Gość: guest IP: *.* 17.07.01, 19:45 czesc dziewczyny mam takie pytanie czy ktoras z was miala nadmierne wydzielanie sliny jak byla w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: dziwny objaw? IP: *.* 18.07.01, 08:27 moze tak byc, a co udalo sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dziwny objaw? IP: *.* 18.07.01, 10:22 Twój problem to nic niepokojącego. Przeczytałam o tym w cudownej książce(którą bardzo polecam)"W oczekiwaniu na dziecko". Piszą tam, że jest to jeden z charakterystycznych objawów w ciązy i zanika zwykle po pierwszych kilku miesiącach. Jest to charakterystyczne dla kobiet, które cierpią na poranne mdłości. Proponują aby żuć gumę miętową lub płukać jamę ustną wodą miętową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dziwny objaw? IP: *.* 18.07.01, 22:16 Ja slinilam sie jak niemowlak.Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dziwny objaw? IP: *.* 19.07.01, 07:05 Ja też. Tylko nie mogę sobie przypimnieć, czy to było na początku czy pod koniec ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dziwny objaw? IP: *.* 20.07.01, 08:36 Jestem w 7 miesiącu i nadal mam nadmierną ilość śliny jest to uciążliwe ale można się przyzwyczaić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dziwny objaw? IP: *.* 20.07.01, 08:52 Ja z kolei nie tolerowałam mięty (pasta miętowa odruch wymiotny)i musiałam używać past do zębów o różnych dziwnych smakach dla dzieci. Problem był z dentystą bo wtedy ślinotok i odruch wymiotny. Przeszło mi po rozwiązaniu. Odpowiedz Link Zgłoś