Dodaj do ulubionych

Widziłyście co zrobił Cimoszewicz?? Brawo!!

• sowa_hu_hu ps 12.07.05, 09:03
      prawda jest taka że gdybyś nie wiedziała że napisał to mój facet to byś
      siedziała przez cały czas z zamkniętą jadaczką... bo nie potrafisz podjąc tematu...
      niestety dyplom do niczego ci sie nie przydaje... słoma z butów...
      najlepszy przykład że zaczełaś sie przywalac o rok studiów... a nie potrafisz po
      prostu dyskutowac z mądrym człowiekiem...
      jedyne co to odpowiadasz na moje i innych pyskówki...

więc nie wciskaj mi kitu ze wczoraj siedziałas i ze spokojem to wszystko
      czytałas nic sie nie oddzywając - po prostu nie masz argumentów...
      dopiero kiedy napisałam ze to mój facet od razu sie przywaliłaś - szkoda tylko
      że nie na temat...

jacy ludzie "kończą" to prawo... i dziwić sie że taki burdel w naszym kraju...

moim zdaniem jesteś żenująca i jako prawnik i jako kobieta - nie wiem jaką
      jestes matką ale nie podejrzewam zebyś w tej materii była lepsza...

pa
      • michiko może cos konstruktywnego napiszesz a nie tylko 12.07.05, 09:05
        piszesz o kims ze jest cham, głupi, kretyn , denny itd.???
        Może coś konstruktywnego, przecież jesteś taka mądra inteligentna a reszta to
        chołota z naciskiem na "ch", głupki i różne inne indywidua. Więc jesli cała
        reszta to nic nie warte zbiorowisko to po co wdajesz się w dyskusję i teraz to
        ty plujesz jadem.
        oj sowa sowa
        • sowa_hu_hu Re: może cos konstruktywnego napiszesz a nie tylk 12.07.05, 09:55
          z tobą nie mozna rozmawiac konstruktywnie...
          chcialam z resztą przypomniec ze to ty ze mną zaczełas wiec skąd teraz to
          zdziwienie...?

ja o sobie nie mówie że jestem mądra i inteligentna - nie wiem czy zauwazyłaś
          ale to ty cały czas chwalisz sie swoim dyplomem a mnie wytykasz na którym roku
          studiów jestem i jak to starsznie duzo mi zostało do zakończenia...

a w dyskusje sie wdaje z tego samego powodu co ty i kazdy inny - to chyba
          logiczne - więc nie zadawaj tak durnych pytań...

ps. zwróć uwage że jak do tej pory ty równiez nie napisałas nic konstruktywnego...
          ja to co innego - przecież studiów nie mam... ale ty , pani prawnik żeby nie
          umiała sie wypowiedzieć na tematy polityczno-historyczne - wstyd...

nowa kolekcja letnia
          www.heymama.pl/lato

www.heymama.pl
          • michiko sowa czy dla ciebie jest jakaś rzecz, która nie 12.07.05, 09:59
            jest durna, głupia itd?? mam wrażenie ze nie widzisz nic poza negatywami
            dookoła sibie.
            • anulka.p Do Sowy 12.07.05, 11:21
              Sowo, a może byś spróbowała zaprzestać "dyskusji" z Michoko? Widzisz, że to nie
              ma sensu, a każdy Twoja proba jakiegoś argumentowania odbija się jak od ściany.
              Po co masz sobie nerwy szargać? Nie warto.
              • sowa_hu_hu Re: Do Sowy 12.07.05, 12:57
                obiecuje że spróbuje smile

pozdrowionka
            • sowa_hu_hu Re: sowa czy dla ciebie jest jakaś rzecz, która n 12.07.05, 12:55
              poza tobą jest mnóstwo takich rzeczy...

widze ze już ci sie gadka kompletnie wyczerpała...
    • agmusz Sowa gratuluję faceta 12.07.05, 11:22
      a już myslałam, że to mój napisał. Poglądy mają identycznesmile
      Buźka i
      • sowa_hu_hu agmusz 12.07.05, 12:57
        hihih smile to fajnie - mieliby ci nasi faceci o czym rozmawiać...
        • agmusz do Sówki 12.07.05, 20:15
          oj mieliby, mielismile, bo Twój chyba też lubi UPRsmile
          Jak ma ochotę dr Kilder zerknąć na www.upr.lublin.pl- to dzieło mojego mężasmile
          to zapraszamy i
    • g0sik Sowa 12.07.05, 11:44
      Tylko dlaczego on się nie pochwalił ani razu, że jest Twoim facetem, a Ty to
      podkreślasz w kilku postach? Boisz się, że nikt nie uwierzy że możesz mieć tak
      inteligentnego faceta?

• sowa_hu_hu Re: Sowa 12.07.05, 12:53

ja niczego nie podkreślałam - pisałam to w tym sensie ze gdyby michiko nie
        wiedziała ze to mój facet to by sie nie odezwała bo nie ma argumentów...
        natomiast kiedy napisałam ze jest moim facetem to zaczeła sie czepiać i wyciągac
        sprawy z upełnie innej beczki...

ale jesli tego nie rozumiesz , ok...

moze nawet być że nie jest moim facetem , tak tylko napisałam zeby było że mam
        inteligentnego chłopa , - bo mój to tak naprawde siedzi teraz przed tv i chleje
        piwsko...

pozdrawiam
        • gugusiaczek Cimoszewicz nie jest bez skazy,jak to polityk.... 22.07.05, 11:40
          Widze dziewczyny zw wiekszosc z Was nie ma co robic w domu czy w pracy,z nudow
          piszecie bzdury i obrzucacie sie....WSTYD
          W naszym kraju coraz bardziej sa popularne slowne przechychanki,wspolczuje Nam
          wszystkim....to koszmar jak mozemy byc okropni dla innych
          • sowa_hu_hu Re: Cimoszewicz nie jest bez skazy,jak to polityk 25.07.05, 09:19
            dziękuje ale nie uważam sie za okropną...
            ludzi traktuje z szacunkiem - tych którzy na to zaslugują - ale jeśli ktoś
            pierwszy na mnie luje bez powodu to mam prawo sie bronić...

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka