tanebo0001 13.08.25, 17:34 Nie nie pokoi was co może się tam stać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abria Re: Alaska 13.08.25, 17:45 niestety nie, Vance jest jednak chyba za słaby, żeby pozbyć się obu za jednym nomen omen zamachem wydaje mi się że jest też trochę za głupi na to Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 20:05 abria napisała: > niestety nie, Vance jest jednak chyba za słaby, żeby pozbyć się obu za jednym n > omen omen zamachem > wydaje mi się że jest też trochę za głupi na to Za to Ty jaka madra? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Alaska 13.08.25, 20:07 wasza ameryka już tonie i płonie to wasz koniec xD Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 23:24 abria napisała: > wasza ameryka już tonie i płonie > > to wasz koniec xD hehehehehehe... Ale ciagle wam dyktuje co robic a Wy pokornie sluchacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Alaska 13.08.25, 23:43 abria napisała: > niestety nie, Vance jest jednak chyba za słaby, żeby pozbyć się obu za jednym n > omen omen zamachem > wydaje mi się że jest też trochę za głupi na to Bój się Boga kobieto, Vance jest najgorszy z nich wszystkich, on w ogóle nie ma charakteru za to ma ambicje i bardzo ambitną żonę. Idealny materiał dla mistrzów marionetek. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 23:48 tania.dorada napisał(a): > abria napisała: > > > niestety nie, Vance jest jednak chyba za słaby, żeby pozbyć się obu za je > dnym n > > omen omen zamachem > > wydaje mi się że jest też trochę za głupi na to > > Bój się Boga kobieto, Vance jest najgorszy z nich wszystkich, on w ogóle nie ma > charakteru za to ma ambicje i bardzo ambitną żonę. Idealny materiał dla mistrz > ów marionetek. A wie bojcie sie bo duze szanses ze bedzie nastepca tronu a wiec wszystko przed wami LOL Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Alaska 14.08.25, 09:23 następca tronu.. tak... własnie o to wam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Alaska 13.08.25, 17:51 Owszem. Niestety historia lubi się powtarzać, a wygląda na to, że panowie planują sobie rozbiór Ukrainy. Dla nas to beznadziejna wiadomość, oby była tylko niespełnionym czarnowidztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 23:50 wakacje_50 napisała: > Owszem. Niestety historia lubi się powtarzać, a wygląda na to, że panowie planu > ją sobie rozbiór Ukrainy. Dla nas to beznadziejna wiadomość, oby była tylko nie > spełnionym czarnowidztwem. No w sumie to chyba dobre dla Polski? Bierzcie ile wan dadza. Chyba nie macie zludzen co znaczy dla Polski mocna Ukraina skoro slaba pazury pokazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 23:53 tanebo0001 napisał: > W jaki kurwa sposób? > W jaki sposob brac? Proste - z Trumpem sie dogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Alaska 13.08.25, 23:57 Jutro zmieni zdanie. Z takim świrami lepiej nie zawierać sojuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 00:01 tanebo0001 napisał: > Jutro zmieni zdanie. Z takim świrami lepiej nie zawierać sojuszy. > No ale moze sie stac ze tym razem nie zmieni i jak nie Polska to Orban dostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 00:07 tanebo0001 napisał: > I talk skurwiel wkrótce zdechnie > Kto? Putin czy Orban? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Alaska 14.08.25, 18:29 Trump. W Anchorage podobno brakuje papieru toaletowego. Bo mieszkańcy boją się że kretyn sprzeda Alaskę Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 18:48 tanebo0001 napisał: > Trump. W Anchorage podobno brakuje papieru toaletowego. Bo mieszkańcy boją się > że kretyn sprzeda Alaskę Rosji. > K no nic dziwnego... Ruskie sluzby przylecialy przed wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 00:07 tanebo0001 napisał: > Jutro zmieni zdanie. Z takim świrami lepiej nie zawierać sojuszy. > A tak na marginesie - bo ty sie znacz, to co to sie stalo z ta video konferencja ezgekutywy EU z Trumpem? W wstepnej naradzie Unijnej przed dyskusja z Trumpem zaproszono Tuska a poteem na samo spotkanie z Trumpem juz zrobili podmianke i poszedl nowy Prezydent? Tusk sie wstydzil, sraczki dostal czy znow Macron i Merz go wyslali do drugiego pokoju jak w tej podrozy do Kijowa? Za co go oni tak nie lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Alaska 14.08.25, 21:08 Jesteś głupszy niż myślałam. Za mało mamy własnych problemów, żeby ładować się w niedoinwestowane tereny powojenne, z narodem, który po czymś takim z automatu znienawidzi okupanta? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 21:34 arthwen napisał(a): > Jesteś głupszy niż myślałam. > Za mało mamy własnych problemów, żeby ładować się w niedoinwestowane tereny pow > ojenne, z narodem, który po czymś takim z automatu znienawidzi okupanta? > > Wolisz aby Ukraina zabrala Pd wsch ziemie -obecnie w granicach Polski? Im nie beda takie rzeczy przeszkadzac Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Alaska 15.08.25, 20:57 A skąd ci się wzięło to, że Ukraina ma nam jakieś ziemie zabierać? Trumpizm wszedł za mocno? Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Alaska 14.08.25, 20:32 angazetka napisała: > Liczę na jakiego miłego niedzwiedzia. > Ja tam nie jestem picky, może być niemiły Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Alaska 14.08.25, 21:13 Putin klnie w duchu cara, że ten był w przypadku Alaski tak głupi. Ale kto mógł założyć wówczas, że USA będą mocarstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 20:08 Jestem przpelniony nadzieja ze Trump zrobi jakis dobry interes z Putinem i np po tym jak sie Von Der Layer zobowiazala kupowac od USA rope i gaz to on to kupi od Putina na promocji i odsprzeda EU z duzym zarobkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Alaska 13.08.25, 22:14 To naprawdę straszne, że są na świecie ludzie, dla których pokój, bezpieczeństwo, elementarna uczciwość są nic nie warte i nie wstydzą się z tym afiszować. Hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 23:29 wakacje_50 napisała: > To naprawdę straszne, że są na świecie ludzie, dla których pokój, bezpieczeństw > o, elementarna uczciwość są nic nie warte i nie wstydzą się z tym afiszować. Hm > .... A skad takie wnioski wycagnelas? Od kiedy robienie interesow uwazasz za nieuczciwe? Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Alaska 14.08.25, 21:09 Jeśli te interesy robi się wyzyskując innych, to takie robienie interesów od zawsze jest nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 21:36 arthwen napisał(a): > Jeśli te interesy robi się wyzyskując innych, to takie robienie interesów od za > wsze jest nieuczciwe. > A kto tu niby kogo bedzie wyzyskiwal? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 13.08.25, 23:59 angazetka napisała: > > Von Der Layer > > A kto to? > No wiesz, ta Niemka, Ursula czy jak jej tam co to uwaza sie za krolowa EU a Trump ja tak niepowaznie traktuje? (no bo podobnie jak Angela nie jest w jego typie) Ostatnio sie z nim chciala spotkac - ni ebardzo wiadomo po co, a ten jej powiedzial: "W sumie to nie mam czasu ale bede w Szkocji w niedziele na swoim polu golfowym wiec mozesz tam przyleciec i jak znajde chwile po grze w golfa to mozemy chwile pogadac". Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Alaska 14.08.25, 15:59 najgorsze jest to, ze masz za duzo racji. niestety w Pl i Eu za duzy fanklub Us zeby to widziec Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Alaska 14.08.25, 00:25 Ja mam wrażenie, ze nie dojdzie do tego spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Alaska 14.08.25, 16:08 Dojdzie. Trump bedzie sie chwalil co tam ustalili. A pare tygodni pozniej okaze sie ze nic Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Alaska 14.08.25, 18:39 No nie do końca. Czy Putin poleci. Bo w Rosji jest grono osób, które by sobie życzyły katastrofy lotniczej nad Syberią. A z samych rozmów prawdopodobnie nic nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Alaska 14.08.25, 21:41 Podobno Putin ma sobowtóra, ale jesli to prawda, to na tak ważne spotkanie chyba nei mogłby go wysłac? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 22:27 pupu111 napisał(a): > Podobno Putin ma sobowtóra, ale jesli to prawda, to na tak ważne spotkanie chyb > a nei mogłby go wysłac? Trump podobno tez. Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Alaska 15.08.25, 05:01 To moze będą gadać ze sobą dwa sobowtóry? Niezła komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Alaska 14.08.25, 18:54 princesswhitewolf napisała: > Dojdzie. Trump bedzie sie chwalil co tam ustalili. A pare tygodni pozniej okaze > sie ze nic Juz spuscil z tonu i niewiele oczekuje.. No bo to przeciez bylo wiadome jako ze nie bylo praktycznie zadnych przygotowan na spotkanie Cara a Krolem i podpisanie czegos tam. Trump powie ze probowal ale EU i Zelenski na nic si enie zgadzja wiec coz biedny moze zrobic - i to bedzie prawda. Bo co moze skoro Ukraina i EU mowia ze nie ustapia na krok a wiec chca sie bic jak mawial Michalkiewicz - do ostatniego Ukrainca Dogada sie z Wolodia na temat interesow amerykansko- ruskich a Wy sie K bijcie ile chcecie - byle za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Alaska 14.08.25, 18:36 A co się może stać. O tym, że Rosja konsekwentnie stosuje strategię lustrzanego odbicia Zachodu - piszą Krastew i Holmes "Światło, które zgasło. vide: socjobloger.wordpress.com. Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka.x [...] 15.08.25, 06:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Alaska 15.08.25, 17:55 A przy okazji oddac twoja gmine Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Alaska 15.08.25, 19:20 Rosja ma dać Ukrainie to co należało i nadal należy do Ukrainy? Nawet jak na kremlowskiego trolla strasznie pierdolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
abria [...] 15.08.25, 19:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Alaska 15.08.25, 19:34 Nie. Są co prawda jakieś protesty na Alasce ale generalnie Alaska jest MAGA. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Alaska 15.08.25, 19:46 tania.dorada napisał(a): > Nie. Są co prawda jakieś protesty na Alasce ale generalnie Alaska jest MAGA. Te protests to takie bardziej protesciki www.bbc.com/news/articles/c7541g6d191o Ja sie obawiam, ze Putin utopi DT w lyzce wody & zaliczy wielkiego szlema bez mrugniecia okiem reszty swiata EU dalo ciala na wielu polach od 2014 roku & takie sa skutki. It's not the end of misery Mam tylko nadzieje pozyc wystarczajaco dlugo zeby doczekac ... hmmm ... better times Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś