darden1 15.04.05, 11:13 A czy wy mamy niemowlakow zapisalyscie juz wasze dzieci na muzyke, taniec i karate ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22057&w=17545019&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ledzeppelin3 Re: dzieci w stanach 15.04.05, 11:17 Ofkorsik. Oraz na chiński, grę na bajno i naukę kamasutry. Odpowiedz Link Zgłoś
dziaadek Re: dzieci w stanach 15.04.05, 12:05 O kurcze, przypomnial mi sie film "Baby boom" z Diane Keaton. Podziwiam te wszystkie mamy, ze chce im sie tak latac z tymi malutkimi dziecmi na te wszystkie super interesujace zajecia. Ale czego sie nie robi, zeby wybic sie ponad przecietnosc )) Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: dzieci w stanach 15.04.05, 14:32 A ja bym chciała, żeby u nas była taka możliwość wyboru zajęć i muzea dla dzieci, jakie widziałam w USA. Przecież nie ma obowiązku z tego korzystać... A dla nas tamten wątek brzmi śmiesznie z powodu językowej niezręczności piszących (np. "klasy dla młodszych (niż roczne) dzieci" brzmi rzeczywiście groźnie Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś