stasi1 01.08.25, 11:49 Powiedziałem wczoraj w sklepie gdzie chciałem 20 dkg wędliny a dostałem 26. Ona na to że w ogóle nie imprezuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Ale pani wczoraj imprezowała 01.08.25, 11:57 Dziaderski tekst Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 01.08.25, 12:42 primula.alpicola napisała: > Dziaderski tekst Dlaczego Stasiu jest wporzo. Spokojny facet. Warto takiego mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 23:50 primula.alpicola napisała: > Dziaderski tekst Chamski tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Ale pani wczoraj imprezowała 01.08.25, 12:05 Pani nie załapała. A nie można powiedzieć: ja chciałem 20? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Ale pani wczoraj imprezowała 01.08.25, 12:15 Ja też nie załapałam. Co to miało znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 01.08.25, 12:18 Imprezujesz, chlejesz, nie ogarniasz na kacu. Każdy sądzi po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 25.08.25, 07:43 Przecież powiedziałem, na samym początku Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ale pani wczoraj imprezowała 01.08.25, 12:09 Śmiechom nie było końca... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 09:05 Wbrew pozorom to tak było. Jej koleżanka usmiechała się na mój tekst Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 23:37 Nie z "żartu", ale z ciebie i nie z rozbawieniem, a politowaniem, ale tak poza tym, wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 06.08.25, 07:17 Znaczy według ciebie nie potrzebnie te nasze tutejsze podstarzałe kobiety na mnie siadły. W końcu jedynym stratnym z tej historii jestem ja. Nie dostałem tego czego chciałem i jeszcze musiałem zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale pani wczoraj imprezowała 06.08.25, 08:01 stasi1 napisał: >Nie dostałem tego > czego chciałem i jeszcze musiałem zapłacić Przeciez nawet słowem nie zająknąles się, że za dużo o 2 plasterki i proszę je odłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 08.08.25, 07:29 Przecież był wcześniej wątek o odkładaniu nadmiarowo nakrojonej wędliny. Ogólnie wyszło że do wczorajszego dnia, kiedy wyłączyłem lodówkę, miałem za dużo wędliny. Gdybym dostał tyle co chciałem nie musiałbym jej jeść samej, aby nie zmarnowała się Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale pani wczoraj imprezowała 08.08.25, 09:22 Czyli powiedziałeś pani, żeby te 2 plasterki odłożyła, a ona uparłaś sie, ze tego nie zrobi i ty MUSISZ je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 11.08.25, 07:53 Powiedziałem pani że wczoraj to musiała imprezować. Gdyby się upierała mógłbym w ogóle nie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale pani wczoraj imprezowała 11.08.25, 08:23 Komunikatywny jesteś jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
karollo26 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 25.08.25, 08:48 Trzeba było powiedzieć żeby odłożyła 2 plasterki a nie że wczoraj imprezowała. Niby takie proste się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 30.08.25, 09:16 Wcześniej był wątek o tym co się dzieje z takimi odłożonymi plasterkami, zostają spisane na straty Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale pani wczoraj imprezowała 01.08.25, 20:41 stasi1 napisał: > Powiedziałem wczoraj w sklepie A po co? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 09:10 Jej jak ja nie lubię takich starszych panów co to zagadują ekspedientki z jakimś głupim tekstem który miał być niby śmiesznya wcale nie jest a ja stoję w kolejce za nimi i się spieszę wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 21:09 pytajacakinga napisał(a): > Jej jak ja nie lubię takich starszych panów co to zagadują ekspedientki z jakim > ś głupim tekstem który miał być niby śmiesznya wcale nie jest a ja stoję w kol > ejce za nimi i się spieszę wrrrr Mnie jest zazwyczaj żal biednej kobiety, która musi takie “żarty” znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
paspartua Re: Ale pani wczoraj imprezowała 04.08.25, 01:24 Czasami musi. Dekadę temu ja musiałam się do takich starych dziadów, ale też łysiejących tatuśków i młodych sebów uśmiechać, w odpowiedzi na setny w tygodniu żart o robieniu loda, „A pani to dobrze robi lody? Z doświadczeniem hehe? A zrobi mi pani fajnego loda? A koledze też pani zrobi?”, itd. Wszystko to wygłaszane z obleśną miną. No i co, uśmiechałam się, sytuacja rodzinna kompletnie mi runęła, musiałam rzucić studia, wrócić do domu i natychmiast zacząć zarabiać, a mimo pensji – 7,40 za godzinę na zleceniu – cieszyłam się, że złapałam w tej kawiarnio-cukiernio-lodziarni robotę. Właściciele, dwójka małżeństw po czterdziestce pracujących „w reklamie” w stolicy, żadne tam januszostwo, tłumaczyło nam, dziewczynom 17-22 lat, że mamy to wszystko (też klepanie po pupie, ciągnięcie za kucyki/warkocze, ocieranie się przy przechodzeniu) ignorować, obracać w żart, i nie dajcie bogowie protestować. Najgorsze było gładzenie po dłoniach przy płaceniu, przechodziły mnie dreszcze. Obok panów często stała żona, dzieci. Dodam, że wymyślony przez kierownictwo obowiązkowy mundurek obejmował białe bluzki, tiulowe spódniczki (mięta /róż) i czarne fartuszki w talii, świetnie się w tych białych bluzkach robiło kawy i koktajle btw., ale chodzi mi o to, że celowo ubierali nas „zalotnie”, i instruowali do bycia przede wszystkim grzecznymi, bo im się to zwyczajnie opłacało, doskonale wiedzieli, że bywali tacy stali klienci, przed których obsługą grałyśmy w papier kamień, żeby wylosować możliwość zwiania do socjalnego. Life, że tak zajadę jedną z forumek, i sorry za rozpisanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 04.08.25, 14:19 Strasznie to przykre, mam nadzieję, że się jakoś ułożyło. A właściciele to właśnie 100% januszy w januszach i jeszcze 25% gratis w zapasie. Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Ale pani wczoraj imprezowała 04.08.25, 14:31 Zdziwiło mnie, że tylko dekadę temu. Obrazek charakterystyczny raczej dla lat 90, kiedy to pracowałyśmy w kawiarni w strojach godnych innej pracy. Do tych bluzek i spódniczek my kialysmy dodatkowo pończochy, ktore kończyły się obowiązkowo przed spódniczką, więc widoczne były w całej okazałości. Jak sobie przypomnę te stroje i starych oblechow to mam odruch wymiotny. Nie usprawiedliwiam, ale to był rok 1996 a nie dekadę temu Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 12.08.25, 16:51 A widzisz, mnie z kolegą kiedyś taka lodziarka wpuściła do domu. Znaczy w pracy była raczej tak normalnie ubrana, nie zalotnie jak w twoim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 09:18 A nie prościej było powiedziec: poproszę 6 plasterków? Odpowiedz Link Zgłoś
baenzai Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 09:19 Chyba nie wszyscy kojarzą stasia więc wyjaśniam, że on lubi zagadywać do randomowych babeczek cringowymi tekstami. Do tego na sąsiednich forach masowo odświeża 15-letnie wątki tylko po to żeby napisać, że u niego pada teraz deszcz albo podzielić się refleksjami życiowymi typu ,,tak to już jest''. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 09:54 baenzai napisał: > Chyba nie wszyscy kojarzą stasia więc wyjaśniam, że on lubi zagadywać do random > owych babeczek cringowymi tekstami. Do tego na sąsiednich forach masowo odśwież > a 15-letnie wątki tylko po to żeby napisać, że u niego pada teraz deszcz albo p > odzielić się refleksjami życiowymi typu ,,tak to już jest''. No i właśnie nie nawidze takich Stasi spotykać w realu. Kiedy do mnie tacy gadają po prostu idę dalej a biedna pani kasjerka nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 10:58 O matko, też tego nie znoszę! I zawsze współczuję tym biednym ekspedientkom, które często uśmiechają się z uprzejmości, co naprawdę widać. Natomiast dziaders wtedy myśli, że jest super zabawny i ciągnie swoje wywody, biedna ekspedientka nie może uciec, a kolejka czeka 😤 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 21:08 pytajacakinga napisał(a): > baenzai napisał: > > > Chyba nie wszyscy kojarzą stasia więc wyjaśniam, że on lubi zagadywać do > random > > owych babeczek cringowymi tekstami. Do tego na sąsiednich forach masowo o > dśwież > > a 15-letnie wątki tylko po to żeby napisać, że u niego pada teraz deszcz > albo p > > odzielić się refleksjami życiowymi typu ,,tak to już jest''. > > No i właśnie nie nawidze takich Stasi Stasiów. Zazdroszczę problemów. Swoją drogą Stasio nie ma świadomości, że jego nick może się kojarzyć z... enerdowską służbą bezpieczeństwa, Staatssicherheit, w skrócie StaSi. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 23:40 taki-sobie-nick napisała: > Stasiów. Zazdroszczę problemów. Jakbyś dzień w dzień trafiała na takich, to byś zrozumiała. Na szczęście masz prawdziwe problemy, więc zaczepiających oblechów możesz mijać z "kulturom i godnościom osobistom". Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.08.25, 21:10 > No i właśnie nie nawidze Przy okazji - jeśli już, to "nienawidzisz". Czasownik "nawidzieć" dawno zanikł. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale pani wczoraj imprezowała 04.08.25, 14:50 Tak. Tutaj masz opis: sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/kiedys-nawidziec-teraz-nienawidzic;3767.html Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Ale pani wczoraj imprezowała 04.08.25, 06:48 Aaaaaa, to on robi te wrzuty ostatnio? Czytam temat, datę i skrobię się po głowie, że też komuś potrzebne są takie wykopaliska.. i chyba z rozpędu ktoś w nich jeszcze coś dopisuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 04.08.25, 08:27 >Do tego na sąsiednich forach masowo odświeża >15-letnie wątki tylko po to żeby napisać, ze ,,tak >to już jest''. O, ja też tak mam, że najlepsze riposty przychodzą mi po czasie 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
baenzai Re: Ale pani wczoraj imprezowała 19.08.25, 22:13 memphis90 napisała: > O, ja też tak mam, że najlepsze riposty przychodzą mi po czasie 😂😂😂 > > Hehe żeby to chociaż były jakieś riposty. Stasio po prostu wykopuje stare wątki i wpisuje się w nich zupełnie od czapy. Poniżej dobry przykład - ktoś w kwietniu 2008 roku opisuje na forum jakąś sytuację z pracy. Stasio odświeża ten wątek w 2025 roku (czyli po 17 latach) i wpisuje ,,To jest pech po prostu. Może później juz było zdecydowanie lepiej''. forum.gazeta.pl/forum/w,23941,78920088,78920088,lubie_poniedzialki.html I takich odświeżonych wątków jest chyba z kilkaset (na różnych podforach). Ktoś pisze w 2005 roku, że kot mu zaginął a po 20 latach wpada stasio z pytaniem czy kot się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Ale pani wczoraj imprezowała 04.08.25, 14:41 baenzai napisał: > on lubi zagadywać do randomowych babeczek cringowymi tekstami. Do tego na sąsiednich forach masowo > odświeża 15-letnie wątki tylko po to żeby napisać, że u niego pada teraz deszcz albo podzielić się refleksjami życiowymi typu ,,tak to już jest''. Lolo? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Ale pani wczoraj imprezowała 06.08.25, 07:44 Żadna różnica. Nie wiem, czemu dziadersy tak się tu pchają Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Ale pani wczoraj imprezowała 06.08.25, 12:07 Bo zawsze znajduja chetne do tokowania Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Ale pani wczoraj imprezowała 12.08.25, 16:59 Czy ty próbowałeś być inteligentnie złośliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Ale pani wczoraj imprezowała 12.08.25, 18:07 Jak istnieje podryw na psa, tak, jak widać, jest też podryw na 6 dekagramów wędliny za dużo o_O Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Ale pani wczoraj imprezowała 12.08.25, 19:19 Przeczytałam: '20 deko waginy'. Nie imprezowałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 19.08.25, 20:41 Przynajmniej jedna kobieta potraktowała to przymrużeniem oka. A tak wszystkie mnie chciały wieszać Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale pani wczoraj imprezowała 19.08.25, 22:22 A tak wszystkie m > nie chciały wieszać To też miał być żart? Mniej żartów, Stasiu, naprawdę. Nie wychodzą ci jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
baenzai Re: Ale pani wczoraj imprezowała 19.08.25, 22:29 Anegdotki stasia mają vibe historyjek z ,,Chwili dla ciebie'' Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale pani wczoraj imprezowała 19.08.25, 22:31 Faktycznie, dowcip oszałamiający, a i pani Urszula takoż. Mam na myśli strój i fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 23.08.25, 21:26 To mam być całkowitym mrukiem? Odpowiedz Link Zgłoś
baenzai Re: Ale pani wczoraj imprezowała 23.08.25, 23:09 Proponuję zgłosić się do pewnego programu na prowadzącego. Chodzi o ten w którym dwie rodziny stoją naprzeciw siebie. Podobno Karol ostatnio nie domaga. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale pani wczoraj imprezowała 20.08.25, 01:09 To nie kobieta, to facet udajacy nastolatkę. Nic dziwnego, że nadajecie na tych samych falach. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ale pani wczoraj imprezowała 21.08.25, 15:13 No nie do końca, mi by przez myśl nie przeszła ta wagina Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Ale pani wczoraj imprezowała 02.09.25, 17:03 Bardzo zgrabnie cię skasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
baenzai Re: Ale pani wczoraj imprezowała 03.09.25, 12:18 Stasio się nie poddaje. To wiejski casanova, on nie przepuści żadnej z przedziału 18-70. Odpowiedz Link Zgłoś