Dodaj do ulubionych

Prince2 ver 7

02.03.26, 18:18
Dziewczyny mam prośbę o opinię tych, które robiły szkolenie Prince2 Foundation w wersji 7 i zdały egzamin.
Możecie polecić firmę szkoleniową w PL?
Lepiej stacjonarnie czy zdalnie?
Egzamin był trudny?
Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzismile
Obserwuj wątek
    • pani.asma Re: Prince2 ver 7 02.03.26, 18:19
      Przecież ten egzamin wszyscy zdają bo inaczej nikt by się nie zapisał
      • gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 07:37
        No tego nie jestem pewna, bo od jakiegoś czasu nie publikują oficjalnych statystyk, a do tego można już na początku dokupić poprawkę smile
    • gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 07:43
      Ktoś coś?
      A może poprzednie wersje?
      Interesuje mnie każde info, zwłaszcza dot wyboru formy zdawania - zdalnie czy na miejscu, a jeśli zdalnie, to jak wyglądało sprawdzanie pokoju na kamerce itp.
      Jakieś polecajki co do firm szkoleniowych?
      Jeśli któraś miała może w ręku wyd. 7 - jest bardziej agile? Czy to tylko update i dołożone strony, żeby upchnąć więcej tekstu?
      • mak_z_figa Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 08:21
        Nie wiem jak tutaj, ale miałam egzamin online z google cloud. Trzeba było zainstalować program, na którym zdawało się egzamin. Nie można było zmienić okna w trakcie. Cały czas musiała być włączona kamerka i mikrofon. Z drugiej strony była osobą, która mnie obserwowała i dawała ostrzeżenia jeśli moje zachowanie wydało jej się podejrzane, nawet jak się zastanawiałam i za długo patrzyłam w okno albo odchrząknęłam. Przed egzaminem musiałam pokazać cały pokój, również biurko, krzesło i co jest pod nimi. W zasięgu wzroku nie mogło być żadnego monitora, telefonu. Drzwi musiały być zamknięte. Nie mogłam mieć zegarka, wisiorka. Noszę okulary i musiałam je zdjąć i zbliżyć do kamery i pokazać z każdej strony. Z tego co wiem, to procedura na innych egzaminach jest podobna
        • gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 17:03
          Dziękismile
          To chyba bardziej stresujące, niż siedzenie w sali egzaminacyjnej. Jak się skupiam, to wiercę się częściej niż zwykle, na pewno by mnie uznali za podejrzaną wink
    • bywalec.hoteli Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 13:27
      Jestem wzruszony, że ktoś chce się jeszcze uczyć i certyfikować z metodologii klasycznych w czasach zwinnych metodologii smile
      • smoczy_plomien Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 13:34
        Powodzenia w budowie mostu metodyką zwinną.
        • gatito_z_kato Re: Prince2 ver 7 03.03.26, 17:00
          No właśnie.
          Ja z zupełnie innej branży, ale też czasami trafiam na beton wink musi być procesowo i wszystko z góry ustalone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka