Dodaj do ulubionych

Nowy projekt Multikina

IP: *.* 15.11.02, 21:48
Bardzo się cieszę, że jakieś kino pomyślało o nas!i ma wprowadzić seanse dla mam z naprawdę malutkimi dziećmi. Ciekawa jestem, czy na forum są mamy, króre uczestniczyły w pokazie testowym, może podzieliłyby się wrazeniami? Czy płacz maluchów nie za bardzo przeszkadza w oglądaniu?Ja w każdym razie na pierwszy taki seans (w grudniu podobno) na pewno się wybiorę(z 3 miesięcznym synkiem) kto jeszcze się deklaruje?Składam podziękowanie dla pomysłodawców!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mow Re: Nowy projekt Multikina IP: *.* 16.11.02, 08:03
      Byłam i wszystko opisałam - zobacz sobei wątek Multibabykino i przyjdź koniecznei jest supermow
    • Gość: marudzik Re: Nowy projekt Multikina IP: *.* 18.11.02, 07:00
      Ja byłam na takim seansie, ale tylko do połowy i bez dzidzi. Było śmiesznie. Co chwila jakieś beknięcia, bączki, gaworzenie, ale dzieci raczej mało płakały. W końcu mają przy sobie mamę i cycy. Do przewijaka od samego początku ustawiła się kolejka - robienie tych kup było słychać w sali, więc śmiechu było jak na komedii (chociaż film nie był komedią). Szkoda, że moja dzidzia już niedługo będzie za duża na takie kino, bo jest już zbyt ruchliwa, no chyba że trafimy na porę drzemki. Bardzo polecam.Marudzik
    • Gość: AgnieszkaLO Re: Nowy projekt Multikina IP: *.* 18.11.02, 12:23
      O jejku, w całym kraju ten projekt? Marzyłam o tym. Gdzie tem wątek mow? Na e-mamie?Pozdrawiam
      • Gość: mow Re: Nowy projekt Multikina IP: *.* 18.11.02, 18:52
        Na emamie oczywiście! Seans dla prasy ma być w tę środę w warszawskim Multikinie a potem w całym kraju mają to wprowadzić we wszystkich kinach sieci Multikino. POlecammow
    • Gość: renkag Re: Nowy projekt Multikina IP: *.* 18.11.02, 15:53
      Ja się wybieram na seans (mam nadzieję, że nie jeden), ale moja córcia ma już rok, więc ine wiem jak ją zabawię. Czy ktoś się wybiera z tak "dużym" dzieckiem? A może to zły pomysł? Poradźcie.Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka