi jej swoją bazę adresową - coś się z tego na pewno da wybrać.
            • margit49 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:39
              pani.asma napisa�a:

> A może wspólną akcja ???
              > wydaje mi się że Najważniejsze jest uwolnienie Trzaskowskiej z kuchni w bloku z
              > wielkiej płyty
              >
              Zamiana na Pałac Prezydencki 👍Czasem zdarzy ci się błysnąć😆
    • furiatka_wariatka Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:27
      Prawdę mówiąc to lud pisowski i koniarze i tak na niego zagłosuje. Nawet jakby, cytując klasyka, pijany przejechał zakonnicę w ciąży na pasach. Te historie może trochę zszokuja ludzi, którzy i tak na niego by nie głosowali, a nawet i to nie, bo wiedzą co to za typ.
      • furiatka_wariatka Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:28
        Oczywiście nie koniarze a konfiarze. Przepraszam koniarzy.
      • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:29
        No niestety ścian wschodnia łyka ruską propagandę z za rublika. Jesli to się nie zmieni za chwilę sami będą prosić żeby ich do rozji przyłączyć.
      • pani.asma [...] 26.05.25, 11:31
        • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:33
          Oczywiście, twoja za rublika wprost z dudy zacharowej wali guanem. Gangus coś wciąga na wizji.
          • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:35
            Co to jest w porównaniu z waszym bożyszczem sprzedającym się za kufel darmowego piwa ???????
            • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:36
              Twój gangus zapisł się do konfy i wypisał z pisu. Co on bierze ?
            • yadaxad Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:38
              Co tak jedziesz po Sławku, że dał się Sikorskiemu zaprosić na piwko?
    • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:39
      Gangus haratał z dzidkiem też tak że mieso aż fruwało ?
      • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:42
        Otoczyła nas banda uzbrojona w drewniane trzonki, a w nich były żyletki. No i strach nam zajrzał w oczy. Donald wyjął wtedy spod tej swojej komży taki okuty, metalowy szlauch od prysznica. Były wtedy takie. I zaczął tym machać. Kto by się do tego zbliżył, dostałby w
        • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:43
          Tusk chciał pogonić kibolstwo staionowe gangus w wieku 30 lat ganial z dzidkiem na ustawki. Mięso fruwało ?
          • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:47
            Serio ja nie widzę żadnej różnicy, wyłuszczysz ?

Rozumiem że Karol bił
            Się na gołymi rękami a Donek na żyletki i kolczatki ?
            Wow
            • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:48
              Widzę taką ruski trollu że Tusk chciał kiboli pogonić, a gangus tłukł się wieku 30 lat z dzidkiem. Fruwało to mięcho czy nie ?
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:49
                smile
            • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:49
              Niech się każdy z kandydatów poda na narkotest. To powinna być norma.
              • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:50
                Stalkerze to twój kandytat coś ćpa na wizji.
              • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:34
                hrasier_2 napisał:

> Niech się każdy z kandydatów poda na narkotest. To powinna być norma.

..i na ojcostwo DNA za jednym zamachem 😊
    • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:39
      Najpierw ty wytłumacz się ze swoich powiązań z niemieckim kapitałem, bo z jakiegoś powodu cały czas lobbujesz za inwestycjami mającymi wzmocnić niemieckie firmy
    • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:40
      Mówią, że to Sikorski zrobił mu reklamę😁
      • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:41
        Gangus za to antyreklemę kaczyńskiemu. Wypisał się już z pisu przecież tam i wszystko podpisał.
    • ariathedevil Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 11:55
      Wątpie , że koledzy gangusa i on sam biją się tylko na pięści.
      • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 12:50
        Kurczę szczerze mówiąc wolałabym dostać maczeta niż być pocięta żyletkami przez kumpli premiera
        • enaw11 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 13:37
          i żyletki i maczeta to specjalność kiboli, kumpli Nawrockiego.
          • pani.asma Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 14:01
            A sznury od prysznica też?
    • srubokretka Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 13:30
      Ostatnie uaktywnienie sie lajtovej utwierdza osoby , ktore ja dlugo obserwuja, ze trzeba glosowa inczej niz ona.
      • droch Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 13:32
        Ja widzę tu jeszcze kilka innych osób, które bardzo uaktywniły się, co może skłaniać do głosowania przeciwko kandydatowi obywatelskiemu 🤔
      • hrasier_2 Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 13:48
        srubokretka napisał:

> Ostatnie uaktywnienie sie lajtovej utwierdza osoby , ktore ja dlugo obserwuja,
        > ze trzeba glosowa inczej niz ona.
        Ostro pracuje. Ale co to ma za wpływ no coś. Zwolennik Trzaskowskiego zagłosuje na niego, zwolennik Nawrockiego na niego. Czy więcej takich wątków tym gorzej. To widać gołym okiem, że mija się z prawdą.
    • wrota.do.lasu [...] 26.05.25, 14:09
      • pursuedbyabear Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 16:02
        Napisz jeszcze 50 razy o tej Rumunii, a potem zamknij wrota z drugiej strony.
    • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 19:06
      świętojebliwy pajac , jak ci z Dąbrowy Górniczej , "niech pierwszy rzuci kamieniem..." 😊
      pbs.twimg.com/media/Gr4uddtW8AAOraq?format=png&name=small
    • pkt4a Re: Na twiterze ćwierkają 26.05.25, 19:11

łacha drą na całego z kandydata sutenerskiego 😊
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qg/hf/efi8/jYdqxe9M9qKAV1VrX.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka