mama_olgi 02.03.04, 16:58 witajcie drogie mamy z Krakowa, jestem mamą Olgi, która 01.03.2004 skończyła 8m i chciałą się z wami przywitać i was serdecznie pozdrowić i kolegów i koleżanki, pozdrawiamy was gorąco Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimama Re: Olga chciała się przywitać:)) 16.04.04, 14:12 Hej, mamo_olgi. Ja też mam małą Olgę w domu (teraz 14,5 mies.). Tylko, że moja Olga jest blondynką (potem pewnie ściemnieje). Czy Twoja Olga to też taki charakterek? Coś mi się wydaje, że tak (widziałam zdjęcia - bardzo fajne). Olgi chyba tak mają. My mieszkamy w śródmieściu, a Wy? Pozdrawiamy gorąco Aśka z Olunią Odpowiedz Link
cheerio Re: Olga chciała się przywitać:)) 17.04.04, 20:27 Witaj :-) Moja Ala jest tylko troszkę starsza (26.06.2003) niż Twoje małe cudo - oj będziesz się musiała od zięciów odganiać ... pozdrawiam cieplutko, cheerio Odpowiedz Link
Gość: mama_olgi Re: Olga chciała się przywitać:)) IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 29.04.04, 12:59 to prawda Olgi to charakterne dziewczynki.01.05.moja niunia kończy 10m i teraz nic tylko chce chodzić, już mi kręgosłup nie wytrzymuje, nie mówiąc o tym, że jak ja chce coś zrobić np. przygotować się do wyjścia do pracy i posadzę ją na chwilę to zaraz w płacz.Bardzo dziękuję za miłe słowa i za odzew, pozdrawiamy was gorąco:)) Ania z Olgą Odpowiedz Link
a_nia2 Re: Olga chciała się przywitać:)) 24.05.04, 10:12 W takim razie my też się przywitamy:) Moja Olga ma właśnie 14,5 miesiąca. Też jest osóbką z wyrazistym charakterkiem i własnym zdaniem na każdy temat ;) Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
mama_olgi Re: do a_nia2 07.06.04, 16:47 Moja Olga jest młodsza od twojej o 3,5 m.:)) I popatrz co za zrządzenie losu mamy córeczki o tych samych imionach i ich mamy też noszą takie same imiona:))) Aniu gdzie mieszkacie??w którym rejonie Krakowa?? pzdr Ania Odpowiedz Link