kasiuncia25 15.01.05, 22:17 Dziewczynki chciałabym sie pochwalić Osiem dni temu urodził sie mój synek Kamilek, jest śliczny i cudowny a ja przeszczęśliwa. Pozdrawiam cieplutko wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: Jestem mama!!! 15.01.05, 22:19 piękny gratuluje!!! i pościel ma taka samą jak mój mały - tyle że nasz ma niebieską hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mamamata1 Re: Jestem mama!!! 15.01.05, 22:24 Ojejku jaki on ładny...Przystojniak Ci rośnie!Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Jestem mama!!! 15.01.05, 22:26 Gratulacie! Ale ładny chłopczyk.) Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Jestem mama!!! 15.01.05, 22:48 gratuluję! miło popatrzeć na taką kruszynkę. trzymajcie się oboje zdrowo i życzę wam przede wszystkim przespanych nocy!!! , zdrowia, zdrowia i radości z tego maleństwa! pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Jestem mama!!! 15.01.05, 23:14 Rzeczywiscie, sliczny ten Twoj chlopczyk Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
monmor Re: Jestem mama!!! 16.01.05, 19:59 Cudny jest! Gratulacje! Ach kiedy to było... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: Jestem mama!!! 16.01.05, 10:04 Gratulacje))) - śliczniutki mały mężczyzna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Jestem mama!!! 16.01.05, 14:20 Gratuluję pięknego synka)) jakiś czas temu pisałaś że boisz się jak przyjmie dziecko Twoja bokserka. I jak poszło? Oswioła się z nową sytuacją? Ja jeszcze czekam na maleństwo, dziś mam termin. No i cały czas myślę jak zareaguje moja psica na dzieciaka. Acha, mój poprzedni nick lidkasuper. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: Jestem mama!!! 16.01.05, 15:32 Poszło całkiem nieżle. Pozwoliliśmy psu (to piesek nie sunia) powąchać Małego, oczywiście ostrożnie. Był bardzo zaciekawiony ale od razu machał ogonem, to dobry znak. Po paru dniach przyzwyczaił sie do obecności małego człowieczka i teraz tylko biegnie do jego pokoju jak mały zaczyna płakać żeby zobaczyć co sie dzieje. Najchęniej dawałby mu buzi no ale na to nie możemy pozwolić. Jednocześnie staramy sie z mężem okazywać psu wiele czułości i zainteresowania żeby nie poczuł sie odrzucony. Jest dobrze i myśle że boksio będzie wspaniałym towarzyszem dla synka jak podrośnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Jestem mama!!! 16.01.05, 20:07 Gratulacje! Bardzo fajny maluch. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: Jestem mama!!! 16.01.05, 21:07 Gratuluję, a mały jest śliczny. Życzę Wam wielu radosnych chwil i samego słoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena751 Re: Jestem mama!!! 16.01.05, 22:43 GRATULACJE!!!Jest śliczny, niech się zdrowo chowa. Marzena z Natalką (6.11.2003r) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Gratulacje !! 17.01.05, 08:12 ... i wszystkiego co najlepsze dla Nowego Ślicznego Człowieczka Odpowiedz Link Zgłoś