Dodaj do ulubionych

czemu niektórych osób nie lubi się na forum?

10.05.05, 12:50
Zainteresowałam się osobą o nicku mama_radka, niestety kiedy przyszłam na
forum, ta Pani właśnie odchodziła, szkoda, bo niestety nie miałam szansy
bliższego poznania jej, tak to fakt, ma swoje forum prywatne, ale już od
jakiegoś czasu nie wpisała się tam, czyżby jej cos się stało? Trochę
poczytałam sobie jej posty (stare posty) i zauważyłam, ze sympatyczna z niej
kobieta, tylko miała jeden problem z teściową, i chyba dlatego nie była zbyt
lubiana na forum, bo to dało się zauważyć, czytając jej posty i odpowiedzi na
jej pytania. I tu pytanie czemu, nie tylko chodzi o mamę radka jest tak, że
niektórych osób się nie lubi tu na tym forum mimo, że nic złego Wam nie
zrobiły?
Obserwuj wątek
    • jagienkaa Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 13:09
      w zyciu tak jest ze czasem sie czuje antypatie i sympatie bez powodu.
      Pamietaj, ze niektore watki zostaja wykasowywane jesli sa niezgodne z netykieta
      (przeklenstwa, bluzgi itp).
      A w ogole to z tego co pamietam to mama_radka zalozyla prywatne forum i pewnie
      tam mozesz ja spotkac.
    • 18lipcowa Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 13:19
      "Nie lubi" to źle powiedziane w przypadku mamy radka.
      Nie mogę powiedzieć że kogoś nie lubię lub lubie z forum jeśli tej osoby nie
      znam bliżej, chociażby z gg, maili itp. Bo to bez sensu.
      Mama radka mnie nudziła, pisała czasem takie bzdury że szkoda było czasu na
      czytanie więc dlatego nikt jej tu nie czytał i sobie poszła.
      • ula_max Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 13:25
        ja nie mam tu żadnych sympatii, ani antypatii. Nawet gdybym chciała, to nie
        mogłabym napisać, za co kogoś nie lubię, albo uwielbiam. Każda z nas jest inna
        i prowadzi inne życie. Nie mogłabym wystawić jednoznacznej oceny komuś kogo nie
        poznałam w realu. Lubię tu zaglądać. A to że ktoś uważa inaczej niż ja? Chwała
        mu za to, bo o czym wtedy byśmy tu pisały?
      • chimba Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 13:31
        18lipcowa napisała:

> "Nie lubi" to źle powiedziane w przypadku mamy radka.
        > Nie mogę powiedzieć że kogoś nie lubię lub lubie z forum jeśli tej osoby nie
        > znam bliżej, chociażby z gg, maili itp. Bo to bez sensu.
        > Mama radka mnie nudziła, pisała czasem takie bzdury że szkoda było czasu na
        > czytanie więc dlatego nikt jej tu nie czytał i sobie poszła.

Z tą nudą, to pojęcie względne, mnie akurat jej posty nie nudziły.
        Może dlatego, ze czytałam je jak sobie poszła?
        Ale bzdurami tego nie mogę nazwać, kazdy ma jakieś problemy, przemyślenia, i
        chce się z nimi podzielić, a ze akurat Ciebie nudziły, to nie oznacza, ze komuś
        jeszcze.

• 18lipcowa Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 13:43

>
          > Z tą nudą, to pojęcie względne, mnie akurat jej posty nie nudziły.
          > Może dlatego, ze czytałam je jak sobie poszła?
          > Ale bzdurami tego nie mogę nazwać, kazdy ma jakieś problemy, przemyślenia, i
          > chce się z nimi podzielić, a ze akurat Ciebie nudziły, to nie oznacza, ze
          komuś
          >
          > jeszcze.
          >
          Wiesz ja nie będę ukrywała że są osoby i posty które mnie nudzą , nużą, śmieszą
          ( w sensie ich głupoty). Nie będę ukrywała że czasem czyjś problem mnie albo
          nie obchodzi albo śmieszy. Tak samo jak ja mogę nudzić kogoś.
          Mama radka często pisała rzeczy na ktore nawet nie mogłam ,nie umiałam, nie
          chciałam odpowiedzieć.
          I widać nie tylko ja miałam takie odczucia.
          Lepiej daj sobie spokoj, jest tu wiele ciekawszych dziewczyn.
    • kubusala Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 13:43
      Na forum należy dyskutować , a nie się obrażać. Mama Radka wcale nie była
      nielubianą osobą, była sympatyczną forumowiczką moim zdaniem smileale często jak
      70% osób podpisujacych sie pod Jej wątkiem się z Nią nie zgadzało to mama Radka
      mówiła: uciekam z tego forum, no i się obrażała. A to przecież ważne, żeby móc
      wyrazić swoje zdanie na dany temat nawet jak się to komuś nie podoba.
      Nie wiem czy potrafiłabym powiedzieć czy kogoś lubię czy nie. Na pewno poprzez
      wypowiedzi na forum można częściowo odkryć czyjąś osobowość, więc niektóre
      osobowości podobają mi sie bardziej, niektóre mniej.
      Aaaa przypomniało mi sie, jest osoba której nie cierpię na forum jak Gargamel
      Smurfów, ale tej osoby już nie widuję na forumsmile)) I nie wiem dlaczego Jej nie
      cierpię, chyba za szczyt głupoty w wypowiedziach.
      • 18lipcowa Kubusala 10.05.05, 13:45

> Aaaa przypomniało mi sie, jest osoba której nie cierpię na forum jak Gargamel
        > Smurfów, ale tej osoby już nie widuję na forumsmile)) I nie wiem dlaczego Jej
        nie
        > cierpię, chyba za szczyt głupoty w wypowiedziach.

No to Ci powiem Kubusala że już jest na forum. Znowu.
        • kubusala Re: Kubusala 10.05.05, 13:51
          18lipcowa napisała:

>
          > > Aaaa przypomniało mi sie, jest osoba której nie cierpię na forum jak Garg
          > amel
          > > Smurfów, ale tej osoby już nie widuję na forumsmile)) I nie wiem dlaczego Je
          > j
          > nie
          > > cierpię, chyba za szczyt głupoty w wypowiedziach.
          >
          >
          > No to Ci powiem Kubusala że już jest na forum. Znowu.

Że też się Ciebie Lipiec w porze obiadowej takie głupie żarty trzymająsmile))
          • 18lipcowa Re: Kubusala 10.05.05, 14:29
            kubusala napisała:

> 18lipcowa napisała:
            >
            > >
            > > > Aaaa przypomniało mi sie, jest osoba której nie cierpię na forum ja
            > k Garg
            > > amel
            > > > Smurfów, ale tej osoby już nie widuję na forumsmile)) I nie wiem dlacz
            > ego Je
            > > j
            > > nie
            > > > cierpię, chyba za szczyt głupoty w wypowiedziach.
            > >
            > >
            > > No to Ci powiem Kubusala że już jest na forum. Znowu.
            >
            >
            > Że też się Ciebie Lipiec w porze obiadowej takie głupie żarty trzymająsmile))

To nie żart!
      • tygrysiaczek2 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 16:32
        Kubusalo, czy ty masz na myśli mnie? czy ja jestem Twoim zdaniem głupia?
        • 18lipcowa Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 16:41
          tygrysiaczek2 napisała:

> Kubusalo, czy ty masz na myśli mnie? czy ja jestem Twoim zdaniem głupia?

Heh uderz w stół...

Nie tygrysiaczku- kangurzyco - myslę że nie Ciebie miała Kubusala na myśli, ale
          jak chcesz to zawsze może Cię dodac...
          • tygrysiaczek2 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 16:55
            Po pierwsze używam teraz tylko nicku tygrysa. i nie zamierzać zmierzać, jak to
            zrobię to was poinformuję.
            Po drugie cos mi się wydaje, że pani moderator ma jakieś układy z niektórymi i
            nawet jakby ktoś miał 80 nicków to ona to przekazuje pewnym osobom.
            Po trzecie lepiej mieć jeden nick: wiadomo przynajmniej kto jest kim.
            Po piąte polubiłam to forum.
            • tygrysiaczek2 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 16:56
              Po czwarte pozdrawiam wszystkich forumowiczów
            • 18lipcowa Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 17:03
              tygrysiaczek2 napisała:

> Po pierwsze używam teraz tylko nicku tygrysa. i nie zamierzać zmierzać, jak
              to
              > zrobię to was poinformuję.

Nie musisz. Każdy Cię pozna po stylu pisania.

> Po drugie cos mi się wydaje, że pani moderator ma jakieś układy z niektórymi
              i
              > nawet jakby ktoś miał 80 nicków to ona to przekazuje pewnym osobom.

To nie pani moderator, sama się zdradzasz.

> Po trzecie lepiej mieć jeden nick: wiadomo przynajmniej kto jest kim.

> Po piąte polubiłam to forum.

A gdzie po czwarte?
    • czajkax2 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 13:55
      Myśle ze na forum jest jak w zyciu,. Jedni przypadną ci do gustu,inni nie.
      Czasem naprawdę cieżko stwierdzic dlaczego ktoś nam nie pasuje. Może chodzi o
      głupie wypowiedzi niektórych osób, zbyt pochopne przyklejanie etykietek i
      obelg.... Faktem jest że nie mam na razie szczególnych antypatii czy sympatii.
      Ot po prostu na niektórych patrzę z mniejszą lub większą wyrozumiałośćiąsmile
      ------------------------------------------------------
      Nie wolno wstrzymywać gazów! Niewypuszczone unoszą się do mózgu i stąd się
      właśnie biorą posrane pomysły.
    • yenna_m Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 17:00
      z paroletniego pisania na wszelakiej masci forach stwierdzam, że zwykle nie
      lubimy tych, co mają inne niż my poglądy wink

ilosc spraw, na ktore ma ktos zupelnie od nas odmienne spojrzenie jest wprost
      proporcjonalna to stopnia nielubienia tej osoby.

plus do tego dochodzi jeszcze styl w jaki się te poglądy ubiera, ktory ten brak
      sympatii może zwiększać... lub niwelować złe wrażenie wywołane innym niż my
      sami mamy spojrzeniem na świat.
      • yenna_m Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 17:06
        acha, zapomnialam dodac
        zwykle lubimy tych, co nas lubią wink
        • 18lipcowa Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 17:08
          yenna_m napisała:

> acha, zapomnialam dodac
          > zwykle lubimy tych, co nas lubią wink

albo się z nami zgadzają, albo nie lubią tych samych osób, albo wyglądają
          podobnie do nas...
          >
    • marcelino1 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 17:45
      A ja polubiłam właśnie te osoby, z którymi często mam różne zdania i z którymi
      zdarzyło mi się na forum posprzeczać. Muszę przyznać, że w wielu przypadkach,
      za ich przyczyną, spojrzałam na daną sprawę inaczej.
    • zona_mi Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 10.05.05, 19:47
      A mnie bardziej ciekawi dlaczego, jeśli się z kimś pewne osoby nie zgadzają,
      zamiast wyrazić po prostu swoje zdanie, drążą temat, usiłują nakłonić do swoich
      racji i ciągną się kilometrami pyskówki.
      • paulinka32 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 21:48
        No właśnie.
        • zona_mi Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 21:51
          smile
          • babka71 inteligenta odpowiedź!!?? 04.06.05, 21:57
            jak na zona_ mi
            • zona_mi Re: inteligenta odpowiedź!!?? 04.06.05, 22:00
              To nie była żadna odpowiedź, tylko uśmiech do Paulinki bo mnie rozczuliła
              swoim "no właśnie" smile
              • babka71 UPSS 04.06.05, 22:05
          • babka71 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 22:02
            dlatego, że udają tym kim nie są???
            inteligentych
            pozdrawiam sfrustrowane kobietki!!!
            • paulinka32 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 22:06
              Ale ja widzę, że tu jakaś zmowa panuje. Jakoś cicho na forum ostatnio.
              Nieprawdaż? Jakby kogoś brakowało?...
              • zona_mi Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 22:09
                Kogo?
                • paulinka32 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 22:11
                  Nie mam pojęcia.
                  • zona_mi Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 22:14
                    No to teraz mnie rozwaliłaś kompletnie - leżę i kwiczę ze śmiechu.
                    smile))))))))))))))))))))))))
              • anulka.p Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 22:17
                Za to zupełnie nagle pojawił się zupełnie "nowa" osoba, za to jakże dobrze
                zorientowana w forumowych sprawach o nicku paulinka32. Popatrz pani, jaka
                niespodziankasmile
                • paulinka32 Re: czemu niektórych osób nie lubi się na forum? 04.06.05, 22:18
                  dlaczego dobrze zorientowana?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka