gosia1510 17.05.06, 11:45 Hey dziewczyny!! Mam pytanko. Jak wygląda wasze życie towarzyskie? Czy mino tego, że macie dziecko chodzicie na dyskoteki, imprezy? Znajdujecie na to czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka009 Re: impreza 17.05.06, 12:35 My organizujemy zazwyczaj cos u nas Adas zadowolony bo goscie On idziespac - my sie nie martwimy a ze maly przyzwyczajony do halasiku to nicmu nie przeszkadza a i potanczyc mozna..A tak sami to nie...Nie chce mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
fiabei Re: impreza 17.05.06, 13:19 Ja bym poszla gdzieś, ale szkoda Małej zostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: impreza 17.05.06, 21:27 eee, jakby sie cos trafilo ciekawego to bym poszla- ale nie bylo okazji jak cos to rodzice zostana z malutka. teraz jest juz tez na tyle duza ze moge ja spokojnie ze soba zabrac- a teraz na miescie otwieraja ogrodki i mozna nawet na piwko pojsc z klasa na rpzyklad poza tym wlasnie na spacerach spotykam sie z ludzmi i naprawde niczego mi nie brak Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: impreza 18.05.06, 21:31 czasmi prosimy teściową żeby przyjechała do nas i zajęła się dziećmi a my idzimy do kina, albo do knajpy )) Odpowiedz Link Zgłoś