Dodaj do ulubionych

dziwne zawroty głowy

07.02.05, 12:53
Minęły juz 2 miesiące od porodu zakończonego cc(didam ze to byl bardzo trudny
porod podczas ktorego stracilam duzo krwi) a ja od jakis 3 tygodni mam
zawroty głowy. Wyniki badan ok ,juz sama nie wiem od czego to moze byc
Moze ktos mi poradzi co mam robic, Czyż moze to byc skutek uboczny po
znieczuleniu?
Obserwuj wątek
    • karina45 Re: dziwne zawroty głowy 07.02.05, 13:06
      Ja tez mam zawroty glowy a do tego cierpna mi rece jak spie na plecach. Na
      poczatku myslalam ze to zpowodu anemi ale teraz wyniki sa ok a ja zawroty glowy
      jak mialam tak mam. Czasami sie boje ze upadne z dzidzia i jej krzywde zrobie.
      Tez chetnie dowiedzialabym sie czy ktos tez tak mial i co to moze byc?
      • tiggera Re: dziwne zawroty głowy 07.02.05, 14:38
        ja też tak mam i też wyniki badań w normie. ginekolog na wizycie kontrolnej nic
        mi na to nie powiedziała.
        • kubek04 Re: dziwne zawroty głowy 07.02.05, 15:37
          też miałam zawroty głowy i trzęsłam się w środku.Przechodziło jak zjadłam coś
          słodkiego - ciasto lub białą czekoladę. Nie wiem co to było.Ale już tak nie mam
          od porodu minęło już prawie 5 mies.
          A karmicie piersią? Bo może to wołanie o kalorie - tak było u mnie.
    • kasia9634 Re: dziwne zawroty głowy 08.02.05, 20:09
      ja również miałam zawroty glowy. W takim przypadku trzeba odwiedzić okulistę,
      neurologa oraz laryngologa. Okulista wykryl wade wzroku ktora może powodować
      zawroty, mam podejrzenie początki jaskry, laryngolog powiedział, że może być to
      blednik. Kazał nic nie dzwigać ciezkiego najlepiej dziecka jak najmnie i nie
      robić gwaltownych ruchow. Powiedzial, zebym brala lek homopatyczny na zawroty
      jak będzie to dla mnie bardzo kłopotliwe. Neurolog nic nie stwierdził.
      Trwalo to około 4 miesięcy.
      Pediatra państwowa stwierdzila,\ze rowniez miala to tylko, że ona miesiąc i
      przeszlo.
      Ale pomimo wszystko trzeba odwiedzić tych lekarzy ktorych wymienilam,
      pozdrawiam,
      Kasia
      • anulka.p Re: dziwne zawroty głowy 08.02.05, 20:13
        Ja też miałam takie zawroty głowy,i też mniej więcej w tym samym czasie ale
        minęły. Też wyniky w normie, itd. Myślę, że to mogło być efektem mocnego
        przemęczenia, może związane z intensywnym karmieniem i dietą, w moim przypadku
        bardzo wtedy rygorystyczną?
    • musztarda_ziolowa Re: dziwne zawroty głowy 08.02.05, 21:30
      Ja tez to mam. Gdzies czytalam, ze to od karmienia piersia. Wydzielaja sie
      wtedy ogromne ilosci prolaktyny i oksytocyny i to one tak dzialaja na organizm.
      Ponoc...
      Strasznie to nieprzyjemne.
      Ja mam do tego ciagle bole glowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka