Dodaj do ulubionych

MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE

IP: *.* 02.10.02, 13:09
jestem mamą!!!!!!!!! urodziłam w piątek (równiutko w 6-tą rocznicę poznania męża) naj-naj-naj kochańszą, najcudniejszą, najbardziej moją dziewczynkę na świecie....... jest słodziutka,je jak smok, super przybiera na wadze,robi śmieszne minki, mało płacze, i....... och nie umiem tego powiedzieć słowami. (a i sam poród - super! to najwspanialsze doświadczenie w moim życiu!)nie wiedziałam, że to jest aż tak, że można tak kochać.pozdrawiam Was wszystkie - emamusie. teraz już naprawdę jestem jedną z Was!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilly Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 13:14
      Witamy mamę Majusi. Niech Maja rośnie zdrowo i każdego dnia niech wywołuje uśmiech mamusi i tatusia. :bic:
    • Gość: AgnieszkaLO Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 13:57
      KasiuniuGratulacje dla WSPANIAŁEJ Mamy. Pocałuj Majusię w piętkę ode mnie. Na pewno jest słodziudka.A(Le)gatka
    • Gość: 6343 Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 14:39
      Gratulacje!!! Ja jestem mamą już od 11 miesięcy i mogę Ci powiedzieć, że z upływem czasu jeszcze bardziej pokochasz Swoje maleństwo. Owszem bywają chwile zmęczenia i zniechęcenia, ale to szybko mija i znowu kochasz coraz bardziej i bardziej. Całuski dla maleństwa.
      • Gość: kasia.s Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 14:52
        Cześć!Jestem mamą miesięcznej Zuzi-czuję dokładnie to samo co Ty!Także nie mogę do tej pory uwirzyć,że można aż tak bardzo kochać!To cudowne!!!!Gratuluję Tobie Córci a córci mamy!Szlejąca na punkcie swojej córeczki-Kasia.
    • Gość: piola Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 15:36
      Kasiu, cieszę się, że masz już przy sobie malutką kruszynkę. Ostatnio myślałam o Tobie, czy już urodziłaś czy nie, dziś patrzę a tu Twój post na forum. Super!!! Gratuluję z całej siły, ściskam mocno.Ola
    • Gość: Gosia1 Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 15:49
      Kasiu kochana, tak się cieszę!! :love: Zobaczysz teraz, jak cudownie jest mieć taką Maleńką Dziewczynkę...Potem są kokardki, falbaneczki, różowiutkie kołnierzyczki, cudne guziczki, maleńkie buciczki takie słodkie, delikatne, i spodenki z falbankami, i bluzeczki z misiami i kotkami i kwiatuszkami i...ech, tysiące, miliony możliwości. O wiele, wiele więcej niż dla chłopca. A ja wiem coś o tym, bo moje drugie dziecko to chłopczyk. I to też cudowne doświadczenie, ale nie mogłam Go tak stroić jak mojej Anusi. Za to pofolgowałam sobie i ubierałam Go jak małego faceta, broń Boże w słodkie ciuchy, tylko męskie :lol:. A więc żadnych misiów, króliczków, piesków. Kasiuniu, masz w domu Duży Cud w Małym Ciałku - cieszę się, że jesteś szczęśliwa. Życzę Ci abyś zawsze tak się czuła, abyś zawsze czuła się spełniona jako matka. Kochanie, wszystkiego dobrego! :love: I ucałuj Majusię w te śliczne wszystkie pulchności! Pozdrawiam Gosia
    • Gość: lea Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 16:01
      :bonce: Gratulacje Kasiu !!!prawda,że to największy cud na świecie, być mamą takiego pięknego i słodkiego szkraba ?witaj wsród MAM !!!całuski :love : - od lei i mojego Bartusia
    • Gość: Cytrynka Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 20:32
      KasiuniuTrochę mi smutno, a Ty sprawiłaś, że pokazało się słoneczko.Czekałyśmy tu wszystkie na wiadomość od Ciebie. Kasiuniu, bardzo się cieszę. Gratulacje. Ucałuj swój Skarb i życzę Wam dużo szczęścia i zdrowia.Ściskam Was i cieplutko pozdrawiamCytrynka
    • Gość: magusia Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 21:52
      Kasiuniu! Przesyłam Ci szczere życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zwanej macierzyństwem. Nie zważaj na mądre porady w nowoczesnych poradnikach tylko tul, całuj i noś Swą kruszynkę. Czasami będzie wam ciężko ale trzymajcie się dzielnie !!!
    • Gość: beattta Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 02.10.02, 23:11
      Kasiu !Gratuluję Tobie i Majce :bounce:To taki cud natury. Kocha się maluszka jeszcze zanim się urodzi i wydaje się, że to juz taka maksymalna miłość. A potem okazuje się, że można jeszcze mocniej i mocniej :love: Każdy dzień spędzony razem cieszy bardziej. Sama się przekonasz. Życzę Wam samych radosnych chwil i żeby czas wolniej się dla Was kręcił - jak dla mnie ma za szybkie tempo.Beata (mama 2-letniej już Julki)
    • Gość: mema Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 03.10.02, 07:03
      Gratuluję serdecznie Wam obu!!! Dużo miłości i uśmiechu na nadchodzące dni. Dużo zdrowia i szczęściaŚciskam mocno Ciecie Kasiu i Majusię Mema z Agatką i Adasiem
    • Gość: MOKO Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 03.10.02, 07:33
      Gratulacje.Wszystkiego najlepszego z okazji narodzin dzidzi.
    • Gość: Kamila Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 03.10.02, 09:04
      Majuniu, witaj na swiecie. Jedz ladnie i daj sie wyspac rodzicom.A rodzicom zyczymy wiele szczescia na nowej macierzynskiej drodze zycia, wielu radosci i jak najmniej klopotow w wychowaniu coreczki.Kamila z Olinkiem
    • Gość: kasiunia Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 05.10.02, 13:02
      dziękuję Wam bardzo, nawet nie myślałam,że tyle osób o mnie mysli :)
    • Gość: Ente Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 05.10.02, 17:47
      GRATULACJE I WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJ... ODE MNIE, SIEDMIOMIESIĘCZNEJ ENTUNI I 3-TYGODNIOWEGO W BRZUCHU!!!!! :) :) :)SUNNA
    • Gość: 21081970 Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 05.10.02, 22:41
      Gratulacje, i duuużo radości z powiększonej rodzinki ;)Gośka z Majeczką i Marianną
    • Gość: annmro Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 06.10.02, 22:14
      GRATULACJE!!!!!! Aż Ci zazdroszcze... Sama czekam na rozwiązanie. Termin mam na 11 pażdziernika, ale już tak bym chciała.....-pewnie wiesz co czuje.Całuski dla Twojej małej kobitki.
    • Gość: Yoanka Re: MAJUSIA JEST NA ŚWIECIE IP: *.* 07.10.02, 00:01
      Kasiuniu, moje gratulacje. Teraz zaczną się dla Ciebie najpiękniejsze dni w życiu.Bycie mamą to naprawdę najcudowniejsze, co może spotkac kobietę i Ty juz to wiesz.Buziaki dla Majeczki :love:Joanka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka