Dodaj do ulubionych

Szafki kuchenne - Warszawa

IP: *.* 04.02.02, 22:40
Drogie Mamy,Poszukuje dobrej i sprawdzonej, acz niezbyt drogiej ekipy bądź firmy zajmujacej się robieniem szafek kuchennych „na wymiar”. Jeżeli macie jakies namiary, dajcie proszę znac.Pozdrawiam serdecznie ,Katka
Obserwuj wątek
    • Gość: Anita53 Re: Szafki kuchenne - Warszawa IP: *.* 05.02.02, 17:32
      Firme ktora sie tym zajmuje na Radzyminskiej omijaj szerokim lukiem, ale za to mozesz zobaczyc oferte na Kondratowicza (wejscie od sklepu do piwnicy) - ladnie wykanczaja.Powodzenia
    • Gość: guest Re: Szafki kuchenne - Warszawa IP: *.* 06.02.02, 09:44
      Ha!Mój mąż wczoraj po powrocie z pracy powiedział: "Gaba, tata ma dla Ciebie prezent." Nieźle mnie zaskoczył. Było to w samochodzi w drodze do teściów. Pytam: "Gdzie ten prezent?" On: "Poczekaj."Więc jesteśmy u teściów, mama mówi, że kupiła Gabie czapeczkę i kurtkę... Ręce mi opadły. To był właśnie prezent Jacka dla Gaby!!! "A kto Gabę przywiózł do babci?"No i co Wy na to? Magda :hello:
      • Gość: Bachotek Re: Szafki kuchenne - Warszawa IP: *.* 06.02.02, 16:20
        Katko, szczerze polecam firmę JAWORIMEX (JAVORIMEX) znajduje się w Markach ale dojeżdzają wszędzie. Mają bardzo bogatą ofertę zarówno wzorów jak i zróżnicowane ceny. Z i ch oferty skorzystało wielu moich znajomych. Mnie przytrafiła się reklamacja, którą załatwili bardzo sprawnie. Polecam adres znajdziesz w www.pkt.pl
    • Gość: guest Re: Szafki kuchenne - Warszawa IP: *.* 07.02.02, 11:39
      Właśnie robiłam niedawno kuchnię. Obeszłam wiele firm w Warszawie, a także ze względów finansowych dzwoniłam do kilku producentów. Wszędzie pokazywałam ten sam projekt i prosiłam o wycenę. (Dodam że nie byłam w żadnym ekskluzywnym studio) Ceny takiego samego kompletu szafek wahały się od 30 000 PLN do 8000 PLN. Zrobiłam je u producenta z Radomia właśnie za 8000 PLN. Przyjeżdza on do klienta, więc nie trzeba nigdzie jeździć. Dalszymi informacjami służę na priva m_skrzek@poczta.gazeta.pl
      • remontywarszawa2016 Re: Szafki kuchenne - Warszawa 23.09.16, 17:38
        Dlatego warto zainwestować w projekt i sprawdzić ceny! Zawsze to powtarzam klientom wink PROJEKTY WNĘTRZ tel 697 562 600 ednadesign@ednadesign.pl
    • Gość: guest Re: Szafki kuchenne - Warszawa IP: *.* 14.02.02, 01:25
      Dziewczyny, dziekuje!!!!Pozdrawiam,Katka
    • Gość: niki1 Re: Szafki kuchenne - Warszawa IP: *.* 14.02.02, 07:37
      Czesć!Jesli zechcesz spróbuj, telefon: 0(prefix)29-74-531-44. To firma oddalona 100 km od W-wy ale wielokrotnie robili (i teraz pewnie też )cos robią w Warszawie. Ceny mają bardzo zróżnicowane, w zależnosci co wybierzesz. RObią szafki kuchenne i nie tylko. Wiem, że są solidni.Niki
    • remontywarszawa2016 Re: Szafki kuchenne - Warszawa 23.09.16, 17:35
      Jesteśmy firmą stolarską z długoltenim doświadczeniem. Niezwykle istotne jest dla nas zadowolenie naszych Klientów, dlatego też wszystkie powierzone nam zlecenia wykonujemy sprawnie, dokładanie i terminowo. Zakres naszych usług to: pełne zabudowy kuchni wraz ze sprzętem AGD (rabat dla klientów), blaty z konglomeratu, drewna lub granitu; zabudowy szaf oraz garderób, meble łazienkowe oraz wiele innych,
      Oferujemy fachowe doradztwo, rzetelność wykonania oraz udzielamy gwarancji. Działamy na terenie Warszawy i okolic! Zapraszamy! 697 562 600

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka