sowa_hu_hu 08.09.05, 15:18 ja uwielbiam reklamy PLUSA z kabaretem MUMIO w roli głównej - nigdy mi sie nie nudzą poprostu rewelacja... natomiast reklamy ery i idei są do bani... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia111 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 15:21 no to chyba nie widziałaś reklam proszków do prania.....jak przyjaciółki w kinie wymieniają sie proszkami do prania... Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 15:25 Mi podobała się reklamau LOT-u.Kobieta na hustawce.Piękna muzyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 15:25 No tak, Mumio moge ogladac. Super pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 15:28 plus miał zawsze wspaniałe reklamy, a teraz udowodnili że maja najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 15:30 Piwo Miller a podkład muzyczny do tej reklamy fantastic cat Tako Minekawa to hit wszechczasów Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 16:40 A ja uwielbiam rekalmę Fanty i Tą laskę z oczami łani, która daje... ale po pysku facetowi Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 17:08 Mumio, wszystkie reklamy Peugeota (wstydzące się samochody itd.), Kinder Bueno (nie tylko dla dzieci),reklama Żywca ("prawie jak król...") generalnie uwielbiam oglądać reklamy! Jak mi się coś przypomni jeszcze to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 18:55 Podobaly mi sie reklamy Tchibo (ale nie wiem, czy jeszcze "graja") Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 19:11 Kinder Bueno, a ostatnio reklama Dog in the Fog. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 19:49 Mam orgazm gdy widzę "przezesa" z reklamy plusa (tego z nadgodzinami , sprzątaczka też jest niczego sobie, mniammmm Odpowiedz Link Zgłoś
tagzuto Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 21:39 Ja najbardziej lubię reklamę Lotto!!!!!!!!!! Marzy mi sie taka scenka w moim wykonaniu, chociaz nie pracuje. Tagzuto Odpowiedz Link Zgłoś
jobeel Re: macie swoja ulubioną reklame??? 08.09.05, 21:53 LOTTO jest naj naj naj! Zawsze to oglądam, jakbym widziała to pierwszy raz :- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 07:13 A ja uwielbiam reklamę peugeota, pamiętacie tego gościa ze słoniem? DObre, wyklepał sobie 206!!! i pojechał na imprezkę z kolegami! Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia peugeot 09.09.05, 15:35 ja tez tez lubie i z tego samego cyklu, jak idzie kobieta piekna ulica i jakis grat tak sie w sobie zbiera i na ten jeden moment staje sie peugeotem... piekne Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 08:34 MI TO LOTTO! - Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 08:42 Plus!!!!! i lotto za punentę - zawsze sobie powtarzam swoje nazwisko tez na K ... i widze zbaraniałą minę szefa .. mój scenariusz po wygraniu SZÓSTKI, to wysłanie z domu faxa do pracy "ŻEGNAM" Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 nie znoszę reklam 09.09.05, 08:51 gęsiej skórki dostaję i rozstroju nerwowego. właśnie miałam pytac na forum co takiego jest w tym mumio,że się wszyscy zachwycają.może tylko niektóre środowiska ,ja tego nie jarzę zupełnie.i osobiscie tez nikogo nie znam co by się zachwycał. no ale wyjątki są.teraz to mi to lotto;durex i pewnie jeszcze coś ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 08:51 Acha, i jeszcze uwielbiam reklamę Nutelli,a wczoraj dojrzałam nowe reklamy Huggies (np. pozycja nr 6: banan). O reklamach mogłabym paplać bez końca! A żeby było jasne, TV oglądam max. godzinę dziennie (reklamy zazwyczaj, hehe). Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 09:37 dla mnie: Peugeot 206 ze słoniem, kit-e-kat (obie wersje), plus oczywiscie no i dog in the fog Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 09:43 Plusa wszystkie oczywiście Poza tym lubiłam reklamę Ery z samotnym gostkiem na plaży ("teraz sobie pofantazjujesz"). Obecnie podoba mi się reklama Heinekena z Jennifer Aniston Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 15:34 "). Obecnie podoba mi się reklama > Heinekena z Jennifer Aniston Mi też. Głupi ten ciołek B.Pitt, że ją zostawił. Lubię też reklamę Plusa i Żywca ("prawie robi dużą różnicę") Idea z tym profesorkiem co robi wykład o groszu Heya, ostatnio jeszcze lepsza z udziałem Fronczewskiego i wiele innych. Jak sobie przypomnę to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 10:31 Tak musze sie z Toba zgodzic. Mumio sa super, ale generalnie nie zwracam na reklamy wiekszej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdak5 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 11:06 A moja ulubiona to reklama lotto. Uwielbiam minę tego szefa i to jak przewraca oczami..... Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 12:36 Mumio jak najbardziej - zawsze się tak samo śmieję, chociaż znam na pamięć. A czy ktoś pamięta reklamy Renault Clio MTV (tak mniej więcej sprzed pięciu lat)? Z gościem, który zmiatał w przydrożnym barze? To dopiero był majstersztyk... Uwielbiam też reklamy, w których muzyka ma znacznenie tak samo duże, jak obraz. Czyli: Kinder Bueno, Renault Scenic (chyba) na księżycu, reklama Plusa z cudnym kawałkiem Inxs. Więcej reklam nie pamiętam. Ale je uwielbiam - pod warunkiem, że są dowcipne, lekkie i z dystansem do produktu, który mają zachwalać. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksaa1 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 12:37 Ja również lubię reklamy Plusa. Są rewelacyjne. No i "Czerwony Kapturek" Heyah Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Moja Oleńka uwielbia reklamy;) 09.09.05, 13:36 a szczególnie reklamę Samych swoich i wszystkie z dziećmi. Denerwują ją przerwy między reklamami (filmy, seriale i programy informacyjne). A ja generalnie nie lubię reklam, z wyjątkiem reklam Plusa z kabaretem "Mumio" w roli głównej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 IMG Banku - nie wiem czemu. 09.09.05, 13:43 te stópki + muzyka. Oraz ta reklama, gdzie gościu najpierw zjeżdża i kupuje jakąś zgrzewkę napoju i wraca podjeżdżając - ale sie nie męczy. I głos mówi: Naturalnie proste. Oraz ostatnio (wczesniej Heineken)reklama piwa Beck. Żywiec. Ogólnie lubie reklamy piwa Odpowiedz Link Zgłoś
tola46 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 09.09.05, 15:12 mumio są super,a kiedyś była też taka reklama red bull, w której na gościa narobił ptak a potem facet ptakowi oddał)), oprócz tego nowa durex-easy on Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 12.09.05, 09:46 Obok PLUSA - "prawie" Żywiec ))) ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 12.09.05, 09:56 o czym wy piszecie???? kojarze tylko reklame peugeota ze sloniem... Odpowiedz Link Zgłoś
ika20031 Re: macie swoja ulubioną reklame??? 12.09.05, 09:59 ja uwielbiam reklamy PLUSA z kabaretem MUMIO w roli głównej - nigdy mi sie nie > nudzą poprostu rewelacja... Ja też Odpowiedz Link Zgłoś