Dodaj do ulubionych

tesknie za synkiem :((

03.05.06, 22:00
nie widzialam go dopiero 4 godziny a juz tesknie sad( pojechal z tatusiem na dzialke, a wracaja dopiero w niedziele, cieszylam sie ze odpoczne, bede miala czas tylko dla siebie, luz blues....nadal tak czuje ale tez czuje ze jest mi smutno, poplakuje sobie w kaciku i chce aby juz wrocili....dziewczyny czy ja jestem jakas porabana czy co? wink
Obserwuj wątek
    • syla113 Re: tesknie za synkiem :(( 03.05.06, 22:04
      mam to samo , ale pomysl ze naprawde nalezy ci sie odpoczynek a synek jest z
      tata i im tez to potrzebne , pobeda razem.
      ciesz sie wolnoscia wez kapiel w piance zjedz cos pysznego i planuj sobie te
      dni
      • shady27 Re: tesknie za synkiem :(( 03.05.06, 22:05
        no wlasnie to zamierzam zrobic, cieszyc sie wolnoscia, isc na spacer do parku uwalic sie pod drzewem i olewac wszystko...dobrze ze wiem ze maz zajmie sie synkiem rownie dobrze jak ja
    • elza78 Re: tesknie za synkiem :(( 03.05.06, 22:50
      ja tam jestemegoistyczna beznadziejna wyrodna matka i jak pojechalam na weekend
      bez dziecka z mezem to wcale nie tesknilam, moze to dlatego ze mialam co
      robic smile i czas szybko zlecial
      • shady27 Re: tesknie za synkiem :(( 03.05.06, 23:02
        hehehe no ja tez jestem wyrodna i cieszylam sie ze wreszcie w cholere pojada a jak przyszlo co do czego to zaczynam plakac ze ich nie ma...ale jutro nie bede miala czasu o tym myslec bo mam fuuulll rzeczy do zrobienia smile
        • elza78 Re: tesknie za synkiem :(( 04.05.06, 10:59
          no to shady zamiast sie uzalac nad soba popatrz sobie na zdjecie synka i
          korzystaj z wolnych chwil smile
    • gacusia1 Re: tesknie za synkiem :(( 04.05.06, 00:32
      Jak ja Ci zazdroszcze...Tez musze sie wyzalic ale pewnie napisze osobny watek...
      • zuzanna56 Re: tesknie za synkiem :(( 04.05.06, 08:00
        Mam to samo. Jakoś moje dzieci nigdy u nikogo nie zostawały na dłużej niż parę
        godzin. Ja nie widziałam potrzeby i one też nie. Kiedys musiałam wyjechac z
        związku z pracą na tydzień ale wtedy zostały z tatą. Było mi ciężko.

Ale w lecie mamy rocznicę ślubu i wyjeżdżamy z mężem na cztery dni. Po raz
        pierwszy od lat bez dzieci...
    • petto [...] 04.05.06, 08:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • superslaw Re: tesknie za synkiem :(( 04.05.06, 08:16
        a ja cie kurcze rozumiem..ja mam to samo..czasem mam
        dosć córki ale jak jej nie ma to tesknie...za moim
        mężem tez..raz pojechałam na wczasy bez niego to
        codziennie wyłam...
    • shady27 juz mi przeszla tesknota :) 04.05.06, 11:03
      juz jest ok....dzis dzwonil maz i mowil ze wszystko ok, uslyszalam synka jak dziamie do telefonu i sadzac po jego "daganiu" ma dobry humorek smile wiec i ja tez...
      • koka04 Re: juz mi przeszla tesknota :) 04.05.06, 12:21
        A najlepiej włącz tv i daj się zaprosić na herbatkę do Bukietowej albo ja k
        wolisz na piwko do Powolniaka ;O)
        • shady27 Re: juz mi przeszla tesknota :) 04.05.06, 12:27
          hahahaha.....a wiesz ze wlasnie ogladam Hiacynte??? mam nagrana na video i zasmiewam sie do lez smile) i pije kawke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka