Dodaj do ulubionych

cesarka a kolejna ciąża

IP: *.* 03.07.01, 15:29
Cześć dziewczyny!!!Mam malutki problem- jestem mamą dwóch chłopców - różnica wieku to prawie trzy lata. Młodszy ma 4 miesiące- panowie obydwaj urodzili się przez cesarskie cięcie. Mam podejrzenia co do tego, że ponownie jestem w ciąży- i nie wiem co robić. Ostatni poród odbył się niespełna 4 miesiące temu- czy to przypadkiem nie za wcześnie- czy któraś z mam miała może podobne doświadczenia. Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi. Ania mama Kuby i Bartka.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: cesarka a kolejna ciąża IP: *.* 06.07.01, 17:56
      Aniu ! Ja akurat nie miałam takich doświadczeń ale mam koleżankę, która przez to przeszła. Zaszła w ciążę dwa miesiące po cesarskim cięciu i była przerażona. Jakiś głupi lekarz kazał jej absolutnie usunąć ciążę bo to grozi jej śmiercią i nie chciał poprowadzić ciąży. Ale dziewczyna b. chciała tego dzidziusia i znalazła lekarza który stwierdził, że wszystko będzie dobrze. I w tym momencie bawi zdrową DONOSZONĄ córeczkę, która oczywiście musiała urodzić się przez cesarskie. Bo w takim przypadku nie ryzykują porodu naturalnego. Więc Aniu głowa do góry i nie martw się.Można donosić taką ciążę.Trzymam kciuki Aga
    • Gość: guest Re: cesarka a kolejna ciąża IP: *.* 06.07.01, 18:12
      Troszke szybko ale w tej chwili to nie istotne..... Przede wszystkim wykonaj sobie wszystkie mozliwe badania, tak bys mogla stwierdzic w jakim stanie jest Twoj organizm i jakimi srodkami nalezy go wspomoc, abys spokojnie donosila te ciaze ....... Zgadzam sie z Agaa, ze jesli chcesz tego dziecka, to odstep 4 miesiecy nie jest zadna glowna przeslanka do zrezygnowania z niej .....Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka