marooska 07.12.25, 21:18 Chcialabym zamowić dla kogoś w prezencie. Niestety, termin max na BN Ja nie gustuję w powyższym, ale wiem, że taki prezent bylby dla tej osoby spelnieniem marzeń. Bardzo, bardzo proszę... może znacie, może korzystalyście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:27 spróbuj cewe, dla nowych klientów rabacik Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:29 Chyba się nie zrozumialyśmy. Chodzi o obraz, technika dowolna, a nie zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:30 "robią" obraz ze zdjęcia, które dostarczasz Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:32 Chodzi mi o ręcznie namalowany obraz. Nie chodzi mi o naniesienie zdjęcia na płótno. Tak, spodziewam się, że koszty bedą nieporównywalne Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:31 chodzi Ci o to, że dostarczysz zdjęcie a ktoś je namaluje na płótnie? Jeśli tak, to faktycznie źle Cię zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:29 Maluje obrazy? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:29 znalazłam jeszcze jedno Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:33 ale ona chce, żeby ktoś namalował obraz patrząc na zdjęcie, które ona wyśle, obraz olejny, akrylowy, akwarelowy, czy inny Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:36 Tak. Pani lat 83 ma przepiękne zdjęcie z jej i nieżyjącego mężą młodości. I bardzo marzy od dluższego czasu o takim obrazie ze zdjęcia. A ja bardzo chcę bożonarodzeniowo spełnić jej marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:39 ja bym spróbowała na ASP - może da się to załatwić mailowo/przez kuriera Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:40 obcej pani chcesz ten prezent zrobić? jesteś prawie jak Anna Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:41 ?Obcej? Dlaczego obcej? Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:52 no cóż, w twoich postach wyraźnie widać pewnego rodzaju rozdwojenie - raz masz znajomych i przyjaciół godnych drogich prezentów, a innym nie ma ci kto podać przysłowiowej szklanki wody. Nie, nie chodzi mi o to, żeby ta staruszka to robiła Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 23:20 Nie rozumiem o co Ci chodzi. Mam znajomych i przyjaciół, ale to nie znaczy, że oni mieszkają ze mną, żeby mi podawać szklankę wody. Nie jestem póki co umierająca, źle się czułam z powodu przyjęcia leku i jest to dla mnie przewidywalne, 2-3 dni co miesiąc, więc nikt mnie nie musi trzymać za rękę. W poście sprzed 2 dni wyrazilam żal z powodu braku rodziny a nie przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
lillyinchains Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 08.12.25, 08:02 Na Vinted jest bardzo dużo uzdolnionych osób, które malują różne dzieła mniejsze i większe- i na zamówienie też co chcesz, a ceny tego, co wystawiają, wcale nie są zaporowe. marooska napisała: > Tak. Pani lat 83 ma przepiękne zdjęcie z jej i nieżyjącego mężą młodości. I bar > dzo marzy od dluższego czasu o takim obrazie ze zdjęcia. A ja bardzo chcę bożon > arodzeniowo spełnić jej marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:38 już się kapnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 21:58 Jeśli to dla tej osoby, dla której miała być unikatowa książka, to upewnij się, czy ktoś inny już nie zamówił takiego obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 22:04 Pomyliłaś marusię z marooską Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 22:05 unikatową książkę kupiła marusia - pomyliłeś nicki Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 22:09 A, faktycznie, ślepa ja. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 22:08 marooska napisała: > Chcialabym zamowić dla kogoś w prezencie. Niestety, termin max na BN Może tu? --> katarzynakuciel.com/kontakt/ Zamówienie portretu: W celu zamówienia portretu proszę wysłać mailem dobrej jakości zdjęcie portretowanej osoby. Możliwa jest zmiana ubioru oraz dodanie tła. W przypadku portretu większej ilości osób możliwe jest połączenie kilku zdjęć. Po uzgodnieniu zamówienia proszę o wpłatę 30 % zaliczki. Pozostałą kwotę wpłacają Państwo po otrzymaniu maila ze zdjęciem gotowego portretu. czas realizacji portretu akwarelowego – od 3 dni do 2 tygodni czas realizacji portretu olejnego – od 2 tygodni dni do 1 miesiąca portretu akwarelowego – od 3 dni do 2 tygodni czas realizacji portretu olejnego – od 2 tygodni dni do 1 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 22:09 gugle podpowiadają coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 22:51 Moja dawna znajoma kopiowa obrazy ale to jest robota na kilka miesięcy. Do tego kosztuje kilka tysięcy, to nie są tanie rzeczy, teraz nawet studenci swoje grafiki wystawiają za gruby hajs Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 23:23 Ktoś, do kogo napisalam wycenił koszt na 600-800 zł, niestety póki co z powodów osobistych nie przyjmuje teraz zamowień. Zdecydowanie nie jakiś uznany artysta, ale widzialam prace i sa ok. Zalozyłam budzet na 1000 z lekką górką, ale może faktycznie to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 07.12.25, 23:26 Idz na grupę fejsbukowa mloda sztuka, albo obrazy na sprzedaż. Jak napiszesz tam swoje zlecenie, będziesz miała kilkadziesiąt ofert, nawet z terminem do BN Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 08.12.25, 07:59 Jeżeli nikogo nie znajdziesz, to ja bym rozważyła „przerobienie” fotografii na akwarelę czy obraz w programie graficznym i wydruk na płótnie w tej formie. Format będzie sam w sobie robił wrażenie, a pozostanie w 100% wierny. Moja ciotka zamówiła obrazy całej rodziny malowane ze zdjęć ręcznie przez artystę i efekt jest - delikatnie mówiąc - dość kontrowersyjny 😂 Dobrze, że mnie uprzedzili, więc mogłam ze szczękościskiem wyjąkać „ach, jakie śliczne, normalnie ja jak żywa!”. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 08.12.25, 09:57 If you can't make it better, make it bigger! Złota myśl, nie pamiętam kogo, pewnie w guglu też będzie kilka wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 08.12.25, 20:22 też, co jakiś czas podziwiam 2 dzieła: 1 - portret na płótnie, 2 - rysunek (pastela? akwarela?). Gdyby chociaż ze zdjęcia... może byłyby podobne do modeli Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Polećcie proszę ... obraz ze zdjęcia 08.12.25, 10:12 Poszukaj na fejsbukowych grupach malarzy, renowatorów. Myślę, że znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś