goniag33 20.07.05, 19:16 Jestescie tu?Jak sobie radzicie z szarym zyciem? Czy jest wam czasem tak ciezko,ze wyc sie chce?Jak radzicie sobie z wychowaniem dzieci?Co robicie aby nie czuly tak bardzo braku taty w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9931 Re: zony trakerow 20.07.05, 19:49 Mój mąż jeszcze nie jest trakerem, ale niedługo nim będzie i wydaje mi się że czeka mnie ciężkie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: zony trakerow 20.07.05, 20:32 Nie chce cie straszyc, ale niestety bardzo ciezkie.Niektore kobiety tego nie wytrzymuja.Zapewniam cie jednak,ze mozna.Ja zyje tak juz 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: zony trakerow 21.07.05, 16:09 Mój mąż jest w domu tylko na noc, więc jestem przyzwyczajona do jego nieobecności, ale jest na miejscu i to jest duży plus. Twój na pewno wyjeżdza w dłuższe trasy wyobrażam sobie jak to ciężko, ale myślę że podołam. Jest zmuszony zmienić pracę za względów finansowych bo jego obecna praca jest nędznie płatna. A czy Ty pracujesz, bo ja tak i trochę się martwie jak wszystkiemu podołam, mam dwoje dzieci. Dotychczas maż dużo mi pomagał - zawoził, odbierał dzieci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: zony trakerow 21.07.05, 16:32 Asiu mam dla Ciebie niezbyt dobre wiesci,bo jesli Twoj maz bedzie w trasie tak jak moj (wyjazd na conajmniej tydzien,w domu czesto spedza tylko wieczor i noc) to nie radze ci liczyc na jego pomoc.Wszystko bedzie na Twojej glowie.Ja tez mam dwojke dzieci-corka 9 lat i synek 2 latka.Na szczescie mam prawo jazdy i to mnie ratuje,bo nie wyobrazam sobie jak dala bym sobie rade bez samochodu,bo do zwyklych domowych obowiazkow dochodzi jeszcze wozenie meza do i z pracy-w jedna strone ok.120 km.Zapewniam Cie jednak ,ze mozna sobie wszystko poukladac i slaba plec daje sobie rade! Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: zony trakerow 21.07.05, 19:00 Dzięki ale myślę że dam rade, muszę... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: zony trakerow 22.07.05, 07:52 No pewnie ,ze dasz rade!Nie mam co do tego zadnych watpliwosci po prostu tylko czasem bedzie ciezj niz zwykle,ale masz za soba dwa porody no to Cie moze przestraszyc?Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: zony trakerow 22.07.05, 15:26 Ale chyba zgodzisz się ze mną że te wyjazdy mają też swoje plusy...zwłaszcza powroty muszą być miłe Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: zony trakerow 22.07.05, 16:32 Co tu duzo mowic,Kochana,BARDZO mile.Jak facet wraca steskniony do domu to mu nawet nie przeszkadza,ze prowadzil przez pare tysiecy kilometrow...Juz nie moge sie doczekac powrotu mojego kierowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: zony trakerow cd re: asia 21.07.05, 16:35 Zapomialam dodac,ze nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś