Dodaj do ulubionych

nisko brzuszek

IP: *.* 22.05.01, 14:13
dziewczyny ratujcie mnie bo już nie mogę,czekam na ten brzuch już 16 tygodni a on jest tylko lekko zaokrąglony,a w dodatku strasznie nisko!
Obserwuj wątek
    • Gość: skadia Re: nisko brzuszek IP: *.* 22.05.01, 14:18
      Hej Aga!Jestem teraz w 28, albo juz 29 tygodniu. W każdym razie Maluszek ma się urodzić 14 sierpnia. Mój brzusio nie zmienił się prawie do 20 tygodnia. Owszem był lekko zaokrąglony i musiałam nosić trochę luźniejsze spodnie, ale na zewnątrz kompletnie nic nie było widać. A tak bardzo chciałam się wszystkim pochwalić. Doczekałam się. Teraz jestem bardzo dumna z tej okrągłej piłki przede mną. Zaczekaj jeszcze trochę. Z pewnością urośnie. Pozdrawiamskadia
      • Gość: Patyk Re: nisko brzuszek IP: *.* 22.05.01, 16:35
        Mnie brzuszek zaczął bardziej rosnąć od. ok. 5 miesiąca, tak więc masz jeszcze trochę czasu. Na pewno nie ma powodu do niepokoju, bo u każdej ciężarnej jest to inaczej. Na pewno w książkach o tematyce ciążowej widziałaś przykłady kobiet(z zarysowanymi brzuchami) w tym samym tygodniu, a każdy wyglądał inaczej: wysoko, nisko, szeroki, szpiczasty...Co prawda mój brzuszek tez jest nisko, ale nastąpiło to po skończeniu 36 tygodnia ciąży, a teraz czekam na kolejne objawy... porodu ...Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka