Gość: guest IP: *.* 28.06.01, 12:18 Znalazłam fajną stronę WWWhttp://pregnancy.about.com/health/pregnancy/cs/pregnancyphotos/index.htmmożna pooglądać brzuszki innych mam, usg, a nawet zdjęcia z porodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Polecam stronę IP: *.* 28.06.01, 12:26 O Boże! Madzia! To strona ekshibicjonistów! te zdjęcia brzuchów z rostępami i świeżych blizn po cesarskim! Sama miałam dwa 9nie rozstępy, a cesarskie) ale to może zniechęcić każda potencjalną mamę. Straszne (może tylko to co zobaczyłam - ale jestem w pracy i musiałam się szybko przełączyć)Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Polecam stronę IP: *.* 28.06.01, 12:40 Sorki Mela, ja potraktowałam tą stronę jako ciekawostkę. Absolutnie nie chciałam nikogo zniechęcać i mu obrzydzać. Jeśli tak się stało to przepraszam. Mnie bardzo zainteresowały brzuszki innych mam, ale wybacz, że nie pomyślałam do końca, że innych może to nie interesować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Polecam stronę IP: *.* 28.06.01, 13:46 Nie, nie o to chodzi. Ja akurat zawędrowałam do zdjęć o rozstępach. Jako że sama nie miałam, a te które widziałam u siostry i koleżanek jakiś czas po porodzie nie są jakoś specjalnie rażące (bo bledną), a tu wyskoczył wielki brzuch w kolorze maliny 9kto robił to zdjęcie?), a potem jeszcze cesarskie ciecie..., hi, hi.Ja ze swojej strony polecam parensplace.com. Dużo dobrych rad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Polecam stronę IP: *.* 28.06.01, 13:34 czesc!strona jest ciekawa , ale przezylam szok ogladajac brzuszki kobiet np: w 9 tyg- byly ogromne a przeciez w tym okresie dziecko ma ok 3 cm, jestem w 21 tyg, tam kobiety w tym tygodniu maja brzuchy 3 razy takie jak ja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś