Dodaj do ulubionych

mam już dość

IP: *.* 26.07.02, 07:59
Każdy człowiek ma swoje granice wytrzymałości ,moje juz pękają nagle okazało się że z dnia na dzień mamy takie kłopoty o których nawet nie pomyślałam że mieć możemyI pomimo tego że być może uda się przez nie przejść ja już nie mam siły ,wlaczyć ,szamotać sie nie spać w nocy a to wszystko przez głupie pieniadze Czy ten świat wariuje czy tylko ja mam takie wrażenie?wszystko pryska i jeszcze to dziwne uczucie że jestem do niczego -dlaczego czasy sa takie podłe?Sama nie wiem ,czy to początek depresji?Czy koniec marzeń o dobrym życiu?I co ja takiego zrobiłam że na każdym kroku dostaję po łbie?
Obserwuj wątek
    • Gość: olaj ;P IP: *.* 26.07.02, 08:18
      Hahahaha, uśmiechnij się!!Ja widzę, że wszyscy ostatnio dostajemy po łbie!! No akurat ja to nie pamiętam kiedy sobie w spokoju pospałam, ale mam nadzieję na lepsze jutro...Aha, no i polazłam do wróżki ;) i podobno będę zdrowa i bogata, a to już jakaś lepsza wiadomość ;)Jestem z Tobą Słonko!!No i pomyśl jakiego masz świetnego synka :) i fajowskiego męża ;)olaj
    • Gość: Beata32 Re: mam już dość IP: *.* 26.07.02, 08:22
      Słonko!!!, ale co dokładnie się stało?Niestety tak to w życiu jest, że doświadcza nas na bardzo różne sposoby i pewno każdy w pewnym momencie swojego życia zastanawiał się "Dlaczego mnie to spotkało???" - mi również to się zdarzało. Kwestia jest tylko taka, jak szybko potrafimy się z tego podnieść i zacząć działać, a to znowu zależy od tego czy czujemy, że mamy po co albo dla kogo walczyć.trzymaj sięBeata
      • Gość: lea Re: mam już dość IP: *.* 26.07.02, 11:03
        Wierzę Ci kochana,że teraz jest ciężko i to straszliwie...mi też. Ale pod górke razem raźniejsmileno i niedługp wyjdziemy z tego dołka! pa :hello: , wiesz, że jutro zawsze jest lepsze -leaPs. no i usmiechnij się
    • Gość: wiktoria Re: mam już dość IP: *.* 26.07.02, 11:19
      Czyżbyś nie wiedziała , że życie to sinusoida ? Trzeba trochę pobyć na dole , żeby potem być u góry ? :hap:
    • Gość: iwo1 Re: mam już dość- IP: *.* 26.07.02, 13:58
      Moje kochane e-mamy ,oczywiście jak zwykle okazało się że mogę na was liczyć ,nie potrafię się zdysansować do świństw jakie mnie spotykają i przejść koło nich bez emocji a spotyka mnie ich dużo ,za dużo jak na jeden raz ...Poprostu sama nie wiem dlaczego jednak wierzę gdzieś w środku że będzie dobrze mam cudownego męża i dziecko które chodzi za mną i mówi "mama nie przejmuj się -ja się nie przejmuje"Błoga nieświadomość trzylatka ,kto mnie ją obdarzy?Jesteście kochane -dzięki raz jeszcze..Iwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka