umasumak 14.12.04, 23:48 Ze względu, na Twe dawne zasługi dla wątku moskalikowego, zostajesz zobowiązana do napisania dwutysięcznego wiersza. Oprócz niewątpliwego zaszczytu, jest to jednocześnie szansa na rehabiltacje i odzyskanie moskalikowej twarzy ))). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Oj Umasumak :-) 15.12.04, 08:50 Jestem tak wycieńczona psychicznie i mam tyyyyyle pracy na głowie że obawiam się mocno o poziom moich Moskalików. Postaram się jednakoż spełnić zaszczytne zobowiązanie, być może nawet uda mi się trafić w 2000 post Za jakość poniżej krytyki z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Mamodwojga! 15.12.04, 10:58 Jeżeli chodzi o moskaliki to Umcia jest zdecydowaną szefową (jako najaktywniejsza twórczyni) i trza się jej słuchać. Trzeba tylko pilnować, żeby jakaś osoba nieupoważniona nie skorzystała z zaszczytu tworzenia tego dwutysięcznika. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Umy trzeba słuchać ! 15.12.04, 11:49 Moskal Umy: "A kto powie, że Mamadwojga nie napisze moskala dwutysięcznego tego czeka wnet katorga z powodu świądu otworu odbytniczego" Moskal Edka: "Uma mądrą jest osobą talent ma do moskalików, trzeba słuchać jej słów aby nie mieć w odbycie owsików" PS. Uma, ten moskal był po prostu the best! Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Mamodwojga! 15.12.04, 11:53 Wiecie co, gdyby nagle mnie odcięło od forum to by mi Was wszystkich okroooopnie brakowało. Tak się coś wciągnęłam czy co? Kto od forum by mnie odciąć Chciał złośliwie i okrutnie temu, mam nadzieję, Edzio Z Umą wespół - głowę utnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga UMA :-) 15.12.04, 16:38 Chyba mi się udało Byłam bardzo pilna i przejęta odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: UMA :-) 15.12.04, 21:54 Kto dziś Mamiedwojga gromkim brawem nie zaklaszcze ten pozna co to demolka gdy dostanie z buta w paszacze ) Odpowiedz Link Zgłoś