Dodaj do ulubionych

Mikołajki

IP: *.* 29.11.01, 14:29
Mikołajki już tuż, tuż, wiec czas chyba pomyśleć jak zorganizować ten dzień naszym maluszkom.Z tego co wiem to corocznie sa jakieś imprezy mikołajkowe organizowane w Smyku (Warszawa). Może to dobry dzień aby spotkać się wspólnie na takiej zabawie? Co Wy na to emamy? Może macie jakieś inne ciekawe miejsce do odwiedzenia w mikołajkowy dzień, czekam na propozycje i mam nadzieję, że znajdą się chętne mamy na spotkanie tego dnia.Pozdrawiam - agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Mikołajki IP: *.* 29.11.01, 14:37
      Hej agaradFajnie tylko my mamy daaaaaaaaleko do SmykaBawcie się dobrze, na pewno będą chętne e-mamy.PozdrawiamyRenik + Mich
    • Gość: robin Re: Mikołajki IP: *.* 29.11.01, 14:37
      W smyku to chyba tylko dla bogatych.
      • Gość: agarad Re: Mikołajki IP: *.* 29.11.01, 16:01
        Przecież impreza o której pisałam jest bezpłatna!
      • Gość: guest Re: Mikołajki IP: *.* 29.11.01, 16:02
        to teraz Smyk taki ekskluzywny się zrobił? a ja pamiętam z dzieciństwa te szare półki z kaloszami - jedyne co tam było... a pamiętacie te schody na których się siedziało i były tam takie telefony z bajkami?
        • Gość: robin Re: Mikołajki IP: *.* 29.11.01, 16:20
          Te telefony z bajkami i ja pamietam, a teraz w smyku wszystko drogie.pozdrawiam:hot:robin
    • Gość: guest Re: Mikołajki IP: *.* 03.12.01, 10:28
      Szkoda, że nikt nie chce się spotkać w mikołajkowy dzień w Smyku!(albo w innym miejscu):(
      • Gość: guest Re: Mikołajki IP: *.* 03.12.01, 13:54
        U nas już taka tradycja -cały dzień zabawy ale w domu (ulubione miejsce na ziemi dla Sary )- jak kto chętny zapraszam!Beata
    • Gość: guest Re: Mikołajki IP: *.* 03.12.01, 14:11
      ja wracam z pracy przed 18H00, potem obiadek, zmywanko, itp, chętnie bym pomikołajkowała ale nie widzę możliwości... pozdrawiam serdecznie - maria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka