jatka71 13.08.06, 22:23 Chciałabym pójć do wróżki, generalnie nie wiem czy jest po co, ale raz przez przypadek ejdna babka podpowiedziała mi co nieco i miała rację. Czy była któraś z Was u wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chmurka_257 Re: Czy wierzycie we wróżby? 13.08.06, 22:25 jasne ze bylam i jak narazie wszysko sie sprawdza.z mila checia jeszcze bym poszla) Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: Czy wierzycie we wróżby? 13.08.06, 22:35 Ja też bym poszła.Generalnie bardzo lubię wszelkie przepowiednie,stawianie tarota - coś w tym jest.Hitem nr jeden dla mnie była przepowiednia tarota o mojej ciąży.Udało się po latach walki o dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 honi_29 13.08.06, 22:42 a wiesz ze mi wrozka tez przepowiedziala ze najpierw bede miala coreczke adoptowana a pozniej urodze sama druga corke narazie to pierwsze sie sprawdzilo teraz czekam na ta druga) Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: honi_29 13.08.06, 22:50 Chmurko to zmykaj się przytulać Powodzenia,trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: honi_29 13.08.06, 22:53 he he moj malzonek juz spi bo jutro jedziemy na urlop wiec musimy wczesnie rano wstac ,no ale za to na wczasach przytulanko obowiazkowe moze cos z tego wyjdzie,podobno zmiana klimatu dobrze robi na nieplodnoscdzieki za kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Czy wierzycie we wróżby? 13.08.06, 22:53 hehe ja bylam kiedys z kolezanka u tarocistki ktora nastreczyla mi inna kolezanka. Poszlam zaplacilam ze dwie stowy. i tak: dowiedzialam sie ze dobrze wybralam droge zawodowa, ale zle faceta. mam miec 3 mezow i 3 dzieci (poki co jestem z tym zlym i nie mam dzieci) mam zyc dlugo ponad 90 lat o zgrozo. Wielkiej kasy nigdy nie zarobie ale nie bedzie zle. Wywrozyla mi takze dzialanosc artystyczna co ja wysmialam, bo taka ze mnei artystka jak z koziej dupy traba) No a ona na to ze nie bede malowac tylko pisac hehe. Ale nie teraz tylko duzo pozniej. Powiedziala mi takze ze otre sie o Nobla. I to jedyny pewnik poki co) Kiedys wyjechalam na staz do Stanow i poznalam Murzynke. I ona miala meza. Poznalam go na jakiejs imprezie. Mial na imie Nobel hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 06:45 Gusla,bzdury i brednie.Jatka,lepiej kup sobie jakis ciuszek albo ciastko,zamiast dotowac jakas oszustke. A na marginesie-jezeli jestes wierzaca,to napominam,iz jest to grzech! "Nie bedziecie sie zwracac do wywolywaczy duchow ani do wrozbitow.Nie wypytujcie ich,bo staniecie sie przez nich nieczystymi."(III Mojz.19:31) Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 07:17 Tak, jak miałam 17 lat na ulicy zaczepiła mnie Cyganka. Nie bardzo chciało mi sie wierzyc bo scenariusz jak z bajki... Trudno uwierzyć ale prawie wszystko sie sprawdziło. Za to iedy sama mam jakiś poważny dylemat stawiam Tarota. Też sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 08:09 wierze i z checia sie wybiore do wrozki nawet ostatnio rozmawialam z kolezanka na ten temat, ona byla 3 razy u wrozki (wszystko sie sprawdzilo)- te zle tez!!!! (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 08:20 wierze kurde, i dlatego nigdy wiecej sie nie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
bea_bak1 Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 11:42 Wierzę i nie pójde. Mojej Mamie wróżyła Cyganka, wszystko sie sprawdziło, Jej śmierć - niestety też. Była moje cioteczna siostra - sprawdziło się co do joty, ale raczej były top dobre wróżby Ja osobiście nie chce znać przyszłości, wierzę w co komu pisane, ale i nie potępiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 11:54 Moja mama poszła kiedyś do wróżki, chciałam jej to wypersfadować, bo po co na głupoty pieniądze wydawać no ale w małych miejscowościach wróżki tanie (30zł) więc ten argument odpadł. Prawie wszystko się sprawdziło, niestety to złe też. Wróżka powiedziała też o naszej ówczesnej rodzinnej sytuacji. Aha, nie była to wróżka z tej samej miejscowości, co my. Odpowiedz Link Zgłoś
kartka1 Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 12:08 moja koleżanka chodzi i też wszystko jej się sprawdza, ja bym poszła z chęcią, ale czuję ,że postąpiłabym wbrew swoim zasadom , więc póki co się nie wybieram, poza tym myślę, że jak się usłyszy coś złego to można się tym sugerować i prowadzić swoje życie właśnie w tą stronę, więc może lepiej nie wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Zawsz mnie zastanawialo ... 14.08.06, 12:32 jak osoby wierzace (w tym przypadku katolicy) moga wierzyc we wrozby itp. Czy mysla sobie ze wrozka to ktos kto od Boga dostal licencje na patrzenie sobie "w karty" ? Czy oni sa jakimis wybrancami Boga aby przekazywac ludzia jego wyroki ? A to dlaczego ksieza czy zakonnice , ktorzy maja tak bliski kontakt z Bogiem (powolanie) nie imaja sie wrozbiarstwem ? Czy ktos mi to moze wytlumaczyc ? Jak wiara w Boga ma sie do wiary we wrozby ? Czy to nie jakies rozdwojenie jazni ? Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Zawsz mnie zastanawialo ... 14.08.06, 12:33 nie wiem, ale czy tu ktoś z osób wierzących we wróżby mówił że jest katolikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Zawsz mnie zastanawialo ... 14.08.06, 12:54 No, znaczy sie z calym szacunkiem, ale ksieza i zakonnice w ogolnosci, jako grupa, to akurat nie maja ani odrobine blizszego kontaktu z Bogiem, niz swieccy. Powolanie do swietosci jest powszechne, i naucza sie o tym w Kosciele od jakiegos czasu raczej jednoznacznie. Ale fakt, ze byc moze ksieza i zakonnicie przyswoili sobie info, ktore wielkanocnym katolikom istotnie sie jakos do swiadomosci slabo przedziera - wiara we wrozby jest grzechem. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 12:36 hehe przeciez od zawsze wiadomo ze zabobon i ciemnota siwecily triumf wiec coz w tym dziwnego? a jesli ludzie wrozki traktuja jak rozrywke a nie wyrocznie to co w tym zlego?? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ale wiekszosc nie traktuje jak rozrywke 14.08.06, 13:18 nie zdaja sobie sprawy jak dalece moze siegac psychomanipuacja nawet w wydaniu "wiejskiej baby"- ciemnej i ograniczonej wydawaloby sie. Nie wdajac sie w zbyt wiele osobistych szczegolow powim tylko, ze ja wiare we wrozki i korzystanie z ich "uslug" przyplacilam kliniczna depresja...A na kozetce u pani psychoerapeutki dowiedzialsm sie, ze wielu pacjentow trafia do niej w nastepstwie zlozenia odpowiedzialnosci za swoje zycie w rece "magikow". Jak ktos chce cos wiecej sie dowiedziec prosze na priva. w kazdym razie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 13:22 ja nie wierze w nic czego nie da sie dotknac ewentualnie logicznie wytlumaczyc... I bardzo mi z tym zle... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 14:58 ja bylam 3 razy - sprawdzilo sie... Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 19:55 nie wierzę, bo to bzdury raz moja Mama była u wróżki, pytała głównie o mnie- nic się nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Czy wierzycie we wróżby? 14.08.06, 20:49 Miast opowiadac jakie to fajne i jak sie sprawdza,przeczytajcie sobie to: www.kulty.info/art/621 Odpowiedz Link Zgłoś