Dodaj do ulubionych

zony trakerow

20.07.05, 19:16
Jestescie tu?Jak sobie radzicie z szarym zyciem? Czy jest wam czasem tak
ciezko,ze wyc sie chce?Jak radzicie sobie z wychowaniem dzieci?Co robicie aby
nie czuly tak bardzo braku taty w domu?
Obserwuj wątek
    • asia9931 Re: zony trakerow 20.07.05, 19:49
      Mój mąż jeszcze nie jest trakerem, ale niedługo nim będzie i wydaje mi się że
      czeka mnie ciężkie życie.
      • goniag33 Re: zony trakerow 20.07.05, 20:32
        Nie chce cie straszyc, ale niestety bardzo ciezkie.Niektore kobiety tego nie
        wytrzymuja.Zapewniam cie jednak,ze mozna.Ja zyje tak juz 12 lat.
        • asia9931 Re: zony trakerow 21.07.05, 16:09
          Mój mąż jest w domu tylko na noc, więc jestem przyzwyczajona do jego
          nieobecności, ale jest na miejscu i to jest duży plus.
          Twój na pewno wyjeżdza w dłuższe trasy wyobrażam sobie jak to ciężko, ale myślę
          że podołam.
          Jest zmuszony zmienić pracę za względów finansowych bo jego obecna praca jest
          nędznie płatna.
          A czy Ty pracujesz, bo ja tak i trochę się martwie jak wszystkiemu podołam, mam
          dwoje dzieci. Dotychczas maż dużo mi pomagał - zawoził, odbierał dzieci itp.
          • goniag33 Re: zony trakerow 21.07.05, 16:32
            Asiu mam dla Ciebie niezbyt dobre wiesci,bo jesli Twoj maz bedzie w trasie tak
            jak moj (wyjazd na conajmniej tydzien,w domu czesto spedza tylko wieczor i noc)
            to nie radze ci liczyc na jego pomoc.Wszystko bedzie na Twojej glowie.Ja tez
            mam dwojke dzieci-corka 9 lat i synek 2 latka.Na szczescie mam prawo jazdy i to
            mnie ratuje,bo nie wyobrazam sobie jak dala bym sobie rade bez samochodu,bo do
            zwyklych domowych obowiazkow dochodzi jeszcze wozenie meza do i z pracy-w jedna
            strone ok.120 km.Zapewniam Cie jednak ,ze mozna sobie wszystko poukladac i
            slaba plec daje sobie rade!
            • asia9931 Re: zony trakerow 21.07.05, 19:00
              Dzięki ale myślę że dam rade, muszę...
              Pozdr.
              • goniag33 Re: zony trakerow 22.07.05, 07:52
                No pewnie ,ze dasz rade!Nie mam co do tego zadnych watpliwosci po prostu tylko
                czasem bedzie ciezj niz zwykle,ale masz za soba dwa porody no to Cie moze
                przestraszyc?Pozdrawiam i powodzenia.
                • asia9931 Re: zony trakerow 22.07.05, 15:26
                  Ale chyba zgodzisz się ze mną że te wyjazdy mają też swoje plusy...zwłaszcza
                  powroty muszą być miłe wink
                  • goniag33 Re: zony trakerow 22.07.05, 16:32
                    Co tu duzo mowic,Kochana,BARDZO mile.Jak facet wraca steskniony do domu to mu
                    nawet nie przeszkadza,ze prowadzil przez pare tysiecy kilometrow...Juz nie moge
                    sie doczekac powrotu mojego kierowcy...
          • goniag33 Re: zony trakerow cd re: asia 21.07.05, 16:35
            Zapomialam dodac,ze nie pracuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka