zielonooka 16.05.10, 17:02 że forum znów ożyło. Bo ostatnio było już tylko tablicą ogłoszeń, gdzie jakie imprezy itp. Oby tak dalej... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mecum_1 Re: Cieszę się... 17.05.10, 14:28 ja też się cieszę , że forum jakoś żyje:) bardzo się ucieszyłam, gdy zobaczyłam aktywny wątek "czy są tu mamy w ciąży"- pomyślałam, że w końcu ktoś tu ze sobą rozmawia:)Nawet chciałam wam to napisać, ale jakoś zapomniało mi się. Od dłuższego czasu kusi mnie, żeby sprawdzić ile osób tu dziennie wchodzi - czy tu w ogóle ktoś bywa i chyba założę taki wątek - Kto tu był dzisiaj? (tak dla rozeznania)- co wy na to? pozdrawiam Mamy:) Asia Odpowiedz Link
zielonooka Re: Cieszę się... 17.05.10, 14:44 Niezły pomysł, chociaż ja ostatnio zaglądam sporadycznie z doskoku, bo mam w domu 3 latkę i 2miesięczniaka, także na brak zajęć nie narzekam;) ale zagladać zaglądam tu zawsze z nadzieją, że coś nowego jednak znajdę o prócz tego, że tam są jakieś zajecia, a gdzie i indziej też są ale w innym terminie... sama tez oczywista będę się udzielać dzielnie :) przynajmneij się postaram :) Odpowiedz Link
zielonooka Re: Cieszę się... 17.05.10, 14:50 ... i delikatny dopisek... :D Nie żebym miała coś przeciwko tym ogłoszeniom, bo fajnie, że się coś dzieje i pewnie gdy się lepiej się zorganizuję, też na jakimś spotkaniu się zjawię, ale... fajnie jak coś poza tym dzieje się na forum :) To mówiłam ja, Asia :) nie, Jarząbek Wiesław Odpowiedz Link
maggdi2 Re: Cieszę się... 18.05.10, 11:01 A ja jestem tu nowa i cieszy mnie, że w ogóle takie forum jest :) Odpowiedz Link
mikkator Re: Cieszę się... 18.05.10, 11:23 zielonooka musisz założyć wątek..." niemowlę" albo "małe dziecko" :-)) na pewno inne mamy przyłączą się do wymiany doświadczeń o dzieciaczkach ja jeszcze nie mogę dopiero bym dołączyła w czerwcu:-)) Pozdrawiam Torunianki i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
zielonooka a może wątek... 22.05.10, 21:07 JAK NIE ZWARIOWAĆ Z 2 DZIECI ;) jak któraś wie, to niech powie, bo ja czasem już wymiękam... :) Odpowiedz Link
anna7774 Re: a może wątek... 23.05.10, 20:05 anna7774 napisała: > Ja to czesto w 1 wymiekam... :) Miało byc z! Z Jak widac juz wymieklam!! Odpowiedz Link
mikkator Re: a może wątek... 24.05.10, 11:54 ja to się cieszę, że jak urodzę to jedno jeszcze będzie chodziło do żłobka będę miała do 16 czas tylko dla malucha. Później już będzie tatuś:-) Odpowiedz Link
mikkator tak się wszyscy cieszyli..................... 06.10.10, 20:42 i co znów nikt tu nie zagląda, albo zagląda i nic nie pisze, znowu wieje nudą..... szkoda Odpowiedz Link
kasiula2004 Re: tak się wszyscy cieszyli..................... 07.10.10, 21:38 no mnie troszke nie było ale juz jestem i bede zagladac i pisac Odpowiedz Link
mazajac Re: tak się wszyscy cieszyli..................... 08.10.10, 09:15 ja jestem cały czas, ale z kim mam pisać sama ze sobą....? Odpowiedz Link
patrilla Re: Cieszę się... 15.10.10, 15:54 ja zaglądam, ale ruchu szalonego tutaj nie ma ;) Odpowiedz Link