Dodaj do ulubionych

Musze sie pochwalić!! :)

27.04.05, 22:47
Norrmalnie nie wytrzymam jak sie nie pochwale smile)))
Moje dwie uczennice zdały dzis mature z angielskiego!! Na rozszerzonym
poziomie!! Ha! Rany jaka jestem z nich dumna, no!. A tak sie bałam....

V.
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Musze sie pochwalić!! :) 27.04.05, 22:51
      No, no, cieszę się razem z Tobą smile))
      Zona
    • jagienkaa Re: Musze sie pochwalić!! :) 27.04.05, 22:54
      sorki że się zapytam ale to już są matury?...zawsze były w maju?
      • vivyan Re: Musze sie pochwalić!! :) 27.04.05, 22:56
        Są, są. Nowe matury zaczely sie pod koniec kwietnia, od ustnych . Dziwnie,
        prawda? Zero atmosfery uncertain
    • kosheen4 to ja też :))))) 27.04.05, 23:27
      dwie moje uczennice (korepetycje i pomoc w pisaniu prac) zdały maturę z polskiego.
      szczególnie dumna jestem z jednej z nich. uczęszczała do szkoły integracyjnej -
      ma uszkodzony słuch, w klasie miała dzieci migające, zupełnie głuche. nawiasem
      mówiąc, z tego co opowiadała to jej szkoła to pomyłka sad nauczyciele z
      olewającym stosunkiem, cały czas straszący i mówiący dzieciakom że są głąby, a
      najlepszym wg. mnie świadectwem "umiejętności" integracji klasy był fakt, że
      dzieciaki nie chciały iść na szkolną studniówkę (przeszkodą nie była cena tylko
      niechęć). cały czas mam wrażenie, że akurat ta integracyjna szkoła za tzw.
      integrację uznała obniżanie poziomu. polonistka na przykład zupełnie olała
      pomoc, jakby była niezaangażowana i jakby jej nie zależało! wymyśliłam młodej do
      pracy kilka pomocy naukowych (piosenkę do puszczenia, wydrukowane obrazy
      pasujące do tematu) - i nie żebym uważała, że to jakieś specjalne z mojej strony
      osiągnięcie, bo wiem że do polskiego ludzie rpzygotowywali cuda na kiju,
      prezentacje komputerowe itd., ale moja podopieczna powiedziała mi, że NIKT nie
      miał żadnych pomocy naukowych do tematu. przygnębiające, jakby nauczyciel miał
      wszystko w d... .
      mała strasznie panikowała, ale zdała. nadspodziewanie dobrze smile
      a druga koerpetytantka miała wszystkie punkty na możliwe smile)))) lekcje z nią
      odbywały się w cokolwiek nowoczesny sposób, bo większość z nich miała przebieg
      rozmów na gadugadu (signum temporis, hihi, za rok-dwa dojdą do tego
      videokonferencje smile)
      popękajmy z dumy nad uczennicami i nad własnym talentem pedagogicznym wink

koshee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka